2

Bindingsangst Bij Mannen Van TV-Series & Films?

tv series bindingsangst

Het is je vast al wel eens opgevallen dat veel mannen lijden aan relatievrees. Bindingsangst.

Ze willen wel daten, maar als het serieus wordt, ho maar.

Zeker de jongere generatie van mannen heeft een enorm negatief beeld van relaties.

Er zijn talloze redenen hiervoor…

Maar één van de grootste factoren die ik heb gemerkt bij mijn klanten is de invloed van series en films. Deze geven namelijk niet bepaald een rooskleurig beeld van mannen in een relatie.

Bekijk de video van vandaag waarin ik uitleg hoe mannen hierdoor bindingsangst krijgen en wat je er aan kan doen.

Bekijk hem hier:

Als je meer wilt weten over bindingsangst, zijn hier 3 dingen om te doen:

  1. Lees dit artikel over hoe je bindingsangst herkent bij een man. Je leert precies welke kenmerken en ‘symptomen’ er zijn en welke daadwerkelijk iets betekenen.
  2. Om je beter in hem in te leven, kan je zelf een kleine test doen om te zien of jij het hebt. Doe de bindingsangst test hier.
  3. Nu je weet wat het precies is waarom hij geen relatie met je wil, kan je het oplossen. Volg daarvoor de 11 tips om hem alsnog te veroveren in dit artikel.
Tim Veninga
 

Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend