2

Tim Veninga Onthult De Mannengeheim Tekstgids

Mannengeheim Tekstgids Hero 350

Hij reageert niet of is kortaf? Geen probleem. Hier is hoe je hem onhoudbaar tot je aangetrokken maakt met tekstberichten:

Update: Onderaan de pagina zijn nieuwe reviews & ervaringen toegevoegd

Het is lastig om te ontkennen dat tekstberichten een belangrijk onderdeel van ons liefdesleven zijn geworden. Bijna de helft van alle datingvragen die ik binnenkrijg gaan hierover.

Keer op keer zie ik goede – potentiële – relaties kapotgaan via de App.

De afgelopen 8 jaar kwamen zowel mannen als vrouwen bij mij met screenshots van gesprekken.

… En als er één ding opviel is dat mannen en vrouwen deze gesprekken totaal anders benaderden. Ze interpreteerden berichten totaal anders waardoor er verwarring ontstond.

Hierdoor kan het heel goed zijn dat je de perfecte man ontmoet en dat het toch fout gaat door verkeerd gestuurde of verkeerd geïnterpreteerde berichten. Waardoor hij plotseling niet meer reageert en je simpelweg van zijn radar verdwijnt.

Als je niet begrijpt hoe mannen berichten sturen, dan zorgen je berichten ervoor dat:

  • Hij volledig op je afknapt omdat hij een bericht verkeerd interpreteert.
  • Hij niet – of kortaf – reageert (terwijl hij wel online is!).
  • Je niet meer interessant bent voor hem en zijn aantrekkingskracht verdwijnt.
  • Hij denkt dat je niet geïnteresseerd bent en hij richt zijn pijlen op iemand anders.
  • De verkeerde indruk wekt en hij je nooit mee uitvraagt.
  • Hij je totaal niet begrijpt en boos wordt.

Als die dingen je bekend voorkomen, dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik heb namelijk een trainingsprogramma gecreëerd dat je leert hoe je dit kan voorkomen. Ik leer je precies welke berichten werken en hoe je telefoon je geheime wapen kan worden om hem te verleiden.

Ik heb een speciale pagina gemaakt waarin ik je precies uitleg wat het programma inhoudt en wat het voor je gaat betekenen.

Mannengeheim Tekstgids

Klik hier om er meer over te lezen.

Reviews en ervaringen

Er is hier een pagina met ALLE reviews & ook antwoorden op veelgestelde vragen. Maar als je al een voorproefje wil, staan hieronder wat ervaringen van de eerste paar klanten:

tekstgids-mannengeheim

review-2

binnen-minuut-reactie

review-ervaringen-mannengeheim-tekstgids-tim-veninga

Klik Hier Om Direct Te Beginnen

 

Tim Veninga
 

Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend