Hij Heeft Me Geblokkeerd? Waarom + Hoe je het snel oplost

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 2 juni 2016 - Laatst gewijzigd op 9 juli 2023

hij heeft me geblokkeerdWaarom blokkeert hij me? Omdat ik iets fout deed? Of omdat hij om me geeft? Waarom doet hij dit? En wat moet ik nu doen?

Als je dit soort vragen hebt, ben je aan het juiste adres. Sinds 2015 coach ik vrouwen om te gaan met mannen (wat soms écht lastig is) en je blokkeren is zo’n typisch ding waarvoor vrouwen bij mij aankloppen.

Ik zal je in dit artikel leren:

 • De diverse redenen waarom een man je (nummer) blokkeert of je ontvolgt op sociale media.
 • Wat de beste manier is om ermee om te gaan wanneer een man je blokkeert. Hint: het heeft niet te maken met de reden waarom hij het doet en is enorm belangrijk mocht je er ooit wat aan willen veranderen.
 • Hoe je voorkomt dat het je in de toekomst weer gebeurt (en waarom dit belangrijk is).

Wat je moet weten als een man je blokkeert


Stel er is een man…

Je hebt een tijdje met hem afgesproken. Of hebben jullie een aantal mooie dates achter de rug.

Of misschien gaat het om een man waar je een tijd lang een relatie mee had. Een man die je hebt leren kennen, waarmee je mooie tijden hebt gekend en natuurlijk ook vervelende tijden. Iemand die je aan het hart gaat en die jouw kwetsbare kant heeft gezien en ook bij vlagen de zijne toonde.

En nu heeft hij je geblokkeerd via Facebook, aan de telefoon, via WhatsApp en alle andere mogelijke manieren waarop hij je kan ontwijken.

Je vraagt je nu maar één ding af:

Waarom?”.

Ik begrijp heel goed dat dit lastig voor je is. De meeste vrouwen die mij mailen met dit probleem, hebben geen idee wat ze precies hebben gedaan om dit bij hun man te veroorzaken. Ze hebben het gevoel dat zij fout zitten en dat er wel een hele sterke reden moet zijn, wil hun man dat doen.

Aan de andere kant kunnen ze niets verzinnen, waardoor er dus een innerlijke tweestrijd ontstaat.

Wie heeft er gelijk?

ik heb gelijkVoordat ik je de redenen ga geven waarom mannen een vrouw kunnen blokkeren via hun telefoon of via sociale media, wil ik je eerst iets belangrijks uitleggen. Dat is dat het niet uitmaakt wie er “gelijk” heeft.

De reden dat het niet uitmaakt, is dat wanneer je je daarop focust, je enorm in de negatieve emoties blijft hangen. Wat je in zo’n geval doet, is in feite ontkennen dat je je er rot over voelt en tegelijkertijd dit gevoel proberen te rationaliseren.

Maar ik wil je vooral aanraden om je gevoel te accepteren. En te accepteren dat hij je geblokkeerd heeft. En dat hij, om wat voor reden dan ook, geen contact wil.

Dan kan je namelijk eerlijk naar je emoties kijken, zodat je daar op eerlijke wijze mee kan omgaan. En je verdriet en eventuele boosheid verwerken.

Als je dat hebt gedaan en je inmiddels wat rustiger bent geworden, dan is het tijd om te kijken naar de redenen waarom hij je heeft geblokkeerd.

Maar waarom is het eigenlijk belangrijk om eerst naar die emoties te kijken?

Als je dit niet doet wordt de kans kleiner dat je iets aan de blokkade kan veranderen

doe hetGa maar na, uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat mannen die geconfronteerd worden met heftige emoties van hun partner, minder empathie tonen. Dat klinkt heel tegenstrijdig, maar het zit nou eenmaal zo. Mannen die onder stress komen te staan, hebben te maken een enorme daling van hun vermogen tot empathie.

Als jij dus op wat voor manier dan ook probeert om dit probleem op te lossen…

Waar hij bij betrokken is…

En je laat heftige emoties zien waarvan hij in de stress schiet…

Dan verklein je de kans dat hij met je mee kan leven en je begrijpt. En je zal hem uiteindelijk nodig hebben om dit probleem op te lossen.

Dus verwerk eerst je emoties. En als je dat hebt gedaan, heb ik nu de drie voornaamste redenen dat een man ervoor kiest om je nummer te verwijderen.

Waarom Hij Je Blokkeert + Oplossingen


1: Hij heeft tijd voor zichzelf nodig

Man loopt wandelt tijd nodigKijk.

Mannen zijn net als een wolf. Ze zoeken af en toe een rustig plekje op. Gewoon om even te chillen. Om even rustig na te denken wat ze de afgelopen tijd hebben gedaan en wat ze de komende tijd willen doen. Over welke richting ze op willen, en hoe het met hun emoties gaat.

Mannen zijn nou eenmaal zo afgericht dat ze geen emoties laten zien in het openbaar. Het wordt gezien als een teken van zwakte. Wanneer een man jou blokkeert in zijn telefoon, dan kan hij het simpelweg niet verdragen om aan je te denken. Hij kan het niet verdragen om contact met je te hebben. In veel gevallen is dat, omdat hij sterke emoties krijgt door jou.

Bijvoorbeeld, omdat hij heel erg verliefd op je is, maar het idee heeft dat de relatie niet gaat werken. Of andersom; dat hij even geen liefde voelt en daardoor wat afstand wil om even tot zichzelf te komen en te bedenken of hij nog wel met je verder wil.

Al met al zijn er dus situaties waarin een man de tijd en de ruimte nodig heeft om te bepalen wat hij zelf wil doen. En dat lukt hem simpelweg niet als hij contact heeft met jou, omdat hij dan het gevoel heeft dat hij niet zichzelf kan zijn.

Het is voor een man nou eenmaal heel moeilijk om zijn emoties te uiten in gezelschap

niet uiten van emotiesHelemaal als het om zijn vrouw gaat. Dus wat doet hij?

Hij sluit zich af, verwerkt daar zijn emoties en dan kiest hij er eventueel voor om weer met je te praten.

Oplossing: Geef hem ruimte.

Als dit inderdaad de oorzaak is van dat hij je op dit moment geblokkeerd heeft, is het maar beter om hem zo veel mogelijk de tijd en de ruimte te geven om met zijn emoties om te gaan. Wanneer je dat kan, zal je zien dat de man zich uiterst gerespecteerd voelt.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het merendeel van de mannen ervaart dat ze te weinig rust krijgen in een relatie. Met als gevolg dat het veel frustratie oplevert. Wanneer een man zo weinig rust krijgt dat hij van de aardbodem verdwijnt, is het niet een slecht plan om hem even te laten gaan en kijken of hij vanzelf weer contact met jou zoekt.

Zo laat je hem jou missen

Gebruik de trucjes die ik je leer in deze video om ervoor te zorgen dat hij weer snel contact met je opneemt:

 • Lees ook hier mijn 12 tips om ervoor te zorgen dat hij je mist en naar je verlangt.
 • Gebruik ook Het Mannengeheim hiervoor.

Focus op je eigen leven.

Ik begrijp heel goed dat dit je van streek maakt en dat je er totaal niet blij mee bent

ik begrijp hetEn het is natuurlijk ook een rotstreek van die man om zomaar je te blokkeren.

Maar aan de andere kant bied het je ook de gelegenheid om in andere punten van je leven te investeren. Richt je bijvoorbeeld meer op je carrière of op sport. Doe iets wat je gelukkig maakt, los van de mannen in je leven.

Zo zal je merken dat je zelfvertrouwen toeneemt en dat je sterker in je schoenen staat. Mocht hij besluiten om weer contact met je te zoeken, dan kan je hem te woord staan vanuit een zelfverzekerdheid die hij nog niet van je kende. En wanneer hij geen contact zoekt, heb je inmiddels je leven opgevuld met nieuwe dingen.

Tuurlijk is het pijnlijk, maar die pijn trekt vanzelf weg. De moeite die je steekt om aan jezelf te werken, die blijft bestaan. De vruchten blijf je hier van plukken, of hij nou terug komt of niet.


2: Na ruzie

Man en vrouw hebben ruzie koppelHij kan simpelweg boos zijn of beledigd zijn om iets, en je daardoor blokkeren.

Dit lijkt ook weer op de situatie waar hij tijd voor zichzelf nodig heeft. Hij voelt zulke sterke emoties, dat hij geen contact met je kan hebben, en maar blokkeert.

Een erg gezonden oplossing is het niet, maar sommige mannen doen dat nou eenmaal. Vaak is dit een impulsieve beslissing en niet iets waar hij logisch over nadenkt.

Oplossing: Wacht tot hij afkoelt

Vaak lost dit een deel van dit probleem zich na een paar dagen vanzelf op, omdat hij afkoelt en de blokkering opheft.

Maar het probleem waar je mee blijft zitten, is dat er een ruzie was én dat hij een nogal ongezonde manier heeft van dealen met zijn problemen.

Voor veel relaties kunnen dit soort ruzies funest zijn, dus ik raad je aan om hier te lezen wat je eraan kan doen als je jullie relatie wil redden.


3: Hij wil je niet meer zien

mehSoms krijg ik e-mails van vrouwen die mij iets vreemds vragen.

Tim, ik heb een man en ik heb een tijd lang met hem gedate. Nu heeft hij plotseling mijn nummer verwijderd. En ik heb geen idee hoe dit komt.

En als ik dan doorvraag, dan blijkt dat de man in kwestie al meerdere keren heeft aangegeven dat hij niet verder wil gaan met daten. Of dat hij er simpelweg geen zin meer in heeft om met haar om te gaan.

En als hij dit meerdere keren heeft aangegeven en vervolgens ga je nog steeds door met contact zoeken. Dan krijgt een man er op een gegeven moment genoeg van. En dan zal hij je nummer verwijderen, je ontvolgen op social media en je zelfs blokkeren.

Wat er in zo’n geval gebeurt, is dat het feit dat jij contact zoekt nadat hij al zijn grens heeft aangegeven, genoeg reden voor hem om je WhatsApp en al jullie andere manieren van contact te blokkeren. Vaak is de reden dat een man het wil uitmaken en dat jij, of de vrouw in kwestie, dat niet accepteert. In zo’n geval heb ik maar één tip voor je.

Oplossing: Neem geen contact meer met hem op.

Als hij jou duidelijk heeft aangegeven dat hij geen contact meer wil, dan is het verstandig om naar deze wens te luisteren

simpelIn feite maakt hij het uit. En ik weet dat dit pijn doet, ik weet dat je er verdriet van hebt en dat het je boos maakt, maar het is belangrijk dat je daar zo snel mogelijk wat mee doet.

Op het moment dat je weigert met die gevoelens te dealen, dan maak je het alleen maar erger. Het is als een pleister: Je kan hem er stukje bij beetje vanaf trekken, maar dat geeft een zeurende pijn die lang aanhoudt. Beter is het om hem in één ruk eraf te trekken. En dan lachend verder te gaan met je dag.

Zo werkt het met liefdesverdriet ook.

Dat hij je geblokkeerd heeft, is waarschijnlijk niet eens omdat hij een lompe boer is, maar simpelweg omdat hij ook liefdesverdriet heeft. En zich beseft dat zolang hij contact met jou blijft houden, hij daar continu mee geconfronteerd wordt, omdat hij elke keer weer zijn liefde voor jou een beetje aanwakkert. Tenminste, als die er nog een beetje is. En dat het daardoor heel moeilijk wordt om afscheid van je te nemen.

In zo’n geval kan je maar beter naar hem luisteren. En zijn voorbeeld volgen. En geen contact meer met hem zoeken.

Analyseer wat er fout ging

Je wil een kleine autopsie doen met wat er fout ging in jullie net gestorven (prille) relatie.

Stel jezelf deze vraag:

Wat was de situatie die ervoor zorgde dat deze man mij blokkeerde?

Denk aan:

 • Misschien waren je berichten claimerig?
 • Misschien appte je hem te veel?
 • Misschien waren de soort berichten die je stuurde niet interessant genoeg?

Lees berichten terug. Er kunnen allerhande redenen zijn waarom een man je blokkeert. Alleen als je nadenkt over wat er fout ging en je eigen gedrag kritisch durft te bekijken, kan je erachter komen wat de echte reden was en kan je leren hoe je dit verhelpt.

Je kan er dan in ieder geval van leren, en er iets positiefs voor halen uit de toekomst.

Als je bijvoorbeeld moeite hebt met appen, kijk dan eens naar de 10 Berichten die een man verliefd maken. Je kan die gratis hier downloaden.


4: Hij is teleurgesteld na de eerste date

Dit is een voorbeeld waar ik over vertel in de video bovenaan het artikel.

Ik had ooit een klant, die constant werd geblokkeerd naar eerste dates. Toen we gingen kijken waarom dit zo was, bleek dat ze op haar datingprofiel foto’s had die er beter uit zagen dan in het echt.

De mannen voelden zich blijkbaar misleidt, en blokkeerden haar vrijwel direct na de eerste date.

Oplossing: Zorg dat je foto’s up to date zijn op je datingprofielen.


5: Hij is een foute man

foute manHelaas ken ik genoeg verhalen van vrouwen die aan het daten waren met een leuke man, waar ze een aantal keer mee naar bed zijn geweest of waar ze zelfs een tijdje een relatie mee hadden….

Die dan plotseling van de aardbodem verdwijnt.

Dit soort mannen doen dat vaak meerdere keren achtereen. Het zijn players, of ook wel foute mannen.

Deze mannen zijn niet eerlijk over wat ze willen van vrouwen en zijn vooral gericht op hun eigen bevrediging. Ze zijn niet goed in het aangaan van een lange relatie, maar wel heel goed in het veroveren van nieuwe vrouwen. Het gevolg is dat ze niet lang bij één vrouw kunnen en willen blijven.

Als je denkt dat deze man inderdaad een player is en hij heeft je geblokkeerd, dan betekent dat simpelweg dat hij geen toekomst ziet tussen jullie. Hij is op je uitgekeken.

En ik weet dat het heel hard is en niet leuk om mee te maken en dat het je misschien pijn doet…

auwMaar zie het maar zo. Wanneer een player je nummer blokkeert zegt dit minder over jou dan wanneer een man waarmee je een relatie had je nummer heeft geblokkeerd. Een man waarmee je een relatie aanging, heeft geïnvesteerd in jou en heeft zich emotioneel kwetsbaar opgesteld. De player heeft dat nooit gedaan. Hij heeft je gebruikt en dat is heel vervelend, en zal ongetwijfeld pijn doen. Maar je hoeft het geen afwijzing te beschouwen van hoe jij in elkaar zit als vrouw.

Het feit dat hij je nu geblokkeerd heeft, betekent alleen dat hij zelf niet goed bezig is. En dat hij zelf een foute man is. Ik wil je aanraden om je daar over heen te zetten, en je op je eigen gevoelens te richten. Zodat je daar op een lieve manier mee kan omgaan voor jezelf.

En daarna op zoek kan gaan naar een leuke man die niet fout is.

Oplossing: Laat je niet in met foute mannen.

Je hebt nu één (of meerdere keren) een foute man meegemaakt. Je weet nu hoe het is, je weet nu hoe je ze moet herkennen en je weet hoe je ermee om kan gaan. Je weet wat je kan verwachten en wat juist niet. Dit kan je gebruiken als je weer begint met daten.

Let er in het vervolg op dat je niet meer je inlaat met een foute man en zoek iemand die jou wel respecteert en die je wel waardeert. Als jij duidelijk laat merken dat jij niet het type meisje bent dat zich laat inpalmen door de foute man, dan zal hij op zoek gaan naar iemand die makkelijker is.


Hoe nu verder?

Stel je bent weer aan het daten geslagen en je hebt een aantal leuke, mooie, aantrekkelijke mannen leren kennen.

Na verloop van tijd is er eentje die je aandacht trekt zoals geen enkele andere man dat kan. Hij is niet alleen aantrekkelijk, maar ook lief en zorgzaam. Zonder daarmee aan stoerheid in te leveren.

De ideale combinatie, wat jou betreft.

Hoe zorg je ervoor dat deze man een relatie met jou begint?

Ken je dat? Dat wanneer je iemand heel leuk vindt, maar die persoon niet zijn best doet om een relatie met jou te beginnen?

Het is enorm pijnlijk. En omdat ik vond dat mijn vrouwelijke coachingsklanten beter verdienden, heb ik een simpel trucje ontwikkeld. Ik leg het uit in een kort rapportje wat ik heb opgesteld. Hierin leg ik uit wat je kan doen als je een tijdje met hem aan het daten bent.

Als je mijn instructies van A tot Z opvolgt, zul je merken dat die ene, speciale man niets anders kan dan naar jou verlangen. Dit komt omdat je een knopje omzet in zijn brein, waardoor hij zich beseft dat er geen enkele vrouw is zoals jij. Wees niet verbaasd als hij er van alles aan gaat doen om je de zijne te maken.

Als jij wil weten wat dit knopje is, laat dan hieronder je e-mailadres achter. Ik stuur je dan een gratis rapportje toe, waarin ik je dit allemaal haarfijn uitleg. En natuurlijk ga ik vertrouwelijk om met je e-mailadres.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

18 Reacties

 • Pietie schreef:

  Hoi Tim, wat nou als deze man waar je ruim een jaar contact mee hebt gehad je niet blokkeet maar je appjes niet leest? Is dit t zelfde? Hij heeft 1 x aangegeven dat t beter is om ff afstand te hebben en daarna hebben we elkaar nog 1 x gezellig gezien. Sindsdien leest hij m’n appjes niet….hij heeft bindingsangst trouwens! Wat hij zelf niet toegeeft!

 • Tessanne schreef:

  Ik heb een vraag het is nu 1 week uit we ik neem geen contact met hem op maar dat kan wel nu zie ik dat die me op whatsapp heeft geblokkeerd waarom zou die dat doen?

  • Tim Veninga schreef:

   Waarschijnlijk om het makkelijker voor hem zelf te maken. Als hij je op blokkeert, kan hij geen energie meer in je steken.

 • Ik heb een relatie gehad van een paar maand mijn ex had het over samen wonen etc de volgende dag maakte hij het uit met mijn gevoel is weg… Vervolgens wil hij vrienden blijven appte mij nogres is stuur hem eens een berichtje en hij blokkeert mij zomaar uit het niets nu weken verder en nog niks gehoord kan dit überhaupt nog goed komen?

 • Ik ben 19 weken zwanger en mijn vriend heeft me nu al bijna twee weken op blok. Wat ik heel raar vind, we waren zondag samen ik vroeg even aan hem of hij wat eten voor me kon maken. maar hij zei nee ik ben moe, dat maakte me een beetje verdrietig want als het om hem gaat dan doe ik alles voor hem en ik heb veel voor hem over. Maar na eenmaal me eten hebben klaar gemaakt gaat meneertje me ook vragen of hij wat van me eten mag. terwel hij al had gegeten en ik niet( ik had patat gebakken).

  Ik was natuurlijk helemaal boos geworden maar toonde het niet zo echt. ik moest huilen en zei et alles maar op en ben verdrietig naar de kamer gegaan. uiteindelijk pakte hij zijn spullen en ging gewoon weg. hij vroeg zelf niet aan mij wat er aan de hand was. Ik belde hem op en vroeg waarom ging je weg. Hij zei omdat je naar de kamer ging. vervolgens zei hij laat me met rust en hing op. Ik belde hem toen weer op. alleen wel heel veel keer omdat ik gewoon niet snapte wat de reden was dat hij weg ging.

  Mijn vraag is eigenlijk dat ik me afvraag wat de reden zou kunnen zijn dat hij doet alsof ik er niet meer toe doe. Waarom lijkt het nu alsof de baby en ik hem helemaal niks kunnen schelen. Ik ga er kapot aan, ik moet nu alles alleen doen me boodschappen naar de echo,s gaan. Hij heeft zelf niet gevraagd hoe het met me gaat en de baby. Terwel we allebei heel graag zwanger wouden worden. en hij ontzettend blij was toen hij het hoorde.

  Ik voel me bedrogen, het lijkt wel alsof ik de gekken ben. Ik snap het gewoon niet meer. /heb zelf slapen lozen nachten.

  Ik hoop op wat advies van u.

 • Marijke schreef:

  Hai Tim. Ik had een geweldige date met geweldige seks. Veel gepraat en hij vroeg me al mee naar Marokko en of ik niet langer in NL wil blijven (ik woon tijdelijk in Portugal en vloog dag erna terug). Ik heb ervaring en hij leek echt into mij.
  Maar de volgende dag reageert hij naar mijn gevoel niet snel genoeg en vraag ik veel te snel waarom. De dag erna werd ik boos en vroeg ik of hij elke week iemand misleidt. Toen blokkeerde hij me op app. Ik heb per sms excuses aangeboden maar ja geen reactie. Heb ik het nu voorgoed verbruid met mijn onzekere gedrag? Het is zo dat ik net uit een relatie kom en eigenlijk de pijn nog verwerk. Ik zou fat aan mijn date uit willen leggen maar ja…wat denk jij? Ik laat hem voor nu sowieso met rust.

 • Hoi,

  Ooit een date gehad met iemand en daarna nog 2 keer bij m geweest. Na ongeveer 2 maanden werd ik eerst op 1 social media geblokkeerd. Toen ik ernaar vroeg: geen reactie, keihard genegeerd. Dag erna was ik ook op alle andere mogelijke manier geblokkeerd. Er is van beide kanten aangegeven geen relatie te willen, in de tussentijd weinig tot geen contact gehad maar nooit ongemakkelijk bij het weerzien. Ook nooit vervelende gesprekken gehad. Vraag me enorm af wat ik kan hebben gedaan dat zo erg is dat ie me nooit meer wil zien of spreken. Na de 3e en laatste keer zien een vervelende ervaring er aan over gehouden die ik voor mezelf heb gehouden en hem niet heb verteld, wil het graag zeggen maar is niet meer mogelijk. Wordt ook weggedrukt bij een belletje en een sms wordt gewoonweg genegeerd. Vaag….

 • Ben nu sinds een paar maand met iemand aan het daten. Maar heb telkens twijfel of hij wel eerlijk is. Tijdje geleden had hij me zomaar uit het niets geblockt op whatsapp (sochtends vroeg). Ik smste waarom en dat ik hem daarna niet meer zou lastig vallen. Smiddags was ik ineens weer ontblockt. Hij zei dat zijn neefjes/nichtjes met zijn telefoon zaten te klooien en dat er niks aan de hand was. Heb hem de voordeel van de twijfel gegeven. Vanavond was ik weer zomaar uit het niets geblockt. Ik belde hem, maar hij nam niet op. Later appte hij me met schat wat is er, ik ben bij familie en bel je vanavond. Paar uur later was ik ineens weer ontblockt. Even later appte ik hem bij wie hij was, waarom hij me geblockt had en dat hij me niet meer hoeft te bellen etc zolang hij me de waarheid niet kan vertellen over alles. Hij zegt dat hij me niet had geblockt en of ik wel lekker ben, maar goed hij laat me wel met rust. Maar hij had me echt geblockt want zag zijn foto niet meer, laatst gezien en mijn app met de vraag waarom is tot nu toe nooit aangekomen. De app die ik stuurde toen hij me had ontblockt is meteen aangekomen. Dan liegt hij toch tegen mij? Of ben ik nou gek? En waarom zou een man zoiets doen als er niks aan de hand is tussen ons? Ik hoor graag advies van een man hierover. Alvast bedankt.

 • Als iemand geen contact meer, wil, waarom respecteer je dat dan niet en ga je verder met je eigen leven? Dit is een zinnetje dat ik kan aanvoeren, zoals er vele reacties zijn geweest. Maar wat me werkelijk interesseert in deze is:
  – waarom zie ik die bericht?
  – waar is de mening van degene die dit heeft verteld op gebaseerd?
  – is het zo’n lang verhaal omdat facebook wil dat je veel aandacht besteed aan facebook (dat is immer hun verdienmodel)?
  – komt men in de nabije of verre toekomst in de problemen door het aankaarten van dit soort vragen (een soort ddr) of zijn algoritmes de stasi allang voorbij (is dat al een antwoord?).
  – wie ziet het? wie ziet het niet? Zie ik het? zie ik het ….

 • Mijn ex is zo maar ik kan toch niet accepteren dat hij me in moeilijke tijden niet steunt. Mijn oma’s zijn vlak na elkaar overleden en maar geen tijd hebben voor mij en later heeft hij een vriendin. Dus had wel tijd maar geen tijd voor mijn rouwproces en ik ben nu overal geblokkeerd.

 • Willemijn schreef:

  Mannen die iemand blokkeren op sociale media zijn doorgaans (tenzij de ander echt stalkgedrag heeft vertoond) gewoon emotioneel onvolwassen en instabiel.

  Wees blij dat je van ‘m af bent, want met zo iemand ga je nog een heleboel gezeik krijgen als je met hem verder gaat.

 • Blondinexp schreef:

  Beste,

  Ik had een relatie van 4 jaar waar we inderdaad al een paar keer uit elkaar waren gegaan maar nooit voor lang. Dan opeens maakt hij het weer uit via een smsje. Ik ben dan naar zijn werk gegaan om met hem hierover te praten. Hij zei dan nog dat zijn hart het wel nog wilt en het kan dat hij mij nog stuurt. Ik heb hem een hele tijd gestalkt, waarvan ik al weet dat dit fout was. Ik was dit weekend uitgeweest met een paar vrienden om mijn gedachten te verzetten want het is nog maar 3weken gedaan. Dan uit het niets was mijn ex daar ook, ik deed natuurlijk alsof het mij niet interesseerde en liep hem dan ook straal voorbij zonder naar hem te kijken. Dit vond hij raar en begon dit ook te vertellen aan zijn vrienden dat hij het raar vind dat ik niet naar hem was geweest. Hij zei ook nog tegen mij dat moest hij inderdaad terug komen het schaamtelijk zou zijn bij zijn vrienden en hij uitgelachen zou worden. Toen hij me zag in de club begont hij na een tijd ook heel verdrietig te zijn en zag dat het hem inderdaad wel iets deed om mij te zien. Nu controleert hij mij, waar ik ben wat ik doe maar tegen zijn vrienden zit hij te zeggen dat hij dat alleen doet zodat hij daar dan niet naar toe zou gaan.. maar ik denk eerder dat hij het juist wel wil weten. Hij wist maar al te goed dat ik in die club was en is toch uiteindelijk gekomen. Ik ben heel erg hulpeloos omdat ik niet goed weet wat ik nog kan doen, want ik wil hem echt heel graag terug. De reden van de break up zou zijn omdat hij geen toekomst meer met mij ziet… maar ik vind zijn doeningen toch maar wat raar. Ik sta nu ook al bijna 2weken op blok op social media en via de telefoon. Kan u mij enkele tips geven hoe ik het best mijn ex terug krijg en of hij dit wel nog zou doen?

 • Ik heb 2 weken contact via whats app met een jongen die ik van 8 jaar geleden ken van school.
  Hij vroeg me een drankje te doen en we hadden voor zondag afgesproken die avond ervoor vroeg die nog waar en hoelaat.
  Hij zij ik spreek je morgen.
  Volgende dag hoorde ik niks tot eind in de middag.. hij was uitgeweest en voelde zich belabberd.
  Niks meer gehoord tot de dag erna om half 11 savonds.
  Sorry zij die van gister ik wil nog heel graag met je afspreken..
  Ik voelde me zo gekwetst en weet nu niet of ik wel of niet een kans moet geven..

 • sabine schreef:

  Hallo, wat nou als je na een lange relatie van paar jaar over is en al weken amper contact hebt en je dan ineens ziet dat hij je verwijdert heeft op facebook?

  Destijds hebben we nog een paar berichtjes naar elkaar gestuurd op whatsapp en ik heb hem 2 weken geleden een soort van afscheidsbericht gestuurd om hem te bedanken voor alles wat hij heeft gedaan, beetje laten merken dat het nu echt klaar is ook al was ik degene die hem terug wilde. Hij heeft het destijds uitgemaakt maar wel paar keer gezegd dat hij mij miste maar absoluut geen relatie meer wilde door gebrek aan vrijheid. Ik ga er van uit dat hij niet boos is dus kan dat dan niet begrijpen.

 • miranda schreef:

  ik had een relatie met een jongen hij vroeg het zelf aan me 2 maanden hadden we een relatie en hij wilde bij me zijn en ik moest snel bij hem wonen anders wil de hij me niet meer hij zij ik denk dat we er mee moeten stoppen ik heb er geen goed gevoel meer bij hij zij dat hij wel van me houd en hij blokeerde mij denkt u dat hij nog contact met me gaat opnemen als ik hem met rust laat?

 • Sharooon schreef:

  Hi Tim, vraagje, mijn leiding ( getrouwde vent) is met me vreemd gegaan, dit nadat die vanaf januari achter me aan hobbelt, ik had niet echt de interesse om op werk en laat staan met ene getrouwde vent wat te beginnen, maar goed ik gaf hem dus een kans, nu heeft tie het tegen zen vrouw verteld en besloten daar mee door te gaan, ik moet maar eigenlijk door gaan ff not gezegd,
  Nadat er zo met me gespeeld is ?

 • lathifa Billiet schreef:

  Na een ruzie, zei hij opeens ik ben klaar het is genoeg geweest en heeft me nu gwn overal geblokkeerd?? Die dag waren we nog samen huizen aan het bekijken om samen in te gaan wonen (ik snap het helemaal niet) wat moet ik doen?

 • Anneke schreef:

  Iemand vond mij leuk en heeft mij 3 keer gezoend had een kaartje gestuurd nu laat hij me vallen en blokeerd mij op what app en Facebook wat kan ik verder doen niks het doet veel pijn Anneke voel me gekwetst

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend