Hoe weet je of een man aan je denkt en je misschien leuk vindt? In deze nieuwe video leg ik je uit op welke signalen je wil letten.

Tim Veninga ,  26 november, 2023

Hij vindt je leuk, maar wil geen relatie? Ontdek hier welke signalen verklappen dat hij je voor de gek houdt en je eigenlijk niet zo leuk vindt.

Tim Veninga ,  28 oktober, 2023

In dit artikel leer je: Waarom vlinders in de buik niets vertellen over hoe sterk je relatie werkelijk is. Een geheime maar heel eenvoudige truc om dat verliefde gevoel bij jou of je partner terug te krijgen. Hoe je de tijd die je samen bent gebruikt om hem naar meer dates te laten verlangen. Doe dit als

Sander Verkade ,  8 oktober, 2023

Dit zijn 47 goede openingszinnen die écht werken. Zeg dit als openingszin op dating apps, sites, uitgaan en eerste dates.

Tim Veninga ,  1 oktober, 2023

Ervaar je relatieproblemen omdat er geen match is in jullie kinderwens? Lees dan deze blog en ontdekt wat het slimste is om in deze situatie te doen.

Tim Veninga ,  28 september, 2023

Leer hoe je moet flirten en versieren via Whatsapp, Tinder, SMS & Facebook chat met deze 17 flirttips om een man te versieren via de app.

Tim Veninga ,  3 december, 2023

Waarom negeert hij je en wat gaat er door zijn hoofd als hij jou negeert? Ontdek hier waarom hij dat doet en hoe je ermee om kan gaan.

Tim Veninga ,  18 september, 2023