1

Tim Onthult De Diamantfactor: Krijg het leven, het geluk en de man waar je recht op hebt

Ruim 2 jaar geleden begonnen we met het Mannengeheim team een onderzoek naar vrouwen die systematisch benadeeld leken te worden in relaties, het leven en de liefde.

Ik had het het gevoel - veel meer dan een intuïtie was het niet - dat sommige vrouwen wel érg vaak te maken hadden met pech en tegenslag.

Daarom ging ik opzoek naar wat de grootste gemene deler was, bij die vrouwen waarbij niets eenvoudig of vanzelfsprekend gebeurde.

Het is de groep die we later “Kristalvrouwen” hebben genoemd.

(Overigens, als je niet weet wat een Kristalvrouw is, kijk dan eerst deze video's:

Video 1. Video 2. Video 3. En doe dan deze test.

Maar in datzelfde onderzoek ontdekte we ook iets anders...

Er is een klein groep vrouwen - laten we ze de élite noemen bij gebrek aan een beter woord - die letterlijk het tegenovergestelde ervaart.

Ze hebben alles.

Het gezin, de relatie, de carrière, lijf, leven en noem het maar op.

Ze konden het moeiteloos combineren en gingen flierefluitend door het leven.

En weet je wat nou het gekke was?

Wanneer je met ze spreekt, vinden ze het niet eens bijzonder. Ze vinden het volstrekt vanzelfsprekend dat alles hun maar aan komt waaien.

(Ze zeggen het niet met zoveel woorden, maar ik tussen de regels door merkte ik dat ze af en toe zelfs neerkijken op vrouwen die het moeilijker hebben.)

Interessant was ook dat deze vrouwen niet per sé een opvallend voordeel hadden.

Ze waren niet intelligenter, aardiger of meer gedreven dan de vrouwen die dit niet hadden.

Er was maar één verschil:

Het waren zonder uitstek vrouwen die een hoge Kristalvrouw score hadden..

..met als verschil, dat ze op jonge leeftijd een aantal meevallers hadden gehad.

Die meevallers gaven ze op jonge leeftijd het zelfvertrouwen dat vervolgens als een sneeuwbaleffect ze een steeds grotere voorsprong gaf op andere vrouwen. Hun Kristalvrouw eigenschappen waren niet hun beperking, maar juist hun wapen.

En hoe meer vrouwen ik sprak, hoe meer ik dit patroon herkende.

Het is een kleine koersverandering op jonge leeftijd. Dit kleine voordeeltje zorgt naar mate de tijd verstrijkt, voor een steeds groter verschil.

  • Had je een zorgeloze jeugd en tienerjaren... en het geluk een betrekkelijk goede eerste ervaring met liefde te hebben?

Dan zat je voor de rest van het leven gebakken.

  • Maar had je het wat moeilijker in de eerste meters na het startschot?

Dan blijft dat je voor altijd achtervolgen.

Is dat eerlijk?

Nee.

Maar het ís wél zo.

Maar gelukkig is er ook goed nieuws: 

Doordat de vrouwen die het altijd meezit praktisch hetzelfde persoonlijkheidsprofiel hebben als jij (met uitzondering dat jij begrijpt dat niet alles zo vanzelfsprekend gaat) kan je er voor kiezen om bij de groep geluksvogels te horen.

Je kunt jouw eigenschappen strippen van de nare ervaring op jonge leeftijd en je mooiste zelf ontdekken.

Je bent veel dichter bij dat moeiteloze, warme en liefdevolle leven dan je denkt. Het is slechts een kwestie om je te ontdoen van de dingen die jou zijn aangedaan in het verleden.

Het Diamantfactor programma doet dat voor je.

Als je vindt dat je wel lang genoeg bij de groep pechvogels hebt gehoord, dan is het een goed idee om nu voor je eigen geluk te kiezen.

Aanmelden kan hier: 

Liefs,
Tim

PS: Ervaringen van andere vrouwen lees je hier, antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier en inloggen voor huidige leden kan hier.

Tim Veninga
 

Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend