Het #1 Ding Waarmee Je Hem Helemaal Verslaafd Maakt Aan Je

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 16 september 2019 - Laatst gewijzigd op 25 oktober 2022

In dit artikel leer je:

 • Waarom sommige mannen het krijgen van een relatie uitstellen (ook al vinden ze je heel leuk)
 • Hoe je een man verslaafd aan je kunt maken met één simpel trucje
 • Wat een nieuw recept klaarmaken te maken heeft met hoeveel spanning een man ervaart in zijn leven
 • Waarom je nooit mag stoppen met nadenken over hoe je de relatie spannender kunt maken
 • …en nog veel meer

Zo maak je een man verslaafd aan je

koppel verliefdDie ene leuke man. Hoe bind je hem aan je?

Als je op zoek bent naar ware liefde is het zuur om deze kwijt te raken vlak nadat je hem gevonden hebt.

Maar helaas is dit precies wat er in de meeste gevallen gebeurt. Omdat de meeste vrouwen niet weten hoe ze een man verliefd kunnen maken.

In dit artikel krijg je mijn nummer 1 tip om een man verslaafd aan je te maken. Gebruik het in combinatie met het Mannengeheim om die ene speciale man die je niet uit je hoofd krijgt, voor altijd aan je kunt binden.

Maar voordat je verder leest, bekijk eerst onderstaande video:Hoe variatie een man geobsedeerd met je maakt

Kijk:

Als een man vrijgezel is heeft hij de vrijheid om te doen wat hij wil:

 • Hij kan zijn tijd doorbrengen met veel verschillende vrouwen
 • Hij heeft alle tijd om met wie dan ook op stap te gaan
 • Hij kan seks hebben met verschillende partners (en als een man zich dat kan veroorloven zal hij dat doen)
 • Hij kan op vakantie wanneer hij maar wil
 • Hij kan werken wanneer hij wil
 • Hij kan de hobby’s kiezen die hij wil

koppel leuke dingen samen doenJe ziet hier een patroon.

In al deze omstandigheden kan een man zelf bepalen wat hij doet omdat hij geen rekening hoeft te houden met iemand anders.

Maar zodra hij een vriendin krijgt, dan verandert dat.

Vanaf dat moment is het een dagtaak voor hem om jou gelukkig te maken.

Natuurlijk weten wij allebei dat alleen jij jezelf gelukkig kan maken. (Leestip: 12 Simpele Tips Om Intens Gelukkig Te Zijn Zonder Relatie.)

Maar mannen hebben die memo niet gehad. En ze zullen altijd proberen om het jou naar de zin te maken zodat jij bij hen blijft.

Er is alleen één probleempje:

Omdat hij rekening met jou wil houden heeft hij minder vrijheid.

Dit heeft twee oorzaken.

 1. Smaken verschillen. Waarschijnlijk denken jullie niet over alles hetzelfde en hebben jullie met enige regelmaat verschillen van mening. Misschien wil hij op vakantie naar de zon en ga jij liever een weekendje naar een bungalowpark. Misschien zit jij graag thuis op de bank terwijl hij het liefst goed doorzakt met zijn vrienden.
 2. De tijd die hij met jou doorbrengt kan hij niet op een andere manier doorbrengen. Door rekening met jou te houden (wat hij graag doet) zal hij minder tijd overhouden voor andere dingen. Dat betekent dat hij het grootste gedeelte van zijn vrije tijd met jou zal doorbrengen.

koppel serieuze relatieDoordat hij ook dingen zal doen omdat jij ze leuk vindt (terwijl hij ze niks vindt) en daarnaast minder tijd overhoudt voor andere dingen gebeurt er iets waar elke man een hekel aan heeft:

Zijn leven wordt minder spannend.

Als hij vrijgezel is kan hij doen wat hij wil om zijn leven spannend te maken. Maar in een relatie is daar veel minder ruimte voor.

Met als gevolg dat veel mannen het lang uitstellen om een relatie aan te gaan.

En mannen die in een relatie terecht zijn gekomen klagen er vaak over dat ze elke dag dezelfde routine hebben. Ze nemen er geen verantwoordelijkheid voor dat ze zelf keuzes hebben gemaakt die hiertoe hebben geleid.

Zo houd je de relatie spannend

koppel relatie spannend houdenDit mannelijke verlangen naar vrijheid en spanning is voor een slimme vrouw een ontzettende kans.

Als je hier op de juiste manier op inspeelt zul je zien dat een man verslaafd aan je raakt en niet meer zonder je kan.

Als je hem bespeelt op dit verlangen krijgt hij het beste van twee werelden:

Een relatie met een vrouw van wie hij houdt. Maar ook een spannend en gevarieerd leven.

En omdat hij zoveel tijd in je steekt (vanuit een misplaatst verlangen om je gelukkig te maken) heeft hij echt jouw hulp nodig om de relatie spannend te houden.

Want als je hem juist probeert vast te zetten in een routine of elke keer voorstelt hetzelfde te doen, dan zal hij daar vaak in meegaan om jou een plezier te doen. En ergens vindt hij het zelf ook prettig.

Maar op de lange termijn heeft een man spanning nodig om zich goed te voelen.

En dat is waarom variatie zo belangrijk is.

Wat is variatie die jullie relatie nieuw leven inblaast?

Elke vorm van variatie is in mijn ogen goed:

 • Varieer eens in de paar maanden met je uiterlijk. Koop nieuwe kleren. Neem een nieuw kapsel. Verf je haar. Hoe groter de transformatie, hoe spannender dit voor hem is.
 • Doe constant nieuwe dingen. Probeer nieuwe uitjes. Onderneem nieuwe activiteiten. Zorg ervoor dat jullie niet teveel blijven hangen in routine.
 • Ga vaak naar andere plekken. Dit hoeven geen dure vakanties te zijn. Je kunt simpelweg naar verschillende dorpjes in de buurt rijden en daar een biertje drinken of een stukje wandelen.
 • Zoek continu nieuwe mensen op. Ga nieuwe vrienden maken of ga naar andere plekken waar je nieuwe mensen tegen zult komen.
 • Introduceer nieuwe dingen bij jullie thuis. Kook andere gerechten voor hem. Kom met nieuwe dingen op de proppen die hij nog niet eerder ervaren heeft. Verwissel alle meubels van kant.
 • Probeer nieuwe dingen in de slaapkamer. Ken je hem al wat langer? Wees niet bang om te variëren in bed.

vrienden samen leuke dingen doenAls vuistregel:

Variatie is altijd beter dan elke keer hetzelfde.

Hoe komt het dat dit werkt?

Er is een spanningsveld tussen je leven delen met iemand anders en de vrijheid om spanning op te zoeken. Als hij de spanning voldoende ervaart in zijn relatie, dan zal een man geneigd zijn om langer te blijven.

Daarom is het goed om goed te kijken naar je man en de inschatting te maken of hij voldoende aan zijn trekken komt wat variatie betreft.

Als hij tekenen vertoont dat hij het wat saai vindt (of hij verdedigt angstvallig de routine) dan is dit een signaal dat hij wat meer variatie kan gebruiken.

Maar realiseer je ook dat hij niet eerlijk zal zijn als je hem hier naar zult vragen.

Hij weet dondersgoed dat jij minder variatie nodig hebt dan hij. En omdat hij je gelukkig wil maken vindt hij het spannend om openlijk te praten over zijn verlangens.

Daarom is het moeilijk om de passie terug te brengen in jullie relatie. Tenzij het voor hem duidelijk is dat jij hier behoefte aan hebt zal hij proberen de relatie te beschermen.

Neem het initiatief

koppel leuke dingen doenKies drie dingen uit waarvan je weet dat je vriend graag meer spanning wilt.

Bedenk vier manieren hoe je met elk van deze drie dingen kunt variëren.

Elke paar dagen introduceer je een nieuwe variatie en kijk je naar zijn reactie.

Op basis hiervan kun je besluiten om het langzamer aan te doen of om het tempo nog wat extra op te voeren.

Het hoeven geen grote veranderingen zijn. Een andere maaltijd koken dan normaal gesproken kost nauwelijks extra tijd maar kan al een groot verschil maken.

Ga hier altijd mee door

Het is belangrijk om altijd door te blijven gaan met het spannend maken van de relatie. Want het verlangen naar variatie gaat nooit weg. Je man zal dit houden, of hij nou achttien of achtentachtig is.

Het moment dat je stopt is het moment dat je man meer en meer onrustig zal worden.

Dus is het beter om hier altijd mee door te gaan.

Hoe je zijn hoofd op hol brengt

Als je dit toe wilt gaan passen op een man, raad ik je aan om hieronder Het Mannengeheim te downloaden. Je krijgt dan uitleg hoe je een man kan triggeren om geobsedeerd met jou te worden.

Het is gratis en je krijgt het direct (discreet) toegezonden.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

0 Reacties

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend