17 Tips Voor Een Goede Online Dating Profiel Tekst (Ook Tinder)

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 11 mei 2016 - Laatst gewijzigd op 27 september 2021

In dit artikel leer je:

 • Wat de nummer 1 fout is die vrouwen maken bij het schrijven van een profiel tekst.
 • Waar mannen op letten als ze naar je profiel kijken, en waar ze op selecteren. Let op: dit verschilt tussen leuke mannen en minder leuke mannen.
 • Wat de belangrijkste dating profiel tips zijn om er voor te zorgen dat je goed voor de dag komt, en de juiste mannen achter je aankrijgt.
 • Een simpel trucje om ervoor te zorgen dat het makkelijker wordt voor leuke mannen om je te benaderen – en voor minder leuke mannen om je links te laten liggen.
 • …en nog veel meer.

Ok. Je hebt je aangemeld op een datingsite.

goed gedaanJe hebt je mooiste foto’s geplaatst en je naam en leeftijd ingevuld.

Wat dan?

Dating profieltekst.

Vergeet de tekst op je profiel niet.

Je kan niet alleen een paar leuke foto’s uploaden, en hopen dat de leuke reacties binnen stromen.

Je wilt er voor zorgen dat die mannen niet alleen reageren op je uiterlijk, maar ook op je innerlijk.

Daarvoor is het nodig dat je daar wat over vertelt.

Helaas is er veel wat je op dit gebied fout kan doen. Sterker nog: het is belangrijker om fouten te vermijden dan om de blits te maken met een perfect geschreven profiel.

Hoe je dit het beste kan doen, leer ik je in mijn 17 tips voor het schrijven van een goede profiel tekst.

Maar voordat we beginnen, bekijk eerst de onderstaande video:Tip 1: Doe niet te lang over je tekst

zandloper weinig tijdSommige vrouwen die ik coach werken aan hun profieltekst alsof ze een literair meesterwerk moeten afleveren.

Alsof hun volledige liefdesleven valt of staat met waar ze een komma neerzetten.

Nou begrijp ik dat wel. Het is best wel spannend om je op een datingsite aan te melden als vrouw, en je wilt natuurlijk een goede eerste indruk maken.

Toch raad ik je aan om er niet een project van een week van te maken. De reden hiervoor is heel simpel. Als je het gaat overdenken, dan kom je ongetwijfeld op iets uit wat heel gekunsteld overkomt.

Ik denk dat je een veel betere tekst kan schrijven als je er een half uurtje voor gaat zitten, max, dan dat je er lang over blijft tobben.

Op veel websites lees je allemaal heel gedetailleerde tips over de opbouw van zinnen, wat je wel en niet mag doen qua tekst en allerlei andere details. Deze gaan je niet verder helpen. Simpelweg omdat het hele kleine dingen zijn die een man totaal niet opvallen. Mannen zijn simpeler dan je denkt, en er zijn een paar dingen waar zij op letten. Als zij dit lijstje in hun hoofd kunnen afvinken, wordt de kans groter dat ze jou een berichtje sturen. En dat er dus een leuke date uitkomt.


Tip 2: Begrijp waar een man op let

goed ideeDaarnaast moet je goed begrijpen waarvoor de tekst op een datingsite bedoelt is. Elke man kijkt eerst naar de foto’s. Vind hij je niet leuk, dan gaat hij naar de volgende. Vind hij je wel leuk, dan stuurt hij een berichtje of dan leest hij je tekst.

In de tekst kijkt hij met name of er dingen staan waar hij op afknapt. Het is meer dat hij bevestiging wil dat je leuke uiterlijk samengaat met een leuk innerlijk.

Een goede tekst moet daarom een aantal dingen bewerkstelligen:

 1. Een goede tekst voorkomt dat een leuke man (onnodig afknapt).
 2. En zorgt ervoor dat hij makkelijk een gesprek met je kan beginnen. (Hij is uitnodigend).
 3. Laat zien dat je hem begrijpt.
 4. Voorkomt dat mannen die jij niet leuk vindt je een berichtje sturen.

Hoe je al deze dingen kan bewerkstelligen, leg ik je uit in dit artikel. Maar eerst over deze vier punten.

Het is het allerbelangrijkste dat leuke mannen niet afknappen op basis van je tekst. Je wilt niet dat een man doorklikt omdat hij je op de foto er leuk uit vindt zien, maar vervolgens afhaakt omdat je profieltekst die verwachting volledig onderuit trapt.

Voordat ik je vertel wat je kan om te voorkomen dat een leuke man afknapt, iets anders wat er voor zorgt dat je veel berichten zal krijgen van leuke mannen.


Tip 3: Wees toegankelijk

openManen zijn bang om vrouwen aan te spreken. Behalve in een kroeg om vier uur ’s nachts, als ze straalbezopen over de dansvloer waggelen.

Gelukkig is daar technologie om het leven van ons mannen een stuk makkelijker te maken. Veilig achter onze computer zitten en vrouwen een berichtje sturen bevalt ons wel. De knal van een afwijzing is minder groot: ze zal immers simpelweg niet reageren als ze ons niet interessant vindt.

Desondanks is het nog steeds niet onze hobby, dat vrouwen benaderen.

De reden dat mannen dit moeilijk vinden is dat het beschamend voor hem is als hij wordt afgewezen. Hij vindt het een onprettig gevoel en vermijdt dat het liefst. Vandaar dat het onverstandig is om in je datingprofiel erg koud en afstandelijk over te komen. Dat is iets waar veel mannen niet op zitten te wachten. Ze zullen vermijden om je dan een berichtje te sturen.

Maar ook als je heel normaal en ontspannen overkomt is dat niet genoeg.

niet goedJe wilt dat die leuke man zodra hij je tekst leest zich genoodzaakt voelt om een berichtje te sturen. Dat hij niet anders kan. En daarvoor moet je hem eerst een signaal geven dat het “veilig” is.

Dat doe je niet door te schrijven: “Maak je geen zorgen, als je me een berichtje stuurt geef ik je geen harde recensie van je profiel om daarna een screenshot van je berichtje te plaatsen op Facebook.” Nee, je doet precies het omgekeerde. Je laat in je profieltekst merken dat je graag wilt dat hij een berichtje stuurt.

Niet door het letterlijk op te schrijven, maar door iets te hinten waarop hij kan reageren.

Mannen hebben dit meestal niet door, maar het enige wat ze nodig hebben om met je te praten is een aanleiding. Als deze er is zorgt dit ervoor dat ze het zelfvertrouwen krijgen om een poging te wagen. Ze willen alleen maar het gevoel hebben dat ze een kans maken. En dat is iets wat je eenvoudig kan doen.

Schrijf bijvoorbeeld:

Ik was van de zomer in mijn favoriete land om …

geniaalMaar als je niet opschrijft wat je favoriete land is, lijkt het net alsof je het vergeten bent. Ze zullen geneigd zijn het je te vragen.

Of je kan een vraag stellen: “Weet jij wat de leukste film aller tijden is?“, als je een filmfan bent bijvoorbeeld.

Als hij ook van films houdt zal hij geneigd zijn zijn mening te geven. Zodra je iets in je profieltekst zet waarbij je hem om zijn mening vraagt denkt hij: “Oh. Ik weet hoe dat werkt. Daar kan ik wat mee.” Hij schiet in de normaal gesproken irritante neiging van mannen om ongevraagd zijn mening te geven. Nu is dat best handig: het maakt dat er meer leuke mannen op je profiel reageren.

Daarnaast is geïnteresseerd overkomen iets wat elke man aantrekkelijk vindt – mits het alleen op hem gericht is. Hou het dus zo persoonlijk mogelijk in je profieltekst.


Tip 4: Verzin nooit een smoesje waarom je op de datingsite zit

type man testZinnen als “Het moest van mijn vriendinnen” of “Ik ben hier om te kijken waar iedereen het over heeft” maken een slechte indruk.

Het komt over alsof jij niet weet wat je wilt.

Je hebt je aangemeld op een datingsite. Mensen melden zich aan op zo’n site om met elkaar te daten. Als je doet alsof je daarvoor niet op de site bent, krijgt hij het gevoel dat je enorm wanhopig bent of dat je een vrouw bent die veel drama veroorzaakt. Beide vinden mannen niet aantrekkelijk.

Dus vermijdt smoesjes over wat je op de datingsite doet. Je hoeft er helemaal niet over te beginnen. Maar als hij er naar vraagt, zeg dan rustig dat je een leuke date zoekt of kaats de vraag terug.


Tip 5: Laat hem merken dat je een leuk leven hebt

leuk levenWij mannen weten helaas dat er zowel leuke als stomme vrouw op een datingsite zitten.

De leuke vrouwen zijn open en willen ons leren kennen. Ze zien een leuke man als leuke aanvulling op hun leven. De stomme vrouwen zijn erop gericht om een man te vinden die hun leven kan worden. Die kan dienen als volledige invulling ervan. Iemand om mee te trouwen en centraal te zetten in hun universum.

Nou begrijp ik dat elke vrouw de ware wil vinden, en daar is helemaal niets mis mee. Maar na 1 koffiedate weet je nog niet of iemand de ware voor je is. Een man al helemaal niet. Toch zitten er op datingsites vrouwen die erg wanhopig zijn, en na 1 of 2 dates enorm beginnen te klampen. Dat is de nachtmerrie van elke man, en het helpt alle aantrekkingskracht die hij voor je voelde om zeep.

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt laten zien dat jij niet zo’n vrouw bent.

Geen mening hebben1 daarvan is in je tekst laten merken dat je een leuk en actief leven hebt. Dit doe je niet door het te overdrijven. Laten weten dat je een baan of studie hebt, af en toe wat leuks doet met vriendinnen of een hobby hebt die belangrijk voor je is, dan is het al goed. Een man wil een paar signalen zien dat je meer hebt in je leven dan te zoeken naar die ene speciale man om de rest van je leven bij je te blijven. Het is een enorme afknapper als dat niet het geval is. Althans, voor leuke mannen. Dus zorg ervoor dat hij in 1 oogopslag kan zien dat jij wat meer doet dan chips eten en datingsites afstruinen.

Dus vul iets in bij werk of opleiding. Noem dat je graag wat doet met vriendinnen en/of dat je houdt van … (vul hier je hobby in). Als je dit doet voorkom je dat een man denkt dat je een enorme klamper bent.

Zie het maar zo.

Vrijwel elke man die in een relatie zit, ervaart dat hij te weinig rust krijgt. Dat hij te weinig tijd heeft om op zichzelf te zijn en zijn gedachten te ordenen. Als hij niet ziet staan dat jij andere dingen te doen hebt buiten (het zoeken van) een relatie, dan zal hij onbewust het idee krijgen dat hij bij jou geen rust zal vinden. En dat is voor hem heel onaantrekkelijk.


Tip 6: Plaats geen inspirerende teksten

quoteZet alsjeblieft geen quotes van bekende mensen op je datingprofiel. Het zegt helemaal niets over jou, behalve dat je een voorliefde hebt voor enorme clichés. Het is voor veel mannen een ontzettende afknapper.

Het probleem hiermee is dat je overkomt als een wijsneus. Hij is bang dat als hij op date met je gaat, hij een half uur moet luisteren over wat je van Eckhart Tolle vindt.

Dus vermijdt alsjeblieft de inspirerende uitspraken, ook al vindt je ze nog zo mooi. Het voegt niets toe en je schrikt er een hoop mannen mee af.


Tip 7: Zorg dat je foto’s in orde zijn.

uitstraling-verbeterenJa, dit is een artikel over de tekst van je profiel. Maar je moet je foto’s absoluut niet overslaan.

Je kan nog zo’n goede tekst hebben, maar als jij je foto’s niet goed voor elkaar hebt zorg je er voor dat veel mannen al afgehaakt zijn voordat ze bij je tekst komen.

Tegelijkertijd hou je dan alleen de mannen over die zo wanhopig zijn dat ze iedereen een berichtje sturen. Je kan beter foto’s hebben die zo leuk mogelijk zijn, en waarop hij een zo goed mogelijk beeld van je krijgt. En daarna een tekst die ervoor zorgt dat de foute mannen afknappen en de leuke mannen je een berichtje sturen.

Zorg dat je meer dan 2 foto’s hebt. Zijn het er minder, dan zal hij denken dat je profiel nep is of dat je weinig te doen hebt. Je hoeft niet al je vakantiefoto’s van vorig jaar te uploaded, maar 1 of 2 foto’s van alleen je gezicht is het andere uiterste. Gooi er gewoon een paar foto’s op waarop hij kan zien dat je meer doet dan op de bank zitten en chips eten.

Plaats daarnaast een foto waar je niet alleen met je hoofd op staat, maar ook met je hele lijf

Zodra hij dat ziet weet hij dat je open en eerlijk bent over hoe jij er uit ziet. De nachtmerrie van elke man is dat hij met je op date gaat en er achterkomt dat je er niet uitziet zoals op je foto’s. Veel mannen nemen liever het zekere voor het onzekere dan dat ze op een date voor een verrassing komen te staan.

Dus zorg ervoor dat je een foto hebt waar je helemaal op staat, zodat hij kan beslissen of hij je leuk vindt of niet. Nee, je hoeft er niet uit te zien als een catwalk-model. Uit onderzoek blijkt dat elke man fantaseert over 70% van de vrouwen die hij op een dag tegenkomt. Grote kans dat jij daar dus ook tussen zit.

En wees niet bang om beoordeeld te worden op je uiterlijk. Er is voor elk soort vrouw een groep mannen die haar leuk vindt. Zelfs als je veel overgewicht hebt zijn er mannen die dit aantrekkelijk vinden (hoewel dit er minder zijn dan bij vrouwen met een gezond gezicht). Daarnaast speelt lengte een rol: ook zo’n uiterlijk kenmerk wat elke man goed gezien wil hebben voordat hij met je op date gaat.

Wees niet bang dat te veel mannen op je afknappen. Er zit een oneindige hoeveelheid mannen op datingsites, dus er blijven er genoeg over. Het gaat erom dat je iemand vindt die je leuk vindt en vica versa. Als je daarvoor andere mensen moet teleurstellen is dat een noodzakelijk kwaad. En je voorkomt hiermee dat jij je tijd verspilt en met iemand op stap gaat die in je gefabriceerde profiel was getrapt, en bedrogen uitkomt.

Kijk flirterig in de camera

Portrait of positive femaleUit onderzoek blijkt dat het voor vrouwen het beste is om lacherig en flirterig in de camera te kijken. Dit werkt omdat mannen zich dan uitgenodigd voelen om je een berichtje te sturen. Net zoals je in je tekst uitnodigend over wilt komen, is het dus ook handig om een goede indruk te maken in je foto. En dit doe je door te glimlachen en te flirten met de camera.

Ga niet naar een studio om foto’s te maken.

Voor veel mannen is het een afknapper als ze een foto zien van een vrouw die overduidelijk gemaakt is in een goedkope fotostudio. Met een felwitte achtergrond en ontzettend neppe poses. Het komt onspontaan over, en het lijkt alsof je 30 kilometer bent omgereden en 100 euro hebt betaald puur voor leuke foto’s voor op je datingprofiel.

Hou het simpel en maak foto’s van jezelf, of gebruik foto’s die er zal zijn. Dat is goed genoeg. En het komt spontaner (en minder wanhopig) over dan foto’s laten maken door een semi-professionele fotograaf in een omgebouwde garage.


Tip 8: Maak geen essay van je profieltekst

te langJe nummer 1 missie is dat de juiste mannen niet afknappen op je profiel. De beste manier om dit te doen is om je tekst relatief kort te houden.

Sommige profielteksten van vrouwen zijn enorme lappen tekst waarin het verleden, heden en toekomst uitgebreid worden besproken. De meeste mannen zullen dit niet lezen. Maar de mannen die dit wel doen zullen vroeg of laat iets tegenkomen wat ze niet leuk vinden. Dat is namelijk hoe ze je profieltekst lezen: kijkend of er dingen zijn waarop ze afknappen. Als jij tien zinnen schrijft is de kans veel kleiner dat ze daar een afknapper in vinden, dan dat je 100 of zelfs 200 zinnen publiceert. Dus je kan het het beste zo simpel mogelijk houden.


Tip 9: Maak geen negatieve grappen over jezelf

zelfspotVermijdt het om in je profieltekst negatieve opmerkingen over jezelf (of anderen) te maken. Het komt wanhopig over.

Als je bijvoorbeeld zegt: “oh, je hebt mijn foto’s gezien en je bent nog niet gillend weggerend” dan getuigt dit weliswaar van een gevoel voor humor, maar ook van weinig zelfvertrouwen. Het eerste is aantrekkelijk, het laatste absoluut niet. En omdat het je doel is om mannen niet af te laten knappen, kan je dit zinnetje beter weglaten.


Tip 10: Vermijdt datingjargon.

wat zei zeAls je dingen schrijft als: “Ik zoek iemand waarmee ik een klik heb” of “Ik ben op zoek naar een maatje“….

Dan ga je veel mannen afschrikken.

Waarom?

Het komt over alsof je al heel lang aan het internetdaten bent.

Het klinkt alsof je al 3 jaar op die site zit en tientallen dates hebt gehad. Het klinkt alsof je niet weet wat je wilt en het klinkt heel zakelijk. Dat is voor geen enkele man aantrekkelijk.


Tip 11: Vermijdt clichés

geen clichesDe cabaretier Theo Maassen had een aantal jaren geleden een sketch waarin hij praatte over vrouwen die hij ontmoette in de kroeg.

Negen van de tien zei volgens hem: “Ik hou van lekker eten” als hij hen vroeg naar hun hobby’s.

Zijn reactie?

Ik niet. Ik hou van smerig, ranzig, bedorven voer.

En daar is alles mee gezegd.

Trap geen open deuren in.

Als je denkt dat mannen het al 100 keer hebben gelezen…

al gezegd… of dat het iets is wat 9 van de 10 andere vrouwen ook zegt, schrijf het dan niet.

Het is niet nodig en vertelt niets over jou, behalve dat je niets beters wist te verzinnen.

Dat betekent niet dat je bijster origineel hoeft te zijn. Maar wat je wel wilt voorkomen is dat je cliche’s herhaalt waar mannen niets mee kunnen. Het getuigt van weinig sociale intelligentie.

Hetzelfde geldt voor “het rugzakje.” Dit is een uitdrukking voor als je veel hebt meegemaakt in je leven en wordt vooral gebruikt door oudere singles. Schrijf dit vooral niet op. Misschien is het waar, maar dit is voor een man helemaal niet belangrijk om te weten. Hij kan niets met die informatie, en dat is geen handige situatie. Je wilt dat alles wat op je datingsite staat een duidelijke reden heeft, en dat hij begrijpt waar je naartoe wilt. Als hij je niet kan volgen, dan haakt hij snel af.


Tip 12: Maak geen lijstje van criteria waar geen enkele man aan kan voldoen

Doe het nietJa, ik begrijp dat je specifieke eisen hebt aan met wie je wel en niet op stap wilt. En dat vind ik ook heel goed. Iedere vrouw heeft recht op haar droomman.

En juist daarom wil ik je aanraden dat niet op je profiel te zetten. Doe je dat toch, dan zul je merken dat je weinig berichten krijgt van echt leuke mannen.

Stel, je geeft een waslijst van wat je allemaal zoekt, tot aan uiterlijke kenmerken aan toe. En je zet er bij dat mannen die dit niet hebben vooral niet moeten reageren. Dit komt over alsof je niet in staat bent om zelf nee te zeggen tegen mannen die je niet leuk vindt.

Het is heel simpel. Krijg je een bericht van een man die je niet ziet zitten? Reageer dan niet. Zo simpel is het. Filteren doe je pas als ze je een bericht sturen. Niet daarvoor al.


Tip 13: Zet niet je levensverhaal op je profiel

levensverhaalIk ken helaas iets te veel vrouwen die allerlei persoonlijke details geven in hun profieltekst.

Een man zal denken: “Huh, waarom vertel je me dit? Ik ken je helemaal niet. Wat moet ik hier mee?

Dat geldt ook voor alle negatieve opmerkingen over mannen in het algemeen, of nare dingen die je hebt meegemaakt. Ik heb het al een paar keer gezegd, maar hou het positief, wees duidelijk en laat gewoon zien dat je een toffe vrouw bent.


Tip 14: Zet er niet op dat je een serieuze relatie zoekt

zelfstandige vrouwIk begrijp heel goed dat je een serieuze relatie wilt, en dat dit de reden is dat jij je hebt aangemeld op een datingsite.

En dat is helemaal geen slechte stap. Op een datingsite zijn er genoeg mannen die dit ook willen.

Maar als je dit in je profieltekst zet, zul je een gedeelte van deze mannen afschrikken.

Waarom?

Iedere man die een paar internetdates heeft gehad heeft nare ervaringen met vrouwen die zeggen dat ze iets serieus willen.

Een vriend van mij (laten we hem Johan noemen) ging op een date die meer leek op een sollicitatiegesprek.

In drie kwartier deed de vrouw niets anders dan hem ondervragen

van alles te horenEr was geen stok tussen te krijgen.

De reden hiervoor was heel simpel. Deze vrouw was wanhopig op zoek naar een man om mee te trouwen en kindertjes te maken. Liever vandaag dan morgen. En dat is helemaal geen slecht verlangen. Maar deze vrouw zette dat om door enorme druk op Johan uit te oefenen. Eerst tijdens de date, en ook toen deze – ondanks dat hij zichzelf had voorgenomen dat niet te doen – eindigde in de slaapkamer. Een man wil zelf kunnen bepalen of hij bij een vrouw blijft ja of nee. Dat is zijn keuze. Als je daar druk op zet laat je alleen maar merken dat in het verleden die keuze in jouw nadeel is uitgevallen. Je laat zien dat andere mannen jou niet leuk genoeg vonden voor een relatie. Wat veel toffe mannen zal afschrikken.

Dus wees hier voorzichtig mee. En realiseer je dat als je er op zet dat je iets serieus zoekt, je vooral mensen zal aantrekken die binnen 2 a 3 dates willen trouwen.


Tip 15: Wees duidelijk

duidelijkAls je vertelt over je hobby’s of over je vriendinnen, vertel dan concreet over wat je hebt gedaan. Hou je bijvoorbeeld van basketballen, schrijf dat op. Je hoeft er geen opstel over te schrijven, maar het voorkomt dat je een vaag profiel schrijft waar een man niets mee kan.

Een man kan weinig met emotionele taal. Het is niet hoe hij communiceert. Hij wisselt informatie uit. Dus je profieltekst is ook de plek waar je wat basale informatie met hem uitwisselt. Maar: niet te veel. Hou het kort en simpel, en laat hem maar een berichtje sturen als hij nieuwsgierig is geworden. Als je naar mijn eerdere tip hebt geluisterd, weet je dus hoe je hem een aanleiding geeft om te praten.


Tip 16: Let op je spelling

spelfoutDe reden dat ik je aanraadt om (maximaal) een half uurtje aan je profieltekst te besteden, is om de spelling in orde te krijgen.

Als je tekst vol spelfouten zit, komt dat dom over. En dat is niet een indruk die je wilt achterlaten.


Tip 17: Schrijf het zoals je het zou vertellen aan een vriend.

klinkt goedklinkt goedAls een man je profieltekst leest, stelt hij zich voor dat jij dit aan hem vertelt. Je bent je aan het voorstellen. Probeer dus spreektaal te gebruiken, en vermijdt lange zinnen. Zoals ik eerder al zei: hou het kort en simpel. Zo zorg je ervoor dat hij je profiel makkelijk kan doorlezen en kan besluiten om je een berichtje te sturen.


Zo. Dit waren mijn 17 tips om een goede profieltekst te schrijven voor een internet dating site.

Wil je meer tips over wat je moet doen als je dan op date gaat met je ideale man? Laat dan hieronder je e-mail adres achter.

Ik stuur je dan mijn nummer 1 geheim om een man verliefd op je te maken.

Dit is iets wat elke man wil dat je weet, maar je nooit zal vertellen. Het is een beetje beschamend, en ons ego is te groot. Daarom is het des te belangrijker dat jij hier wel van op de hoogte bent. Zodat jij er gebruik van kan maken om die ene speciale man aan de haak te slaan.

Zie ik je aan de andere kant?

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

2 Reacties

 • Marjolein schreef:

  Oké Tim, je hebt me helemaal overtuigd met je filmpjes en artikelen over hoe een man te vinden en datingsites. Ik ga me weer aanmelden bij een datingsite. Naast andere opties natuurlijK. Met goede bagage ga ik hier hele leuke mannen vinden.
  Dank je.
  Groetjes, Marjolein

 • Bedankt voor de bruikbare tips, Tim. Ze zullen zeker van pas komen.
  Maar… misschien tip 16 zelf ook toepassen? (bij tip 4-11-16)

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend