5 Mythes Over Foute Mannen & Players (zo herken je manipulatie)

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 28 januari 2018 - Laatst gewijzigd op 26 september 2021

In dit artikel leer je:

 • check
  5 Mythes over foute mannen & players
 • check
  Hoe je herkent of een man je gebruikt 
 • check
  Waarom de meeste vrouwen niet kunnen zien of een man een player is 
 • check
  Wat ervoor zorgt dat jij een makkelijk slachtoffer wordt voor foute mannen en players
 • check
  ... en nog veel meer

En dat allemaal in deze video:De waarheid over foute mannen en players

Laat me je iets vertellen wat je waarschijnlijk al weet:

Mannen kunnen som behoorlijk teleurstellend zijn.

In het begin lijken ze leuk, beloven ze je van alles en gaat het super. Maar als het puntje bij paaltje komt, verdwijnen ze weer.

Er zijn zat foute mannen die de ene na de andere vrouw daten en een spoor van verdriet en gebroken harten achter zich laten.


En als je daar last van hebt, kan ik het je nauwelijks kwalijk nemen.

Je ben namelijk je hele leven lang voor de gek gehouden over hoe foute mannen te werk gaan.

In de bovenstaande video laat ik je zien hoe foute mannen ECHT te werk gaan. Ik laat je zien welke mythes door tv en films over foute mannen worden verspreidt en hoe je kan voorkomen dat je zelf het slachtoffer wordt van zo’n man.

Als je de leuk vond en je denkt dat een van je vriendinnen hier ook iets aan zou kunnen hebben, deel dit artikel dan met haar door op een van de onderstaande knoppen te drukken.

Of lees een van deze artikelen over foute mannen & players:

19 Signalen En Kenmerken Om Een Player Of Foute Man Te Herkennen

7 Tips voor het loslaten van een foute man / player

9 Redenen Waarom Players en Foute Mannen Aantrekkelijk Zijn

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

2 Reacties

 • Een man begrijpen, ja waar begin je? Zag net je video over verschillende vrouwen , de een gaat moeiteloos door het leven de ander niet, bij mij gaat niks langdurig moeiteloos.
  Een man begrijpen die je eerst vraagt om te trouwen, dan bij een kleine irritatie doodleuk zegt uit het niets, ik trouw toch niet meer met je, ja dat begrijpen lukt mij niet, mijn bouwende basis word op dat moment goed onder uitgehaald, het hele vertrouwen deukte, en dan van tijd tot tijd steeds, dan stoppen we gewoon de relatie, al deze woorden hebben mij geraakt, hij zegt dat ik maar net moet doen alsof die het niet zegt, je hoeft er niet op te reageren zegt die doodleuk. Ja ik leef zonder hart en gevoel als vrouw, dan zou het mij koud laten. en toch houd die vast als ik op een punt kom ik ben er klaar mee, ik laat los, ik kan dit niet meer, als ik dan zeg we kunnen nu ook stoppen, ieder gaat weer de eigen weg, dan houd die steeds vast en gaat gewoon door en zegt dat die aan zichzelf werkt. ik loop hier op leeg, voel mij niet serieus genomen en gewaardeerd als vrouw en vriendin, alsof iemand alles tegen mij kan zeggen en ik mij pijn laat doen, er zijn basis grenzen tot waar een man het hart vd vrouw kan verliezen, is dit alles te overdreven?

 • Ik werd nooit voorgesteld bij familie of vrienden met het excuus ” dat komt nog wel schatje” ik heb het erg druk op dit moment. Maar binnekort heb ik wel meer vrij. En dan was hij vrij en dan zag ik hem niet op die dagen want dan zat hij weer bij een ander.
  Ik zag hem niet zo vaak. 1 soms 2x in de week. Met het excuus” ik woon best ver weg. Moet in de buurt blijven wonen waar alles gebeurd voor mijn werk. Ik moet zoveel werken op de set. Ik werk heel onregelmatig. Achteraf gezien logisch, hoe meer vriendinnen en dates hij had, hoe meer hij de tijd moest indelen om bij de verschillende dames te kunnen zijn. En daarna weer met een leuke verrassing aankomen. Weekendje Belgie b.v omdat hij zoveel had moeten werken.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend