Leer hoe je moet flirten en versieren via Whatsapp, Tinder, SMS & Facebook chat met deze 17 flirttips om een man te versieren via de app.

Tim Veninga ,  19 september, 2023

Waarom negeert hij je en wat gaat er door zijn hoofd als hij jou negeert? Ontdek hier waarom hij dat doet en hoe je ermee om kan gaan.

Tim Veninga ,  18 september, 2023

Leer hier hoe je een man weer verleidt. Als de passie uit de relatie begint te verdwijnen, dan wil je actie nemen en hem opnieuw verleiden.

Tim Veninga ,  16 september, 2023

In dit artikel leer je: Waarom de kans dat jij met een narcist datet ontzettend klein is De beste manier om uit te vinden of hij een narcistische persoonlijkheidsstoornis heeft Tips voor als je zeker weet dat hij een narcist is Of je ooit gelukkig zou kunnen worden met een narcistische man  Wat is

Tim Veninga ,  13 september, 2023

Stuurt hij niets uit zichzelf op Whatsapp? Hier vind je de 10 eerlijke redenen waarom mannen niet terug appen (+simpele tips om hem wel te laten appen)

Tim Veninga ,  13 september, 2023

Wil je je man of vriend romantisch verrassen op Valentijnsdag? Gebruik daarvoor dan deze 79 beste valentijn ideeën, cadeaus, uitjes en tips voor hem.

Tim Veninga ,  10 september, 2023

In dit artikel leg ik uit hoe je er zelf voor zorgt dat je de ware niet tegenkomt en wat je nu kan veranderen om die leuke partner te vinden.

Tim Veninga ,  7 september, 2023

Twijfel je of een open relatie iets voor je is of wil je tips om de open relatie te laten werken? Lees hier wat de gevaren zijn (+ de oplossingen)

Tim Veninga ,  5 september, 2023

Gebruikt hij je? Lees in dit artikel 7 signalen waaraan je kunt zien of je partner je gebruikt of zelfs misbruik van je maakt.

Tim Veninga ,  5 september, 2023