18 Duidelijke signalen dat hij je niet leuk vindt en geen relatie wil

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 - Laatst gewijzigd op 20 februari 2024

Als de twijfel bij je opkomt of een man wel echt een relatie met je wil, kan dat doodeng zijn.

Het is heel makkelijk om bij andere mensen (je vriendinnen bijvoorbeeld) te zien of een man hen leuk vindt of niet, en of hij een relatie wil.

Maar als je zelf in de situatie zit, is het opeens een stuk minder simpel. Je gevoelens over hem maken het moeilijk om objectief te zijn tegen jezelf.

Misschien vraag je je zelfs af waarom hij geen relatie wil. In dat geval heb ik hier dat antwoord voor je.

Maar als je wil weten of hij je niet leuk vindt en hoe je kan zien dat hij nooit een relatie met je aan zal gaan, dan geef ik je hier de signalen waar je op wilt letten.

Sinds 2008 heb ik honderden wetenschappelijke studies gelezen en duizenden mannen en vrouwen geholpen met de liefde van hun leven te krijgen.

En in mijn vroege jaren was ik zelf ook een man die niet bepaald ‘serieus’ was. Dus ik kan je het een en ander vertellen over hoe je die mannen zoals de vroege ‘mij’ kan herkennen;)

Wat je moet weten

In het kort moet je dit weten:

 • Pas als een man je leuk vindt, zal hij pas exclusief willen worden en in je willen investeren. Investeer dus nooit te veel in een man die je nog niet leuk vindt.
 • Bijna alle mannen zullen je leuk genoeg vinden om mee te ‘spelen’. Maar dat betekent niet dat ze een relatie met je willen. Haal zijn fysieke en romantische interesse dus niet door elkaar.
 • Als een man geen moeite voor je doet en niet investeert in jou als persoon, is dat het belangrijkste signaal dat hij geen interesse in iets serieus met je heeft.
 • Vraag hem wat jullie zijn. Als hij met smoesjes komt, het ontwijkt of zegt het rustig aan te willen doen, dan is dat geen goed teken.

Omdat ik al 8 jaar hier artikelen schrijf, heb ik een hoop geschreven over hoe je kan zien dat een man je wél leuk vindt. Dit zijn allemaal handige artikelen om erbij te pakken:

Dus, laten we beginnen met de signalen dat een man je niet leuk vindt:


Signalen dat hij je niet leuk vindt

1: Jij initieert al het contact

man speelt tennis appt met vrouw

Wanneer jullie daten of een relatie hebben, hoort het contact van twee kanten te komen.

Niet per se 50/50. 60% vs. 40% is ook goed.

Dit hangt allemaal af van hoe druk jullie zijn. Als jij bijvoorbeeld ook voor je kinderen moet zorgen, zal jij misschien gewoon wat minder tijd hebben om met hem te appen.

En andersom, als hij een drukke periode heeft op werk, zal hij ook wat minder behoefte aan contact hebben omdat hij zich op zijn werk wil focussen.

Maar daarbuiten; hoe veel je contact initieert met de ander, wordt vooral bepaald door hoeveel je die ander mist. En wanneer jullie gaan daten of een (soort van) relatie hebben, dan moet die wel worden gelijk getrokken.

Als jij constant het contact moet opstarten, is dat misschien een teken dat hij niet zo geïnteresseerd is als jij.

Wat je hieraan kan doen

Als je merkt dat hij kortaf reageert op je berichten en via de app niet zo veel meer investeert als in het begin, dan hoor je vast wel eens verhalen dat je jezelf moet terugtrekken en hard to get moet gaan spelen.

Het probleem is dat het in de praktijk niet goed werkt. Als een man nu zelf al weinig het contact initieert en jij ook helemaal niks meer gaat appen, dan gaat jullie gesprek helemaal nergens heen.

Hij zal zich daarnaast ook afvragen of er iets mis met je is en vindt je gedrag wat overkomen als een ‘dramaqueen’.

Een veel gezondere manier om dit recht te zetten, is door gewoon evenveel te gaan appen als hem.


2: Hij doet geen moeite voor je

Dit appen en contact opnemen is een exemplarisch voorbeeld van een groter signaal:

Een man doet alleen moeite voor je, als hij je leuk vindt.

En hij doet alleen véél moeite voor je, als hij je écht heel leuk vindt.

Op de een of andere manier is het heel logisch, maar veel vrouwen lijken dit compleet te vergeten wanneer ze soms bij mij aankomen voor advies. Voor buitenstaanders is het direct duidelijk dat de man absoluut niet geïnteresseerd is, maar zelf verzint ze redenen voor zijn ongeïnteresseerde gedrag.

Een man die je leuk vindt, die doet moeite voor je.

 • Hij appt je snel terug
 • Doet moeite om je te leren kennen
 • Probeert het contact warm te houden
 • Probeert jullie contact te verdiepen
 • Nodigt je uit voor dates

Als een man dit allemaal niet doet, maar jij wel, dan is er iets goed mis.

In deze video beschrijf ik hoe dit werkt en waar je op wil letten bij het tweede punt:


3: Hij maakt strenge regels

Dit is een een signaal wat erg belangrijk is om te herkennen, omdat het niet alleen betekent dat hij je niet leuk vindt, maar ook dat hij je gebruikt.

Mannen die heel dominant zijn of die erg goed met je gevoelens en gedachten kunnen spelen, zullen je soms zo beïnvloeden dat jij akkoord gaat met allemaal regels die hij opstelt over jullie contact.

Hij wil bijvoorbeeld niet dat:

 • Jullie elkaar op social media volgen
 • Je iets van hem vraagt
 • Je met vriendinnen omgaat of uitgaat
 • Je bepaalde kleding aandoet
 • Je hem vragen stelt over bepaalde onderwerpen

Dit zijn allemaal rode vlaggen. Het is heel natuurlijk om sommige dingen niet te willen bespreken, maar als een man je allemaal regels oplegt en je ‘leert hoe zijn wereld werkt’ én je je daar niet goed bij voelt, dan is niet misschien ook niet een man die op zoek is naar jou, maar naar een slachtoffer dat precies meegaat in zijn spel.

Afgelopen voorjaar was er een vrouw in onze Facebookgroep die dit verhaal deelde:

Hier zie je een typisch voorbeeld van een man die belachelijke regels opstelt:

 • Ze zijn nog niet lang samen, hebben elkaar kinderen nog niet eens ontmoet. Nu al dit soort regels opleggen is wel heel vroeg.
 • Dreigt dat hij de bloementjes buiten gaat zetten als zij een week op vakantie gaat.

Die twee dingen maken dit volstrekt ongepast en een rode vlag kan je het zeker noemen.

Dat gezegd hebbende, het betekent niet dat deze man een narcist is, een controlfreak of haar probeert te isoleren van haar vrienden/vriendinnen.

Het is was claimerig. Maar ik zou er zelf ook wat moeite mee hebben als mijn vriendin om elke zaterdagavond om 04:00 thuis zou komen van het uitgaan. (Misschien dat ik daar oubollig in ben).


4: Hij neemt afstand als jij een stap vooruit doet

Wanneer je aan het daten bent en naar de relatie toewerkt, is het heel normaal om steeds een stapje vooruit te gaan. Je zoent, gaat misschien met elkaar naar bed, hij komt bij jou thuis, jij bij hem. Je gaat samen een dagje weg. Je ontmoet zijn vrienden. Hij ontmoet jouw familie. En je bent opeens officieel een paar.

Als jij merkt dat wanneer jij een stap vooruit doet, hij een stap terug doet, is dat een heel duidelijk signaal dat hij je niet echt leuk vindt.

En dit gaat niet alleen over voorstellen om je ouders te ontmoeten.

Het kan ook iets heel simpels zijn zoals elkaar beter leren kennen en een connectie opbouwen. Het gaat om jezelf kwetsbaar opstellen, emoties delen, en een echte emotionele connectie maken.

Dit noem ik ‘emotionele aantrekkingskracht’

Als hij zich niet openstelt en zich terugtrekt wanneer jij dichterbij komt, is er een grote kans dat hij je gebruikt. Misschien dat hij beschikbaar wil blijven voor een ex die terugkomt, misschien dat hij helemaal geen relatie wil.

Wat het ook is. Hij houdt hou op afstand.

Dat is totaal het tegenovergestelde van een man die je wel leuk vindt. Want die man zal zich wel emotioneel open stellen.


5: Hij neemt alleen contact op als hij iets ‘fysieks’ van je wil

Ah. De ‘dinsdagavond om 10 uur man’.

Dit is een heel typisch signaal, wat je uiteindelijk snel door kan hebben.

Mannen die je alleen voor seks willen, zullen namelijk altijd in de avond op een doordeweekse dag met je proberen af te spreken.

Dat doen ze omdat ze hun avonden in het weekend zoveel mogelijk vrij willen houden om uit te gaan. Oftewel; ze vinden jou niet belangrijk genoeg voor die dagen, maar willen wel graag het plezier van jouw gezelschap een tijd waar ze toch niks anders te doen hebben.

Als je een serieuze relatie wilt met een man, wil je hier altijd voor op de hoede zijn. Jullie kunnen best eens afspreken doordeweeks, maar spreek dan overdag af en ga iets buiten de slaapkamer.


6: Hij is totaal niet geïnteresseerd in iets fysieks met je

Het tegenovergestelde hiervan, is een man die helemaal niet geïnteresseerd is in jou op fysiek vlak.

Hij behandelt je als een vriendin of als zijn kleine zusje.

Hij zoekt geen enkele toenadering en reageert niet op jouw avances. Dat kan natuurlijk wel eens als een man verlegen is, maar als jij ook toenadering zoekt en hij dat afwijst, dan vindt hij je niet leuk of aantrekkelijk.


7: Jouw emoties maken hem niks uit

Een man die gek op je is, bekommert zich om jou, en je emoties.

Wanneer jij emotioneel bent en ergens mee zit, is zo’n man er om je te steunen.

Een man die niets om je geeft, zal er heel nonchalant mee omgaan, omdat hij niet geïnvesteerd in je is.

Wanneer een man van je houdt – of om je geeft, dan zal hij zich aantrekken wat jou overkomt. Als er bijvoorbeeld iets ergs in je familie gebeurt, zal hij dat erg vinden. Omdat hij om jou geeft, en de mensen waar jij van houdt.

Hoe mannen met problemen omgaan

Mannen gaan iets anders met emoties om dan vrouwen. Wanneer een man stress ervaart of ergens mee zit, dan heeft hij de neiging zich af te zonderen. Hij wil het liefst in zijn eentje alles verwerken, het probleem oplossen, en dan stoer bij je terugkomen met een opgelost probleem.

Dit is iets heel anders dan hoe jij als vrouw dingen verwerkt. Dus als een man zich juist terugtrekt als er iets gebeurt, moet je het niet meteen zien als dat hij niet van je houdt. Het kan gewoon zijn dat hij niet snapt dat jij even zijn schouder nodig hebt om tegenaan te kruipen.

Toch zal je zelfs met dit soort mannen zien dat ze om je geven, en ze zullen zich helemaal niet nonchalant gedragen. Eerder wat teruggetrokken en afgezonderd.

Mannen die niet om je geven, vertonen wel dat nonchalante gedrag.


8: Hij ontwijkt altijd behendig de ‘wat zijn we nou’ gesprekken

Als je al een paar maanden aan het daten bent met een man, dan zal vast wel eens door je hoofd gegaan zijn ‘wat jullie nou van elkaar zijn’. En misschien heb je het zelfs wel aan hem gevraagd.

En hij weet het dan heel behendig te ontwijken door bijvoorbeeld zoiets te zeggen:

“Dit wat we nu hebben, is zo mooi en puur. Het laatste wat ik wil is dit verpesten door te proberen er een labeltje op te plakken.”

“Ik geloof alleen in echte liefde. Niet het soort liefde zoals sommigen het zien. Niet de liefde waarvan de gever en de nemer het zien als recht en plicht. Niet de liefde die wordt uitgesproken met hetzelfde gemak als een handdruk. Ik geloof in het soort liefde waar je bij die persoon blijft, omdat je dat wilt… niet omdat je het hebt afgesproken, of erger, het bij de kerk of staat op contract hebt gezet.”

Of als je hem meevraagt om je ouders te ontmoeten:

Als een man zoiets zegt, dan weet je dat hij je niet serieus leuk vindt.


9: Hij zegt dat hij geen relatie wil

Sommige mannen zijn niet zo subtiel, en zullen het je direct zeggen.

Als een man zegt: “Ik wil geen relatie” dan bedoelt hij dat ook echt.

Hij bedoelt niet dat hij nu geen relatie wil, maar over 2 weken of een maand misschien wel.

Het betekent dat hij met JOU geen serieuze relatie wil.

Het is een heel duidelijk signaal. En hij zal zijn gedachten hierover niet snel gaan veranderen.

Hij heeft een beeld van je. En als je weet hoe mannen werken, dan weet je dat hun emoties erg stabiel zijn. Ze zijn consistent. Ze zullen niet snel van gedachten veranderen.


10: Hij komt zijn beloftes niet na

Mannen die je aan het lijntje houden, weten dat ze je een toekomstbeeld moeten voorschetsen omdat je anders interesse in je verliest. Als hij je geen ‘hapjes’ in het vooruitzicht zet, weet hij dat je gaat twijfelen aan zijn bedoelingen.

Dus wat doet hij?

Hij belooft allemaal leuke dingen, waarvan hij weet dat hij ze niet na gaat komen.

Dit kan je herkennen aan dingen als:

 • “Deze zomer ga ik je meenemen naar [ABC], daar moet je echt geweest zijn.”
 • “De volgende keer dat we in Amsterdam zijn, neem ik je mee naar [familielid X], die kan echt niet wachten om je te zien.”
 • “Met jou kan ik me voorstellen dat het echt heel leuk zou zijn om zo’n groot feest te geven, waar we dan al onze vrienden en familie kunnen uitnodigen… ja dat lijkt me wel wat.”

Hij maakt dus allemaal grote beloftes waarvan hij weet dat jij ze geweldig vindt, maar het komt er nooit van.

Hier is een voorbeeld van een vrouw uit onze Facebook groep:

Je kan zien dat ze een jaar van haar leven verspilde aan een man die van alles beloofde, maar niks nakwam. En toen ze hem daarmee confronteerde, was hij opeens niet klaar voor een relatie.

Dit soort mannen wil je zo snel mogelijk herkennen en vermijden.


11: Hij geeft je gemengde signalen

Als vaker heb ik het over gemengde signalen gehad.

Het kan soms lijken alsof een man helemaal verliefd op je is. Als jullie samen zijn, stelt hij zich kwetsbaar op, zegt hij alle juiste dingen en vertelt hij hoe mooi en geweldig hij je vindt.

Maar dat doet hij alleen als hij tijd heeft voor je.

En zodra hij geen tijd meer voor je heeft, omdat hij bezig is met andere vrouwen of dingen, dan hoor je niks van hem. Hij verdwijnt van de radar, je hoort dagen niks van hem en het lijkt alsof hij opeens een compleet ander persoon is geworden.

Dit soort mannen houden je aan het lijntje. Bewust of onbewust.


12: Hij stelt je niet voor aan belangrijke mensen in zijn leven

Vrouw verwacht meer van man ouders ontmoeten

Wanneer jij een belangrijke plek in zijn leven in gaat nemen, dan zal hij van nature je ook willen voorstellen aan andere mensen die belangrijk voor hem zijn.

 • Zijn vrienden
 • Zijn ouders
 • Zijn broers en zussen

Dus als een man dit NIET doet en je niet uit zichzelf voorstelt aan zijn vrienden – of als hij altijd excuusjes verzint waarom hij jouw vrienden of familie niet kan ontmoeten, dan is dat een teken dat hij nog niet zo snel wil gaan. En misschien dat hij je zelfs niet ziet als ‘dat type vrouw waar hij een relatie mee wil’.


13: Je voelt je niet op je gemak bij hem

Wanneer je een man ontmoet die jou leuk vindt, zal je zien dat alles vanzelf gaat. Het gaat makkelijk.

Je bent niet gestresst, je bent comfortabel en ontspannen wanneer je bij hem bent.

Je twijfelt niet over zijn driftbuien. Je bent niet bang dat hij opeens boos wordt om niks.

Dat soort gedrag kan voor sommige vrouwen heel aantrekkelijk zijn, dat ‘scherpe kantje’. Maar waarschijnlijk weet je diep van binnen wel dat er iets mis is.

Ook hier geldt weer dat als een man dit doet, er waarschijnlijk iets goed mis is. Laat jezelf niet gebruiken en ren weg.


14: Hij respecteert je grenzen niet

Dit is echt een typisch signaal waar je op wilt letten tijdens het vroege datingproces.

Stel je bent aan het daten, en hij gaat nogal snel. Hij probeert je snel te zoenen, of al meteen mee naar bed te nemen.

Je moet hem als het ware afremmen en bent hem steeds aan het wijzen op jouw grenzen.

Wat denk je dat zo’n man van je wil?

Ik kan je vertellen dat de reden dat hij je zo snel in bed wil krijgen, niet is dat hij compleet overkomen is door liefde op het eerste gezicht…


15: Hij luistert niet naar je

Denk eens terug aan de gesprekken die jullie hebben gehad.

Heeft hij dingen onthouden van wat je hem hebt verteld? Ben je een keer blij verrast dat hij iets persoonlijks heeft onthouden? Weet hij nog wat je favoriete eten is en heeft hij dat een keer voor je gekookt?

Laat hem denken dat het zijn idee is man pizzaAls een man je leuk vindt, dan zal hij dit soort kleine dingen onthouden. Want hij is op zoek naar manieren om het jou naar je zin te maken. Naar manieren om je te verrassen. Omdat hij wil laten zien dat hij aan je denkt en dat je bijzonder voor hem bent.

Maar als hij dit soort dingen niet onthoudt en het zijn ene oor in en het andere oor uit gaat, dan betekent het dat hij niet bezig is met je indruk op je maken en dat hij je niet echt heel leuk vindt.

Uitzondering: De uitzondering hierop is een man die bijvoorbeeld erg druk is of ADHD heeft.


16: Hij is niet jaloers

Man is jaloers en paranoideMannen zijn ontzetten jaloers. Daar is ook een heel logische reden voor. Wanneer ze vroeger een vrouwtje ‘veroverd’ hadden, wilden ze zeker zijn dat ze niet achter zijn rug om met andere mannen aanpapte. Want als zijn vrouwtje zwanger zou worden, gaat hij voor haar en de kinderen zorgen. Dus hij wil wel zeker weten dat het babytje in haar buik, van hem is.

Als een man dus verliefd op je is, of je heel erg leuk vindt, dan zal hij jaloers zijn. Hij wil misschien niet dat je met andere mannen praat waar hij bij is, en sommige mannen gaan zelfs zo ver dat ze niet meer willen dat je met bepaalde vriendinnen omgaat.

Maar als een man dit niet doet en totaal niet jaloers is, dan betekent het waarschijnlijk dat hij je niet zo leuk vindt dat hij je wil claimen. Hij waardeert jullie relatie niet, dus is ook niet bang om deze kwijt te raken; en is dus niet jaloers.


17: Hij maakt geen tijd voor je vrij

Dit is een heel simpel signaal, maar wel belangrijk om mee te nemen:

Als een man je niet echt leuk vindt, zal hij geen tijd voor je vrijmaken. Hij laat andere afspraken voorgaan en zegt dingen niet af omdat hij jou graag wil zien.

Of als jullie samen zijn, dan probeert hij je snel weg te hebben in plaats van lekker veel tijd met elkaar door te brengen.


18: Hij flirt met andere vrouwen voor je neus

Als een man nog steeds aan het flirten is met andere vrouwen voor je neus, na een paar dates, dan is het duidelijk dat hij je niet genoeg respecteert om te stoppen met dit gedrag.

Als een man dit doet, dan is het heel vervelend. Je wil misschien doen alsof het niet zo’n probleem is, maar als het je van binnen opvreet dan is het misschien ook een goed idee om te overwegen of jij wel een man wilt die jou klaarblijkelijk niet respecteert.


Moet ik het uitmaken als hij geen relatie wil?

Je vriendinnen zullen je vast het standaard advies vriendinnen geven om het uit te maken. Trouwens, bijna iedereen. Maar dat is nogal makkelijk gezegd. Relaties zijn niet zo zwart-wit en er is veel nuance.

Laat me je proberen te helpen.

Het eerste waar je zeker van wil zijn, is dat dit een man is die je goed behandelt. Dat hij minder moeite voor je doet dan jij voor hem, dat kan. Maar als hij je slecht behandelt, dan wil ik je niet eens helpen om hem toch te krijgen. Je bent beter af zonder zo’n man.

Dan is er nog iets. Hem van gedachte laten veranderen gaat je tijd kosten. Tijd die je misschien beter kan besteden aan een man die wel 100% voor je gaat. Hou daar rekening mee.

Je kan eerst nog het een en ander proberen.

Wat je wil gaan doen, is meer emotionele aantrekkingskracht bij hem opwekken en dingen doen die hem verliefd maken.

Er is een ontzettende hoop wat je kan doen. De twee bovenstaande artikelen zijn een goede start, maar als je direct met het belangrijkste wil beginnen, dan kan je het Mannengeheim hier downloaden. Dat is het belangrijkste wat je moet weten om hem gek op je te maken.


Als hij echt heel seksueel is, is dat een slecht teken?

Wat betekent het als een man vooral interesse lijkt te hebben in naar bed gaan met jou?

Het is niet altijd een slecht teken. Hier is een bericht wat Manon laatst postte in onze Facebookgroep van de 43 Scripts.

Het antwoord van mijn collega Sander was heel treffend:

Leuk dat het opzich gewoon goed gaat.
Anderhalve maand is niet veel. Dus leg er niet te veel druk op.

Als je weinig over zijn leven weet… stel je dan wel de juiste vragen? En als je ze stelt, antwoordt hij dan? Of ontwijkt hij het?
Daarvoor zou ik je gewoon aanraden om samen iets leuks te doen met hem. Zeg dat je een verrassing hebt, en plan wat. En pak dan gewoon wat van de onderwerpen/vragen waarover je meer wilt weten. Bv uit dit artikel.

Duidelijk maken dat je gesteund wil worden; ik zou zeggen dat je eerst beter kan focussen op een leuke tijd met hem hebben, hem laten zien wat voor eigenschappen jij hebt, zelf ontdekken of hij alles in huis heeft wat jij zoekt… en dan wanneer hij je vriend is, kan je dat soort dingen van hem vragen. Het klinkt misschien stom, maar als je steun wil of gewoon je hart wil luchten, bel dan een vriendin op, niet je kersverse date van 6 weken.

Focus niet op waar hij staat, maar op een héél, héél leuke tijd met hem hebben. Ook bij mannen is verliefdheid een emotioneel proces. Het is geen logisch iets wat altijd na X weken gebeurt. Je kan hem natuurlijk wel helpen daarmee.

Bijvoorbeeld door de dingen uit dit artikel te doen.

Je kan ervan uitgaan dat als je die dingen doet en jullie genoeg tijd samen doorbrengen en leuke dingen doen, dat die verliefdheid ook bij hem vanzelf komt. Maar erop hameren en erover gaan zeuren, maakt dat niet sneller. Het stopt het eerder.


Waarom wil hij wel contact, maar geen relatie?

Als een man je wel wil zien en contact wil hebben, maar geen relatie met je wil, is dat om een heel simpele reden:

Jij geeft hem alles wat hij wil, zonder dat hij er iets voor hoeft te doen. Hij heeft al aandacht, gezelligheid en seks. Dus waarom zou hij een relatie met je aangaan als dat alleen maar voor meer verplichtingen voor hem zorgt.

Mannen zijn ook niet gek (ik weet dat het soms zo lijkt). Ze zullen heel snel doorhebben als jij alles voor ze doet.

In zijn hoofd komt er bij een relatie veel kijken. Hij moet opeens mee naar verjaardagen, je vrienden ontmoeten, cadeautjes voor je kopen.

Misschien heeft hij zelfs een beeld in zijn hoofd zitten dat bij een relatie allemaal nare dingen horen. Saai op de bank hangen, een vriendin die haar best niet meer doet, een sleur in de relatie.

Waarom zou hij de zekerheid van aandacht, gezelligheid en seks opgeven voor iets wat misschien wel veel slechter is?

En waarom maakt hij het dan niet uit?

Hij maakt het niet uit omdat hij nog wel al die andere dingen van je wil. Die je hem nu nog geeft. Dus voor hem is er ook geen reden om het uit te maken.

De enige oplossing hiervoor, is om hem te laten inzien dat er voordelen aan een relatie zitten.

Zoals:

 • Meer van jouw aandacht
 • Met je naar bed gaan
 • Andere mannen kunnen jou niet inpikken
 • Meer verrassingen

En als je dat aan hem wil geven in een relatie, is het eerst handig als je dat wegneemt zodat hij het weer kan ‘verdienen’.

Wat moet ik doen om hem verliefd te maken?

Er is een hoop wat je kan doen. Als je nu in de situatie zit dat je wel date en naar bed gaat met een man, maar hij je niet leuk genoeg vindt voor een relatie, kijk dan deze video hieronder of lees dit artikel over wat te doen als hij je niet leuk vindt.

In de video leg ik je uit hoe je van friends with benefits naar een liefdesrelatie gaat. Als jullie nog geen ‘scharrels’ zijn maar gewoon daten, dan heb je mazzel, want je kan dezelfde stappen toepassen, maar het zal wat makkelijker gaan.

Als je een heel stap voor stap plan wil en een community van andere vrouwen om je te steunen, kijk dan eens naar mijn 43 Scripts cursus.

Je kan ook hier op de blog talloze van mijn artikelen lezen en video’s kijken op mijn YouTube kanaal.

Als laatste wil ik je aanraden om Het Mannengeheim te downloaden. Dat kan hieronder, helemaal gratis.

Liefs,
Tim

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

0 Reacties

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend