Wil je scheiden van een narcistische man? Hier zijn de top 7 tips om een narcist snel te verlaten en te vergeten. Zelfs als hij niet wil scheiden.

Tim Veninga ,  16 november, 2022

Hier zijn 19 signalen, kenmerken, tekenen en eigenschappen van players en foute mannen. Hiermee kan je ze makkelijk herkennen. (Je raadt nooit wat #15 is).

Tim Veninga ,  1 september, 2022

Wil je weten of een man al over zijn ex heen is? Lees hier de belangrijkste signalen dat hij nog niet over haar heen is. (+een verrassend inzicht)

Tim Veninga ,  6 augustus, 2022

Wil je je man of vriend romantisch verrassen op Valentijnsdag? Gebruik daarvoor dan deze 37 beste valentijn ideeën, cadeau’s uitjes en tips voor hem.

Tim Veninga ,  17 januari, 2022

Leer hoe je met mannen moet flirten via Whatsapp, Tinder, SMS & Facebook chat met deze 17 Flirttips & Versiertips om een man te versieren via de app.

Tim Veninga ,  4 januari, 2022

Hier ontdek je wat mannen willen in bed. Het zijn 17 verrassende en sexy dingen die een man lekker vindt tijdens seks en die hij leuk vindt om te horen.

Tim Veninga ,  4 januari, 2022

Voel jij je onzeker bij mannen en wil je graag zelfverzekerder zijn? Lees hier 11 tips die direct je zelfvertrouwen met mannen vergroten.

Tim Veninga ,  24 oktober, 2022

Wil je je vriend veranderen? Ontdek hier 10 simpele tips waarmee je SNEL het gedrag van je partner verandert. Bijvoorbeeld vervelende dingen of kledingstijl.

Tim Veninga ,  28 oktober, 2022

Een onmogelijke liefde loslaten kan soms verdomt moeilijk zijn. Hier krijg je 7 tips om deze (soms verboden) liefde te vergeten, verwerken en loslaten.

Tim Veninga ,  4 januari, 2022

Is hij echt een narcist? Test het en leer narcisme goed herkennen met deze 10 kenmerken en symptomen. Is een narcist bewust van zijn daden?

Tim Veninga ,  17 oktober, 2021