Top 10 Romantische Uitjes & Dingen Om Te Doen In Brugge

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 28 februari 2017 - Laatst gewijzigd op 21 september 2021

Vind hier de meest romantische dingen om te doen in Brugge zodat je het perfecte uitje of date hebt. Van romantische restaurants, tot leuke hotels & ideeën voor een weekendje weg.

 ROMANTISCHE UITJES EN DINGEN OM TE DOEN BRUGGE

Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Brugge of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Brugge voor 2 (ook bij slecht weer).

Voordat ik je de lijst met locaties & activiteiten geef, heel kort een kleine tip om je date ook echt leuk voor de ander te maken:

  • Het gaat er niet om wat je doet, maar dat je het speciaal doet voor die ander.
  • Hoe meer je varieert, hoe beter. Altijd een restaurant is saai. Wissel daarom af.
  • Zeg nooit van tevoren wat je gaat doen. Het is altijd een verassing.
  • Combineer. Activiteit + iets in de avond + hotel is mijn favoriet.
  • Onderaan dit artikel staan meer handige tips om je dates spannend te maken.

  Goed, zit je er klaar voor?

  Daar gaan we:​


  Brugges Ballooning

  ​1. Bruges Ballooning 

  Wat is er nou romantischer dan Brugge te bewonderen vanuit een luchtballon? Mocht je hier geen antwoord op kunnen geven, dan raad ik je aan de mogelijkheden te bekijken van Bruges Ballooning.​

  2. Boottocht

  Als een bezoekje aan Venetië je te ver is, is Brugge een goed alternatief. Het zit vol met schitterende kanaaltjes. Een boottocht doen bij Bootex is daarom een absolute aanrader.

  3. Choco story

  ​Ben je gek op chocolade? Bij Choco-Story krijg je er alles van te horen, zien en proeven.

  4. De halve maan

  Als je in Brugge bent mag je brouwerij De Halve Maan - tenzij je een bierallergie hebt - niet overslaan. Hier kan je een interessante rondleiding volgen in de prachtige bierbrouwerij.

  5. Pure C (in Cadzand)

  Pure C Cadzand

  Pure C ligt op +/- 30 min. rijden van Brugge, maar deze mag absoluut niet onbekend blijven voor je. Hier kan je op een prachtige strandlocatie ervaren hoe echt lekker eten en drinken smaakt. Tip: ze hebben leuke arrangementen, en je kan er ook overnachten in het het strandhotel.

  6. Minnewater

  Beloof me ook dat je ook een bezoekje aan het Minnewater brengt. Een historische legende vertelt dat wanneer jij en je partner over de Minnewaterbrug lopen, jullie van eeuwige liefde zijn verzekerd. Proberen waard, toch? 😉

  7. Badhuis en Badshop Mozaiek

  Heerlijk tot rust komen in de sauna, jacuzzi, infraroodcabine en Turks stoombad. Badhuis en Badshop Mozaiek heeft genoeg mogelijkheden om geheel te ontspannen.

  8. Belfort toren

  Wil je een adembenemend uitzicht over Brugge en omstreken? Dan is het de moeite waard om de meer dan 360 treden te beklimmen van de Belfort toren. Tip: neem een wijntje mee, om het te vieren wanneer jullie de top hebben behaald.

  Belfort brugge

  9. Bruges Art Route wandelen

  Brugge is een stad waar je als het ware even terug kan gaan in de middeleeuwen. Je zou er een dag kunnen rondwandelen om alle verbazingwekkend mooie bouw- en kunstwerken te bewonderen.

  Een organisatie die het daar op zijn minst mee eens is, is Bruges Art Route. Zij hebben een vijftal vermakelijke programma's opgesteld om de prachtige stad te verkennen.

  10. De grote markt a.k.a. "Markt"

  Mocht je de ergens een paar drankjes willen gaan nuttigen, kijk dan eerst eens rond op de prachtige grote markt. Officieel heet het trouwens: "Markt".


  Ontdek hoe je de date spannend maakt met deze simpele tips & trucs van Mannengeheim

  Op deze site (Mannengeheim.nl) deel ik mijn beste tips om mannen te begrijpen, te verleiden en voor altijd de jouwe te maken.

  Hier zijn 3 van mijn beste artikelen VOOR VROUWEN:

  Ben je een man?

  Lees dan in dit artikel 13 handige eerste date tips voor mannen & ontdek hier hoe je een vrouw verliefd maakt.

  Hier zijn nog meer ideeën en activiteiten voor dates

  En als je wilt leren hoe je een man verliefd en geobsedeerd met je maakt, vraag dan hieronder het "Mannengeheim" aan:

  Gerelateerde artikelen...

  Artikel door:

  Tim Veninga

  Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

  Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

  0 Reacties

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend