17 Tekenen Dat Hij Je Gebruikt Voor Seks (Test)

Laatst gewijzigd op 4 januari 2022 door Tim Veninga
Gerelateerde artikelen...

Tim Veninga

Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

8 Reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een sterretje zijn verplicht.

 1. Hey, ik heb een vraagje.
  Ik weet niet zeker of de jongen waarmee ik om ga me alleen gebruikt voor seks. We hebben wel altijd seks als ik hem zie. Hij doet er ook alles aan om seks te hebben als we samen zijn. Nou is eigenlijk het punt dat hij zegt dat hij bindingsangst heeft en daarom geen relatie wil. En eigenlijk ben ik ook super bang voor relaties enzo. Ik hou er niet van als het “officieel” is. We zouden gewoon kijken hoe het zou lopen. Ook werkt hij 5 dagen in de week op de boot. In het weekend wil hij me wel elke dag zien. Ik heb zijn moeder wel ontmoet maar dat was eigenlijk een soort “misverstand”. Meestal wil die niet afspreken als zijn moeder er is omdat we dan geen seks kunnen hebben. Wel vind die het heel leuk om mijn ouders te zien. Hij is ook best wel zorgzaam en we hebben ongeveer dezelfde vriendengroep. Hij zegt zelf dat hij totaal niet zou willen dat ik denk dat hij me alleen voor seks wil. Maarja dat kan iedereen wel zeggen. We appen niet alleen over seksuele dingen. Hij vraagt vaak genoeg hoe het gaat en hoe mijn dag was. Maar na de seks is hij er wel al redelijk snel klaar mee. Als ik geen seks wil omdat ik ongesteld ben dan snapt hij dat wel maar wil hij eigenlijk wel voorspel doen bij hem zegmaar. Door al deze dingen weet ik niet goed of hij me wel of niet gebruikt voor seks. Wat moet ik doen?

 2. Ik zit in een ongewone situatie Tim, misschien heb jij een idee?

  Ja, we spreken tot nu toe alleen thuis af, hebben dan seks, en verder voldoet hij wel aan een aantal (let wel, niet alle) criteria van een man die alleen seks wil.. Máárrrr, hij was de eerste die het een relatie noemde, appt me wel ’s morgens vroeg al, wil graag een kind met me etc.. ik ben in de war!!? Want af en toe schiet het wel door mijn hoofd ‘het zal toch niet?’. Zoals vandaag; komt hij snel even uit z’n werk, knuffelt wat, en hoppa… seks.. nu hebben we beide een hoog libido, maar toch..

 3. Raar, lees ik bovenstaande reacties, denk ik zonneklaar, maar ook omdat ik net zelf uit zo’n situatie kom en er met open ogen in trapte. Zelf ook de verkeerde signalen afgegeven, dat moet ik er dan wel bij zeggen.
  Maar pijnlijk om te lezen dat ik alle tips en signalen zo af kon strepen.

 4. Hoi ik heb een vraagje ik heb elke x het idee dat me vriend naast mij in bed zich afrukt en ik voel dat ook de trilling en hele zachte bewegingen maar als ik het vraag dan zeg hé nee waarom zou ik dat doen ik heb genoeg aan jou maar het is nu elke x dat ik er van wakker word en ik word ergens GEK van heeft hij niet genoeg aan mij ofzo bedoel ben best een beest in bed en dan nog heb ik het idee dat hij me niet goed genoeg vind hoe kom ik hier achter iemand een idee help plz want ik word gek hier :'(

 5. Hoi…
  Ik zit echt in een lastige situatie,
  Ik heb een jaar een vriend die wel leuk is hoor… maar we hadden een break voor 3 weken ongeveer, omdat het gewoon verre van een perfecte relatie is en ik ben onzeker over hem of ik nog van hem hou. En in die 3 weken heb ik een jongen ontmoet met uitgaan, die ik toevallig al een beetje kenden van vroeger.. maar eigenlijk wou hij al meteen niet met mij in publiec gezien worden. Als we met een groep uit waren, dan zoende we altijd 3 straten verderop en moest ik 2 min wachten tot hij weer weg was, ik kreeg hier echt een heel naar gevoel van. Ook reageerde hij nauwelijks op mijn aseksueele berichten, hij wou eigenlijk alleen maar seks… maar steeds als we gaan stappen of we seks hebben krijg ik zoveel meer gevoelens.. ik vind hem echt zo leuk. Maar wat het ook is.. hij flirt met andere vrouwen waardoor ik zo jalours wordt. En dat weet hij ook, het lijkt wel of hij het express doet. Maar alsnog ben ik voor hem gevallen…

  Help mij met wat advies astjeblieft

 6. Hi, ik zit al zon 2.5 jaar een beetje in een lastige situatie waarbij ik een man met hele grote tussenpauzes zie (soms wel 8 maanden), het begon wel met dat we elkaar heel leuk vonden maar dit ging super snel en was na een paar keer zien best intens geworden en voor hem teveel dat gaf hij ook aan, en verhuisde daarna naar buitenland toch is het contact altijd gebleven en zien we elkaar met hele grote tussenpozes (soms zelfs 8 maanden), nog wel en willen we dat allebei niet stoppen.
  Hij heeft hele erge bindingsangst, en ik weet ook dat dat ook echt zo is door gemeenschappelijke kennissen etc. en ik ben inmiddels ook al niet meer uit op een relatie want vind dit fijn. Wel is het zo dat als we elkaar zien we altijd seks hebben, en altijd thuis afspreken. Eerste paar keren sliepen we ook gewoon samen en heel intiem, daarna eigenlijk niet meer. Het is niet zo dat we alleen seks hebben want vaak spraken we sochtends af tot savonds bijvoorbeeld, veel seks maar ook heel veel diepgaande gesprekken knuffelen etc en hij verteld me hele persoonlijke dingen. Maar samen slapen lukt niet meer, er is de volgende dag altijd wat geweest de afgelopen keren. Hij vind het ook eng als ik wil praten over onze “situatie”, maar dat doet dan wel en stelde juist zelf voor eens een stapje terug te doen en eens een keer iets anders te doen “als vrienden” omdat het teveel was voor hem. Aan de ene kant weet ik wel dat die het gewoon fijn vind om met me te zijn, maar die afstandelijkheid maakt me vaak ook onzeker. Er zijn in mijn hoofd een beetje twee scenario’s: of hij is heel erg bang en durft niet te blijven slapen, durft niet zichzelf meer te geven etc omdat ik al eerder zo dichtbij ben gekomen of hij heeft gewoon geen gevoelens voor me. Hoe kom ik erachter wat ik voor hem beteken ?

 7. Heb net een date achter de rug waarbij het helaas zo klaar als een klontje was dat hij alleen maar sex wilde.
  Heb hem via een dating site leren kennen en het was gewoon te mooi om waar te zijn.
  Door de Corona konden we wat lastig afspreken daardoor duurde het wat langer maar uiteindelijk heb ik hem thuis ontvangen.
  Bij onze eerste afspraak hadden we geen sex maar hij ging wel kijken in de slaapkamer of het bed hard genoeg was.
  Bij onze tweede date had hij rugpijn en vroeg of ik hem wilde masseren en ja dat deed ik en daarna floepte hij er zo in.Ik Had heel lang geen sex gehad en het neuken was zeer lekker en duurde ook lekker lang.
  Daarna douchen en weg .De hele week heeft hij verder geen contact opgenomen pas toen ik geen mailen hoe het met hem ging gaf hij aan dat hij over een paar dagen wilde afspreken want hij had heel veelte doen.
  Bij onze derde date meteen sex die weer heel prettig was al moet ik zeggen wel wat minder als keer een .
  Maar inmiddels was er bij mij al wat gaan knagen .weer even kletsen maar douchen en weg ben kusjes ,geen arm terwijl ik tegen hem aan zat en als een dommeriken allemaal kusje op zijn arm gaf .
  Wanneer kom je weer Blijf eens lekker een nachtje slapen .ja misschien over een week.Ondertussen ben ik jou site gaan lezen en toe werd het me wel duidelijk dit gaat hem niet worden .helaas was ik inmiddels ook al aardig gek op hem .Maar heb hem een uitgebreide mail gestuurd dat ik niet alleen sex wil in een relatie maar ook genegenheid .emz
  Tot op heden geen enkele reactie jammer had graag met hem verder gegaan

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend