Het #1 Geheim Voor Geweldige Relaties en Geluk

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 27 juni 2018 - Laatst gewijzigd op 5 oktober 2023

Een aantal dagen geleden heb ik je een video gestuurd over hoe het kan dat sommige vrouwen altijd pech hebben in de liefde.

Met dat thema wil ik vandaag verder gaan.

Maar nul gaan we het hebben over het tegenovergestelde. Ik ga het hebben over hoe je deze spiraal kunt doorbreken.

Ik heb het over een onbewust patroon in je onderbewustzijn dat - zonder dat je het doorhebt - jouw geluk en relaties saboteert.

Bekijk de video hier: https://mannengeheim.nl/speciale-video-2/

Het is belangrijk dat je leert om dit patroon te doorbreken.

Cruciaal voor iedere vrouw die een gelukkig en liefdevol leven wil leiden.

Want als je hiermee blijft zitten, zul je altijd worstelen met moeizame relaties, frustratie op je werk en ongelijke vriendschappen.

Het maakt het verschil tussen tussen een moeizaam leven vol tegenwind... en een gelukkig leven waar alles meezit.

Mis de video niet.

Je kan hem hier vinden:

--> https://mannengeheim.nl/speciale-video-2/

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

3 Reacties

 • He Tim ,heb n heel zware tyd op t moment
  Je zult m mail niet hebben kunnen lezen . Begrijp ik ook erg hoor.
  – maar er is iets wat mij meer en harder zeer doet dan ooit tov andere mannen. Ik lees van jou erg veel en leer van hetgeen jij uitlegd echt , dank daarvoor iig. Dit is een heftig verhaal want gaat over n man die (hetgeen je in je scripts deelt ,waardevol is ook) maar de pijn is heftig want de methodes , manieren ., – t meeste ging van nature al zo , tuurlijk we maakten
  samen fouten. Bindingsangst wat later in positieve zin veranderde ‘
  wel was hij als de dood ., want ik kwam te dichtbij , hij vluchtte veel hiervan weg.
  Maar
  Het is een heel wrange toestand .
  Ik begrijp dat mannen ook gevoelens kunnen ontwikkelen voor anderen , heus ., alleen dat gebeurde naar
  Mijn beste vriendin toenertijd toe
  -ik stortte ter aarde , ik had pijnlijke gesprekken met diegene en ze omhelsde mij en riep hardop uit ; ” oh nee ik zou dat jou nooit nooit aandoen want ik weet hoe je daarvan lijden zou , kapot zou gaan.
  Week later nekslag ik voel m nog Tim . ( ps
  Ik hoop erg dat je even geduld met me hebt
  Ik had nooit dit -verraad grijpt diep in –
  in m’n leven verwacht mee te maken ) en echt heb al m’n mannetje genoeg moeten staan., topsport en zoveel meer. Echt wel n sterk vrouw, .- maar liefde is ook je Achilles hiel
  denk toch ”
  De rest aan wat op me is losgelaten op n open wond werd steeds harder nog getrapt.
  Sla even nu wel even 1 1/2 jr over –
  Hij is bij me gekomen
  En inmiddels wist al van haar vorige man (
  persoonlijk contact mee )
  over welk ware karakter –
  vanwege empathie vr haar
  nooit Bep signalen doorhad.
  Haar door scheiding geholpen enz.,

  Iig er bleek uit zijn verhaal dat
  hij ook inmiddels zich verre van fijn meer voelde en
  had t uit gemaakt .
  We hebben heel oprechte warme gesprekken gehad , en alles rustig en ik stond er helemaal niet in
  met valse verwachtingen ook.
  (Even inkorten ,sorry Tim !)
  Maar t is
  niet normaal
  wat er gebeurd is
  Ial 9 mnd enorm pijn .
  ookal begreep ik heus dat
  hij er nog niet klaar mee was
  En dat alles ingezet zou worden
  van diegene
  (Ernstig narcistische emotionele
  invloed loslaat .,
  gezichtsverlies etc etc.-
  ik hoef t jou niet uit te leggen
  gelukkig)
  Hij is hier extreem gevoelig voor .,
  heel erg veel meegemaakt
  .
  En ik las zoveel van jou en
  hoe moeilijk t is om daadwerkelijk
  iemand te verlaten
  wanneer emotionele confrontaties in
  Latere gesprekken volgden
  .
  ik huil weer even ,
  want hij stuurde n poosje
  later n
  mail ;
  “ik zou t fijn vinden als t
  voorlopig zo kan blijven
  Kan t niet aan X
  .-

  Maar dat is t niet .,
  en ik heb ook
  in heel warme brief
  Heel rustig tot m gesproken dat de brieven
  uit diepgaand pijn geschreven werden
  in alle gevoel voor alle emoties die hierin betrokken zijn.
  Maar hetgeen als n harpoen in m’n hart
  voelt
  Dat ik in de grote compassie vr hem betoon ‘
  Vervolgens hem laten weten wat nu
  gebeurd met krampen in m’n maag
  ervaar soort van
  stilte behandeling
  Waar alle laatste keren alleen maar veel dankbaar heid
  voor elkaar uitspraken enorme warmte
  en nog meer als ooit voorheen
  niet normaal aantrekkingskracht
  in veel liefde samen .

  JA TIM
  Iig bedankt als je t lezen wilt

  ik wil m dichtbij me
  Alles wat ik kan ., ik weet dat liefde
  het verschil maakt in het leven en werk al heel hard aan mezelf omdat ik dat
  wil en er voor over heb ook
  op n heel integere
  oprechte manier ‘

  Liefs Roos

 • Hallo Tim!
  Ik kijk sinds kort joun video’s. Ik zit ook met een aantal problemen. Ik heb al 2 jaar en 8maand een relatie. Ik ben 18 en mijn vriend 17. In de eerste 2jaar wel is ruzie gehad maar ging het erg goed tussen ons. Het laatste half jaar heeft zijn vriend het uitgemaakt met zijn vriendin toen dr tijd. Die vriend neemt mijn vriend erg mee in zijn leven zoals veel bier drinken. Alleen maar naar feestjes gaan. En ook zegt die vriend dat mijn vriend het contant moet uit maken met mij. Iedereen ziet dat het geen goede vriend voor hem is behalve hij. Ik heb de afgelopen 2weken geen een weekend alleen kunnen zijn met mijn vriend omdat zijn vriend hem meesleurt naar feesten. Ik vind dit niet erg maar ik word wel afgezegd. Iedereen zegt dat ik het moet uitmaken. Maar diep van binnen weet ik dat mijn vriend niet zo is. Hoe hij met mij omgaat. En ik wil hem ook zeker niet kwijt. Want als we samen zijn dan is het hartstikke leuk. Ik heb hem de keus gegeven of hij nog steeds 100% voor mij kiest. Maar hij zegt dat het waarschijnlijk jaren gaat duren voordat hij niet meer wilt feesten. Maar ik geloof hem niet. Mijn vader is het zelfde als hem en heeft dit ook bij mijn moeder gedaan en gezegd dat hij tijd voor zijn vrienden wil. Dit heeft bij mijn vader 1week geduurd tot hij terug kwam bij mijn moeder. Toen heeft mijn moeder gezegd dat zij er toen even niet zat te wachten op hem en vervolgends haar eigen ding ging doen. Het is een ingewikkeld verhaal.
  Wat zou ik kunnen doen.

  Hopelijk zou u me een beetje kunnen helpen.

 • Anoniem schreef:

  Dag
  Ik heb net voor de zomer vakantie een gast van vroeger terug gezien het was op een feest het was heel leuk we praten wat bij en dansten samen natuurlijk zag iemand van de familie dat en zaten ze ons te koppelen ja wij lachten en zo ging het de hele avond door we praten veel hij toonde veel intresse maar niet dat je kan zeggen van hij is overeen oren verliefd maar er was wel chemie op een manier die anvond ging ik even met een andere maat praten en hij zag er niet content uit toen negeerde hij me wat toen ging ik naar huis we sturen veel via Facebook naar elkaar en ik flirte ware en kwamen in een leuke conversatie ik vroeg hoe zo reageer je niet heb je niet veel tijd of weet je niet wat te zeggen het 2 de zei hij waar op ik antwoorde nooit skippen bij een meisje dan gaan ze het ergste denken emotij’s zijn altijd leuk en radom dingen ook hij zei aa ja leuk kan ik gebruiken hij stuurden naar mij plots zo kan ik ze we en ik vroe wat bedoel je pei was voor een maat zei hij ik zei verliefd of zo haha😉 stuurde hij en mag ik weten wie neen 😉 zei hij en opeens stuurde hij eigenlijk wil ik ne Ine night stand ik zei wat met wie met u zei hij hoe zo dat plots sorry dat was een maat aa oké zei ik en plots stuurde die maat je hij is veel over je bezig ik zei wie ik was niet mee ja die jongen ja hij is wat verliefd op jou en plots Negeerde hij me dat is nu al 3 dagen geleden hij zegt ook niet dat het geen waar is ik stuur maar hij kijkt ook niet wat moet ik doen?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend