13 Tips Om Rijke Mannen Te Ontmoeten, Daten En Versieren

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 10 juli 2016 - Laatst gewijzigd op 17 oktober 2021

In dit artikel leer je:

 • Waarom de kans groot is dat wanneer je in een nachtclub gaat staan op woensdagavond om half drie, je niet naar huis gaat met een rijke man. En waar je wel moet zijn om hem te vinden.
 • Wat het eerste is wat een rijke man probeert te ontdekken zodra hij jou ziet. Begrijp goed wat er in zijn hoofd omgaat, zodat jij nooit meer een verkeerde eerste indruk op hem maakt of iets onhandigs doet.
 •  Hoe zijn leven verschilt met dat van mannen die niet rijk zijn, en waarom dit belangrijk is als je een kans wil maken. Als je dit niet begrijpt kan je net zo goed niet er achter aan gaan.
 • Wat je moet doen om er voor te zorgen dat die rijke man jou versiert in plaats van andersom. En hoe je ervoor kan zorgen dat je gewild wordt in zijn kringen, ook al kom je niet uit het zelfde milieu.
 • …en nog veel meer.

Dus je wilt rijke mannen ontmoeten…

domEn je wilt van mij tips over hoe je deze rijke mannen kan vinden – en hoe je met ze om moet gaan tijdens het date.

Nou, kijk. De eerste tip is heel simpel als je op zoek bent naar een rijke man:

Tip 1: Stuur mij e-mail met je leukste foto’s

Nee, geintje.

Ik ben weliswaar rijk, en daarnaast ook nog eens mooi, gespierd en superslim…. Maar ik ben al bezet.

Jammer joh.

Dus hoe dat je een man die weliswaar niet zo knap en rijk is als ik, maar nog steeds rijk?

Dat vind ik een goede vraag.

Ik vind er namelijk helemaal niets mis mee dat jij voor een rijke man wil gaan. Door andere datingcoaches wordt hier nog wel eens preuts over gedaan. Maar wacht maar.

Als jij met de man van je dromen rondloopt….

Waar jij zielsveel van houdt….

Dan praten ze wel anders.

Rijke mannen zijn net mensen

man-verassenOok rijke mannen hebben behoeftes. Aan liefde, vriendschap en seks. Ze worden verliefd en hun hart wordt gebroken, net als gewone mannen. In dat opzicht is de manier hoe je ze vindt en verleidt precies hetzelfde.

Maar er zijn ook verschillen.

Het leven van een rijke man is anders. Hij doet andere dingen, komt op andere plekken en houdt zich met andere zaken bezig. En zijn persoonlijkheid is heel anders.

Allemaal dingen waar je rekening mee moet houden als je een rijke man wil daten.

In dit artikel geef ik je alle ins en outs over hoe je omgaat met een rijke man.

Ik doe dat aan de hand van mijn dertien beste tips.

Dus als jij er klaar voor bent om die rijke man van je dromen aan de haak te slaan, begin dan bovenaan en werk ze allemaal af.

Voor je het weet zit je gezellig met die rijke man op de bank, te lurken aan een lekker glaasje champagne.

Maar voordat we beginnen, bekijk eerst de onderstaande video:Tip 1: Negeer het gezeur

Misschien heb je vriendinnen of familieleden die het niet eens zijn met je verlangen om te daten met rijke mannen. Ze doen alsof rijke mannen “kakkineus” zijn, of op de 1 of andere manier minder dan hen.

Ik heb het vaak gezien. Wanneer je met iemand wilt daten die zich niet in het milieu bevindt waarin je bent geboren of jij je op dit moment ophoudt, begint je omgeving te protesteren. Dit komt doordat ze niet willen dat jij verandert.

Dit zou namelijk betekenen dat ze kritisch naar zichzelf moeten kijken, of dat ze jou verliezen. Wanneer jij overstapt naar een ander milieu – althans, voor je partnerkeuze – betekent dit dat jij minder in het hunne zal vertoeven. En zij willen dit waarschijnlijk helemaal niet.

Het is moeilijk voor een moeder wanneer haar dochter er voor kiest om met iemand thuis te komen die ze niet begrijpt en waar ze niet goed weet wat ze er mee aan moet. Dat vooruitzicht kan sommige moeders in een kattige karikatuur van zichzelf veranderen.

Trek je er niets van aan.

Je bent geen meisje van dertien, he?

vraagAh, mooi zo. Je bent gewoon een volwassen vrouw.

Dat betekent dat jij verantwoordelijk bent voor je eigen keuzes, en dat je dus zelf beslist met wie je omgaat en met wie je date. Daar heb jij helemaal niemand anders voor nodig. En het is belangrijk om een grens te trekken wanneer mensen hier over beginnen.

Wanneer jij duidelijk maakt aan je omgeving dat jij zelf bepaalt met wie jij omgaat, houden ze snel genoeg op met commentaar leveren. Ze merken dat het geen zin heeft. Niet dat je gelijk zo hard hoeft te beginnen. Je kan hen eerst proberen uit te leggen waarom je op stap gaat met een rijke man.

Maar als ze er niet in mee willen, dan zal je zo flink moeten zijn om ze te vertellen dat ze niet moeten zeuren en dat het jouw keuze is. Soms is het verstandig om mensen te negeren wanneer ze een slecht geïnformeerde beslissing nemen. In dit geval kan je ze dus beter lekker laten praten.

En weet je wat ik denk?

Wanneer jij de man van je dromen op de bank ziet zitten, en zij zien hoe goed die man voor je is, dan draaien ze alsnog bij

veranderingJe familie en vrienden zijn in de eerste plaats een beetje bezorgd om je. Maar als ze zien dat jouw leven er beter op wordt, en dat ze jou niet verliezen, dan is de kans groot dat ze stoppen met commentaar leveren.

Ondanks hun herhaalde pogingen om je geluk te saboteren, zullen ze wel blij voor je zijn als je het uiteindelijk vindt. Ze zullen gerust gesteld worden als ze zien hoeveel de relatie je brengt, en dat het om echte liefde gaat.

Maar sommige mensen zijn vanuit zichzelf al openminded.

Er zoek ook vrienden, moeders en vaders die het wel ok vinden als je een uitstapje buiten het eigen milieu maakt. De ene persoon is meer openminded dan de andere. Dus dat je een rijke man wil daten, hoeft niet per se een probleem voor je omgeving te zijn.

Dat merkte ik ook toen ik je vraag met mijn medewerkers besprak. Er ontstond een heftige discussie. “Wat een afschuwelijk mens,” zij 1 van hen.”Alleen maar achter die mannen aan vanwege hun geld.

Andere medewerkers vonden het net als ik totale onzin. Wij snappen wel dat jij valt voor een rijke man. Dit komt omdat wij wat meer ervaring hebben, en dus ook vrouwen hebben gecoacht die specifiek bezig waren met dit probleem. En dus beter begrijpen waarom zij een rijke man willen daten.


Tip 2: Begrijp waarom je rijke mannen aantrekkelijk vindt

waaromAls je nou kritiek krijgt uit je omgeving, of je raakt even wat gedemotiveerd op je zoektocht naar een rijke man, dan is het handig als je goed kan uitleggen waarom je ook al weer een rijke man wilt. Aan jezelf, en aan je omgeving.

Omdat ik wat ervaring heb met het coachen van vrouwen die op zoek zijn naar een rijke man, kon ik dit goed uitleggen aan die medewerker van mij die jou “een slecht mens” vond, en voorstelde “om deze vraag vooral niet te beantwoorden.

Ik vroeg hem:

Heb jij eisen die je aan een vrouw stelt?

Hij zei: “Ja.

Ik vroeg: “Wat zijn die?

En toen kwam er een heel lijstje. Hij wil een vrouw:

 • Die goed is in bed.
 • Lekker kan koken.
 • Intelligent is.

Dat is nogal wat,” zei ik

verassingWaarom wil je per se een vrouw met die eigenschappen?

Omdat zij mij ervaringen kan geven die ik bij…” En toen onderbrak hij zichzelf. Het begon hem al te dagen.

Een partner met bepaalde eigenschappen kan je ervaringen geven die iemand zonder die eigenschappen je niet kan bieden.

Iemand die goed is in bed kan je hemelse hoogtes laten bereiken. Iemand die lekker kan koken is perfect om je liefde voor voedsel mee te delen, als dat je ding is. En een intelligente partner maakt dat je over iets anders kan praten dan Idols of The Voice.

Ik vind dat rijkdom net zo’n eigenschap is, als goed zijn in bed, goed kunnen koken of intelligent zijn. Sterker nog: ik denk dat rijkdom in de meeste gevallen een hoop positieve eigenschappen voorspelt.

Rijke mannen willen namelijk graag rijk blijven

vraag-introDat betekent dat ze hard werken. Ze hebben geen keus. Rijk worden is moeilijk, anders deed iedereen het…. En daarom moeten ze harder werken dan de rest.

Doordat het moeilijk is om rijk te worden, is dit een ambitieuze man. Hij zal doorzettingsvermogen moeten opbrengen om zich op die manier op te werken. En zelfcontrole, om op die plek te blijven. Wetenschappers noemen dit “zorgvuldigheid“: een persoonlijkheidskenmerk wat voorspelt dat mensen die het bezitten over hun levensloop succesvoller zullen zijn dan anderen.

Misschien kom je zelf uit een rijk milieu.

Als jij opgegroeid bent in een situatie waarin je veel rijkdom hebt gekend, kan ik me voorstellen dat je niet wilt daten met 1 of andere sloeber. Je bent een bepaalde levensstijl gewend. Dan zit je er niet op te wachten om een stap terug te doen.

Ervaringen die een rijke man je kan bieden:

 • Luxe vakantie
 • Etentjes in dure restaurants
 • Een levensstijl waarin je hard werkt en ambitieus blijft
 • Een mate van zelfstandigheid en gebrek aan stress die voor de meeste mensen niet is weggelegd

Ik heb er dus begrip voor dat je op rijke mannen valt. En heb er verder geen oordeel over.

En om je te helpen zo’n rijke man te vinden, gaan we samen naar tip 3, ok?


Tip 3: Begrijp hoe rijke mannen denken

kritisch denkenAls je op jacht gaat naar een rijke man, zijn er een aantal valkuilen waarin je kan trappen.

Je moet beseffen dat het merendeel van de rijke mannen graag en hard werkt. Je wordt simpelweg niet vermogend door op je luie kont te zitten en voetbal te kijken. Dat betekent dat ze er een bepaalde levensstijl op nahouden. En dagelijks een bepaalde discipline moeten opbrengen om in het zadel te blijven.

Als je bijvoorbeeld denkt dat je op woensdagavond om drie uur ’s nachts een rijke man tegen het lijf gaat lopen in 1 of andere nachtclub, dan moet ik je teleurstellen. Die kans is niet heel erg groot. Simpelweg omdat hij morgen vroeg aan het werk moet en wel wat beters te doen heeft.

Lees autobiografieën van rijke mannen.

Leer wat het iemand kost om rijk te worden. Begrijp wat de offers zijn die zo iemand brengt.

Realiseer je ook dat er gradaties zijn in rijkdom en hoe die wordt vergaard. Een paar jaar geleden was er een verhaal in het nieuws van een man die rijk was geworden door aardappelschilmesjes te verkopen op straat:Daarnaast zijn er nog andere manieren om rijk te worden:

how word je rijk

 • Professionele pokerspelers.
 • Sportmannen.
 • Mensen in de media.
 • In de top van het bedrijfsleven of advocatuur.
 • Ondernemers
 • Muzikanten.

En er is een duidelijk onderscheid tussen mannen die honderdduizenden euro’s bezitten, miljoenen euro’s en tientallen miljoenen euro’s of meer.

Ik kan me voorstellen dat je niet precies weet naar wat voor man je exact op zoek bent. Maar lees je een beetje in, en leer over deze verschillende types. En nog belangrijker: ga met de tips die ik je zo geef aan de slag. Ga daten met een breed scala aan rijke mannen.

Zo leer je wat het beste bij jou past, en hoe jij een aanvulling kan zijn op je leven. Het leven van een professionele pokerspeler die honderdduizenden euro’s per jaar kan verdienen is vaak gedisciplineerd maar chaotisch. Ondernemers hebben vaak een strak dagritme wat gevuld is met een hoop afspraken, en stoppen nooit echt met werken. Verschillende karakters vergaren verschillende soorten rijkdom op verschillende manieren.

Date minstens vijf type verschillende rijke man om er achter te komen wat nou echt bij je past. Zo voorkom je dat je settelt voor iemand wat achteraf niet blijkt te kloppen. En daarmee bespaar jezelf en hem een hoop gedoe.


Tip 4: Wat heb je een rijke man te bieden?

verliefd-op-collegaKijk.

Wat doe je als je
een vis wilt vangen?

Gooi jij je hengel uit zonder aas, en hoop je dat hij er vanzelf in bijt?

Of Google je welk aas deze vis lekker vindt. Ga je naar een viswinkel, en schaf je het aan. Bind je dat aan je dobber, en vergroot je zo de kans dat hij aan je haakje zit aanzienlijk?

Een rijke man wil zijn spiegelbeeld daten.

De wetenschap heeft aangetoond dat de mensen waarmee we in een relatie komen, verdacht veel op ons lijken. Dat geldt ook voor rijke mannen.

Je wilt er dus rekening mee houden dat als jij een bepaalde man op het oog hebt, je minstens een aantal van zijn karaktertrekken gemeen moet hebben.

Dat betekent niet dat je in alle opzichten op hem hoeft te lijken, of alles leuk moet vinden wat hij ook leuk vindt

wees duidelijkHet gaat erom dat de grove lijnen, de dingen die hij belangrijk vindt, dat je daar een klik op kunnen maken.

Hij zal andere eisen stellen aan een partner dan een man die niet rijk is, en die de hele dag chips zit te eten voor de TV terwijl hij een uitkering trekt. Van de rijke man zijn belastingcenten.

Wil je een harde werker aantrekken?

Zorg dat je een harde werker bent.

Elke man wil een vrouw waarmee hij trots kan aankomen bij zijn vrienden. Een rijke man zeker.

Zorg dus dat je er op je best uitziet. Dat je goed voor je uiterlijk zorgt. Dat je naar de sportschool gaat en kleding draagt die je goed staat.

Dan gaan we nu naar tip 5.


Tip 5: Laat hem merken dat je in zijn kringen past

Als een rijke man jou tegenkomt, en merkt dat jij hem niet begrijpt. Dan heb je een probleem.

Als hij verliefd op je wordt of hij je aantrekkelijk vindt zal hij het niet kunnen nalaten om met je te spelen. Maar relatiemateriaal zal je nooit echt zijn. Puur omdat je niet in zijn wereld past, en daarin niet zou kunnen meekomen.

Daarom is het belangrijk om te laten merken dat je weet hoe jij je moet gedragen in zijn omgeving.

Hij zal omgaan met mensen die belangrijk voor hem zijn.

Of dit nou zakenpartners zijn, of medewerkers.

Een feestje waar hij netwerkt met andere rijke mensen.

Of zijn familie, die net als hij vermogend is.

Hij wil dan niet op komen draven met een vrouw die totaal niet bij hem past. Een “dom blondje zonder mening” die hem voor schut zet. Doordat ze niet goed geïnformeerd is, of zich sociaal onintelligent gedraagt.

Als je uit een heel ander milieu komt, dan is het logisch dat je in het begin wat moeite hebt om je aan te passen

logischMaar besef dat als je hard werkt en genoeg sociale intelligentie er tegen aan gooit, je snel genoeg kan ontdekken wat de juiste manier is om hete gedragen in “zijn” kringen.

Let goed op hoe andere vrouwen die in dezelfde kringen rondlopen zich gedragen. Raak bevriend met hen en breng tijd met hen door. Imiteer wat ze doen.

Tegelijk kan je, als je een rijke man date, hem om advies vragen wat je kan verbeteren. Doe dit een beetje subtiel. Ik denk dat je het niet eens letterlijk hoeft te vragen, omdat je meestal wel aan een man kan zien wat hij wel en niet leuk vindt. Hou hier rekening mee zodat je niet uit de toon valt.

Als hij zich in een intellectuele omgeving bevindt.

Zorg ervoor dat je de krant hebt gelezen. Dat je weet wat er speelt in het nieuws. Zodat je mee kan komen aan de gesprekken op tafel.

Ken je wijn. Ken je voedsel. Heb tafelmanieren. Zorg ervoor dat je niet uit de toon valt.

Lees af en toe een boek, en verdiep je in de onderwerpen waar over wordt gesproken zodat je met hen kan meepraten. Dat is nodig om een goede eerste indruk te maken op de gasten die jullie samen zullen tegenkomen.

En wanneer je hem voor het eerst ontmoet….

Zal je moeten communiceren dat je al die dingen begrijpt.

Dat gaat niet in 1 keer. Maar wat je wel kan doen is voorkomen dat je grove etiquette-fouten maakt. Dat je dingen doet die gelijk weggeven dat je eigenlijk uit een ander milieu komt.

En een groot onderdeel daarvan is je uiterlijk.


Tip 6: Zie er uit alsof je in die kringen past

roodMet een plat accent en een ongewassen uiterlijk zal je nooit zo ver komen in kringen waar maatpakken en dure jurken de boventoon voeren.

Een man zal in de eerste paar seconden dat hij je ziet een beeld van je vormen. Het is zijn oerinstinct, dat bepaalt of je bij zijn “stam” hoort, of dat je uit een ander milieu komt. Dan wil je natuurlijk dat dit positief voor je uitvalt, en dat hij je beoordeelt als iemand die zich al in zijn kringen beeft.

Gebeurt dat niet, dan zal je merken dat hij je beschouwt als iemand die hij niet in zijn wereld kan meenemen. Dan heb je de strijd verloren, voordat deze goed en wel begonnen is. Want rijke mannen zitten er niet op te wachten om een naïef meisje dat hun wereld niet begrijpt te imiteren uit een soort medelijden. Ze willen een volwassen vrouw die mee kan doen in hun wereld en daarin haar mannetje staat. (leestip: hoe je een goede eerste indruk maakt).

Als jij er niet uitziet als een vrouw van kwaliteit, of een vrouw met klasse? Dan heeft hij je afgeschreven als iemand die niet in zijn omgeving past. Je hebt maar 1 kans voor een goede eerste indruk. Zorg dat het een goede is.

Maar Tim, hoe doe ik dat?

Kijk naar de vrouwen waar zijn vrienden mee lopen, of die aandacht van hem krijgen. Zorg dat je er zo veel mogelijk als hen uitziet, in de kleding die je draagt en hoe jij jezelf verzorgt. Voor bonuspunten zorg je dat je net iets beter gekleed bent dan hen. Zo zorg je dat je extra opvalt.


Tip 7: Soort zoekt soort

wie-betaalt-de-dateRijke mannen zoeken andere rijke mensen om mee om te gaan. Ze kiezen mensen uit die hen begrijpen, die weten hoe hun leven in elkaar zit en waar ze als gelijkgestemden onder elkaar mee kunnen communiceren. Dat doet iedereen, dus rijke manen ook.

Het gevolg is dat ze een maatschappij in de maatschappij hebben. Dit zijn plekken waar met name rijke mensen komen, waar ze kunnen genieten van elkaars gezelschap. Het is een soort wildreservaat, maar dan voor rijke lui.

Spoiler alert: rijke mensen vindt je meestal niet op de bowlingbaan of in een afgeragd bruin cafe.

Om je tips te geven om deze man te ontmoeten, ga ik je wat suggesties geven waar je hem kan vinden.

Deze lijstjes zijn niet compleet. Dit komt omdat er veel verschillende types rijke mannen zijn. En als jij een ander type zoekt, kan jij je beter daar in verdiepen en er achter komen waar deze mannen rondhangen.

Je wilt naar hun “natuurlijke habitat” gaan, je voordoen als 1 van hen of op z’n minst laten zien dat je mee kan komen, en je dan door hem laten versieren.

Zo bespreek ik in dit artikel niet de natuurlijke habitat van professionele pokerspelers. Maar een goede eerste zou zijn om eens naar het casino te gaan, en te kijken wie daar aan de tafels zitten. In Nederland zijn er niet veel casino’s waar professionele spelers aanschrijven, maar er zijn wel prive-spellen (waar je wordt uitgenodigd) en toernooien (die openbaar zijn) waar je ze kan aantreffen.


Tip 8: Vind hem op de plek waar hij zijn hobby beoefent

minigolfIk loop het gevaar dat ik ietwat clichématig overkom. Maar als je er over nadenkt, is dit het volgende geen gekke gedachte:

Rijke mensen hebben vaak hobby’s die wat meer kosten.

De sporten die ze beoefenen kosten meer geld. Wat betekent dat als een man een bepaalde sport beoefent, hij op zijn minst toegang heeft tot een sloot geld om het allemaal te bekostigen.

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Golfen. Een typische rijke mannen sport die ze spelen tussen hun zakenlunch en hun internationale conference call van half vijf.
 • Tennis en hockey. Dit zijn sporten waar de ouders van rijke kinderen hen vaak opdoen. En die hobby blijft natuurlijk hangen naarmate ze ouder worden.
 • Zeilen. Het kost nogal wat, zo’n zeilboot. Zeker als hij er zelf 1 heeft weet je zeker dat hij wat geld heeft om te verbranden.

Als jij op plekken kan komen waar ze deze sporten beoefenen, ben je een stukje dichterbij de rijke man van je dromen. of dit nou is omdat je dezelfde hobby zelf beoefend, op de tennisbaan vaak in de kantine zit of instructrice wordt op een zeilschool voor rijke mannen. Het gaat erom dat je toegang krijgt tot dit soort mannen.


Tip 9: Ga naar duurdere uitgaansgelegenheden

wat mannen onweerstaanbaar vindenIn Amsterdam zijn een aantal plekken waar de snelle jongens uithangen. Ik zou je niet kunnen vertellen waar deze op dit moment zijn. Dit komt omdat deze om de zoveel tijd veranderen, en ik al een tijd niet meer in Amsterdam woon. Maar als je rondvraagt kom je een heel eind.

Veel jonge zakenbankiers, advocaten, accountants en ander soort snelle jongens gaan op vrijdag naar een vrijdagmiddagborrel. Vaak loopt dit uit de hand met een diner en een stapavond daarna waar er veel wordt gedronken. Als je deze borrels weet te vinden, en je kan terecht komen in dit soort gelegenheden, dan heb je een stap voorwaarts gezet om in contact te komen met dit soort mannen.

Wat je in ieder geval niet moet doen is in een afgeragde kroeg gaan staan om half zes ’s morgens en hopen dat je een rijke man tegen het lijf gooit.

Dat is net zo goed als bidden dat je de loterij wint voor het slapengaan

waar-mannen-onzeker-van-wordenDe kans dat het gebeurt is niet zo groot, maar het zou kunnen.

Verder is het goed om je begeven in de duurdere bars, duurdere restaurants en andere plekken waar het gewone volk niet kan komen puur omdat ze het niet kunnen betalen. Je kan daar de serveerster uithangen – maar dan loop je wel het risico dat je als personeel wordt behandeld. Dit is wel een goede manier om er verder achter te komen hoe rijke mannen met elkaar en hun familie omgaan, en er voor te zorgen dat je kan doordringen tot hun milieu.

Besef je ook dat rijke mannen het over het algemeen relatief druk hebben, en veel tijd en aandacht aan hun werk geven. Ze zijn gemotiveerder, en daardoor wat dominanter, dan mensen die minder geld hebben. Dat is nodig om in hun wereld overeind te blijven.

Het kan dus zijn dat je maar 1 kans krijgt om een rijke man te ontmoeten en zijn aandacht te trekken. Dat betekent niet dat je er zomaar boven op moet duiken, maar dat je wel je kans moet grijpen en verder je kansen zoveel mogelijk moet spreiden om succes te hebben.


Tip 10: Vind hem op evenementen voor goede doelen

klinkt goedDit is een prachtige plek om rijke mannen te ontmoeten.

Op een evenement voor goede doelen komen ze bij elkaar, en laten ze zien hoe goed ze het met de wereld voor hebben door zo hoog mogelijke bedragen te doneren. Het is bedoelt om elkaar te imponeren, en de altruïstische kant te laten zien.

Op een dergelijke veiling bieden ze bijvoorbeeld hun huis te huur aan voor een weekend aan de hoogste bieder. Wat hier vervolgens gebeurt is dat een andere rijke man zo hoog mogelijk biedt en een weekend lang in het huis van dender mag wonen. het is 1 groot spel om aan te tonen hoe rijk ze zijn en hoe altruïstisch ze er mee omgaan.

Al deze liefdadigheidsactiviteiten zijn een prachtige plek om rijke mannen te ontmoeten. Je hebt gelijk wat om over te praten. En als jij begrijpt dat hij daadwerkelijk wat goeds wil doen, dan zal hij je daarom des te meer respecteren.


Tip 11: Neem een baan in een exclusieve winkel

goed ideeEr zijn een aantal winkels waar vooral rijke mannen komen. Puur omdat zij de enige zijn die het kunnen betalen. Stel dat jij in een winkel gaat werken waar met name dure juwelen worden verkocht. Of dure merkkleding.

Dan heb je een prachtige selectie van rijke mannen die voortdurend over de vloer komt. En je mag ze helpen met kleding uitzoeken.


Tip 12: Neem een andere baan waar je veel met rijke mannen werkt

heel erg goedDenk bijvoorbeeld aan stewardess in business class. Of als je hoger opgeleide bent: een advocatenkantoor in het hogere segment. Of een ander bedrijf waar de salarissen flink kunnen oplopen.

Als je onderdeel kan worden van de sector is dat niet meteen slechter dan wanneer je een man toevallig tegenkomt omdat je een dienst aan hem verleent. Maar je maakt het jezelf wel makkelijker omdat je meer tijd met hem doorbrengt. En uit onderzoek blijkt dat nabijheid 1 van de voorspellers is of mensen al dan niet verliefd op elkaar worden.

Het belangrijkste is dat je veel in de buurt bent van rijke mannen, en dat jij die mooie verschijning bent waar zij geen weerstand aan kunnen bieden.


Tip 13: Doe aan online dating

online dating tips voor vrouwenIk raad je aan om Tinder links te laten liggen voor deze doeleinden. Je kan een dating site zoeken voor hoger opgeleiden, of eentje die speciaal gericht is op rijkere manen.

Ik moet wel toegeven dat dit niet de ideale strategie is als je een jonge rijke man wilt vinden. Voor een oudere rijke man ben je dan al beter op weg. Zeker 1 die op zoek is naar een serieuze relatie.

Kijk wanneer je door de profielen bladert naar de kleding die hij draagt en de foto’s die hij heeft. Doet hij dingen die alleen mogelijk zijn met een sloot geld op zijn rekening? Draagt hij kleding die zijn welvaart verraden?

Als dat het gevaar is kan je er van uit gaan dat hij flink veel geld heeft. In dat geval kan het geen kwaad om zelf het initiatief te nemen en hem een berichtje te sturen. De meeste mannen zullen niet door hebben dat jij hem hier op hebt geselecteerd.

Je hoeft hier geen geheim van te maken wanneer je hem ontmoet, maar je hoeft er ook niet speciaal over te beginnen. Al met al is het belangrijker dat jij de liefde van je leven ontmoet. En het maakt niet heel veel uit hoe dat gebeurd,


Zo. Dit waren mijn 13 tips voor als je een rijke man wilt ontmoeten en daten

Ik wens je er veel succes mee. Ik hoop dat je snel een man vindt wiens levensstandaard aan je eisen voldoet.

En als je hem nou gevonden hebt, en een tijdje met hem aan het daten bent…

…dan hoop ik dat hij smoorverliefd op je wordt. En niet anders kan dan aan jou denken.

Maar als dat nou niet gebeurt, dan heb ik goed nieuws voor je.

Ik ben datingcoach, en heb een speciaal trucje ontwikkeld om een man helemaal verliefd op jou te maken. Zelfs als hij flink twijfelt, of niet goed weet wat hij met je aan moet.

Dit trucje is zo krachtig dat ik dit niet zomaar in een artikel kan plaatsen. Ik kan het wel naar je toemailen, in een e-mail die je privé wordt verzonden.

Als je dit wilt, laat dan hieronder je e-mail adres achter. En ik zorg dat je dit Mannengeheim zo snel mogelijk binnen krijgt.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

4 Reacties

 • Willemijn schreef:

  Rijke mannen veroveren, wat een fascinerend onderwerp!
  My two cents:
  Volgens mij zijn er 2 belangrijke aspecten aan rijk worden. Eén is een hoog inkomen. Twee is: het niet sneller uitgeven dan het binnenkomt.
  Als je dus naar plekken gaat waar rijke mannen komen, kun je er best bij hebben die rijk lijken en intussen een enorme schuld hebben. Andersom heb je ook lui die eruit zien als zwervers, maar intussen een enorme berg geld op de bank hebben. Zo’n spaarzaam type moet je ook niet hebben, want die geeft het dan ook niet aan een vrouw uit.
  Rijke mannen krijgen vaak ook wel relatief veel vrouwelijke aandacht, waardoor het moeilijker is om op te vallen.
  Mijn tipje voor deze dames is: ga voor een man ‘met potentie’, ambitieus, goed opgeleid en stabiel, maar nog niet (heel) rijk.

 • Ik heb de afgelopen 5/6 weken gedate met een (echt) rijke ( oudere) man!
  Wat je erbij vergeet te vertellen is dat zo iemand vaak narcistische trekken vertoond en gewend is dat alles om hem draait en mensen erom heen zich daar helemaal aan aanpassen.

  Hij schreef mij aan op een datigsite en na de eerste ontmoeting was het niet meteen liefde op het eerste gezicht.Hij wou mij wel beter leren kennen en ik wou rustig aan doen!
  Na de derde date, waarbij we ontzettend hebben gelachen, gevoelig gepraat en genoten, begon ik hem leuk te vinden,maar ontdekte trekjes die mij niet bevielen. Zo bestelde hij eten voor zichzelf bij de serveerster..waarop zij aan mij vroeg ( zij had het ook al door waarschijnlijk) of ik niets wilde eten?? Daarna at hij mijn halve bord erbij leeg en schrokte zijn eten ook naar binnen.
  Tijdens het winkelen keek hij alleen naar spullen en kleding voor zichzelf en praatte erover hoe geweldig hij wel niet was….
  Ik ben niet rijk, maar schijn iets te hebben wat ( o.a. rijke) mannen aantrekt.. Miss. het feit dat ik niet te imponeren ben met een duur jacht of ootoo….en mij bijzonder weet te kleden met weinig centjes,,,
  Ik heb eigenwaarde en zelfrespect en ik ben mijzelf en wil ook mijzelf blijven! Ik kijk niet neer op mensen en ook niet er tegenop omdat zij meer financiele middelen bezitten, Ik kijk hoe zij met anderen omgaan, en deze meneer bleek i.d.d. na verloop van tijd een egoistische schreeuwlelijk te zijn, die graag zijn gal mocht spuwen, maar incasseren ho maar!
  Ik wens mijn opvolgster veel geluk! Miss. zijn ze niet allemaal zo, maar dan ben ik nog liever single!

  • Isabella schreef:

   Ongelooflijk dat zulke mannen bestaat he
   Dan blijv ik idd single

 • Janine schreef:

  Tim, ik ben absoluut fan van al je artikelen en ik waardeer je enorm. Maar dit vind ik absoluut geen leuk stuk. Misschien hebben vrouwen er wat aan die vooral een goed bemiddelde man zoeken en die zullen er vast veel zijn.
  Volgens mij ga je hier absoluut geen leukere match mee vinden.
  En bovendien, voor een man is het ook niet leuk als hij alleen die vrouw kan krijgen om zijn geld.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend