Coronavirus: 5 Relatie- en Datingproblemen en hun oplossingen

Dating- en Relatiecoach

Laatst gewijzigd op 25 oktober 2022

Mijn inbox liep de afgelopen dagen vol met Corona gerelateerde relatie en dating vragen. De 5 meest voorkomende problemen bespreek ik in de video:

Quarantaine, lockdown, 1,5 meter afstand houden en bovenal conflicten over hoe hier het beste mee om te kunnen gaan lijken een enorme aanslag te doen op onze liefdeslevens. Daarom heb ik er een video over gemaakt waarin ik alle vragen heb ingedeeld in 5 categorieën.

Voorkom dat deze tijdelijke crisis een permanente crisis voor je wordt. Of je nu vrijgezel bent, in een relatie zit of moet omgaan met een ex.

Liefs,
Tim

PS: Als jij je nu juist meer wilt verdiepen in betere relaties, dan is het nu het juiste moment om je te verdiepen in een van mijn cursussen.

Gerelateerde artikelen...

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

1 Reacties

 • Dag Tim,

  ik heb een vraag aan jou, mogelijk gerelateerd met deze video.

  Sinds februari had ik iemand leren kennen. Corona-crisis, geen mogelijkheid tot een eerste date. Tot vorige week aan de telefoon dat men zelf het het goede moment vond om te daten. Dag in de week werd telefonisch vastgelegd. Op de dag zelf hoor ik niets, tot ik in de namiddag een bericht stuur wanneer we mekaar treffen. In de avond kreeg ik het bericht: neen, we zien mekaar niet. We zullen dit organiseren als ik terug ben van vakantie hopende dat de corona-crisis is gaan liggen. Natuurlijk is dat niet fijn om te moeten horen, en dit heb ik ook zo laten weten. Sindsdien geen enkel bericht meer, ook geen reactie meer op mijn bericht. Wat moet ik doen? Erger nog: wat hiervan te denken? Moet ik de hoop opgeven?
  Met dank voor je advies, Tim.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend