Het geheim dat mannen willen dat je weet, maar je nooit zullen vertellen...

Belangrijk bericht voor vrouwen die een man helemaal gek willen maken. Het maakt niet uit of je hem net kent of al twintig jaar getrouwd bent.

Voordat je verder gaat... Heb ik iets voor je.

Je staat namelijk op het punt om te ontdekken wat het geheim is om een man voorgoed aan je te binden. Je gaat een knopje ontdekken dat ieder mannenbrein heeft en dat jij kunt gebruiken om zijn hoofd helemaal op hol te brengen.

Bekend van:
(lees hieronder verder)

Dat klinkt nu misschien nog wat gek - of misschien zelfs wel te mooi om waar te zijn. Maar ik zal je binnen enkele minuten uitleggen hoe ik dit ontdekte en je uitleggen hoe het werkt.

Maar voor ik dat doe... Wil ik je eerst iets vertellen.

Als Je Nu Een Frustrerend Liefdesleven
Hebt, Dan Is Dit Niet Jouw Schuld

Nee, om heel eerlijk te zijn... Weten de meeste vrouwen totaal niet wat ze moeten doen om de interesse van een man voor een langere tijd te houden.

Althans, niet van de juiste mannen. En de reden daarvoor is simpel:

"Je bent voorgelogen."

Iedere vrouw wordt constant voorgelogen over mannen. Tijdschriften vertellen je constant informatie over wat je moet doen om een man "helemaal gek te maken". De tips zijn pijnlijk slecht. Vaak geschreven door een vrouw die al jaren getrouwd is, eruit ziet als een model of vanuit een ander ivoren torentje je goedbedoeld advies geeft.

Maar in 99,99% van de gevallen is dit advies ronduit onwaar. Om nog maar te zwijgen over make-up tips en andere oppervlakkige zaken. Echte mannen geven helemaal niks om je "verleidelijke smokey eyes" of je nieuwe tas. Dus tijdschriften heb je niks aan.

"En dan liegen mannen je ook nog eens voor."

Alles wat mannen je vertellen over daten is ronduit een leugen. Waarom?

Reden 1: Mannen willen indruk op je maken en schamen zich voor hun echte diepe verlangens. Die diepe verlangens hebben niks met seks te maken. Ze gaan veel dieper dan dat.

Reden 2: Mannen zijn biologisch geprogrammeerd om je aan het lijntje te houden. Mannen die meerdere vrouwen tegelijkertijd aan het lijntje konden houden hadden een grotere kans om hun dna voort te laten leven.

"Dus als je nu last hebt van de volgende dingen is dat niet gek."

Als je last hebt van:

  • Een man die na een aantal dates/maanden plotseling afstandelijk wordt of zelfs verdwijnt.
  • Relaties met mannen die eerst heel leuk lijken, maar plotseling hopeloos ongeschikt zijn.
  • Een partner die totaal niet communiceert met je, geen initiatief neemt en niet zijn best voor je doet.
  • Je vriendinnen krijgen veel meer aandacht van mannen dan jij.
  • Je trekt nooit de echt leuke mannen aan, maar altijd mannen met bagage en problemen.
  • Iedere keer als je een leuke man ontmoet blijkt hij al bezet te zijn.

Dit zijn allemaal problemen die ontstaan doordat je bent voorgelogen. Omdat niemand je heeft verteld, wat er voor nodig is om een man echt te krijgen.

En er is één simpel principe dat ervoor zorgt dat een man bij jou wil zijn. Hoe je er voor kunt zorgen dat hij je op handen draagt, zijn best voor je doet en het initiatief neemt om jou vaker te zien.

Dit trucje is ongelooflijk simpel en je hoeft er niet mooi, jong of zelfverzekerd voor te zijn.

"Wie ben ik om je dit te vertellen?"

Hi, Ik ben Tim Veninga,

En voordat je begint, Nee ik denk niet dat ik weet wat mannen willen omdat ik toevallig zelf een man ben.

De waarheid is dat ik de afgelopen 7 jaar niets anders heb gedaan dan mannen coachen in hun liefdesleven. Als onorthodoxe dating-expert werd ik bekend door mijn bestseller "Manslut" en optredens in Cosmopolitan, Grazia, SBS6, Radio538 en noem zo maar op.

Tim Veninga Change Him

Het resultaat daarvan, was dat duizenden mannen uit Nederland en Belgie naar mij toekwamen voor advies en mij letterlijk alles vertelden over hun verlangens, wensen en diepste geheimen…

En wat ik ontdekte was verbijsterend:

"Er is één ding dat alle mannen willen en als een vrouw ze dat kan geven, raken ze verslaafd aan haar (en nee dat is niet seks). "

Iedere man is diep van binnen op dezelfde manier geprogrammeerd.

Alle mannen zoeken hetzelfde in de liefde en wanneer ze dit niet krijgen, worden ze afstandelijk, sluiten ze zich af of gaan ze zelfs vreemd.

Maar helaas weet bijna geen enkele vrouw dit en wordt het ze nooit verteld. Maar als je dit wel weet dan heb je de macht om...

"Een man geobsedeerd met je te maken. "

Dit geheim waarover ik het heb, noem ik het "respect knopje".

Wanneer je dit knopje indrukt - en dan maakt het niet uit of je een man tien seconden hebt ontmoet of dat je al twintig jaar getrouwd bent - zal een man je ogenblikkelijk weer gaan zien als een begeerlijke vrouw.

Hij wil niets liever dan bij je in de buurt zijn en tijd met je doorbrengen en hij heeft alleen maar ogen voor jou.

Wat dat knopje is zal ik je verklappen, maar dat doe ik liever niet hier op de pagina. We houden het tussen ons;)

Klik op de gele knop hieronder, vul je e-mail adres in en dan stuur ik je binnen een minuut een mail waarin ik je precies uitleg wat het is - en hoe je het kunt gebruiken.

Ik zie je aan de andere kant.

- Tim Veninga

(Aanmelden voor mijn dagelijkse datingtips is gratis - voor nu, en voor altijd)

>