4

Vallen mannen op grote borsten / billen / benen?Ik kreeg wel een grappige vraag in mijn inbox:

Ik overweeg een borstvergroting te nemen. Wat denk jij hierover? Vallen mannen op grote borsten en maakt een borstvergroting mij aantrekkelijker?

Nou.

Vallen mannen op grote borsten?

Dat is een grappige vraag. Je bent ook niet de eerste die deze vraag stelt. Ik heb allerlei varianten gekregen van dezelfde vraag. Want vrouwen stellen me deze vraag niet alleen over borsten maar ook over allerlei andere onderdelen.

  • Vallen mannen op rood haar?
  • Vallen mannen op grote billen?
  • Vallen mannen op lange benen?

… En heel vaak verbaast die vraag me een beetje.

Want kijk.

Die vraag is een beetje vergelijkbaar met dat ik jou als man zou vragen:

Vallen vrouwen op mannen met blond haar?

Als ik je dat zou vragen krijg ik van iedere vrouw een ander antwoord. Maar de waarheid is net iets anders. Dus hier komt je antwoord:


Vallen mannen op grote borsten?

Vallen mannen op grote borsten?Ja.

Er zijn mannen die vallen op grote borsten.

Maar…

Er zijn ook mannen die vallen op kleine borsten.

Iedere vrouw heeft haar eigen doelgroep. Heel misschien zullen grote borsten je een klein voordeeltje opleveren, maar het is niks noemenswaardig.

Ik heb de afgelopen jaren duizenden mannen gecoacht in hun liefdesleven. Maar ik heb nog nooit een man een vrouw af zien wijzen op het formaat van haar borsten. Ok, sommige zullen grote borsten als een pluspunt zien, maar andere mannen vallen juist meer op kleinere en tengere vrouwen.

De meeste mannen geven de voorkeur aan gemiddeld of iets groter dan gemiddeld.

Maar weet je wat nou zo grappig is?

Het leeuwendeel van deze mannen heeft wel een afkeur van nepborsten.

Dus voordat je naar de plastische chirurg rent (die met liefde zijn aanbetaling voor een nieuwe Porsche doet door te profiteren van jou onzekerheid), denk dan eerst eens na over het volgende.

“Nep” is bijna nooit aantrekkelijk.

Zou jij vallen op een man met implantaten in zijn borstspieren zodat hij breder lijkt?


Maar ik heb een vriendin die heel blij is met haar borstvergroting…

praat er minder overOh, god… Gaan we weer.

Dat argument?

Vooruit dan maar. Ik heb over de jaren heel veel vrouwen ontmoet die een borstvergroting hebben gehad.

(Ik heb een tijdje een dingetje gehad voor gogo-danseressen, oordeel niet)

En veel van die vrouwen zweerden na bij hoog en bij laag dat een borstvergroting een van de beste beslissingen van hun leven was. Maar laat me je dit vertellen…

Voor hun operatie zijn die vrouwen ontzettend bezig met hun kleine borsten. Ze zijn er onzeker over.

Na de operatie zijn ze ineens een stuk zelfverzekerder. Ze gaan zich dan anders gedragen en krijgen hierdoor meer positieve feedback. Bovendien verwachten ze dat ze meer aandacht krijgen van mannen en dus krijgen ze het ook. Het gaat werken als een soort placebo.

Maar na een tijdje is dat effect uitgewerkt en ben je weer terug bij af.

Tijd om je neus te verbouwen misschien?

Als je een onzekere vrouw grote borsten geeft wat krijg je dan? Een onzekere vrouw met grote borsten. Er is niks opgelost.

Het enige wat ze er nu bij hebben is een extra onzekerheid. Dat is namelijk de angst dat mannen afknappen op haar nepborsten of dat andere vrouwen op ze neer kijken omdat ze nepborsten hebben.


Maar vrouwen met grote borsten krijgen wel meer aandacht…

geef andere mannen een kansDat is helemaal waar. Wetenschappers hebben aangetoond dat mannen inderdaad iets meer focussen op grote borsten.

Dus ik zal ook niet ontkennen dat grotere borsten je meer aandacht van mannen op zal leveren. Maar er zijn genoeg manieren om de aandacht van een man te krijgen.

Je kan ook naakt over straat rennen.

Ze zullen allemaal omkijken en je krijgt zeker meer aandacht. De vraag is alleen of het de juiste aandacht is. Zo is het ook met die vrouwen die er voor kiezen om hun borsten te vergroten om meer aandacht te krijgen van mannen.

Ze zullen vast ietsje vaker hebben dat een man naar ze omkijkt. Maar dit zal niet zijn om dat die mannen geïnteresseerd zijn in hun persoonlijkheid.

Grappig detail: Uit een onderzoek van de universiteit van Westminster in 2013 blijkt dat de mannen die op grote borsten vallen ook de meest seksistische mannen zijn. De mannen die hierop vallen zien vrouwen meer als objecten. De meerderheid viel trouwens op een gemiddelde maat.

De meeste mannen zien vrouwen met nepborsten als:

  • Makkelijker
  • Minder intelligent
  • Geen relatiemateriaal

Als dat de aandacht is die je wilt, zelf weten. De meeste vrouwen zitten daar alleen niet op te wachten.


Dit geldt niet alleen voor borsten…

BorstenmanWat het dan ook is waar jij jezelf druk om maakt aan je lijf, er is een grote kans dat dit helemaal nodig is. Grappig genoeg zie je dat er heel veel vrouwen onzeker zijn over hun borsten. Terwijl er bijna geen enkele man ontevreden is over de borsten van zijn of haar partner.

Uit een studie gepubliceerd in 2008 in “International Journal of Sexual Health” blijkt dat vrouwen enorm overschatten hoe belangrijk mannen het formaat van borsten vinden.

(net zoals mannen denken dat het formaat van onze penis enorm belangrijk is en dat alle vrouwen willen dat ie gigantisch is)

Denk je dat je boomlange modellen benen nodig hebt om mannen aan te trekken?

In werkelijkheid zien mannen kleine vrouwen als liever en zorgzamer,  ze geven kleine vrouwen meer aandacht omdat ze minder intimiderend zijn.

En rood haar?

Er is een grote groep mannen die hier expliciet op valt, hierdoor krijgen deze vrouwen juist meer aandacht.

… En zo kan ik nog wel even doorgaan met foute beelden die vrouwen hebben over hoe aantrekkingskracht werkt bij mannen.

Hoe groot je borsten, billen of benen ook zijn. Het maakt lang niet zoveel uit als je denkt.


Er zijn zoveel betere manieren om een man aan te trekken..

Er zijn andere dingen die veel belangrijker zijn voor je aantrekkingskracht bij mannen. Dingen die je kunt doen zonder dat je jezelf hoeft te verminken.

Dingen die wel helpen met je gevoel voor eigenwaarde.

Als je meer tips wilt hebben om de aandacht van mannen te krijgen en te houden lees dan eens de artikelen hieronder. Die zullen je meer helpen dan welke chirurg dan ook.

(oh en het is ook een stuk goedkoper dan een borstvergroting)


Wat vinden mannen dan wel echt belangrijk?

let opEr is een ding wat iedere man zoekt in een vrouw. Dit ding is belangrijker dan alle uiterlijke kenmerken.

Alle mannen hebben namelijk een diepe biologische aanleg om voor iets te vallen. En als ze dit vinden in een vrouw, dan worden ze niet alleen verliefd op haar, maar kunnen ze echt verslaafd aan je raken.

De meeste vrouwen zullen nooit weten wat dit is. Maar als je wil, dan verklap ik het gratis voor je in je inbox.

Wanneer je jezelf hieronder aanmeldt dan stuur ik je een simpel trucje om iedere man verliefd op je te maken. Het kan zonder de hulp van een chirurg en je weet het binnen 2 minuten.

Dus meld je hieronder aan en dan zie ik je aan de andere kant;)

Tim Veninga
 

Datingcoach Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, SBS6, NOS, Parool, Powned, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, RUMAG, AT5, The Post Online, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland. Hij sprak duizenden mannen over hun liefdesleven en op deze blog schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

Click Here to Leave a Comment Below 4 comments
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend