Top 10 Romantische Uitjes & Dingen Om Te Doen In Noord-Holland

Dating- en Relatiecoach

Laatst gewijzigd op 19 september 2021

Vind hier de meest romantische dingen om te doen in Noord-Holland zodat je het perfecte uitje of date hebt. Van romantische restaurants, tot leuke hotels & ideeën voor een weekendje weg.

ROMANTISCHE UITJES EN DINGEN OM DOEN NOORD HOLLAND

Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Noord-Holland of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Noord-Holland voor 2 (ook bij slecht weer).

Voordat ik je de lijst met locaties & activiteiten geef, heel kort een kleine tip om je date ook echt leuk voor de ander te maken:

  • Het gaat er niet om wat je doet, maar dat je het speciaal doet voor die ander.
  • Hoe meer je varieert, hoe beter. Altijd een restaurant is saai. Wissel daarom af.
  • Zeg nooit van tevoren wat je gaat doen. Het is altijd een verassing.
  • Combineer. Activiteit + iets in de avond + hotel is mijn favoriet.
  • Onderaan dit artikel staan meer handige tips om je dates spannend te maken.

  Goed, laten we beginnen:


  1. Race Planet

  Ga zelf met een snelle sportwagen het circuit op van Zandvoort, of ervaar één van de andere te gekke activiteiten bij Race Planet. Perfect te combineren met een weekendje aan het strand.

  2. Wandeling en picknick in het Vondelpark

  ​Wandel tussen de prachtige vijvers van het ruime Vondelpark in Amsterdam. Neem een frisbee en een gevulde picknickmand inclusief drankjes mee en geniet samen van al het moois dat er te zien is.

  3. Van Goch Museum

  Of je nou van kunst houdt of niet. Een bezoekje brengen aan het schitterende Van Goch Museum is iets wat je eens in je leven moet hebben gedaan als Hollander. Hier kan je uiteraard de wereldberoemde schilderijen bewonden van Vincent van Goch.

  Fort Resort Beemster

  4. Fort Resort Beemster

  Wil je één of meerdere dagen luxueus ontspannen en genieten? Dan is Fort Resort Beemster de juiste plek.

  5. Gewoonweg genieten op een bankje

  Verzorg wat lekkere gerechtjes met wat brood, salades en wijn, en ga samen genieten op een bankje bij de Amsteldijk, zoals hier.

  ​6. Wonders

  Geniet samen vanuit de relaxte loungebanken van een heerlijke lunch of de nodige cocktails bij Wonders in Zaandam. 

  7. Beachclub Branding

  Maak een lange strandwandeling en eindig bij Beachclub Branding in Noordwijk. Dit is de perfecte plek om samen weer op adem te komen en te relaxen.

  8. Blokarten

  Blokarten is zo'n activiteit die je minimaal eens in je leven moet hebben gedaan. Deze gave karts worden aangedreven door de wind. Niet alleen goed voor jullie humeur, maar ook voor het milieu. 

  9. Parachutespringen

  Zijn jullie niet bang van een beetje adrenaline? Ga dan parachutespringen boven het eiland Texel. Het kan bij Paracentrum Texel. Een veel mooier uitzicht zal je in Nederland niet krijgen.

  10. Het Torentje

  Als je echt romantisch wilt overnachten dan is Het Torentje op het strand van Huisduinen the place to be. Hier kunnen jullie lekker afgezonderd van de buitenwereld genieten van het schitterende uitzicht - en van elkaar.


  Ontdek hoe je de date spannend maakt met deze simpele tips & trucs van Mannengeheim

  Op deze site (Mannengeheim.nl) deel ik mijn beste tips om mannen te begrijpen, te verleiden en voor altijd de jouwe te maken.

  Hier zijn 3 van mijn beste artikelen VOOR VROUWEN:

  Ben je een man?

  Lees dan in dit artikel 13 handige eerste date tips voor mannen & ontdek hier hoe je een vrouw verliefd maakt.

  Hier zijn nog meer ideeën en activiteiten voor dates

  En als je wilt leren hoe je een man verliefd en geobsedeerd met je maakt, vraag dan hieronder het "Mannengeheim" aan:

  Gerelateerde artikelen...

  Artikel door:

  Tim Veninga

  Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

  Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

  0 Reacties

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend