6

11 Simpele Tips Om Als Vrouw Uit De Friendzone Te Blijven

11 Simpele Tips Om Als Vrouw Uit De Friendzone Te Blijven

In dit artikel leer je:

 • Antwoord op de veelgestelde lezersvraag: “hoe kom ik als vrouw uit de friendzone?
 • 6 manieren om hem van je seksualiteit bewust te maken, hiermee laat je zijn hoofd op hol slaan
 • Wat de friendzone nou eigenlijk echt betekent.
 • Dat de friendzone een wererldwijd probleem, het is schokkend om te zien hoeveel vrouwen zich in deze ellendige situatie bevinden.
 • 11 ijzersterke tips om als vrouw uit de friendzone te blijven, simpele tips die je nergens anders op het internet kunt vinden.
 • Hoe je door middel van de aanraak ladder uit te friendzone blijft.
 • Waarom de friendzone een mentale gevangenis is, en hoe jij hieruit kunt ontsnappen.
 • … en nog veel meer.

De “friendzone betekenis

vraag-introOk. De kans dat je allang weet wat de friendzone is wanneer je dit artikel leest is groot. Maar toch weet ik dat er een aantal lezers onders ons zijn die niet precies weten wat de friendzone is. En omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen voel ik me bijna verplicht om daar eerst even op in te gaan.

(Weet je al wat de friendzone is? Ga dan verder naar het volgende kopje)

Dus bij deze. De “friendzone betekenis“:

Als je in de friendzone zit, dan heb je een vriendschappelijk relatie, terwijl je eigenlijk op meer hoopt.

Juist, je bent verliefd.

En vaak is het zo dat degene die in de friendzone zit, uit angst om die vriendschip te verliezen, niet haar gevoelens naar de ander durft te uiten. Want beter vrienden dan geen vrienden, toch?

Eh… NEE.

Als je in dit schuitje zit. En je probeert op deze manier door te blijven gaan. Dan is het alsof je in klein vissersbootje de Atlantische Oceaan aan het bevaren bent. Dat kan heel lang goed gaan. Al zul je nooit écht gelukkig zijn. Maar er komt een punt waar je onverwachts wordt benaderd door monstergolven. Doordat je ze niet ziet aankomen komt er een moment dat je ten onder gaat. En op dat moment ben je verder van huis dan dat je ooit was. Je leven vanuit hier weer op de rit is moeilijk. Laten we maar zeggen dat voorkomen beter is dan genezen.

Mijn advies?

Ga als de wiedeweerga uit deze ongemakkelijke zone.

Al veel te veel mensen (zowel mannen als vrouwen) zijn hier ten onder gegaan. Ze hebben letterlijk jaren van hun leven verspild in de hoop dat het ooit meer dan vriendschap zou worden.

Jij kunt dit voorkomen.

Met de tips in dit artikel bespaar je jezelf een hoop leed en tijd.

Maar voordat ik je vertel wat deze leed-besparende-tips zijn, wil ik het eerst even hebben over…

Waarom de friendzone niks is om je voor te schamen

Soms hou ik van gezegdes. Zeker als ik ze kan gebruiken om mijn teksten te versterken. Zo nu dus ook.

Foto’s spreken meer dan duizend woorden.

En omdat “foto’s meer dan 1000 woorden spreken“, check dit eens:

friendzone-forum

Zoals je ziet is deze forumpost maar liefst 2783 keer bekeken. Als datingcoach weet ik precies wat dit betekent: veel vrouwen in nood (die zelf bang zijn om hier advies over te vragen).

En ik begrijp het. Het is ook een rottige en lastige situatie.

MAAR, belangrijk om te weten is dat het niks is om je voor te schamen. Het fenomeen “ik zit in de friendzone” komt veel vaker voor dan je denkt. Zowel bij mannen als vrouwen. Zelfs zo vaak dat MTV hier in 2011 een televisieserie aan heeft toegewijd, die heel toepasselijk friendzone heet.

Het feit dat de makers van deze serie, in slechts 2 jaar tijd, 87 afleveringen hebben gemaakt, zegt genoeg.

De friendzone is een wereldwijd probleem.

De oplossing op dit probleem vind je hier (jup, ik weet dat dat klinkt als grootspraak). Je ontdekt hier namelijk mijn 11 simpele tips om als vrouw uit de friendzone te blijven.

Maar voordat we beginnen, bekijk eerst de onderstaande video:Tip 1: Begrijp het verschil tussen liefde en vriendschap

liefde-of-vriendschapEr is een klein verschil tussen “boy friend” en “boyfriend“, namelijk de spatie. Dat kleine verschil is de friendzone. Want wist je al dat vrienden en geliefde eigenlijk niet zo heel veel van elkaar verschillen?

Denk er maar eens over na…

Als je vandaag jouw droombaan wordt aangeboden in het buitenland. Dan grijp je die kans met beide handen beet. Op het moment dat je daar bent is het in het begin even eenzaam. Simpelweg omdat je daar een nieuwe sociale cirkel moet opbouwen, en dat kost tijd.

Deze vrienden kies je zorgvuldig uit, je wil natuurlijk niet vrienden worden met mensen die je niks interesseren. (Dit is iets wat ik wel af en toe zie gebeuren met “oude schoolvrienden“, hoewel ze compleet anders zijn, blijven ze vrienden omdat ze dat sinds jongs af aan zijn). Je wil leuke vrienden.

Begrijp je waar ik heen wil?

vraagNog niet? Oké. Ik bedoelde dat leuke vrienden mensen zijn die je “leuk vindt“.

Niet zo leuk dat je het bed met ze wil delen (of misschien wel;), maar leuk genoeg om jouw kostbare tijd mee door te brengen. Althans, ik ga er vanuit dat jij vrienden bent met mensen die je oprecht interesseren. En dus niet om de gratis etentjes en aandacht die ze je geven op het moment dat je daar behoefte aan hebt.

Als je dit begrijpt dan zie je dat er tussen vriendschap en liefde een hele dunne lijn zit.

Die lijn is niet meer dan een spatie breed.

Nou zijn er een aantal (hele kleine) dingen die je vandaag kunt doen om van “boy friend“, “boyfriend” te maken. Deze dingen hebben dus de werking van een backspace toets. Ze verwijderen die dunne lijn tussen vriendschap en liefde. Waardoor je hoe dan ook uit de friendzone ontsnapt.

Dat gezegd hebbende, laten we verder gaan met…


Tip 2: Gedraag je niet als één van de mannen

een van de mannenHet volgende zeg ik niet omdat ik twijfel aan je intelligentie. Ik weet dat het voor de hand lijkt te liggen. En dat ligt het ook. Maar als ik kijk naar hoe vaak mijn coachingscliënten hiermee de mist ingaan. Dan voel ik me bijna gedwongen om hier een stukje over te schrijven. Ik heb het over:

Als je wil dat hij je niet als één van zijn vrienden ziet, gedraag je dan niet als één van de mannen.”

Nou weet ik dat dit logisch klinkt, maar mijn kenmerk als datingcoach is praktisch advies. Dus laten we hier wat dieper op ingaan.

Wat ik bedoel met gedraag je niet als één van de mannen, is:

 • Heb geen grote mond
 • Wees niet altijd luid en aanwezig
 • Probeer niet constant mee te ouwehoeren met de typische mannen dingen (tenzij er iets tussenzit waar je echt interesse in hebt natuurlijk)

… Je weet wel, de dingen die grote mannen op 12 jarige pubers laat lijken;)

volwassen manHet probleem is namelijk dat ze je als vriend wel “cool” vinden, maar het is nou niet bepaald aantrekkelijk. En dan heb ik het nog geen eens over oncharmante lichaamsgeluiden maken. Mannen lachen hier misschien om als je het doet. Maar we vinden het absoluut niet aantrekkelijk. We geloven namelijk liever in een sprookjesachtige wereld waar vrouwen geen scheetjes laten.

Waar het eigenlijk op neer komt is dat je er (onbewust) voor kiest om de friendzone te zitten. Want als je je gedraagt als een van de mannen, dan zal hij je ook zo behandelen.

Maar als je ervoor kiest om je als een aantrekkelijke vrouw te gedragen, dan is het een heel ander verhaal. Waarnaar hij anders zal handelen.

Nou ben jij natuurlijk benieuwd hoe je je als een aantrekkelijke vrouw gedraagt, of niet?

Precies, dat dacht ik al.

Er zijn meerdere dingen die je vandaag nog kunt doen, een daarvan is:


Tip 3: Flirt met hem

flirten-verliefd-worden-mannen-jaloersDenk niet dat flirten alleen is weggelegd voor charismatische vrouwen. Flirten is namelijk niet een aangeboren “talent” waar alleen de mooiste vrouwen over beschikken. Het is een skill. Net zoals dat lopen, fietsen en lezen dat is. Kortom, ook jij kunt leren flirten.

Dus van harte welkom bij deze minicursus “zo leer je flirten“.

Allereerst wil ik dat je je in puppy probeert in te beelden.

Niet zo maar een puppy, maar Nederlands bekendste puppy uit de page-toiletpapier-reclame (althans, ik denk dat dat de bekendste puppy is). Goed. Zie je hem voor je? Zie je dat lieve puppy hoofdje die een klein beetje naar rechts is gedraaid?

Wat? Je zegt dat je m ziet? Je zegt dat je m wil aaien?

Ok. Ik begrijp. Maar blijf een beetje bij de les. Eerst wil ik mijn punt duidelijk maken, dan mag je hem aaien.

Deal?

dealMooi. Het enige wat een puppy doet (naast eten en slapen) is spelen. Het is deze speelse houding die je wilt hebben tijdens het flirten. Je weet het misschien niet, maar puppy’s zijn koning als het om flirten gaat. Zonder ook maar iets te zeggen trekt zo’n schattige pup al je aandacht naar zich. Moet je nagaan als ie kon praten;).

Maar goed, ik begin een beetje af te dwalen.

Mijn punt is dat niet er op zit te wachten om met een saaie flapdrol te flirten. Simpelweg omdat het saai is. En flirten moet leuk zijn. Het is spelen.

Dit is hoe je flirten voor een man leuk maakt:

 • Maak oogcontact
 • Lach (om zijn grapjes)
 • Geef hem (subtiel) een compliment
 • Zeg iets “gemeens“, maar op zo’n manier dat hij weet dat je het goed bedoeld

… Dit natuurlijk allemaal met de houding van de page-toiletpapier-puppy. Zodra je dit begint te doen dan is de friendzone binnen de kortste keren verleden tijd.

Leer verder: Voor meer (en uitgebreidere) tips over flirten, lees dit artikel.


Tip 4: Raak hem aan

aanraken liefdesverdrietEr is eigenlijk niks dat meer aantrekkingskracht opwekt dan aanrakingen. En je wil fysieke aantrekkingskracht hebben. Want fysieke (en seksuele) aantrekkingskracht is eigenlijk het grootste verschil tussen vriendschap en liefde.

Dus als je ervoor kan zorgen dat hij opgewonden wordt, zal hij je nooit als vriend zien.

Er is zelfs een onderzoek in 1992 gedaan door Prof. Burgoon, waaruit blijkt dat aanraken ervoor zorgt dat hij je:

 • Langer inschat
 • Aardiger inschat
 • Aantrekkelijker inschat

Het is dus heel maf, maar naast het seksuele aspect lijken mij dit genoeg redenen om hem vanaf vandaag meer aan te raken.

Hoe je dit het beste kunt doen vertel ik je bij de volgende tip.


Tip 5: De aanraak ladder

ladderOmdat er lezers zijn die in friendzone zitten, en lezers die friendzone willen vermijden heb ik besloten hier een aparte tip over te maken.

Als jij niet in de friendzone zit en het niet eng vindt om een man aan te raken, ga dan verder naar het kopje genaamd “de volgende trede“. Maar als je wel in de friendzone zit of het (een klein beetje) eng vindt om een man aan te raken, lees dan verder…

Als je hem normaal gesproken niet zoveel aanraakt dan wil je dit langzaam en rustig opbouwen, dus niet dat je in één keer de kleren van zijn lief scheurt.

Dit kunnen hele kleine dingetjes zijn, zoals:

 • Geef hem een speels stompje
 • Fatsoeneer zo af en toe iets aan zijn kleding
 • Geef hem drie kussen op de wang elke keer als hem ziet

Dit zijn namelijk hele subtiele manieren om een man aan te raken. Dit maakt het makkelijk voor jou, de aanraakdrempel is immers kleiner, en hiermee voorkom je dat je hem de stuipen op het lijf jaagt.

En als je dat heb gedaan, dan is het tijd voor…

De volgende trede

eerste-stap-zettenLangzamerhand gaan we steeds een stapje verder op de aanraakladder. Waarom aanraken zo belangrijk is heb ik bij de vorige tip uitgelegd. Nu is het verder om tot het “zware geschud” over te gaan.

Nee. Ik bedoel niet de kleren van zijn lijf scheuren. Jij mallerd.

(bewaar dat maar voor een later tijdstip;)

Eerst gaan we verder met het voorspel onder de aanrakingen:

 • Streel zijn hand
 • Leg je hand op zijn borst wanneer je moet lachen
 • Vraag hem wat hij van je parfum vindt, leg je hand op zijn rug wanneer hij dit doet
 • Fluister iets in zijn oor, de ademhaling in zijn nek zal hem extra opwinden (voor bonuspunten: raak met je lippen zijn oor aan)

Wat jullie verder samen doen laat ik jullie over. Wel heb ik een artikel met wat mannen fijn vinden tijdens de naakte vredesdans. Misschien is dat voor nu nog toekomstmuziek. Maar voor in het geval dat, klik hier om het te lezen.


Tip 6: Maak hem (nog meer) bewust van jouw seksualiteit

lingerieJe hebt gelijk, flirten (tip 3) en hem aanraken (tip 4 & 5) maken hem al een stuk bewuster van het feit dat je een seksueel wezen bent. Nu gaan we daar nog een schepje bovenop doen.

Het leuke is namelijk dat van mannen van nature visueler ingesteld zijn dan vrouwen. Dat is waarom de playboy (en porno) het onder de mannen zo goed doet.

Het is is ook de reden dat we aantrekkelijke vrouwen nakijken.

We kunnen bijna niet anders.

Om ervoor te zorgen dat jij die aantrekkelijke vrouw wordt die hem het nakijken geeft, zijn er een aantal dingen die je gelijk al kunt doen.

En ja, ik weet dat dit oppervlakkig is

ik weet hetMaar de waarheid is gewoon dat mannen oppervlakkig zijn, dus werk even met me mee. Hier zijn 6 geweldige manieren om hem van je seksualiteit bewust te maken:

 1. Als rood je kleur is, draag het
 2. Fatsoeneer je kleren tijdens het praten
 3. Breng tijd door in sportschool en let op je voeding
 4. Zorg ervoor dat je er op en top uit ziet als jullie afspreken
 5. Laat een lingerie setje slingeren als jullie bij jou thuis afspreken
 6. Ga voor 40% bloot (zie de afbeelding hiernaast voor hoe dat er in de praktijk uitziet)

Hierdoor prikkel je zijn mannen fantasie.

En ja, deze fantasieën heeft een man nodig voordat hij een relatie met je overweegt. Zorg er dus voor dat hij deze fantasieën krijgt. Want jij bent nu een van de weinige vrouwen in Nederland die weet hoe ze dit voor elkaar kan krijgen.


Tip 7: Wees niet te subtiel

subtielIk weet het, dit klinkt tegenstrijdig met de voorgaande tips. Maar nee. Ik ben niet gek. En nee. Ik ben niet onder invloed van mijn favoriete alcoholische versnapering “wodka“.

De reden dat ik dit uitgerekend nu aankaart is omdat vrouwen mijn advies soms niet helemaal goed begrepen hebben.

Zo denken ze:

Meh. Ik voel me er niet zo fijn bij om met hem te flirten, of hem aan te raken. Ik denk dat dit niet nodig is. Als ik hem subtiel laat merken dat ik hem leuk vindt, dan merkt hij vanzelf. Sorry Tim. Maar ik ga voor de subtielere aanpak.

Het is niet dat ik jammer vind dat deze vrouwen mijn advies niet opvolgen. Ok, misschien een beetje dan (maar alleen omdat ik het beste met ze voor heb). Maar het is meer dat ik honderd procent zeker weet dat deze subtiele aanpak niet werkt.

Wat betreft sociale intelligentie zijn mannen namelijk oliedom.

Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen verschrikkelijk slecht zijn in het opvangen van non verbale signalen.

Mannen hebben overduidelijke signalen nodig zoals in “TeletubbiesJup, het is pijnlijk om toe te geven, maar we zijn letterlijk zo dom als het gaat om sociale intelligentie. Een uitgebreide uitleg hierover zal ik besparen, zolang je dit maar onthoud zit je goed:

Wees niet te subtiel.

Dus als je nog niet met hem hebt geflirt of hem hebt aangeraakt, ga dan eerst terug naar de vorige tips en ga daarmee aan de slag.

Zorg dat het duidelijk voor hem is dat je meer bent dan een vriend.

En als hij dan (nog) dommer is dan verwacht. Dus hij vangt zelfs deze overduidelijke signalen niet op. Dan is er iets wat je speciaal in deze situatie kunt doen, namelijk:


Tip 8: Vertel hem dat je niet geïnteresseerd bent in een “vriendschap

Huh, zo simpel?

Ja, zo simpel kan het zijn, mijn beeldige lezeres.

Het is precies zoals Einstein het ooit eens heel mooi onder woorden bracht:

simple-einstein

Ik krijg namelijk vrij vaak te horen van vrouwen dat ze een soort van vriendschappelijke relatie met een man aangaan. Waarin ze af en toe met elkaar slapen. Maar er geen spoor van “deze relatie wordt steeds serieuzer” te bekennen is.

De vrouwen zitten zonder dat ze het zelf door hebben in een “friend with benefits” situatie.

Onterecht komen vrouwen in deze situatie terecht

auwAls je vaker in die situatie terecht komt, zeg dan iets in de trant van:

Ik ben niet het type vrouw die vrienden is met iemand en genoegen neemt met af en toe een keer met elkaar naar bed gaan, dat is niet genoeg voor mij. Je bent misschien in de war met al die andere vrouwen die wel zo zijn, en dat is ook prima, maar ik ben niet dat type vrouw.

Communiceer het heel duidelijk naar hem dat je niet het type vrouw bent die zijn emotionele en fysieke behoeftes vervult, zonder dat je in een relatie zit met hem.

En om ervoor te zorgen dat dit kristalhelder voor hem is. Want zoals ik al zei, mannen hebben Teletubbies signalen nodig. Heb ik nog een cruciale tip voor je:


Tip 9: Wees niet te beschikbaar

ongelezenberichtenOk. Vrienden staan altijd voor elkaar klaar. Maar jij hoopt op meer dan vriendschap. Daarom moet jij anders gedragen dan zijn vrienden (tip 2). Wat in dit geval betekent dat jij niet altijd beschikbaar voor hem moet zijn.

Nou klinkt dat misschien een beetje bot.

En ja, dat is ook.

Maar als je alle voorgaande tips hebt toegepast dan is het tijd om voor de iets hardere aanpak te gaan, en de reden dat je in dit geval niet te beschikbaar voor hem wil zijn is precies zoals De Dijk het in het nummer “Als ze er niet is” zingt.

Dan doel ik natuurlijk op de lyrics in het refrein:

Een man weet niet wat ie mist, maar als ze der niet is, weet een man pas wat ie mist.

En misschien klinkt dit voor je vrouwenbrein onlogisch, maar mannen zijn echt zo kortzichtig dat we je vaak niet op waarde weten te schatten als je constant in onze buurt bent.

En daarbij…

Als jij hem nu alle voordelen van een relatie geeft (inclusief seks?), zonder dat jullie een relatie hebben. Dan zou hij wel gek zijn om een relatie met je te willen. Ik bedoel maar, hij krijgt alles wat zijn simplistische mannenhartje begeert, zonder dat hij ook maar ergens aan vast zit. Voor hem is het dus alsof hij bij Mediamarkt een deal speciale deal heeft gemaakt: hij krijgt een gigantische flatscreen tv voor thuis, en hij betaald er per maand tot op de cent uitgerekend 0, – euro voor. Hij betaald namelijk niet “de prijs van een relatie” met jou.

Stop dus met altijd maar beschikbaar voor hem zijn.

De kans dat hij je hierdoor gaat missen, en zich gaat beseffen hoe leuk je eigenlijk wel niet bent is dan namelijk heel erg groot. Maak hier dan ook slim gebruik van.

… En als zelfs dat niet werkt, dan is het tijd om over te gaan op nog zwaarder geschut:


Tip 10: Ga all in (waarom “verliezen” beter is dan in deze situatie blijven)

all inZoals ik in de introductie al zei is het nooit een goed plan om in levenslang in de friendzone te blijven. En ik weet – uit persoonlijke ervaring en die van mijn coachingscliënten – dat je liever vrienden bent, dan dat je hem nooit meer ziet. Maar de werkelijkheid in de friendzone zitten jouw eigen levensgeluk in de weg staat.

Het is een mentale gevangenis.

Zolang jij in de friendzone zit, ben je onbeschikbaar voor andere leuke mannen. Je ontneemt je zelf de kans op liefde. En dat is naar mijn mening een van de stomste dingen die je kunt doen. Het leven is namelijk veel te kort om te wachten op het moment dat hij ineens, uit het niets, voor jou kiest.

Je moet dus op de een of andere manier uit deze mentale gevangenis ontsnappen.

Het lastige hieraan is dat alleen jij hieruit kunt ontsnappen. Het enige wat ik kan doen is “het ontsnappingsplan” om uit de friendzone te komen, bloot te geven. En dat is precies wat ik hier nu aan het doen ben.

Als je tot hier bent gekomen met lezen dan heb je al van alles geprobeerd…

(zo niet, lees dan eerst de voorgaande tips)

… Helaas zonder succes

zonder succesDaarom is het nu tijd om all in te gaan.

En misschien weet je nog wel dat ik het in de introductie had over de serie “Friendzone“?

Je weet het nog? Leuk. Fijn om te horen dat je zo goed oplet.

Tijdens een aflevering worden twee “vrienden” gevolgd. En je raadt het al… één van hen zit in de befaamde friendzone. Het doel van dit programma is om daar uit te komen. Dit doen de deelnemers door all in te gaan.

In andere woorden, vertellen aan de ander wat je gevoelens zijn.

Dit kan 2 kanten opgaan:

 1. Je wordt afgewezen
 2. Je krijgt te horen dat hij jou ook ziet zitten

Ik kan je alvast verklappen dat het geen pretje gaat worden wanneer hij je afwijst. Maar geloof. Het is beter om deze “vriendschap” te verliezen, dan dat het is om de rest van je leven ongelukkig te blijven. En als hij je afwijst, lees dan even dit artikel om te ontdekken hoe je het beste met dit soort situatie omgaat.

Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie een relatie krijgen, net zoals in de onderstaande aflevering gebeurt:Maar nogmaals, het is hoe dan ook beter om uit die mentale gevangenis (lees: friendzone) te ontsnappen.

En dan nog iets…


Tip 11: Vermijd het Hollywood syndroom

hollywoodIk weet. Wanneer je alles hebt geprobeerd, en het lukt niet, dan is dat klote (sorry voor mijn taalgebruik).

Om de haverklap kom ik deze ex-friendzoners tegen. Het is eerste wat ik doe is ze vertellen dat ze trots op zichzelf mogen zijn. Zoals ik bij tip 10 al even vertelde, is het beter om met legen handen de friendzone uit te kruipen. Dan dat het is om er de rest van je leven in te blijven.

Daarnaast gebruik ik deze gelegenheid om te vertellen over het Hollywood syndroom.

Veel te vaak hoor ik van vrouwen:

Ja, maar hij is de ware, ik voel het dat het gewoon zo is.

En dit is een typisch denkbeeld dat afkomstig is uit Hollywood films, vrouwenmagazines, media, en cultuur.

Dat dit beeld nooit in twijfel wordt gebracht is logisch…

logischHet is onmogelijk om te weten hoe alles om ons heen werkt. Dus geloven we maar gewoon wat ons verteld is.

Mijn punt?

Nou kijk. In de friendzone blijven staat gelijk aan een ongelukkig leven.

Niet echt een leuk voorruitzicht.

Dus ook al voelt het alsof hij de ware is. Geloof me, er zijn nog veel leukere mannen dan hij. Dan bedoel ik mannen die jou ook om jou geven. Niet als een vriend. Maar als een geliefde.

En zolang je maar blijft hopen…

… verspil je de kans om andere mannen te ontmoeten…

… en dat is zo ontzettende zonde.

Dus ook al is het lastig, denk na over wat op de lange termijn het beste is. Wees niet bang dat je niemand anders zal vinden, want met de tips op deze website is het onmogelijk om je hele leven alleen te blijven. Zet je zelf dus even over het “hij is de ware-” idee heen. En zorg ervoor dat je de juiste mannen naar je toe trekt.

Hoe je dat doet? Nou zo:


Hoe je voor altijd uit de friendzone blijft

Als je dit leest dan zijn er 2 mogelijkheden:

 1. Je bent uit de friendzone, maar hebt hem “verloren
 2. Jullie zijn uit de friendzone, of je het deze (op het nippertje) weten te vermijden

In beide situaties heb je een grote stap voorwaarts gemaakt. Ik zou willen dat ik op dit moment meer kon doen dan jou een virtueel schouderklopje geven. Want die heb jij dubbel en dwars verdient;).

En nou ik er over nadenk…

Ik kan je meer dan alleen een virtueel schouderklopje geven. Namelijk het nummer één mannnengeheim. Dit is mijn nummer één tip om mannen verliefd op je te maken. Hiermee blijf je gegarandeerd uit de friendzone.

Als je wil weten wat dit is, meld je dan hieronder aan en dan stuur ik het direct – gratis en privé – naar je toe.

Tim Veninga
 

Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Click Here to Leave a Comment Below 6 comments
Dankjewel voor het delen. Volg ons ook op Facebook & YouTube.

Send this to a friend