Gebruik deze 101 vragen om elkaar beter te leren kennen. Als je iemand wilt leren kennen, is dit ideaal. Op een eerste date, in een relatie of als een spel.

Tim Veninga ,  29 maart, 2023

Wat moet je doen als jouw man is vreemdgegaan en hoe kan je omgaan met zijn overspel? Dit is hoe je ervoor kan zorgen dat hij stopt.

Tim Veninga ,  29 maart, 2023

Wil je je man of vriend romantisch verrassen op Valentijnsdag? Gebruik daarvoor dan deze 79 beste valentijn ideeën, cadeaus, uitjes en tips voor hem.

Tim Veninga ,  10 maart, 2023

Wil jij je partner op een originele manier verrassen? Mannen vinden namelijk niet alle verrassingen leuk. Lees hier 13 ideeën die hij wel leuk vindt.

Tim Veninga ,  29 maart, 2023

Leer hoe je met mannen moet flirten via Whatsapp, Tinder, SMS & Facebook chat met deze 17 Flirttips & Versiertips om een man te versieren via de app.

Tim Veninga ,  5 februari, 2023

Hoe weet je of een man echt een relatie met je aan wil gaan? Test met deze 14 signalen of hij een serieuze relatie wil.

Tim Veninga ,  1 februari, 2023

“Iris, in the movies, we have leading ladies and we have the best friend. You, I can tell, are a leading lady, but for some reason, you’re behaving like the best friend.” Het is een citaat van Arthur Abbot. Een karakter in één van de zoetste kerstfilms aller tijden, The Holiday. Ik ben zelf niet

Tim Veninga ,  1 februari, 2023

Wil je scheiden van een narcistische man? Hier zijn de top 7 tips om een narcist snel te verlaten en te vergeten. Zelfs als hij niet wil scheiden.

Tim Veninga ,  16 november, 2022

Hier zijn 19 signalen, kenmerken, tekenen en eigenschappen van players en foute mannen. Hiermee kan je ze makkelijk herkennen. (Je raadt nooit wat #15 is).

Tim Veninga ,  31 maart, 2023