Tim Veninga Onthult De Mannengeheim Tekstgids

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 4 september 2016 - Laatst gewijzigd op 28 oktober 2022

Hij reageert niet of is kortaf? Geen probleem. Hier is hoe je hem onhoudbaar tot je aangetrokken maakt met tekstberichten:

Update: Onderaan de pagina zijn nieuwe reviews & ervaringen toegevoegd

Het is lastig om te ontkennen dat tekstberichten een belangrijk onderdeel van ons liefdesleven zijn geworden. Bijna de helft van alle datingvragen die ik binnenkrijg gaan hierover.

Keer op keer zie ik goede – potentiële – relaties kapotgaan via de App.

De afgelopen 8 jaar kwamen zowel mannen als vrouwen bij mij met screenshots van gesprekken.

… En als er één ding opviel is dat mannen en vrouwen deze gesprekken totaal anders benaderden. Ze interpreteerden berichten totaal anders waardoor er verwarring ontstond.

Hierdoor kan het heel goed zijn dat je de perfecte man ontmoet en dat het toch fout gaat door verkeerd gestuurde of verkeerd geïnterpreteerde berichten. Waardoor hij plotseling niet meer reageert en je simpelweg van zijn radar verdwijnt.

Als je niet begrijpt hoe mannen berichten sturen, dan zorgen je berichten ervoor dat:

 • Hij volledig op je afknapt omdat hij een bericht verkeerd interpreteert.
 • Hij niet – of kortaf – reageert (terwijl hij wel online is!).
 • Je niet meer interessant bent voor hem en zijn aantrekkingskracht verdwijnt.
 • Hij denkt dat je niet geïnteresseerd bent en hij richt zijn pijlen op iemand anders.
 • De verkeerde indruk wekt en hij je nooit mee uitvraagt.
 • Hij je totaal niet begrijpt en boos wordt.

Als die dingen je bekend voorkomen, dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik heb namelijk een trainingsprogramma gecreëerd dat je leert hoe je dit kan voorkomen. Ik leer je precies welke berichten werken en hoe je telefoon je geheime wapen kan worden om hem te verleiden.

Ik heb een speciale pagina gemaakt waarin ik je precies uitleg wat het programma inhoudt en wat het voor je gaat betekenen.

Mannengeheim Tekstgids

Klik hier om er meer over te lezen.

Reviews en ervaringen

Er is hier een pagina met ALLE reviews & ook antwoorden op veelgestelde vragen. Maar als je al een voorproefje wil, staan hieronder wat ervaringen van de eerste paar klanten:

tekstgids-mannengeheim

review-2

binnen-minuut-reactie

review-ervaringen-mannengeheim-tekstgids-tim-veninga

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

2 Reacties

 • Beste Tim,

  Mijn echtgenote heeft mij jaren bedrogen. Ik heb een scheiding aangevraagd maar heb iemand nu leren kennen die veel jonger is
  dan ik, hij wil wel seks maar geen verhouding. Welke van uw boeken dien ik nu te kopen die mij helpen hem te verleiden zodat die meer wil.
  Met vriendelijke groeten,
  d.

 • Geachte meneer

  Het lijkt me heel interessant en leuk om in de interesselijst van mannengeheim teksgids te komen. Ik wil graag meer leren hoe ik mannen moet appen en berichten moet sturen. Hopelijk reageert u snel! Ik had bij mijn andere email per ongelijk op een verkeerde link gedrukt en nu ontvang ik geen e-mails meer van u, terwijl ik heel graag in de interesselijst wil komen om de korting tekstgids curcus te willen volgen.

  Vriendelijke groet

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend