10 Tips Om Snel Je Vriend Zijn Gedrag Te Veranderen

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 10 mei 2021 - Laatst gewijzigd op 29 maart 2023

Een vrouw verandert haar vriend In dit artikel leer je:

 • Het antwoord op je vraag: “Kan en zal een man zijn gedrag veranderen voor de vrouw waar hij van houdt?”
 • Hoe je het gedrag van je man of vriend naar jou toe kan veranderen en hoe je dit nieuwe gedrag gemakkelijk permanent maakt.
 • Een slim biologisch mechanisme in het mannenbrein om ervoor te zorgen dat hij uit zichzelf wil veranderen en hoe je dit gemakkelijk blijvend maakt.
 • Wat je absoluut nooit wilt doen, als je zijn gedrag wilt veranderen.
 • Wat te doen, als hij zegt dat jij zal veranderen, maar dit nooit doet.
 • En nog veel meer…

Bekijk nu de video hieronder en lees daarna het artikel:

Kan een man zijn gedrag wel écht veranderen?

Stel, je vriend doet iets wat je graag anders zou zien.

Je zou bijvoorbeeld graag willen dat hij

 • Meer tijd voor je vrijmaakt of je meer waardeert.
 • Een gezondere levensstijl heeft (en bijvoorbeeld stopt met drank of drugs).
 • Trouw wordt aan jou.
 • Nieuwe doelen stelt.
 • Zijn de kledingstijl verbetert.
 • Zijn rommel opruimt en met het huishouden helpt.
 • Ergens mee ophoudt.

Wat het ook moge zijn. Je bent niet tevreden over het gedrag van je partner en je wilt hem veranderen.

Je hebt het hem al gevraagd. Misschien heb je zelfs wel ruzie met hem gezocht.

Hij weet waarschijnlijk dat je geirriteerd bent over iets. Hij laat de vieze onderbroeken rondslingeren of spendeert te veel tijd aan video games. En toch verandert hij niet. Je vriend wil niet veranderen of kan zijn gedrag niet aanpassen.

Soms krijg ik zelfs deze vraag…

“Gaat hij veranderen als ik dreig hem te verlaten?”

Het antwoord is simpelweg: Nee.

De meeste mannen reageren slecht op dreigementen en ultimatums. Hij zal niet veranderen als je dreigt hem te verlaten. Hij zal je eerder uitdagen en kijken of je hem wel durft te verlaten.

Ik begrijp je frustratie wel, en dat je het spugzat bent.

Maar er is een oplossing. Er zijn namelijk effectieve manieren om ervoor te zorgen dat hij ergens mee ophoudt of iets verandert in zijn houding. 

Mannen KUNNEN veranderen.

Dit is precies waarom ik je concreet advies geef en een simpel plan waarmee je zijn gedrag wel effectief kan bijsturen. En in deze blog geef ik je daar 10 effectieve tips voor.

Maar eerst een belangrijke waarschuwing:

Denk goed na voordat je het gedrag van je partner probeert te veranderen

Een vrouw probeert het gedrag van haar vriend te veranderen, maar ze heeft er spijt van.Sommige dingen kan je veranderen, andere dingen niet.

Dat je zijn gedrag kan veranderen, betekent niet dat je dat moet willen. Het is altijd goed om twee keer na te denken of je wel daadwerkelijk iets wilt veranderen.

Soms kan het namelijk beter zijn om weg te gaan bij je partner. Als je vriend je slecht behandelt, je slaat of constant vreemdgaat, dan kan je de relatie beter voorgoed beëindigen.

Men marry women with the hope they will never change. Women marry men with the hope they will change. Invariably they are both disappointed.

Daarnaast zijn sommige dingen gewoon ontzettend lastig te veranderen. Als hij bijvoorbeeld verslaafd is of serieuze psychologische problemen heeft – dan kan hij dit alleen maar veranderen als hij zelf ook echt gemotiveerd is.

Daarboven heb je nog gedragseigenschappen, waarvan vrouwen denken dat ze die graag veranderd zien in een man, maar vaak blijkt dat achteraf niet zo. En dat loopt vaak niet goed af.

Een typisch voorbeeld is dat vrouwen vaak denken dat ze willen dat een man zijn emoties vaker deelt en gevoeliger is. Totdat ze met een slap watje daten dat aan de lopende band overstuur is.

Het is een veel gemaakte grap onder mannen:

 1. Een vrouw ontmoet een man.
 2. Ze probeert hem constant te veranderen.
 3. Hij verandert.
 4. Zij gaat bij hem weg omdat hij “niet meer de man is waarvoor ze is gevallen”.

Het is dus extreem belangrijk dat je goed overweegt of je het gedrag van je vriend echt wilt veranderen.

Dat gezegd hebbende… Hier zijn de 10 tips om een man mee te veranderen:

1. Verander hem met operante conditionering

Een vrouw gebruikt operante conditionering op haar vriend.Dit is verreweg de beste manier om zijn gedrag te veranderen. Heb je nog nooit van operante conditionering gehoord? Dat geeft niets.

Heb je een hond? Dan weet je al hoe het werkt.

Het is namelijk een heel simpel systeem: je geeft een beloning bij goed gedrag en een negatieve prikkel bij slecht gedrag. Alle zoogdieren (en dus ook mannen) zijn hier ontzettend gevoelig voor.

Wil je bijvoorbeeld dat hij wat vaker zijn rommel opbergt? Beloon hem dan uitgebreid de volgende keer dat hij het doet. Kook zijn favoriete maaltijd, of geef hem de beste seks ooit (ja, doe ook dat ene ding dat je niet zo fijn vindt en daarom bijna nooit doet).

Je hoeft het maar een paar keer te doen. Je zal zien dat hij opruimen steeds leuker zal vinden.

Bonustip: Beloon hem na een tijdje niet meer elke keer dat hij doet wat je wilt. Mensen reageren het best op beloningen als ze willekeurig uitgedeeld worden.

2. Laat hem denken dat het zijn eigen idee is

Een vrouw geeft haar vriend complimenten omdat hij iets liefs voor haar doetMannen hebben mega grote – maar kwetsbare – ego’s. Dus als jij simpelweg aan hem vraagt of hij iets aan zijn gedrag of houding wil veranderen, dan zal hij dat niet snel doen.

Hij vindt het belangrijk om eigen baas te zijn. Wanneer hij denkt dat hij onder de plak zit of dat de vrouw “de broek aan” heeft, dan wordt hij opstandig.

Dat is waarom je ervoor wilt zorgen dat hij denkt dat het zijn eigen idee is om iets te veranderen.

Stel bijvoorbeeld dat hij een keer eten voor je heeft gekookt. Dan kan je zeggen: “Ik vind het geweldig dat je de laatste tijd zo veel attenter en liever bent geworden.”

En zelfs als dat helemaal niet zo is, als hij zich in de laatste periode hetzelfde heeft gedragen, zal hij toch denken dat het waar is. Hij wil namelijk graag met het compliment geassocieerd worden. Hij gaat zichzelf dus zien als een attent persoon, en zich daar als gevolg ook naar gedragen.

Bonustip: Schep tegen je vriendinnen op hoe lief en attent hij is, als hij ook in de buurt is. Dan zal hij nog harder zijn best gaan doen.

Dubbele bonustip: Er is een knopje in mannen dat ervoor zorgt dat hij geobsedeerd met je raakt. Dit noem ik “Het Mannengeheim”: Klik hier om het gratis te lezen.>

3. Vermijd drama en ruzie

Word niet boos, maar help hem.

Ik weet dat vrouwen dit weleens proberen. Helaas ben ik er vaak genoeg het slachtoffer van geweest.

… En jij bent ongetwijfeld anders.

Maar sommige vrouwen hebben nog wel eens de neiging om te proberen dingen op te lossen door boos te worden, te zeuren of ruzie te zoeken.

Stel dat je graag wilt dat je man wat vaker gaat stofzuigen. Boos worden op hem heeft dan geen zin. Misschien pakt hij alsnog de stofzuiger op om van het gezeur af te zijn, maar op lange termijn zie je geen effect.

Want als hij dan gaat stofzuigen, gieren er allemaal negatieve emoties door zijn lijf, waardoor hij alleen maar een grotere hekel aan stofzuigen krijgt. Ook al doet hij het die ene keer, hij zal het daarna niet uit zichzelf gaan doen of leuk gaan vinden.

Natuurlijk snap ik het als je boos wordt omdat hij voor de zoveelste keer vertikt om iets te doen. Maar op de lange termijn bereik je er het tegenovergestelde resultaat mee.

Je vriend verandert niet als je maar boos genoeg op hem wordt. Pas daar dus mee op.

4. Geef het tijd en wees geduldig

Geef een man tijd om zich te veranderen

Het is van cruciaal belang dat je dit begrijpt.

Ik krijg namelijk vaak mails van vrouwen die een man een keer iets hebben gevraagd en dan verbaasd zijn dat hij niet van de ene op de andere dag verandert.

Het kan maanden duren voordat hij iets aan zijn gedrag, kledingstijl of uiterlijk verandert.

Vaak zal hij niet eens onmiddellijk begrijpen wat jij van hem verwacht. Hij zal het even moeten laten bezinken en er aan moeten wennen. En dan vergeet hij het waarschijnlijk nog een paar keer, totdat uiteindelijk het kwartje valt…

Vergeet bovendien niet dat het gemiddeld 66 dagen duurt, voordat een persoon een nieuwe gewoonte ontwikkelt. En dat is zo, als je iets wil veranderen dat hij dagelijks doet.

Accepteer dus dat het een proces is dat tijd kost. Wees geduldig.

Maar wat te doen, als hij zegt dat hij zal veranderen en het nooit doet.

Raak niet van slag, als hij het in het begin vergeet. Zelfs als hij zegt dat hij zal veranderen, maar het erop lijkt dat dit nooit gaat gebeuren.

Pas alle tips uit dit artikel consequent toe om je partner te veranderen. Dat is het enige wat je kunt doen.

5. Bespreek het in de derde persoon

Een vrouw bespreekt een relatieprobleem in de derde persoon.Stel je wilt dat hij meer initiatief toont. Dan kan je dit natuurlijk gewoon tegen hem zeggen…

… Maar zoals je in de vorige tips hebt kunnen lezen, hebben mannen een groot ego en kan hij beter denken dat het zijn eigen idee is.

Dus in plaats van het rechtuit tegen hem te zeggen, kan je ook het volgende doen:

“Ik heb ooit een ex gehad die echt nooit initiatief nam om samen iets leuks te gaan doen. Wat een afknapper was dat, zeg. Van die mannen die alleen maar op de bank zitten en passief zijn.”

Nu heb je hem laten weten wat je niet leuk vindt zonder hem erop aan te spreken en zonder zijn ego te krenken.

Vooral in de beginfase van de relatie is deze indirecte manier van bijsturen heel effectief.

6. Spreek hem thuis aan, NOOIT in het openbaar

Een vrouw spreekt een man thuis aan en niet in het openbaar.Zal ik het hele ego-dingetje nog een keer herhalen, of heb je het inmiddels door?

Laat zijn ego intact.

Als je een man publiekelijk aanspreekt op zijn gedragingen, dan zal hij dat nooit accepteren. Hij voelt zich gekleineerd als hij een “standje” krijgt.

Daarom zal hij ten eerste niet aannemen wat je zegt en ten tweede zal hij proberen om te voorkomen dat hij gezichtsverlies lijdt.

En hij zal

 1. het oneens met je zijn en
 2. proberen gezichtsverlies te voorkomen.

Wat je bereikt als je hem publiekelijk op iets aanspreekt

Een man wordt boos

 • Hij wordt boos omdat je hem voor gek zet (zo voelt het voor hem tenminste).
 • Hij gaat bijna altijd in discussie. Misschien in de vorm van een stomme opmerking die hij naar je hoofd slingert, maar misschien ook door je volledig te negeren. Hoe dan ook: hij zal aan de omgeving bewijzen dat je hem niet onder de duim hebt.

En dat heeft dan hoogstwaarschijnlijk weer een effect op jou: jij wordt boos van zijn reactie.

Je schiet dus volledig het doel voorbij met deze tactiek. En dat conflict zodra jullie alleen zijn, krijg je er gratis bij.

En als je dan later probeert om hem zijn gedrag alsnog aan te passen, dan is de kans heel klein dat dat je gaat lukken. Als hij al publiekelijk heeft gezegd dat hij zijn gedrag niet verandert, dan zal hij daar niet op terug willen komen. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen bijna altijd consistent willen zijn.

7. Je vriend zijn gedrag veranderen door op zijn ego te spelen

Stel je voor dat je dit zegt:

“Ik vind het zo sexy als je aan het klussen bent. Het geeft me het gevoel dat ik een sterke man heb die voor me zorgt.”

Als je denkt dat mannen zo dom zijn dat ze dat geloven, dan…

…heb je helemaal gelijk. Mannen zijn echt zo dom dat ze daar in trappen.

Ze zijn enorm gevoelig voor dit soort dingen. Ze willen namelijk allemaal hetzelfde.

(Dit is ook een van de tips die ik je geef ik mijn artikel over 23 tips om een man snel verliefd op je te maken).

Mannen willen graag dat je deze drie eigenschappen in hen ziet

 • Aantrekkelijk
 • Mannelijk
 • Stoer

Koppel de dingen die je hem vaker wilt laten doen dus altijd aan één of meerdere van deze eigenschappen. Overtuig hem ervan dat een bepaalde houding, manier of gedraging aantrekkelijk is en de wereld ligt aan je voeten.

Als je wilt dat hij

 • Er modieuzer bij loopt: “Je ziet er altijd zo stoer uit als je dat ene shirt aantrekt.”
 • Wat vaker voor je kookt: “Ik weet niet waarom, maar om een of andere reden word ik altijd geil als je staat te koken.”
 • Attenter voor je is: “Ik vind het altijd geweldig als ik zie hoe de buurvrouw naar je gluurt als je de auto wast, dan ben ik extra trots dat je van mij bent.”

Snap je het trucje een beetje?

Mooi.

Deze tip geef ik regelmatig aan vrouwelijke vrienden. Van tevoren geloven ze nooit dat het werkt, maar als ze het eenmaal geprobeerd hebben…

Dit is een krachtig mechanisme, dus gebruik het voorzichtig.

8. Gebruik jaloezie

Een vrouw maakt een man wat jaloers

Hier keer je de vorige tip eigenlijk om: je gebruikt dezelfde drie eigenschappen, maar dan om een andere man te beschrijven.

Je speelt dus nu in op zijn jaloezie en competitiedrang. Want natuurlijk, iedere man wil jouw Superman zijn en de allerbeste en meest geweldige man op aarde.

Dus als jij zegt dat je het zo stoer vindt dat de buurman iedere dag naar de sportschool gaat, of dat hij zo fit eruit ziet nu hij x kilo’s kwijt is…

Maar pas op: overdrijf dit niet en laat hem niet minderwaardig voelen over zichzelf.

Als je af en toe een dergelijke opmerking laat vallen, kan dat wonderen doen voor de bereidheid van je partner om te veranderen.

Dit werkt ook heel goed als je te maken hebt met een man met bindingsangst.

9. Zorg dat je vriend exact weet wat je graag wil dat hij verandert

Laat een man weten wat je wil dat hij verandert, dan doet hij het vaker.

Een man blijft een man.

En laat ik dit voorzichtig zeggen: de meeste mannen zijn wat onhandig in dingen aanvoelen. Soms is de beste manier om het gedrag van je vriend of man te veranderen door simpelweg zeggen dat je wilt dat hij iets aanpast.

Maar doe dat dan wel zo:

 • Letterlijk
 • Concreet
 • In een kort verhaal
 • Met korte, simpele zinnen

Want als je tegen je partner zegt dat je graag wilt dat hij attenter wordt, snapt hij je niet. Wat bedoel jij precies met “attenter worden“? Voor je vriend is dit geen concrete en duidelijke opdracht.

Hij kan aan compleet andere dingen denken als je zo’n algemene indicatie geeft. Misschien denkt hij wel: “Ja maar, ik trek altijd door als ik naar de wc ben geweest”, terwijl jij misschien juist wil dat hij af en toe een bosje bloemen voor je koopt.

Er zijn een paar (grote) fouten die bijna alle vrouwen maken:

1. Denken dat hij weet wat je bedoelt. Mannen zijn nou eenmaal niet zo sociaal handig als vrouwen. Te veel relaties gaan stuk omdat vrouwen dat wel verwachten.

2. Vinden dat hij het maar moet aanvoelen. Natuurlijk. En ik wil graag een McDonalds in de achtertuin waar ik gratis kipnuggets kan halen. Maar beide dingen gaan nooit gebeuren.

3. Willen dat hij iets uit zichzelf doet. Ook dit gaat nooit gebeuren. Zet je over je trots heen en vraag je vriend gewoon of hij iets wil doen.

4. Denken dat hij je begrijpt. Ik coach ook mannen. De e-mails die ik krijg van vrouwen zijn letterlijk zeven keer – geen grapje! – zo lang als die van mannen en dan nog is de vraagstelling vaak onduidelijk.

Zorg er dus voor dat je op een duidelijke en eenvoudige manier met hem communiceert. Geef concrete en meetbare opdrachten. Alleen op die manier weet hij wat er van hem verwacht wordt.

10. De aller.. aller… beste manier om je vriendje te veranderen

Er is nog één manier waarover ik het nog niet heb gehad in dit artikel, maar die nog krachtiger (en sneller) werkt dan alle andere manieren.

Wat dat is?

Liefde. Dus het antwoord op je vraag of een verliefde man verandert, is: Ja.

En man verandert alles voor de vrouw waar hij van houdt.

Ervoor zorgen dat hij zo hopeloos verliefd op je wordt dat hij alles voor je wil doen. Want als hij stapelgek op je is, dan zou hij zelfs naar de andere kant van de wereld verhuizen om het jou naar de zin te maken.

En dat is eigenlijk zo simpel, dat het eng is. En of jullie nou pas net aan het daten zijn, of al jaren samen zijn en de passie wat is verdwenen, het werkt altijd.

Maar hoe het precies werkt, vertel ik je niet hier. Het is namelijk een heel krachtig en gevoelig trucje, dat niet voor iedereen bestemd is. Het kan jouw (en zijn) leven voorgoed veranderen. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de knop, dan krijg je het direct (gratis) in je inbox.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

8 Reacties

 • Shanna Mellema schreef:

  Heel erg bedankt voor deze geweldige info!
  Ik heb altijd veel gelezen over dit onderwerp dus was veel wel bekend.
  Toch ook interessante nieuwe feiten.
  Whats app struikel vond ik ook erg leuk!
  Ben nu een stuk minder van slag bij korte antwoorden ha ha!

  Ook met humor geschreven ik heb hardop zitten lachen!!

  Ga vooral de tips respect en sex meenemen in de praktijk!

  Veel succes met alles verder!

  Groeten Shanna

 • Beste Tim,

  Gefeliciteerd met je blog! Heb veel artikelen met interesse (en verbazing soms!) gelezen! Erg interessant en ik heb er veel aan gehad.

  Maar helaas ben ik er ook achter gekomen dat ik veel fouten heb gemaakt. Heb onlangs een relatie van 2,5 jaar beëindigd, niet omdat ik wilde, maar omdat ik geen oplossing zag en me gekwetst voelde. Ik ben in een opwelling begonnen mijn vriend zijn kleren in te pakken omdat ik er niet meer tegenkon dat hij sinds 2 jaar zijn moeder op de eerste plaats zet (voor mijn gevoel dan). Ik heb daar op een dag over gezeurd, hij werd chagrijning en ik hoorde toen een week niks van hem. En aangezien hij wel vaker kan zwijgen als iets hem raakt, maar ik erg gevoelig ben voor deze periodes van stilzwijgen (vooral aangezien ze weken duren)…… ben ik dus begonnen zijn kleren in te pakken en hij heeft die tas gezien. Nog geen reactie van zijn kant totdat ik hem er de dag erna mee confronteerde…

  Ik heb er enorme spijt van en had graag gewild dat het anders was gelopen. Dat we erover hadden kunnen praten. Ik denk namelijk dat hij op zijn manier wel zijn best deed om zich los te maken van zijn moeder (hij is financieel afhankelijk van haar). En had graag gewild dat ik meer geduld en vertrouwen in hem had gehad om te zaken op zijn manier aan te pakken.

  Maar het al sinds een jaar alleen maar kunnen afspreken met elkaar als ma geen andere plannen voor hem had, met daaraan toegevoegd nog een restantje onzekerheid en wantrouwen door vorige relaties, hebben me opgebroken.

  Wat kan ik doen?

  Bij voorbaat dank alvast.

  • Tim Veninga schreef:

   Zijn moeder heeft hem vanaf dag één opgevoed met duidelijke eisen voor wat ze van hem verwacht.

   Ze verwacht op een bepaalde manier behandeld te worden. Hij weet dus wat hij moet doen om haar tevreden te stellen.

   Nu is het tijd dat jij hem opvoed en hem uitlegt wat voor jou acceptabel gedrag is. Hij is er nu al een jaar lang mee weg gekomen. Communiceer naar hem dat je een man wil die er echt voor je is en dat je nooit genoegen zult nemen met een man die het sloofje van zijn moeder is.

   … En dat hij financieel afhankelijk van haar is, dat is stom.

   Hij zou zich 3 banen in de rondte moeten werken om daar vanaf te komen. Je ziet vaak dat mannen die hun financiële leven niet op orde hebben nooit een echt serieuze relatie aangaan. Ze zitten er altijd een beetje half in omdat ze niet “klaar” zijn voor een echte toekomst.

 • Jazmine schreef:

  Hi Tim!

  Jouw blogs zijn fantastisch!

  De tips over gedragsverandering, passie terugbrengen en manlief meer initiatief laten nemen pas ik niet alleen zelf heel vaak toe maar worden ook zeker gedeeld met vriendinnen 🙂

  Het leuke is niet alleen dat het precies klopt wat je zegt (vaak weet je het zelf wel, alleen je weet niet precies hoe je het concreet moet aanpakken), maar ook dat jouw blogs heel ‘relativerend’ werken. Dat is omdat het gewoon heeel erg leuk is om te lezen (vrouwen denken dat ze heel duidelijk zijn met ‘ik wil dat je attenter bent’, zoooooo waaar!)en omdat bepaalde dingen gewoon maneigen zijn waardoor je er altijd tegenaan zal lopen als je er niet goed mee omgaat.

  Keep up the good work!

  Jazmine

 • Hey !

  wat onwijs interessant dit…
  Is het nu ook zo dat mannen na een ruzie het spontaan vergeten zijn? en hier niet meer over nadenken?

  Afgelopen weekend had ik echt best wel een groot conflict met mijn vriend, op dat moment zei die ik heb jou nu 3x gezegd dat ik er rekening mee ga houden en dat ik je snap.. niet elke keer doordrammen want dan stoppen we onze relatie.. nu doet die net of er nooit iets gebeurd is van het weekend? filteren mannen dat zo snel? het deed mij enorm pijn dat die zei van we stoppen anders als je blijft drammen.

 • Mamavan6x schreef:

  Hej hej… Mijn man wil zijn fouten niet inzien… Dit maakt ons huwelijk kapot. Hij heeft ook een ongelooflijk kort lontje… Weet echt niet meer wat te doen. Kan je me helpen?

 • Hoi Tim
  Ik heb sinds 2 jaar een relatie en woon sinds een jaar bij hem. Het gaat vanaf het begin al niet goed. Ik ben er achter gekomen dat ie ADD heeft en ik vind dat erg moeilijk om mee om te gaan.( maar had het er wel voor over) wij hebben nooit sex omdat hij nooit zin heeft, het lijkt wel of zijn libido helemaal weg is ( kan door drugs gebruik komen misschien) buiten dat om kan ie nergens over praten en uit zn gevoel nooit. Ik word hier bloed onzeker van en vertrouw hem ook sinds een paar maanden niet meer toen hij een appje had gestuurd naar een meisje die 20 jaar jonger is dan heb, om te zeggen hoe mooi ze er uit zag in dr jurkje. Ik trek dit niet meer. Ik vertrouw em niet meer en word al helemaal gek als ie ook maar even naar een andere vrouw kijkt. Ik wil dit gevoel niet, en denk dan ook dat ik bij em weg moet gaan. Maar wil zo graag bij em blijven . Wat moet ik nu doen????😢😢😢

 • Is het volgende helder genoeg?
  Ik wil graag dat je wekelijks een uurtje met mij en de kinderen doorbrengt
  Voor de duidelijkheid: ook al ben ik fan van je, ik bedoel deze vraag aan mijn vriend te stellen 😉

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend