2

Top 10 Romantische Uitjes & Dingen Om Te Doen In Eindhoven

Vind hier de meest romantische dingen en activiteiten om te doen in Eindhoven zodat je het perfecte uitje of date hebt. Van romantische restaurants, tot leuke hotels & ideeën voor een weekendje weg.

Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Eindhoven of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes, dingen en activiteiten om te doen in Eindhoven voor 2 (ook bij slecht weer).

Eindhoven bubble en lichttoren

Voordat ik je de lijst met locaties & activiteiten geef, heel kort een kleine tip om je date ook echt leuk voor de ander te maken:

  • Het gaat er niet om wat je doet, maar dat je het speciaal doet voor die ander.
  • Hoe meer je varieert, hoe beter. Altijd een restaurant is saai. Wissel daarom af.
  • Zeg nooit van tevoren wat je gaat doen. Het is altijd een verassing.
  • Combineer. Activiteit + iets in de avond + hotel is mijn favoriet.
  • Onderaan dit artikel staan meer handige tips om je dates spannend te maken.

  Dus, wat is er te doen in Eindhoven? Laten we beginnen:


  1. GLOW 

  Het evenement GLOW zorgt ervoor dat de lichtstad van Nederland tot zijn recht komt. Het vindt eenmaal per jaar plaats rond november, maar dit evenement moet je minimaal eens in je leven hebben bezocht.

  2. Inntel Hotels Art Eindhoven

  Voor een romantische overnachting moet je bij Inntel Hotels Art Eindhoven zijn. Elke kamer is er uniek, prachtig gedecoreerd en je kan er genieten van een privé jacuzzi op de kamer.

  intell hotel art

  3. Museum

  Maak samen een reis door de geschiedenis van electronica. Het Philips Museum zal jullie doen verbazen over de apparaten die vroeger werden gebruikt. ​Mocht je meer op zoek zijn naar een museum waar moderne en hedendaagse kunst wordt tentoongesteld, dan is het Van Abbemuseum een goede keuze.

  4. Kroegentocht door Stratumseind

  Eindhoven is het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. Wandel samen door Stratumseind. Dit is een lange straat vol met leuke clubs, kroegen en barretjes. Perfect voor een kroegentochtje dus. Zorg dat een taxi of romantisch hotel is geregeld.

  5. The Escape Hunt Experience 

  Laat jullie opsluiten in een van de mooi gedecoreerde kamers van Next Level Escaperoom Eindhoven. Het wordt een lastige opgave om met zijn tweeën binnen 60 minuten te ontsnappen, maar als jullie dit kunnen, dan kunnen jullie alles aan. 

  6. Uit eten

  Wil je genieten van de heerlijkste gerechten in een gezellige industriële setting? Restaurant Zarzo wordt gerund door Adrian Zarzo, hij is verkozen tot 'Talentvolste sommelier van het jaar', en ‘Beste jonge kok van Europa’. 

  7. Workshop gin of likeur maken

  Bij Bottledistillery in Eindhoven kunnen jullie je eigen drank maken (wat best een fijne skill is om te bezitten). Je kan er ook deelnemen aan een proeverij met een aanbod van heerlijke likeuren, wodka en gin. 

  8. Lunchen in De Bubble

  Mochten jullie in Eindhoven gaan winkelen of rondwandelen, dan is De Bubble een onmisbaar object. De reusachtige glazen bol beschikt over een eetgelegenheid waar jullie lekker kunnen lunchen.​ De Bubble is te zien op de bovenste afbeelding van dit artikel.

  9. Cocktails drinken

  aqua city spa

  Zijn jullie cocktailliefhebbers? Bij The Little One Bar en De Minibar kunnen jullie je laten verrassen door de lekkerste cocktails.​

  10. Wellness

  Heerlijk tot rust komen in de luxe faciliteiten van Agua Spa Health & Beauty. Agua Spa Health & Beauty wordt door National Geographic Traveller beschreven als ‘The perfect little hideaway’… Heb je liever je eigen privé ruimte met jacuzzi, sauna, stoombad en lounge? Dan kan je eens kijkje nemen bij Even Wellness (nabij Eindhoven).​


  Ontdek hoe je de date spannend maakt met deze simpele tips & trucs van Mannengeheim

  Op deze site (Mannengeheim.nl) deel ik mijn beste tips om mannen te begrijpen, te verleiden en voor altijd de jouwe te maken.

  Hier zijn 3 van mijn beste artikelen VOOR VROUWEN:

  Ben je een man?

  Lees dan in dit artikel 13 handige eerste date tips voor mannen & ontdek hier hoe je een vrouw verliefd maakt.

  Hier zijn nog meer ideeën en activiteiten voor dates

  En als je wilt leren hoe je een man verliefd en geobsedeerd met je maakt, vraag dan hieronder het "Mannengeheim" aan:

  Tim Veninga
   

  Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

  Click Here to Leave a Comment Below 2 comments
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend