Top 10 Romantische Uitjes & Dingen Om Te Doen In Overijssel

Dating- en Relatiecoach

Laatst gewijzigd op 19 september 2021

Vind hier de meest romantische dingen om te doen in Overijssel zodat je het perfecte uitje of date hebt. Van romantische restaurants, tot leuke hotels & ideeën voor een weekendje weg.

ROMANTISCHE UITJES EN DINGEN OM TE DOEN ENSCHEDE

Of je nu een romantische overnachting wil plannen in Overijssel of dat je voor Valentijnsdag ideeën zoekt, hier is onze lijst met meest romantische uitjes en dingen om te doen in Overijssel voor 2 (ook bij slecht weer).

Voordat ik je de lijst met locaties & activiteiten geef, heel kort een kleine tip om je date ook echt leuk voor de ander te maken:

  • Het gaat er niet om wat je doet, maar dat je het speciaal doet voor die ander.
  • Hoe meer je varieert, hoe beter. Altijd een restaurant is saai. Wissel daarom af.
  • Zeg nooit van tevoren wat je gaat doen. Het is altijd een verassing.
  • Combineer. Activiteit + iets in de avond + hotel is mijn favoriet.
  • Onderaan dit artikel staan meer handige tips om je dates spannend te maken.

  Goed, laten we beginnen:


  1. Varen, kajakken of windsurfen

  In Giethoorn kan je op verschillende leuke manieren rondvaren. Voor de actievere personen onder ons, je kan o.a. ook windsurfen en kajakken.

  2. Preston Palace

  Verras je partner met een overnachting in het Preston Palace in Almelo. Ze hebben een prachtig overdekt zwembad. Ook kan je een kijkje nemen op de indoor mini kermis.

  preston palace

  3. De Brink

  Op zaterdag is er een gezellige markt, maar ook zonder de markt is plein De Brink in Deventer de moeite waard om te bezoeken. Er zijn mooie historische gebouwen te bezichtigen en aan het plein liggen leuke terrasjes en restaurantjes. Vooral in de zomer dus erg leuk.

  4. The Great Escape

  Probeer samen te ontsnappen uit een van de spannende escape rooms van The Great Escape. Deze zijn ontzettend goed opgezet.

  5. De Scheg

  Bij De Scheg in Deventer kan je onder andere zwemmen, schaatsen, of relaxen in het badhuis. Een goede leuke locatie om activiteiten te combineren.

  ​6. Volkswagen retro busje

  Altijd al eens een weekendje willen kamperen met een retro VW-busje? Bij Retroweekend kun je zo’n origineel VW busje huren in combinatie met een arrangement in Twente en de achterhoek​.

  7. De Koperen Hoogte

  Bij De Koperen Hoogte in Zwolle kan je genieten van heerlijke gerechten in een ronddraaiend restaurant. Als dat geen unieke date is.

  de bbq donut

  ​8. De BBQ Donut

  Lekker ronddobberen op het water terwijl de man zijn kookkunsten vertoont op de ingebouwde barbecue. Klinkt als het paradijs, toch? Mocht je dat willen dan kan je deze of een lounge-donut afhuren bij Hiawatha Actief in Zwolle.

  9. Ballonvaren

  Wat dacht je van een ballonvaart met z'n tweeën? Bas Ballonvaarten heeft meerdere opstapplaatsen in Overijssel.​

  10. Poolen en/of bowlen

  Starballs in Twente heeft een aantal professionele pooltafels. Zorg dat je net doet alsof je er niks van bakt, zodat hij je een aantal keer kan helpen. Ook kan je er bowlen als dat je wat meer ligt. 


  Ontdek hoe je de date spannend maakt met deze simpele tips & trucs van Mannengeheim

  Op deze site (Mannengeheim.nl) deel ik mijn beste tips om mannen te begrijpen, te verleiden en voor altijd de jouwe te maken.

  Hier zijn 3 van mijn beste artikelen VOOR VROUWEN:

  Ben je een man?

  Lees dan in dit artikel 13 handige eerste date tips voor mannen & ontdek hier hoe je een vrouw verliefd maakt.

  Hier zijn nog meer ideeën en activiteiten voor dates

  En als je wilt leren hoe je een man verliefd en geobsedeerd met je maakt, vraag dan hieronder het "Mannengeheim" aan:

  Gerelateerde artikelen...

  Artikel door:

  Tim Veninga

  Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

  Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

  0 Reacties

  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend