Als je wil weten wat de ervaringen zijn andere vrouwen die begonnen zijn met de "43 Scripts Om Hem Verliefd Te Maken", dan ben je hier op de juiste pagina.

Hieronder staat een klein overzicht van de ervaringen die vrouwen hadden toen ze de 43 scripts cursus toepasten. Ook lees je hier en daar wat hun ervaringen zijn met Tim Veninga als coach.

Het verhaal achter deze verhalen

Op Tim's verjaardag vroeg Tim aan zijn klanten of ze hun ervaringen met zijn advies wilden delen (lees hier het originele artikel erover).

De 46 reacties hieronder zijn de meest inspirerende verhalen die gedeeld werden:

Tim, Van Harte !! Alle Gelukswensen !! Je vraagt om mijn reactie. Bij deze krijg je die. 🙂 Super Bedankt voor jouw script, video's, wijze lessen. Ik geloofde nooit dat ik binnen de twee maanden "mijn ware oftewel soul mate" zou tegenkomen. "Ja, ja, dit geldt voor anderen, maar zeker niet voor mij." waren mijn gedachten. Toch bleef ik oefenen met vriendinnen. En ja hoor, daar kwam onverwachts "mijn ware soul mate" tevoorschijn. Het is nog pril, maar het ziet er naar uit dat wij onze dromen (die wij ook voor ons zelf hebben) samen neer mogen gaan zetten in het leven. Dus naast de liefdevolle & waardevolle relatie die wij samen mogen opbouwen mogen wij er samen ook zijn voor de mensen die dit echt nodig hebben (mensen aan de onderkant van de maatschappij, mensen met veel pijn & verdriet, mensen die een steuntje goed kunnen gebruiken). Dus nogmaals: Super Bedankt !! Geniet van jouw verjaardag !! Liefdevolle Groet, Karien

profile-pic
Karien

Dankzij jouw tips gedraag ik me anders tegenover mannen dan eerst. Dat zorgt ervoor dat ik steeds meer de juiste mannen aantrek en aantrekkelijk vind. Ik heb heel veel aan je tips dus ga alstublieft zo door. Ook aan de koffietafel heb ik veel steun als ik het nodig heb.

profile-pic
Bibi

Het daten werd een genot. Ik heb mezelf beter leren kennen. Met alle tips van jou, begreep ik ook het gedrag van mannen beter. Daardoor kwamen ook de juiste mannen mijn richting op. En de mannen die niet bij me paste herkende ik sneller. Dus minimale tijdverspilling. En mijn lief heb ik gevonden en herkent als mijn lief, door alle tips van jou. Ik ben je echt dankbaar. Ik ben nu 2,5 jaar gelukkig samen. Ik raad alle single vrouwen aan om de 43 scripts goed te lezen en de video's te bekijken. Het werkt echt. Dank namens mijn vriend. Saskia

profile-pic
Saskia

Gefeliciteerd! Door Mannengeheim heb ik betere inzichten gekregen in waarom mijn vriend soms reageert hoe hij reageert. Het heeft me geholpen verder te kijken en gepaster op hem te reageren, ik merk dat onze relatie een stuk soepelder verloopt dan voorheen. Heel erg bedankt!

profile-pic
Naomi

Van harte Tim! Ik leerde vooral van jou om niet te gretig te zijn. Om een man niet te pleasen of op nummer 1 te zetten. Daardoor is de aanvulling van mijn vent een cadeau, i.p.v. een moeten.😉

profile-pic
Meike

Hi Tim, Gefeliciteerd superheld van heel veel dames 😜 In m'n zoektocht waar t toch fout ging met de mannen bij mij op jouw mannengeheim gekomen. Nog steeds geen man in m'n leven, maar ik zit er niet meer mee! Het komt zoals het komt en ben best happy in m'n eentje. Ik zoek niet meer en dat bevalt mij heel goed! Ik ga mijn eigen superheld wel ontmoeten. Het komt zoals het komt. Dus wat heeft t mij gebracht? Rust bij mezelf 😊

profile-pic
Sabine

Ten eerste gefeliciteerd , het heeft mijn huwelijk gered. Omgaan met mannelijke emoties was een ramp, leek niks goed te kunnen doen...inmiddels tien jaar samen waarvan vijf getrouwd, drie weken gescheiden leven, de communicatie was nihil. Zag het niet zitten als alleenstaande moeder door te gaan, toch moest er iets veranderen in zijn gedrag. Nu vooral gezonde jaloezie van zijn kant, nogmaals dank voor het redden van mijn huwelijk, liefs Wendy

profile-pic
Wendy Van Houten

Beste Tim, dankzij jou heb ik sinds drie maand een fantastische relatie met een man naar mijn hart. 11 jaar op datingsites, een paar mislukte relaties achter de rug.. dacht dat het geluk om de ware te vinden niet meer voor mij was weggelegd. Ik heb je 43 Scripts besteld, er werk van gemaakt om ze toe te passen.. en op een avond is het gebeurd..! Iets gaan drinken met vrienden en een me niet opgevallen man stuurt me twee dagen later een bericht dat hij me graag persoonlijk wil ontmoeten! Ik heb reeds veel meegemaakt, maar nog nooit iemand die me zo op handen draagt, verlangt naar mij (lees : verslaafd is om me te zien en samen te zijn) maar ik pas de tips toe en het leven is reuzefijn! Ik kan het iedereen aanraden... laat niet meer toe dat er met je gesold kan worden, dat je misbruikt zou worden, dat players met je spelen...heb het allemaal gekend... en door jou raad leer je de juiste persoon te herkennen. Een heel fijne verjaardag en ook voor jou ..alle geluk en nogmaals dank je wel !

profile-pic
Marleen De Jaeger

Ik had je moeder kunnen zijn.... wat jij over mannen vertelt had ik graag geweten toen ik 16 was. Had mij veel tijd en problemen bespaard! Mannen kijken, denken en communiceren echt anders dan vrouwen. Ik heb een lieve echtgenoot en dankzij jou lessen ga ik beter met hem om en hij "automatisch" met mij en dat is een bijzonder leuk effect! Bedankt Tim

profile-pic
Els

Ik had al een relatie toen ik mannengeheim ontdekte. Enkele maanden pas. Mannengeheim heeft me in laten zien hoe de hersenen van mijn wederhelft werken. Dit voorkomt veel ruzies en onbegrip. En hierdoor kan ik mijn lieve hubster ongemerkt sturen. Want ja, we zijn inmiddels getrouwd en hebben een zoontje. Zelfs mijn moeder is helemaal onder de indruk als ik haar al die wijsheden vertel. ‘Goh, wist ik dat vroeger maar’. Ze is al zo’n 35 jaar getrouwd met mijn vader. Het zou me niet verbazen als ze stiekem het eea toepast. Ook oude beestjes kunnen best wat leren hihi! Ik ben in ieder geval gelukkiger in mijn relatie dan ik ooit geweest ben in het verleden! Een groot deel komt omdat we onwijs goed bij elkaar passen, en de rest komt omdat ik hem nu begrijp en weet hoe hij werkt. Thanks Tim! Liefs!

profile-pic
Fabienne

Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag! Mannengeheim heeft me in de eerste plaats geleerd hoe mannen denken. Er is me nu al een hoop duidelijk. Hoe ermee om te gaan en dergelijke... het heeft me ook geholpen om te relativeren en om anders te denken en handelen. Zo moeilijk was het uiteindelijk niet. De dingen die je aangaf in de scripts werken wel degelijk, het is inderdaad niet zo moeilijk. Ik heb al veel tips gebruikt en moest in mezelf lachen omdat het wel degelijk werkt😉

Het gekke is dat ik nu zelf meer aan mijn eigen ik werk en het minder belangrijk vind hoe mannen me bekijken. Kortom gezegd ik vind mezelf weer belangrijk... en leuk ook heel belangrijk! Dankzij de tips die je erbij gaf kan ik ook de foute mannen eruit pikken dus het heeft me wel degelijk geholpen, dankjewel!

profile-pic
Cindy

Beste Tim, Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik lees met veel interesse je artikelen en bekijk je video's. Na een relatie waarin de man een drugsprobleem had, en een andere met een man die naast zijn zoon en ex weinig tijd voor me had, heb ik in oktober iemand ontmoet waar ik me echt een heel mooie toekomst mee kan voorstellen. Jouw tips helpen me om minder te stressen en ons contact leuk en spannend te houden. Het '101 vragen' artikel heb ik al meerdere malen gebruikt en mooie gesprekken gehad daardoor. Ik weet zeker dat jouw informatie helpt om een betere relatie met mijn date en met iedere man om me heen te krijgen. BEDANKT 🙂

profile-pic
Hanna

Ik ben veel gelukkiger geworden dankzij Mannengeheim omdat je mij een spiegel hebt voorgehouden . Eerst heb ik de man die geen relatie wilde , maar waar ik tegen beter weten in zo op bleef hopen ,kunnen loslaten . Zo heb ik mijn hart kunnen openstellen voor diegene die mij als een prinsesje behandelt . Ik blijf je adviezen toepassen en alles lijkt vanzelf te gaan 🙂 Gefeliciteerd met dat jaartje erbij en hartelijk bedankt om onze blik te verruimen Nadine

profile-pic
Nadine De Ceuleneer

Gelukkige verjaardag! Fantastische man ben jij en formidabele schrijver! En eens iemand bij wie het niet steeds om het geld te doen is! Heel leerzaam ook! Ga zo verder aub!

profile-pic
Joanna Vinck

10 jaar geleden ben ik na een huwelijk van 40 jaar en 4 kinderen gescheiden. Inmiddels ben ik 72 jaar. die laatste 10 jaar heb ik besteed met een aanvullende opeiding en in de weekends de zorg voor iemand met NAH, tot het eigenlijk te veel was. Door de corona lockdown kon ik nets anders doen, dan dagelijks door het hek deze bvriende excollega te bemoedigen. Na een aantal maanden alleen in mijn appartement te heben gezeten kwam er een monteur op bezoek. Nadat ik hem een kop koffie had gegeven, ging hij aan het werk. Voordat hij weer vertrok, vroeg hij of ik alleen woonde en niet met een partner. Dus vertelde ik, dat ik was gescheiden. Wilde ik dan geen andere man? Nou nee, na al die jaren vezorgen, wil ik liever geen oude man meer verzorgen. Een jongere man dan? Ik moest een beetje lachen. Ja ,een jongere man, die mij een beetje kon verzorgen, dat was niet zo'n gek idee. Nou je snapt wel waar dit heen gaat. Hij vond mij een hele mooie vrouw, wilde mij graag hebben, was ook alleen, wilde me gelukkig maken en voor me zorgen, was gescheiden en maar net iets ouder dan mijn oudste dochter. Toch kwam er een afspraakje van en appjes uitwisselen, hartjes en kusjes en even langs na zijn werk, maar ook af en toe iets laten horen. Wist ik veel van daten en whatsapp en ueberhaupt van mannen, opgegroeid in een gezin met alleen 2 oudere zusjes! gelukkig ontdekte ik mannengeheim en ja, ik had in de loop der tijd wel ontdekt dat mannen en vrouwen complementaire eigenschappen hebben en dat je elkaar ook vooral genoeg met rust moest laten, maar hoe alle mogelijke valkuilen te vermijden, waarmee ik een relatie zou kunnen verpesten of verduurzamen daarvoor had ik mannengeheim nodig. Dus al doende ben ik bezig te leren en ben dankbaar voor de inzichten, die je me steeds verschaft en me helpen om heel veel te glimlachen . Dus, Tim, dan je wel en I keep working at it, Groetjes, M.C.A.

profile-pic
M.C.A

Er is mij door mannengeheim een spiegel voorgehouden en ik schok enorm van wat ik zag. In het dagelijkse leven klopte het beeld wat ik uit wilde dragen maar op liefdesgebied bleek ik een onzekere grijze muis. Door met behulp van de cursus mijn mindset aan te passen opent er zich een prachtige wereld waarin alles rondom de liefde vanzelf lijkt te stromen. Ik ben daarom erg dankbaar dat Mannengeheim op mijn pad is gekomen.

profile-pic
Josette

Het "mannengeheim" heeft me enorm veel bijgebracht en recentelijk vooral geholpen bij het begrijpen hoe het vandaag eraan toegaat. The "FWB" mythe heb ik zelfs doorgegeven aan mannen om hen bewust te maken dat er vele vrouwen kunnen gekwetst worden. Door jou te volgen ben ik veel te weten gekomen over mannen maar ook over mezelf. Ik ben zelf nog niet die "ene" tegengekomen maar voor mij gaat het erom eigen blokkades eerst op te lossen, rugzakje van vorige relaties leeg te maken, mijn eigen vibraties te verhogen, goed te visualiseren wat er echt bij me past en dit in de komende tijd te gaan aantrekken. Ik voel me prima en de rest zal wel volgen nu. Happy birthday voor jou en nog veel eigen groei gewenst!!!

profile-pic
Liesbeth

Hoi Tim, Wat een leuke manier om je verjaardag te vieren! Ik ben nog maar net begonnen met alles doorlezen/kijken. Ik had opzich geen moeite met de omgang met mannen... gaat over het algemeen beter dan vrouwen. Maar er is dat punt dat je gevoelens hebt en ik maak me schuldig aan dan te gaan overdenken en me druk maken om... dingen. En de gevaren niet te zien. Zo heb ik een verleden aan foute relaties gehad waarbij ik een aardig boek over kan schrijven. De details last ik even achterwegen als je het niet erg vind. Dankzij jou hulp heb ik nu al geleerd hoe ik van te voren helder blijf en de juiste /verkeerde tekenen kan vinden. Een goede bassis in het algemeen te creëeren voor wat voor relatie dan ook en een leven buiten die mogelijke droomprins die niet terug appt te hebben. Zonde van mijn tijd. Ik wil trouwens even je een complimentje geven. En niet omdat je van complimentjes houdt maar omdat je dat verdient! Je heb je echt verdiept in eem probleem en vele mannen en vrouwen geholpen een brug naar de problemen onderling geslagen... dit zou standaard les stof moetrn zijn op school. Zoals je zelf zegt, als je elkaar leert te begrijpen zijn er een hoop problemen niet. En zeker voor een vrouw als mij heb je een hoop verschil gemaakt! En daarvoor wil ik je even persoonlijk bedanken. Sorry ben een echte vrouw ik heb nooit korte verhalen. Maar een hele fijne verjaardag! En ga zo door! Veel liefs Sharon

profile-pic
Sharon

Ik Heb mijn man gevonden, woon sindskort samen en eindelijk het idee dat er een juiste balans in mijn relatie zit dit keer. We doen allebei even veel moeite voor elkaar en we laten elkaar in elkaars waarde. Mooi en bedankt. Fijne verjaardag Tim

profile-pic
Kim Diemeer

Hey topper! Door jou zie ik nu in dat ik me niet zo stoer hoef te gedragen en dat ik daar mannen mee weg joeg. Die pot augurken griste ik nog uit zijn hand om open te maken, nu snap ik dat dit soort dingen hem langzaam weg dreven.. ondanks dat Mannengeheim me deze relatie niet heeft kunnen helpen om te redden, geeft dat niet want het was een foute man! Maar kan ik een volgende relatie beter onderhouden! Ook met de tips om hard to get te spelen om het interessant te houden. Super bedankt! Xx

profile-pic
Joline

Hoi Tim, Sinds je workshop is er veel veranderd in mijn liefdesleven. Ik nam meestal het type ‘foute man’ mee naar huis. Voor mijn gevoel zagen leuke (gezonde) mannen me niet staan. In de eerste instantie heb ik de dingen aangepakt die makkelijk te veranderen zijn. Ik heb alleen nog maar vrouwelijke kleding waar ik me aantrekkelijk in voel, ook als ik een avondje thuis op de bank zit. Mijn leefstijl was al erg gezond. Maar nu ben ik me er bewuster van dat gezondheid aantrekkelijk is. Daarna heb ik me beziggehouden met wie ik ben en wat ik graag zie in een partner. Hierdoor heb ik meer hobby’s, interesses en een sterkere mening gekregen. Deze twee stappen hebben me al meer zelfvertrouwen gegeven. En ik ben zeker 85% van de tijd gelukkig. Ik trek hele andere mannen aan dan een paar jaar geleden. Ze zijn stabiel, intelligent, aantrekkelijk en hebben zelfs gevoel voor humor :). Nu vind ik het alleen wat lastig om te kiezen :). Ben je ontzettend dankbaar :). Liefs Danielle

profile-pic
Danielle

Ik deed eigenlijk bijna alles fout;) Wat ik fijn vind aan mannengeheimen is dat je jezelf op de eerste plaats zet. Ik deed echt alles voor hem, was een open boek en saai. De kruip in z'n hoofd heeft erg geholpen. Ik leer iedere dag. Fijne verjaardag! Groeten

profile-pic
Céline

Hallo Tim, Allereerst hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag Vandaag 5/10/19 is mijn zoon 32 jaar geworden (geboren als een meisje, op haar/zijn 19 e besloten, ja veel eerder al vermoed ik, om haar uiterlijke verschijningsvorm te veranderen ,maar goed das een ander verhaal, al dacht ik in het verleden dat het mijn schuld was ,i v m mijn mannen keus)Ik lees keer op keer jouw geheimen en alles eromheen om het goed tot me door te laten dringen en er gebruik van te maken in mijn huidige ,sinds kort gestarte relatie met man van 57 jaar Het werkt ja ,fantastisch en ja ik blijf af en toe twijfelen ,lees dan weer wat over waarover ik twijfel, door jou geschreven, en voel me dan gesterkt Heel hartelijk danken ik ga nog meervan je lezen, heb nog niet alles uit...gelukkig maar Hartelijke groetjes, Hedy 63 jaar (voel me veel jonger ...ooo wat zeg ik nou ..)

profile-pic
Hedy

Gefeliciteerd Tim!! En dankjewel voor je stukjes, ze hebben me geholpen om me anders op te stellen tegenover mijn vriend (ik begrijp hem nu wat beter en neem niet alles persoonlijk) daardoor is onze relatie echt een stuk leuker geworden. Dapper dat je jouw kennis met alle vrouwen deelt. Dat wordt gewaardeerd!

profile-pic
Christine

Door te surfen (op internet) zoekende naar een oplossing voor de midlifecrisis van mijn man kwam ik toevallig bij jou terecht. Ik woon al 20j in Portugal en was tot over een jaar heel gelukkig met mijn man, de liefde van mijn leven. Héél veel stress dit jaar en ook dat mijn man blijkbaar in de midlifecrisis zit, ging onze relatie als maar slechter. Door de info en tips die ik van jou kreeg gaat het weer de goede Kant op! Bedankt !

profile-pic
Martine

Happy Birthday lieve Tim, Jouw artikelen hebben mij ontzettend geholpen, je hebt mijn ogen geopend, ben bevrijd van een verslaving aan een foute man. Het lezen van jouw berichten geeft mij steun en hou vast. Ben je zeer dankbaar.

profile-pic
Liza

Tnx Tim, allereerst nog van harte! Ouder worden is geen kunst, je gelukkig blijven voelen wel en daar help jij bij!! Jouw mailtjes waren mijn cadeautjes, de glimlach die ik nodig had in een periode dat ik in burn-out zakte. Super dankjewel voor de gebruiksaanwijzing van mannen maar ook de inzichten van hoe wij vrouwen daarop kunnen reageren en het averechts kan werken. Maar zodra ik je tips inzet, opende het deuren die anders gesloten blijven. Daardoor geluk in mezelf terug gevonden. Pas al jezelf geheeld bent werkt het weer, twee gebroken harten, kunnen elkaar het leven onnodig zuur maken , terwijl de eigenijk van elkaar houden. Dat inzicht is mijn mooiste kerst cadeau, de liefde komt wel weer in 2019 alle vertrouwen in, mede dankzij jou!! Genoeg in het zonnetje, maar ook dubbel en dwars verdiend😘 Ga vooral door ‘met wat je doet, ben zelf filmmaker en zie je video’s vooruitgaan, je doet het steeds makkelijker en spontaner, ook al is het wellicht ook iets wat soms buiten de comfort zone voelt. Echt heel stoer dat je deze stap genomen hebt!!

profile-pic
Corine Feenstra

Van harte gefeliciteerd Tim! Je bedoelt denk ik niet wat bijgedragen heeft, maar nog steeds een bijdrage heeft. Heb na 6 jaar eindelijk een relatie, waarin ik mezelf kan zijn. Dankzij jouw tips, maar nog steeds lees ik je blogs. Vaak de juiste mailtjes op de juiste momenten, 1000x dank daarvoor!!!!

profile-pic
Juud

Beste Tim, Van harte proficiat !! Ik heb een betere kijk gekregen op hoe een man nu eigenlijk in elkaar zit en heb hierdoor ook meer begrip gekregen voor bepaalde reacties van mannen. Bovendien heeft het me ook meer inzicht in mijn eigen (vaak fout) gedrag gegeven. Door uw tips in praktijk om te zetten, heb ik al veel bereikt. Heb opgemerkt dat kleinigheden / subtiliteit echt werkt bij een man en dat is wel fijn ! Bedankt en nog een fijne dag ! Kathelijne

profile-pic
Kielemoes Kathelijne

Ik kwam naar Mannengeheim toe in het holst van de nacht, googelend op ‘liefdesverdriet’’, met een dijk van een verdriet in m’n lijf. Ik vond troostvolle woorden, begrip, een enorm inzicht in wat ik voelde, hoe liefde werkt, hoe het niet werkt. Me aangemeldt en de cursus gekocht. Nog meer inzichten via de scripts. Toegang hebben tot de besloten facebookgroep met fantastische lieve, slimme, wijze dames. Veel steun hiervan ondervonden. Vriendinnen geworden met een lieve dame in de groep. Ervaringen kunnen delen met haar. Elkaar door de ergste ellende heengesleurd. Via de filmpjes met bijbehorende zeer inhoudsrijke tekst van Tim, het AANGEDURFT te gaan tinderen (waarvoor eeuwig dank Tim!! ) (je legt gewoon zo goed uit waar je op moet letten en hoe alles werkt) en ... na een half jaar intensief daten mijn lieve vriend gevonden. Inmiddels een jaar bij elkaar en alles gaat zo goed met me. Tim, je bent geweldig. Heel hartelijk gefeliciteerd. Je hebt voor een domino-effect van zeer positieve belevenissen in mijn leven gezorgd. Ik ben eindelijk eens ECHT gelukkig ❤️ Dat is mijn kado voor jou

profile-pic
Rosilee

Lieve Tim, heel veel gelukswensen voor het nieuwe jaar. Jij was dit jaar voor mij de beste les ooit. Ik kwam van een hele heftige relatie af die heeft 4 jaar geduurd. Ik ben alles van jou haal lezen en ik begreep waar de fout zat. Ik heb zoveel liefde gegeven en was totaal uitgeput. Ik ben een vrouw die alles wilt geven als ik van iemand hou maar de verkeerde man voelt het toch net anders. Ik moet echt veel meer mijn grenzen aangeven en sterker daarin worden. Ik ben wel echt een mannenvrouw maar kan mij daar ook behoorlijk in verliezen. Ik heb een nieuwe liefde en wil er voor waken dat het niet uit de hand loopt. Vind het voor mijzelf belangrijk dat er een goede communicatie is op gelijk gesteld niveau. Er wordt zoveel verkeerd begrepen door deze nieuwe tijd. Ik heb zoveel goede dingen uit jou script gehaald en de cursussen gezien. Ik dacht steeds !!! Het klopt wat Tim zegt .... ik twijfel veel te veel aan mijzelf wat ik niet moet doen. Het is goed zo, ik ben veel te kwetsbaar in sommige punten gewoonweg omdat ik uit ervaringen weet dat ik als kind gevormd ben . Het zijn herinneringen die mij weer bewust maken omdat anders te doen. Ik heb vertrouwen dat het goed komt, jij was echt een steun dit jaar voor mij. En ik ga er voor zorgen dat ik mijzelf blijf en mij niet ga verliezen. Maar alles komt goed.🦋beste Tim ga zo door je bent fantastische.... en voor jou een geweldig mooi liefdevol jaar ♥️Ontzettend bedankt .... groetjes Gemma

profile-pic
Gemma

Gefeliciteer tim🥳 als eerste wil ik zeggen dat je echt amazing bent voor wat je doet! En ten tweede heb ik dankzij jou eindelijk een leuke fijne relatie. Dankjewel voor al je hulp!😃

profile-pic
Amy Bernoski

Hartelijkeogelukwensen!!! Ongeveer 2 jaar lees ik Mannengeheim . Gestart op een moment na 2 echtscheidingen en het ontmoeten van de verkeerde personen.... Mannengeheim heeft me mannen beter lerén begrijpen, ook duidelijk maken wat ik best kon veranderen in mijn reacties ed. Ondertussen heeft me dat een heerlijke relatie opgeleverd met een schat van een man. Waar ik dacht is dit nog mogelijk voor mij, is het met jouw hulp doch gelukt, … Van harte dank !!!

profile-pic
jenny

Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben gaan uitzoeken wat ik nou verkeerd deed als het ging om mannen. Ik werd namelijk nooit verliefd en settelde altijd met minder. Door jou tips ben ik in veel opzichte anders gaan denken, zoals het verleden loslaten, jezelf niet je eigen geluk ontnemen door niet te gaan daten omdat je negatieve ervaring had met een andere man, niet erg beschikbaar zijn en ga zo maar verder. Ik heb denk ik alle video’s op YouTube en de aanbiedingen gekocht om mijzelf te ontwikkelen zonder dat ik alle ervaringen zelf in praktijk mee moest meemaken. Dank hiervoor!

profile-pic
Laila

Mannengeheim draagt nog regelmatig bij om me te leren juister om te gaan met mannen. Helaas heb je jouw tips nodig en kan het niet door gewoon jezelf te zijn. Heb echter helemaal niet het gevoel dat ik mezelf verloochen door jouw tips toe te passen. Het vergt wel wat oefening, maar de resultaten zijn soms verbluffend. Werk nu aan een relatie met iemand met extreme bindingsangst. Zeker niet evident en niet de gemakkelijkste keuze, maar ik blijf er in geloven en heb al heel wat bijgeleerd. Ook de omgang met mijn ex is mede dankzij jou positief geëvolueerd. Dankjewel Tim, proficiat met je verjaardag, maar vooral met de kennis die je al hebt verworven. Fantastisch dat je die met ons wil delen !

profile-pic
Norah

Hoi Tim, gefeliciteerd. De verjaardag van mijn man (55) en onze trouwdag (25) viel mijn man zwaar . Hij voelde zich oud en niet gewaardeerd. Een paar weken na onze trouwdag begon hij een relatie. Toen ik hier achter kwam (9 maanden later) ben ik eerst op zoek gegaan naar informatie voordat ik hem hiermee confronteerde en kwam ik terecht bij mannengeheim.nl . In die 9 maanden was hij verandert in iemand die ik niet leuk vond en die geen aandacht meer had in mij of de kinderen. Wat ik ook zei of deed er veranderde niks. Slapen en eten was het enige wat hij thuis deed. Ik was al plannen aan het maken voor een scheiding toen ik ziek werd en geopereerd moest worden. Ik was nog thuis aan het herstellen toen ik achter zijn verhouding kwam. Door mannengeheim.nl ben ik ook naar mijzelf gaan kijken maar ook ben ik erachter gekomen dat mannen hun liefde anders tonen en ervaren als vrouwen. Vrouwen willen vaak pas se.ks als het goed voelt en mannen willen het om zich goed te voelen. Door open te staan en jouw verhalen te blijven lezen heb ik de kracht gevonden om te vechten voor mijn relatie en voor mijn geluk. Het is niet makkelijk geweest en dat is het soms nog steeds niet maar we zijn nog steeds bij elkaar en weer helemaal verliefd. Blijf niet in je slachtoffer rol dat heb ik van jouw geleerd. Mannen zijn en denken anders en daar moet je mee leven en mee om leren gaan maar dat wil niet zeggen dat je alles moet accepteren. Lieve Tim, ga zo door en ik hoop dat je meer mensen kan helpen om weer gelukkig te worden, alleen of samen en dat vrouwen zichzelf en mannen leren begrijpen.

profile-pic
Babs

Ik denk dat iedereen zou zeggen, deze filmpjes van Tim heb jij toch niet nodig? En toch vind ik het heerlijk om naar jou filmpjes te kijken en adviezen op te doen. Soms kom je wel is in een dilemma terecht en ik moet zeggen na een relatie van 12 jaar., gescheiden en weer opnieuw daten ben je er echt wel helemaal uit en komen jou adviezen echt heel erg goed van pas. Toevallig heb ik nu een man gevonden waarbij al jou tips echt fantastisch werken. Soms gewoon heel grappig. Ik denk dat ik bijna al jou filmpjes heb gezien op YouTube haha gewoon omdat je er ook niet slechter van word. Ik houd wel van die psychologie achter de man. Gefeliciteerd nog!! En een fijne dag groetjes. PS: blijf aub filmpjes maken ik denk dat heel veel vrouwen er baad bij hebben.

profile-pic
Marit

Lieve Tim, alsnog van harte gefeliciteerd. Weer een jaar ouder en wijzer 🙂 Ik heb ongelofelijk veel van je geleerd. Heel veel daadwerkelijk toegepast tijdens het daten en nu in een prille relatie. Ben heeeeeeel blij met jou! Ik kijk uit naar nog meer inzichten van jou in de werking van het brein van die vreemde wezens die mannen zijn. Veel liefs van Linda

profile-pic
Linda

Hallo Tim Eerst en vooral een fijne verjaardag gewenst! Door mijn scheiding ben ik op zoek gegaan naar mezelf en inzichten in het leven. Ik weet dat ik de nodige fouten heb gemaakt en dat wil ik in de toekomst vermijden. Ondertussen ben ik 58 jaar en zou ik van mijn nieuwe leven iets fantastisch willen maken. Een leven waarin begrip, diepgang, geluk, genieten,... een prioriteit zijn. In de eerste plaats wil ik mezelf gelukkig voelen, omdat ik merk dat je het dan ook kan overbrengen. Ik heb verschillen de media geraadpleegd en uit jou artikels haal ik veel inspiratie en inzichten. Waarvoor dank. Ondertussen heb ik een nieuwe vriend en ik merk dat ik meer geduld en begrip heb. Dit geeft een enorme rust in de relatie. We kunnen heel goed praten en begrip opbrengen voor elkaar. Het leven lacht me toe. Ik zal geïnspireerd blijven door jou artikels. Nog veel succes ... Lieve groetjes, Siegelinde

profile-pic
Siegelinde Goossens

Hey! Ik ben Diana, uit Letland afkomstig, huisarts in Antwerpen 8 jaar al, actieve en sociale vrouw succesvolle in alles uitzondering een langdurige relatie ( scenario: gelukkig míjn relatie blijven meestal 2-5 jaar en na een korte misère komt er scheiding...) . So ik beslist de theorie van gelukkige relatie onder de knie te krijgen.... en jouw video's vind ik een van de beste wát ik gewonden heb. Nu heb ik een nieuwe vriend, nieuwe romantische liefde verhaal en dankbaar de lessen van jou kan ik hem béter begrijpen en blijf meer rustig en gelukkig mét de typisch man-vrouw conflicten. Dankjewel!

profile-pic
Diana Elviha

Het heeft mijn leven veranderd. Eerst mijn toenmalige relatie. Toen die voorbij was, het moet van twee kanten komen natuurlijk, heeeel veel andere mannen waarbij ik telkens het idee had....is het zo makkelijk ☺️. En nu wederom met mijn grote liefde. Ik blijf het toepassen. Het is alsof ik de sleutel van het mannenhart heb gekregen. Fantastisch!! Fijne verjaardag Tim! Zo dankbaar voor alle moeite die je voor ons hebt gedaan! 😘

profile-pic
Mo

Gefeliciteerd Tim! Na mn scheiding heb ik na 1,5 jaar op mn 53e de liefde van mn leven gevonden. Behalve rust, geluk en de juiste match, heb ik heel veel aan mannengeheimen gehad. Je hebt me enorm geholpen mn vrouwelijkheid te waarderen en in te zetten, geen genoegen te nemen met "minder", te spelen en echt te genieten van de man/vrouwverschillen. Door de jarenlange verhouding met mn ex, was ik dat helemaal kwijt en ik ben dolgelukkig dat ik dat heb leren kennen. Je tips over communicatie en hoe je het leuk kan hebben/houden zijn goud. Ik blijf ze gebruiken en blijf ook leren. Dankjewel daarvoor!!

profile-pic
Jeannette

Dag Tim, Van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag! Ik heb geen relatie en ben ook niet op zoek. Ik maak mezelf wijs dat ik meer van de vriendschappen ben, ben graag one of the guys en minder geschikt voor een relatie, te autonoom denk ik. Heb een mooie relatie van 25 jaar gehad en met deze man twee prachtige kinderen gekregen. Ik hou van mannen en van hun energie en uitstraling. Wat ik geleerd heb is mannen beter te begrijpen en dat is hard nodig. Dat zouden we op school moeten leren en zou veel ellende voorkomen. Maar het moet voor mij wel in balans zijn, dwz beetje mysterie mag er zijn en vooral vier de verschillen!! Heb genoten van jouw ' cursus' (ik zeg tegen iedereen dat ik een mannencursus doe) en vooral ook van jouw humor!! Thanks

profile-pic
Rebel@heart

Dag Tim Proficiat! Ik was wel de wanhoop nabij toen ik op jouw programma stuitte. Ik wilde een fijne relatie en ben door jouw programma de uitdaging aan gegaan om 30 dates in 3 maanden te hebben... Door jouw tips en adviezen kreeg ik veel meer zelfvertrouwen in het daten en in het kiezen van een echt leuke man.... Binnen 3 maanden is het me niet gelukt, maar nr 21 was raak 🙂 Top! Xxx Thanks Xxx

profile-pic
monique

Ik zat in een destructieve relatie ik gaf alles en verloor mezelf volledig. Door mannengeheimen ben ik langzaam uit het dal gekropen. Ik heb nu een nieuwe relatie die beter werkt doordat ik meer bij mezelf blijf. Ik zal best nog wat te leren hebben maar dit voelt goed in ontwikkeling naar het ouder worden. Thank you

profile-pic
Corrie

Beste Tim, Hoewel ik te laat ben ik je met je verjaardag te feliciteren, ben ik wel op tijd om je een mooi en liefdevol 2019 te wensen. Bij deze. Ik heb mannengeheim begin dit jaar ontdekt. Een link werd me toegestuurd door een man waar ik net een korte relatie mee had afgerond. Ik vraag me af of hij wist wat hij me stuurde. Ik heb de filmpjes gekeken, blogs en nieuwsbrieven gelezen en er vielen allerlei kwartjes en ik begreep mannen vaak veel beter. Vanaf mei op een datingsite gegaan met een open mind. Met vallen en opstaan heel veel tips toegepast van flirten tot ze waardevol en geliefd laten voelen. Hele leuke dates en korte relaties gehad waarin ik naar hartelust kon oefenen. Ik weet dat ik leuk ben en een leuke man waard ben. De mannen waar ik mee heb gedated en ook andere mannen waar ik je tips op toepaste kunnen me allemaal niet vergeten ondanks dat ik meestal degene was die het uit heb gemaakt of zei dat het niets zou gaan worden. Ik ben meer ontspannen en heb meer zelfvertrouwen en plezier in het omgaan met mannen en snap ook waarom bepaalde relaties niet werkten. En ik heb een heleboel geleerd over mezelf en mannen van de dates. Ook al heb ik nog een paar uitdagingen, ik heb er alle vertrouwen in dat ik binnenkort de juiste man tegen kom. Liefs, Marjolein (50 jaar)

profile-pic
Marjolein

Van harte Tim! Jouw artikelen en video's hebben me geïnspireerd om de eerste instantie aandacht te besteden aan mezelf en mijn eigen ontwikkeling. Verbazingwekkend genoeg, ervaar ik nu juist onwijs veel aandacht van mannen. Vroeger deed ik dit namelijk andersom (en deed het me dus ook pijn als ik véél investeerde en hier niets voor terugkreeg). Daarnaast realiseer ik me nu beter dat ik zelf het 'beste' weet waar ik gelukkig van word en hiermee niet meer (af)wacht totdat 'een ander' dit voor mij doet. Als ik dus zin heb om een bosje bloemen te kopen; doe ik dat! Waar ik voorheen hopeloos had gewacht totdat ik ooit een bosje bloemen zou krijgen van een man.. Ik sta nu een stuk gelukkiger in het leven en ben je hier dankbaar voor. 😉 Keep up the good work!

profile-pic
El

ha lieve tim, nog gefeliciteerd met je verjaardag. hier in antwoord op jouw verzoek, mijn ervaring en hoe je mij geholpen hebt. ik kwam bij jou terecht na een clash tussen mijn vriend en mij. ik vermoedde dat hier iets aan de hand was wat meer met de relatie man-vrouw te maken had; ik zocht naar een handleiding van de man, om erachter te komen wat wel en wat niet te doen, wanneer wel iets te kunnen zeggen of vragen en wanneer juist niet (mannengeheimen is wel voornamelijk gericht op het vinden van een man, ik ben ook wel benieuwd naar je tips voor als je een relatie hebt). en verdomd, jij had dat heel goed uitgeplozen, en wist dat precies te verwoorden, met voorbeelden te over die af en toe letterlijk ook waren gebeurd. dat was zo een verheldering, openbaring haast, dat ik mij nu kon richten op de mogelijkheden om te groeien. en dat lukt. ik pas je tips toe, ik vermijd /ben alert op de valkuilen, en dat lukt redelijk goed, met gewenst resultaat. je bent mijn held. ik wens je nog prachtige jaren met veel mooie verrassingen toe! liefs,m

profile-pic
marissa

Lieve Tim, van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik wens je alle geluk, gezondheid, groei en liefde voor komend jaar toe. Antwoord op je vraag: door jou ben ik beter geworden in versieren en flirten. Ik ben niet meer gebonden aan een bepaalde locatie of uitgaanstent waar ik het goed doe, ik flirt nu veel makkelijker op het werk, op de sportclub of gewoon in de rij bij de kassa van de supermarkt. Daarnaast heb je me geholpen mijn leven beter op de rit te krijgen. Ik leefde altijd wel voor een 6je, maar nu is mijn leven een dikke 8 waard. Jij bent mijn kers op de taart Tim, dank je wel dat je bestaat en je talenten benut. Dankzij jou wordt de wereld een beetje leuker en sexier dan ze al is. Love you XOXO

profile-pic
Een grote fan

Gefeliciteerd Tim, Ik lees graag jouw blogs en heb veel you tube filmpjes gekeken. Ik ben bij mannengeheimen terecht gekomen door een aantal teleurstellingen in eerdere relaties en ik wilde mannen beter leren begrijpen en inzicht krijgen in mijn eigen handelen. Inmiddels heb ik bijna 1 jaar weer een hele lieve vriend en ik geef het niet graag toe maar daarvoor verdien jij natuurlijk ook wel wat credits😉 De fb groep vind ik ook leuk ook al lees ik niet alles en deel ik niet actief. Maar er is wel (h)erkenning. Dus lekker doorgaan zo x

profile-pic
Jo

Wil jij het volgende succesverhaal zijn?

Meld je dan vandaag aan bij de 43 Scripts:

PS: Er staan nog 70+ (!) andere reviews onderaan op de informatie pagina van de 43 Scripts. Als je naar deze pagina gaat zie je alle succesverhalen staan.

Jouw coach, Tim Veninga

>