Hoe Moet Je Speeddaten? 13 Simpele Tips, Vragen & Ervaringen

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 18 augustus 2017 - Laatst gewijzigd op 18 maart 2023

In dit artikel leer je:

13 tips voor speed dating
 • Hoe je een perfecte eerste indruk kan maken tijdens het speeddaten.
 • De voor- en nadelen van speeddaten.
 • Hoe je ervoor zorgt dat hij jou binnen 5 minuten begint te versieren.
 • Welke vragen je kan gebruiken om iemand beter te leren kennen.
 • …en nog veel meer.

Hoe je de leukste matches krijgt tijdens speed dating

Kennismaken tijdens speed dates is een briljante manier om de man van je leven te ontmoeten.

Maar misschien twijfel je of je eraan mee moet doen. Of heb je het weleens gedaan, maar heb je jouw Don Juan nog niet ontdekt.

In dit artikel leer ik je alles wat je moet weten over speed dating om de perfecte match aan de haak te slaan. Of je nou een veteraan bent, of dat het je eerste keer is. Ik fris de regels op, en bezorg een uitgebreide uitleg om ervoor te zorgen dat het voor jou werkt.

Daarnaast geef ik je nog een aantal tips mee die ik in de acht jaar als versiercoach heb vergaard.

Ben je er klaar voor?

Lees hier mijn 13 speeddate tips:


Tip 1: Wat speed dating is

Wat speeddating isSpeeddaten is een evenement ooit bedacht door de rabbijn Yaacov Deyo. Zijn idee was om Joodse singles de kans te geven zoveel mogelijk mensen te ontmoeten.

En dat is een slimme aanpak.

Want hoe meer mannen je datet, hoe groter de kans dat daar de ware bijzit. De meest gemaakte fout als je geen leuke partner vindt is dat je te weinig mensen ontmoet.

Leestip: 13 plekken waar je leuke mannen kan ontmoeten.

Speed dating kan dat gelukkig op een leuke manier oplossen.

 • Van tevoren schrijf je je in. Vaak zijn er verschillende soorten evenementen: eentje voor mensen in de twintig, maar meestal enkele voor iets oudere mensen vanaf dertig of veertig.
 • Als je binnenkomt ontmoet je verschillende mannen. Dit gebeurt in “mini-dates” van 3 tot 8 minuten waarbij je tegen over elkaar aan een tafeltje komt te zitten. In die tijd is het de bedoeling dat je elkaar leert kennen.
 • Na de afgesproken tijd, klinkt er een bel en schuiven de mannen door.
 • Iedere deelnemer heeft een formulier bij zich. Hij of zij geeft daar aan wie van de deelnemers van het andere geslacht leuk zijn. Als twee mensen elkaar leuk vinden, is er een “match” en krijgen ze elkaars contactgegevens. Het uitdelen van contactgegevens tijdens de mini-dates zelf is meestal verboden.

De voor- en nadelen van speeddaten

Zoals iedere manier om mannen te leren kennen kent speeddaten zo zijn voor- en zijn nadelen.

Hieronder zet ik er een aantal op een rij:

De voordelen:

 • Op een avond tijd leer je een hoop mannen kennen. Dit is goed. Je ontwikkelt je smaak en leert wat je wel en niet leuk vindt. En de kans dat je iemand tegenkomt die speciaal voor je is, is groot.
 • Je krijgt een goede eerste indruk van iemand. Natuurlijk kan er liefde ontstaan wanneer je de ander maar vaak genoeg ziet, toch kan je meteen al een goede inschatting maken wat voor soort man hij is.
 • Ook mensen die verlegen zijn krijgen de kans om snel nieuwe mensen te ontmoeten. Je doet dit zonder iemand aan te spreken, omdat dit via speed dating al voor je geregeld is.
 • Je hoeft er niet voor naar een bar of discotheek. Veel mensen ontmoeten hun potentiële partner daar. Maar als je niet van luide muziek of alcohol houdt, kan een speed date een goede manier zijn. (Alhoewel op sommige evenementen de alcohol rijkelijk vloeit en de muziek uit de speakers schalt)
 • Als je iemand afwijst gebeurt dat niet openlijk. Je krijgt pas een tijdje later na het evenement te horen of er een match is. Dat maakt het minder pijnlijk om iemand af te wijzen… of om afgewezen te worden.
 • De tijdslimiet zorgt ervoor dat mannen die jij niet leuk vindt, snel ophoepelen. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat je naar meer verlangt bij mannen die jij wel leuk vindt.
 • Je kan efficiënter een partner vinden. Gemiddeld krijgen mensen 2 of 3 matches per 10 mensen. Bij online dating is dat 1 in de 100 van de profielen die worden bekeken (zie hier het onderzoek van the New York Times).  Je wordt dus minder kritisch, en dat komt je datingleven ten goede. (Leestip: waarom je pas kritisch mag zijn vanaf de tweede date)
 • Je krijgt een grotere kans dan bij andere vormen van dating. Je praat met iemand voor 3 tot 8 minuten. Had je die persoon anders afgewezen bij de eerste indruk, zitten jullie nu voor die tijd met elkaar opgescheept. Misschien blijkt die persoon veel leuker dan gedacht.

De nadelen:

 • Doordat het een gestructureerd evenement is, hoef je niet zelf iemand aan te spreken in een bar (of jou aan te laten spreken). Dit maakt dat je nooit echt leert hoe je een leuke man die je op een willekeurige plek tegenkomt kan versieren. Lees daarvoor mijn artikel over hoe je een man aanspreekt zonder afgewezen te worden.
 • Hoe goed kan je iemand leren kennen in 3 tot 8 minuten? Je krijgt een momentopname. En als die persoon op dat moment zenuwachtig is, wordt je beeld daardoor gekleurd. Aan de andere kant kan elke man geweldig overkomen in een minuut of 5 als hij zich goed voorbereidt.
 • Je komt tegenover mensen te zitten die je nooit uit jezelf zou kiezen. Je kan bij toeval iemand tegenkomen die heel leuk is. Maar de kans is groter dat wanneer je die persoon er nooit zelf uit zou pikken je ook niet zo snel met hem op date zou gaan.
 • Het kost meer tijd dan online dating. Je moet naar een evenement toe, en dan met verschillende kandidaten praten. Bij online dating kan je een veel strengere selectie hanteren – alhoewel dat natuurlijk misleidend kan zijn.

Wat ik vind van speeddating als datingcoach

Kijk:

Alles wat je kan doen om leuke mannen te ontmoeten moet je vooral doen.

Maar dat geldt ook voor andere vormen van dating. Ik raad je ook aan om uit te blijven gaan, mannen aan te spreken (als jij zo stoer bent dat je dat durft) en online te kijken.

De ene methode is niet beter dan de andere. Het gaat om het resultaat. Tegen iemand aanlopen die je leuk vindt berust voor een gedeelte op toeval en voor de rest op hoeveel mensen je in totaal ontmoet.

Hoe meer mensen je ontmoet, hoe groter de kans dat je een leuke partner vindt.

Dus ga vooral speeddaten.

Er is wel één belangrijk ding om rekening mee te houden

Laat speeddaten niet je enige manier van mannen ontmoeten zijn.

Er is niets mooiers dan een man die je mooi vindt, in de rij bij de kassa zien staan, en een manier vinden om met hem te praten. Er zijn maar heel weinig vrouwen die dat kunnen. Maar als je dit wel kan, heb je een streepje voor op de rest.

Dit leren helpt je liefdesleven zo, dat ik vind dat je dit jezelf niet mag onthouden. Dus als je er klaar voor bent, lees dan alsjeblieft dit artikel over hoe je een man aanspreekt zonder afgewezen te worden.


Tip 2: Werk aan je eerste indruk

Doe je best en doe moeite voor elkaarDe eerste indruk is super belangrijk. Er wordt ontzettend veel bepaald over jou in die eerste minuten.

En dat is mooi. Want als je mij een beetje kent, dan weet je dat ik mensen leer om dit op de juiste manier aan te pakken zodat jij een voorsprong hebt op de rest.

Dus waar moet je rekening mee houden?

De 3 factoren die jouw eerste indruk beïnvloeden

Volgens wetenschappelijk onderzoek zijn er een aantal dingen die bepalen hoe een man over je gaat denken, en daarmee of hij jou wil matchen.

#1 is leeftijd

Hoe ouder je bent, hoe minder kans je hebt dat een man je wil matchen.

Nu is in de paniek schieten het laatste wat ik wil dat je doet… die kans neemt slechts 1% per levensjaar af.

De reden dat ik het je vertel? Vrouwen zijn een genie in het manipuleren van hun uiterlijk, het is in dit geval dus een goede om je wat jonger op te maken.

#2 is je lichaam

En met lichaam bedoel ik; ben je gezond of kunnen er wat kilootjes vanaf? Het net genoemde onderzoek toont aan dat slankere vrouwen vaker een match hebben dan vrouwen met overgewicht.

#3 is je persoonlijkheid

Alhoewel de onderzoekers moeite hadden om persoonlijkheid en karakter te kwantificeren, zijn ze er zelfverzekerd over dat iemand persoonlijkheid een enorme invloed heeft op het uiteindelijke resultaat van de speed date.

Een aantal simpele tips om meteen een betere eerste indruk te maken:

Aan de hand van deze factoren zijn hier een paar snelle tips om beter over te komen:

 • Besteed aandacht aan make-up. Goed verzorgde vrouwen hebben altijd een streepje voor.
 • Draag vrouwelijke kleding. Dat is ook een teken van jeugdigheid. Jurkjes, rokken of iets waarbij je wat blote huid ziet, helpen enorm. Hakken geven bonuspunten.
 • Draag je haar los als je lang haar hebt. Mannen voelen zich eerder aangetrokken tot vrouwen met lang haar waarbij dat duidelijk zichtbaar is. Een knotje op je achterhoofd helpt dus niet.
 • Gedraag je een beetje jonger dan je bent. Als je een leuke man ziet, kan je dit doen door met hem te flirten en je jeugdigheid een beetje te overdrijven.
 • Wees positief. Een positieve vrouw is onweerstaanbaar.

Wil je meer tips over wat mannen zoeken in een vrouw?

Lees dan dit artikel. Daar leer je meer belangrijke tips over hoe jij de beste eerste indruk ooit maakt. Daar zitten veel dingen bij die op de lange termijn relevant zijn, en die je niet zo één, twee, drie uit je mouw schudt.

Ik denk dat je in deze fase nooit genoeg mannen kan tegenkomen die zich van hun beste kant laten zien.

En dat ze vijf minuten hun uiterste best voor je doen, hoeft niet te betekenen dat jij daarna met ze op date gaat. Vind je een man niet leuk, dan hoef je niet met hem te matchen. Je maakt je niet op voor de losers, je maakt je op voor die ene speciale man waarvan je wilt dat hij ziet hoe geweldig jij bent.

Wil je de kans vergroten dat die speciale man je een kans geeft? Dan zorg je dat je een zo goed mogelijke eerste indruk maakt. Ik beloof je dat het werkt. Stuur je me een selfie vanaf het altaar?


Tip 3: Let op de indruk die hij maakt

Nu je weet hoe jij een zo goed mogelijke indruk maakt…

…hoe beoordeel je de mannen die jij ontmoet?

let op de eerste indruk die hij maaktJij let natuurlijk net zo goed op zijn eerste indruk.

En ik denk dat het heel goed is om tijdens het speeddaten er op te letten wat er in je hoofd gebeurt. Misschien kan je wel merken of je een man instinctief wel of niet leuk vindt.

Voor bonuspunten kan je kijken of er ook dingen zijn die je eerste aanname tegenspreken.

Aantrekkingskracht is namelijk zo instinctief, dat we soms weleens vergeten dat de meeste relaties niet beginnen met “liefde op het eerste gezicht”.

Het is vooral zo dat we op het eerste gezicht veel mensen afwijzen

Heel soms komt het voor dat mensen elkaar zien en samen denken: “Ja, wij moeten trouwen en kindjes maken.” Maar dat is veel zeldzamer dan een paartje dat bij de eerste ontmoeting niet veel van elkaar vonden. En door omstandigheden elkaar hebben leren kennen en toen wat met elkaar kregen.

Wees dus daarom niet bang om jezelf uit te dagen om verder te kijken dan je eerste indruk.

Hoe je dit doet, is door op te letten waar je mannen precies op afwijst:

 • Is hij bijvoorbeeld kort? Realiseer je dan dat elke vrouw het liefst een lange man wil, maar dat de meeste vrouwen met een man van gemiddelde lengte (en langer dan henzelf) thuis komen te zitten.
 • Vind je hem niet zelfverzekerd? Hij kan een beetje zenuwachtig zijn. Speeddaten is voor mannen vaak stressvol, waardoor de kans groot is dat hij een onzekere indruk maakt
 • Vind je hem juist te glad? Mannen proberen te overcompenseren voor hun zenuwen. En als ze een vrouw leuk vinden, doen ze overdreven hun best om mannelijk over te komen. Het zou een slechte versierpoging kunnen zijn.
 • Hoe reageer je op zijn uiterlijk? Wijs je hem misschien af omdat hij dezelfde kleur ogen als je ex-vriend heeft?

Dit zijn zomaar wat dingen om rekening mee te houden.

Als je een instinctieve reactie signaleert, is er niets mis mee. Die hebben we allemaal. Maar let even op waar die vandaan komt. Is het bijvoorbeeld iets wat helemaal niet zo belangrijk is, bijvoorbeeld relatieve lengte?

Besteed dan aandacht aan de volgende tip:


Tip 4: Wees niet kritisch

Wees niet te kritischYep.

Je weet dat ik wil dat jij je droomman vindt. Waar je mee kan trouwen en leuke kindjes kan maken.

En ook dat ik nooit zou willen dat je genoegen neemt met een man die jij maar “zo-zo” vindt.

Toch beveel ik je aan om tijdens speeddating niet kritisch te zijn. En te beschouwen dat je hem leuk vindt als hij ook maar enigszins leuk lijkt. 

Waarom?

Er is een moment om kritisch te zijn. Speed dating is niet dat moment.

Het evenement is simpelweg te kort om een definitieve beslissing te maken of je iemand echt leuk vindt. Je kan het alleen gebruiken om een glimp te krijgen van hoe iemand is.

Als die glimp niet compleet afstotelijk is, waarom een man dan geen kans geven?

In het slechtste geval neemt hij je mee op een echte eerste date. verprutst hij het binnen een kwartier. En ga jij naar de wc om via het raampje naar buiten te sneaken. Dat is het ergste wat er kan gebeuren.

In het beste geval denk je bij een man: “Nou, die is ook niet zo bijzonder.” Geef je hem toch een kans en vink je hem als “positief” aan. Matchen jullie, gaan jullie op date en blijkt hij de leukste man die je in lange tijd hebt ontmoet.

Dat soort toevalstreffers komen vaak voor

Maar daarvoor is het nodig dat jij ze toestaat om te gebeuren. Als je elke man die je niet helemaal geweldig vindt al na twee minuten afschiet, wordt het wel heel lastig om de ware liefde te vinden.

Daarom is mijn stelregel simpel:

Tenzij je nog niet met hem naar bed zou gaan als hij de laatste man op aarde is, vink je hem aan als “positief”.

Van daaruit kan je een paar berichtjes heen en weer sturen. Dan ga je met hem op een eerste date en kom je er vanzelf achter hoe hij in elkaar zit.


Tip 5: Stel geen saaie vragen

Stel geen saaie vragenWeet je wat we niet op school leren?

Wat een goede manier is om iemand te leren kennen.

De meest voorkomende manier is dat mensen informatie uit wisselen met elkaar. Jij vertelt wat over jezelf, ik vertel wat over mezelf.

Een andere manier waarop mensen elkaar leren kennen is door samen dingen te doen. Je ziet dan hoe iemand reageert in bepaalde situaties, niet hoe iemand zegt te zullen reageren.

Maar bij speeddaten is deze manier natuurlijk uitgesloten. Je zit immers tegen over elkaar en doet niets anders dan praten. (Alhoewel er ook speciale evenementen zijn waarbij je een spelletje of iets anders doet)

Optie 1 blijft dus over.

Wat je wil voorkomen, is een gesprek waarbij jullie om de beurt saaie vragen stellen

Daar krijg je alleen maar saaie antwoorden van. En het stomste is dat je iemand niet echt leert kennen.

Het is veel handiger als je dan toch vragen stelt of ergens over praat, een onderwerp te kiezen die voor jou belangrijk is.

In een ideale wereld vroegen speeddate koppels als eerste aan elkaar: “Wat is het belangrijkste om van elkaar te weten?”

In een nog idealere wereld bestond elke speeddate uit een ontzettend flirterig spelletje. Maar ook dat is meestal niet het geval. Ik raad je wel aan om mijn gesprekstechnieken door te kijken, zodat je weet hoe je er een flirterig gesprek van kan maken.

Hieronder geef ik je wat tips om iemand echt te leren kennen in vijf minuten.


Tip 6: Vertel niet te veel over jezelf

Praat niet teveel over jezelfEr zijn een aantal dingen die ontzettend afstotend werken bij het voeren van een gesprek. En een aantal andere die het altijd goed doen.

Zo is het altijd beter om zoveel mogelijk naar je gesprekspartner te luisteren. En zo werkt het ook in een speeddate.

Mensen vinden het leuk om over zichzelf te praten. Hoe meer een aantrekkelijke man over zichzelf vertelt aan jou, hoe leuker hij het gesprek achteraf zal vinden.

Daarnaast moet je oppassen dat de dingen die je wel over jezelf vertelt, leuk zijn voor hem.

Wat het bijvoorbeeld niet goed doet is praten over serieuze, zware onderwerpen. Hou het liever wat licht.

En als je helemaal een topper bent, dan vermijd je om op te scheppen of je beter voor te doen dan je bent. Het is veel beter om over je dromen en passies te praten bijvoorbeeld.


Tip 7: Gebruik deze voorbeeldvragen tijdens het speeddaten.

Wanneer je een ongebruikelijke vraag aan je date stelt, dan zal dit je automatisch onderscheiden van de rest. Wat een goed ding is natuurlijk.

Het moet een vraag zijn die hem uitdaagt om andere antwoorden te geven dan hij gewend is.

Bijvoorbeeld:

 • Hoe ziet je favoriete pizza eruit?
 • Wat is het avontuurlijkste dat je ooit hebt gedaan?
 • Als je had meegedaan met de Mini Playback Show, welk liedje had je gekozen?

Dat zijn goede openingsvragen, hoe gek ze ook lijken.

Als iemand zich er met één woord vanaf maakt en je niet veel verder komt, is het tijd om met zwaarder geschut te komen.

Namelijk met mijn vragen om iemand beter te leren kennen

In dit artikel vind je verschillende vragenlijsten met de beste vragen die je kan stellen aan iemand om hem (of haar) te leren kennen.

Kies een paar leuke vragen uit en leer ze uit je hoofd.

Wat zeg je? Uit mijn hoofd leren?

Ja suffie, dat is namelijk wat alle charismatische mensen doen. Ze bereiden zichzelf voor. Begin bijvoorbeeld bij deze vragen:

 • Als je uit iedereen in de wereld kon kiezen, met wie zou je dan uit eten willen?
 • Zou je graag beroemd willen zijn? Op wat voor manier?
 • Als je voor één dag God zou zijn, wat zou je doen?
 • Hoe zou een perfecte dag er voor jou uitzien?
 • Waar zou je liever heengaan op vakantie, Hawaï of Alaska? Waarom?

Tip 8: Laat je niet uit het veld slaan door slechte ervaringen

Als je online kijkt of het aan vriendinnen vraagt… dan is er altijd iemand die zo reageert:

“Speed dating? Afschuwelijk!”

“Mijn nichtje was er heen geweest, en ze had zo’n creep ontmoet… Een echte gluiperd, met een pukkel op zijn neus. Na twee keer te hebben afgesproken werd ze zwanger, en nu krijgt ze lelijke kinderen. En die man is ook nergens te bekennen.”

Ok, dit is wat overdreven. Maar er is altijd een vrouw te vinden die ontevreden is over een speeddating evenement, en spijt had dat ze er heen is gegaan.

Maar wil jij je laten leiden door spijt of door wat zou kunnen gebeuren?

Trek de stoute schoenen aan, en ga gewoon.

En als het de eerste keer niet lukt, ga dan nog een keer. En nog een keer.

Als je twijfelt of je iets fout doet (bijvoorbeeld omdat je weinig matches krijgt), kan je eens aan de organisatoren vragen of ze tips hebben.

Of nog beter: lees dit artikel goed door. Het zit zo vol tips dat er ongetwijfeld ruimte is voor verbetering.

En als je helemaal slim bent, meld jij je aan voor alle speeddating evenementen bij jou in de buurt. De eerste keer zal altijd spannend zijn, maar wanneer je het een stuk of vijf keer doet, ben je over die angst heen.

Je zal merken dat je je meer relaxter zal voelen en hierdoor er meer van kan genieten.


Tip 9: Blijf achteraf plakken (en kom een half uurtje eerder)

Voor en na speeddating evenementen wordt er maar wat afgekwebbeld.

Misschien ontmoet jij je nieuwe hartsvriendin. Word je een beetje aangeschoten, en lijkt die man die je eerder in je hoofd gelijk afschreef ineens een stuk aantrekkelijker.

Het date-gedeelte zelf is formeel, maar de tijd daarna is wat losser. Maak daar handig gebruik van.Omdat je iedereen al een beetje kent en alcohol een sociaal smeermiddel is, is de kans groot dat je nieuwe vrienden en vriendinnen maakt. Van daaruit is het veel makkelijker om iemand te leren kennen, en hem een kans te geven jou op date te nemen.

En als je slim bent, neem je ter plekke het recht in eigen hand om je favoriete man niet te laten vertrekken zonder dat er een nieuwe date gepland is 😉

Leestip: In dit artikel leer je de beste manieren om een man subtiel mee uit te vragen.


Tip 10: Bereid je goed voor

Bereid je goed voorIk zei het net al: De meest charismatische mensen bereiden zich voor.

En ik kan je nu al zeggen; op een speeddate gaan een aantal standaardvragen voorbijkomen.

Denk aan:

 • Wat doe je voor werk?
 • Hoe oud ben je?
 • Wat zijn je hobby’s?

Wat je zegt, vertelt veel over je. Je kan er ook voor kiezen die vragen niet te beantwoorden, of ze op een leuke manier terug te kaatsen. Denk daar van tevoren even over na.

Je zou bijvoorbeeld flauw kunnen doen door te zeggen: “Wat denk je dat mijn hobby’s zijn?” Je duwt de man dan wat meer in de rol dat hij moeite voor je doet, wat ervoor zorgt dat een man zich meer aangetrokken voelt.

Je kan ook een beetje zenuwachtig spelen, in de hoop dat hij je gaat helpen. Iets anders wat mannen prettig vinden om voor vrouwen te doen.


Tip 11: Geef hem een complimentje en plaag hem

Mannen zijn dol op complimentjes.

Als hij het nodig vindt om op te scheppen, wordt hij hier volgens onderzoek 9 van de 10 keer op afgerekend. Wanneer hij vertelt wat voor baan hij heeft (en het is een goeie), dan zorgt dit vaak voor minder matches.

Niet als hij tegenover jou zit.

Je kan ervoor kiezen om het te laten gaan. Of je kan hem een complimentje geven als je het tof vindt dat hij die speciale baan heeft.

Je kan hem ook plagen, puur om het gesprek een beetje op gang te helpen. Niet op een kleinerende manier, want hier hebben mannen een hekel aan. Wat je wel kan doen is zoiets zeggen als: “Doe je dat altijd, meisjes die je leuk vindt proberen te imponeren met wat voor tof werk je doet?”

Nogmaals: dit hoeft allemaal niet. Voor jou als vrouw is het voor het grootste gedeelte “bejaagd worden”. Maar wil je het meeste uit die 5 minuten halen die je samen met hem doorbrengt, dan kan je dit altijd proberen.


Tip 12: Laat je versieren

laat je versierenMannen willen moeite voor je doen, en het gevoel hebben dat je hen stoer vindt. Jouw voornaamste taak is om hem dat zetje te geven om de juiste stappen te zetten.

Als je mijn tips hierboven hebt opgevolgd, inspireer je hem waarschijnlijk genoeg om een beetje zijn best te doen. Observeer het en geniet van de aandacht.

Laat zien dat je het leuk vindt.

Wil je graag een match? Dan is zijn versierpoging openlijk waarderen nog altijd de beste strategie.


Tip 13: Hier vind je de beste speeddate locaties in Nederland en België.

Op deze webpagina’s vind je de leukste en romantische speeddating evenementen:


Nu weet je precies hoe speeddaten werkt

Als jij jezelf afvraagt: “Speeddaten, ja of nee…”

Doe het dan gewoon. Voor je het weet heb je een paar leuke mannen ontmoet.

En als je zeker wil weten dat jij uitblinkt die avond…

Pas dan het Mannengeheim toe. Een simpel psychologisch trucje waardoor je mannen geïnteresseerd in je kan maken.

Hoe het precies werkt vertel ik je alleen niet hier. Maar als jij je e-mail hieronder invult, dan zorg ik ervoor dat jij het binnen 5 minuten in je inbox ontvangt:

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

0 Reacties

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend