Versiercursus Voor Vrouwen – Waarom JIJ Het Nodig Hebt

Dating- en Relatiecoach

Laatst gewijzigd op 23 september 2021

In dit artikel leer je:

 • check
  Waarom een versiercursus een van de beste investeringen is voor je levensgeluk
 • check
  De vijf grootste voordelen van een versiercursus​​​​
 • check
  Hoe je voorkomt dat je jaren van je leven verspilt aan de verkeerde soort mannen
 • check
  Of een versiercursus iets voor jou is
 • check
  ... en nog veel meer
5 voordelen van het volgen van een versiercursus

Hoe een versiercursus voor vrouwen je leven zal veranderen

Ik ben nu meer dan acht jaar datingcoach. Ik heb duizenden mannen en vrouwen geholpen en ik heb er nog veel meer geobserveerd.

Daarnaast sluit ik mezelf op met een flinke stapel boeken, elke dag weer. Om erachter te komen wat de wetenschap zegt over dating, liefde en relaties.

Keer op keer zie ik dat slechts een klein groepje vrouwen gelukkig is met hun liefdesleven

Zij krijgen volop aandacht van mannen van kwaliteit. En als ze klaar zijn om te settelen kiezen ze er eentje uit die niet alleen bij hen past maar die alles voor hen over heeft.

Maar deze vrouwen zijn in de minderheid. De meeste vrouwen moeten vroeg of laat genoegen nemen met een mindere man. Die niet zoveel liefde in zijn hart heeft en zijn zaken minder goed voor elkaar heeft.

Dat komt omdat er niet heel veel geweldige mannen zijn. De concurrentie voor hun aandacht is enorm. De vrouwen die het goed doen in dating weten precies hoe ze de aandacht van zo’n man moeten trekken en vasthouden. Waardoor het voor andere vrouwen vrijwel onmogelijk wordt om zo’n geweldige man nog aan de haak te slaan.

Dat is wat ik je leer in een versiercursus.

Ik heb hen stuk voor stuk geholpen om mannen te begrijpen en gebruik te maken van hun mannelijke zwakke plekken. En dat zijn er nogal wat. Als je weet hoe je die als vrouw kunt gebruiken, zal je zien dat het veel makkelijker wordt om een man van kwaliteit te schalken.

Dat niet alleen. Je leert ook de trucjes die superaantrekkelijke vrouwen gebruiken om geweldig voor de dag te komen. Het is niet alleen dat die vrouwen heel slim met mannen omgaan, maar ook dat ze precies weten hoe ze aantrekkelijk overkomen.

In onze cursus leer ik vrouwen om de beste versie van zichzelf te worden. Oftewel: een vrouw die een man vindt die haar leuk vindt om wie ze is, maar ook om de manier waarop ze hem verleid.

Hier zijn vijf voordelen van het nemen van een versiercursus voor vrouwen. Er zijn er nog veel meer, maar dit zijn de vijf belangrijkste:


Voordeel 1: Een geweldige relatie is onmisbaar voor levensgeluk

Een relatie vinden is cruciaal voor levensgelukZou jij alleen oud willen worden? Zonder partner om je leven mee te delen?

Natuurlijk niet. Je wilt het liefst een partner om gelukkig mee te zijn. Althans, op de lange termijn.

Er zijn maar weinig mensen die hopen om als oude opa of oma alleen in het bejaardentehuis te zitten. Ze willen het liefst hun leven delen met iemand anders. Een lange relatie (of dat nou met een huwelijk is of niet) maakt nou eenmaal gelukkig.

Een versiercursus kan je helpen om sneller of makkelijker iemand te vinden. En niet zomaar “iemand”, eerst ontdek je wat de dingen zijn die jou gelukkig maken in een relatie om vervolgens een man te vinden die precies die dingen vervult.


Voordeel 2: Je voorkomt veelgemaakte fouten

Je voorkomt veelgemaakte foutenHoe je een relatie aangaat en in stand houdt, leer je niet op school.

Helaas, mag ik wel zeggen. Want als je kijkt naar de scheidingscijfers in Nederland is dat niet mis.

Ongeveer een derde van de huwelijken eindigt in een scheiding. 

Stel dat je een kans op 1 van de 3 hebt om veel tijd kwijt te raken aan een partner die uiteindelijk niets blijkt te zijn. Dan is dat toch zonde?

Zeker als je kinderen en een huis met hem hebt. De verstrengeling verbreken is meestal erg ingewikkeld. En het doet emotioneel flink pijn.

De meeste relatieproblemen zijn eenvoudig te voorkomen.

Met een beetje scholing leer je heel makkelijk herkennen wat je moet doen als je voor een uitdaging in je relatie komt te staan.

Nog beter: je leert om te zien wanneer er een probleem aankomt. Je kunt dus mannen screenen op de kans dat je een succesvolle relatie met hem krijgt.


Je valt minder vaakVoordeel 3: Je gaat minder vaak op je snufferd

Doordat je alles weet over mannen en relaties is de kans dat je fouten maakt minder groot.

Je profiteert van de ervaring van duizenden vrouwen die je voor zijn gegaan. En van mijn ervaring als datingcoach.

Een fout maken op datingvlak is prijzig. Prijzig in tijd. Want als je twee jaar met iemand datet die niet ideaal voor je is, dan ben je die tijd hartstikke kwijt. En je moet op zo’n moment helemaal opnieuw beginnen.


Voordeel 4: Je wordt de meest aantrekkelijke vrouw in je omgeving

Hoe je de aantrekkelijkste vrouw in de disco wordtDoordat ik precies weet waar mannen voor smelten kan ik je tips geven die je de meest aantrekkelijke vrouw in je stad maken.

Mannen zijn enorm doorzichtig als je weet waar je op moet letten

Als hij dan moet kiezen tussen jou of vijf andere vrouwen, dan zal hij altijd voor jou gaan. Simpelweg omdat je weet hoe je zijn oerinstincten moet aanspreken en hem het hoofd op hol kan brengen.

Maar daarvoor is wel moeite van jouw kant nodig. Je zult moeten leren wat mannen precies “triggert” en dat moeten gebruiken om de man in kwestie helemaal gek te maken. Hoe je dat doet kun je leren in één van mijn cursussen.


Voordeel 5: Je begrijpt andere mensen beter

Je begrijpt anderen beterAls je weet hoe mannen werken en leert hoe je ze kunt versieren en behagen, dan heb je veel meer inzicht in hoe mensen in het algemeen in elkaar zitten.

Het merendeel van de bevolking denkt nooit aan anderen maar vooral aan zichzelf. Jij niet meer. Een versiercursus dwingt je om na te denken over wat anderen belangrijk vinden.

Dit gebruik je eerst om de man van je dromen te scoren.

Maar daarna helpt het je om te krijgen wat je wilt van de mensen om je heen. Of het nou gaat om je familie of je collega’s, je leert hoe je met ze om moet gaan. Je leert verder kijken dan je neus lang is.

Zo zal het je opvallen dat wat mensen zeggen niet altijd klopt met wat ze doen en verlangen.

Doordat je zowel de mannelijke als vrouwelijke psyche beter begrijpt maak je betere keuzes. Je krijgt betere vriendschappen, promoties op het werk en meer steun van je familie.

Al met al gaat je hele sociale leven er enorm op vooruit. En mensen die sociaal sterk zijn hebben het meeste maatschappelijk succes.

Daar is die man van je dromen natuurlijk onderdeel van.

Dit zijn de voordelen van een versier cursus voor vrouwen

Ben je benieuwd naar hoe zo’n cursus er verder uit ziet?

Klik dan hier om meer te lezen over onze 43 Scripts cursus. Je leest wat de inhoud is en welke andere voordelen er aan vast hangen. 

Liever eerst een gratis tip om mannen stapelverliefd te maken ontvangen?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ik stuur je binnen een paar seconden Het Mannengeheim op. Het is psychologische truc waarmee je vandaag nog aantrekkelijker wordt voor mannen. 

Je kan Het Mannengeheim hier ontvangen:

Gerelateerde artikelen...

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

0 Reacties

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend