1

Coronavirus: 5 Relatie- en Datingproblemen en hun oplossingen

Mijn inbox liep de afgelopen dagen vol met Corona gerelateerde relatie en dating vragen. De 5 meest voorkomende problemen bespreek ik in de video:

Quarantaine, lockdown, 1,5 meter afstand houden en bovenal conflicten over hoe hier het beste mee om te kunnen gaan lijken een enorme aanslag te doen op onze liefdeslevens. Daarom heb ik er een video over gemaakt waarin ik alle vragen heb ingedeeld in 5 categorieën.

Voorkom dat deze tijdelijke crisis een permanente crisis voor je wordt. Of je nu vrijgezel bent, in een relatie zit of moet omgaan met een ex.

Liefs,
Tim

PS: Als jij je nu juist meer wilt verdiepen in betere relaties, dan is het nu het juiste moment om je te verdiepen in een van mijn cursussen.

Tim Veninga
 

Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend