Wie is Tim Veninga?

timvrouwenTim’s opkomst als dating- en relatie expert is vanaf de eerste dag één grote stijgende lijn geweest. Van jonge coach die incidenteel een man trainde, tot een veelgevraagd spreker en coach bij Nederlands grootste datingadvies bedrijf.

Hij werd berucht als rebelse datingcoach die mannen ‘de kneepjes van het vak’ leerde en verkozen tot Nederlands beste datingcoach voor mannen. Door heel Nederland en België komen honderden mannen naar zijn lezingen over relaties en liefde.

Hij verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, RTL Nieuws, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Als dating- en relatie-expert kreeg hij steeds meer vragen van vrouwen over het mannelijke perspectief. Ze wilden weten wat mannen wilden. Een terechte vraag! Maar gezien zijn succes, had hij op dat moment geen tijd voor research hiernaar.

Totdat in 2012 een vriendin tegen hem zegt:

Tim Veninga“Maar als je zoveel mannen hebt mogen coachen in hun liefdesleven… Dan is het toch onvermijdelijk dat jij weet wat mannen beweegt in de liefde?”

… En dat is waar.

Zijn kennis over dating en relaties was er. Door al zijn gesprekken over liefde met mannen had hij al een ongekend diep inzicht in het mannelijke perspectief van relaties.

In september 2012 komt hij tot de conclusie: het stikt van de leuke vrouwen die de ware maar niet kunnen vinden. Als ze hem vinden hebben ze geen idee of hij hun eigenlijk wel leuk vindt. Vaak zijn het nog hele leuke vrouwen ook.

Dus besluit hij tijd te maken voor onderzoek en testen, zodat hij niet alleen weet wat een man wil, maar ook nog eens precies weet welke specifieke dingen een vrouw kan doen om te zorgen dat hij interesse in haar krijgt en houdt.

Hij begon aan een project dat hij het Mannengeheim noemde. Bijna drie jaar lang werkte hij aan het project.

“Een project dat vrouwen ECHT leert om de ware te vinden en te houden.”

Hoe veel onderzoek hij ook deed, hij kwam uiteindelijk steeds weer uit bij één ding. Een stukje informatie dat zo veel over het hoofd gezien wordt, dat je het gerust een “geheim” mag noemen.

Wil je weten wat het is? Schrijf je hier in en krijg een e-mail waarin hij het je allemaal uitlegt.

>