11 Redenen Waarom Hij Je Minder Appt (+ Oplossing)

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 21 augustus 2023 - Laatst gewijzigd op 4 september 2023

Hoe te appen met mannen 48 uur regelJullie appen veel met elkaar, alles is leuk en spannend.

Dan van de ene dag op de andere is er een shift van sfeer. Hij antwoordt kort, of je hoort gewoon dagen niks meer van hem.

Je krijgt bijna nooit meer een berichtje van hem via de app. En je vraagt je misschien af of dit komt omdat hij veel minder aan je denkt… of misschien kom je helemaal niet meer in zijn gedachten voor.

Als hij opeens minder appt, is dat hartstikke frustrerend. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom hij zo afstandelijk doet. Zeker als je een man leuk vindt, kan dit niet goed zijn voor je zelfvertrouwen.

Of dit nou een man is waarmee je:

 • één keer naar bed bent geweest
 • een paar keer hebt gedatet
 • een relatie hebt

Wanneer een man minder dan jou appt, krijg je het gevoel dat alles van één kant komt. En het is natuurlijk heel moeilijk om hiermee om te gaan.

Gelukkig kan ik je helpen. Ik heb duizenden mannen persoonlijk gecoacht in liefde & relaties, dus weet precies wat er in hun hoofd omgaat wanneer ze een vrouw appen. Hieronder vertel ik je waarom mannen zich zo gedragen, en wat je eraan kan doen.


Maar eerst een heel belangrijke disclaimer…

Hieronder ga ik je de meest voorkomende redenen geven waarom mannen opeens minder kunnen terug appen. Maar dan nog, is het een slecht idee om zijn gedachten proberen te lezen om te testen of hij je leuk vindt.

Wanneer je niet voldoende informatie hebt, zorgt het afspelen van verschillende mogelijke scenario’s er alleen maar voor dat jij jezelf gek maakt… en aan het eind nog steeds niet zeker weet wat er aan de hand is.

Houd dus in je achterhoofd:

Probeer nooit een man zijn interesse af te lezen aan de hoeveelheid appcontact die jullie hebben

Je druk maken om iets wat je niet kan weten, heeft geen nut en is verspilde energie.


Wat betekent het als hij minder terug appt?

Al eerder schreef ik dit artikel over waarom mannen soms niks uit zichzelf sturen. Daarin zei ik dit:

Veel vrouwen denken dat als een man minder appt, het betekent dat een man geen interesse heeft of haar gewoonweg niet leuk vindt. Anders zou hij wel de moeite nemen om een leuk berichtje te typen toch?

Ehm, nee.

Dat hoeft zeker niet.

Kijk. De eerste paar weken na een ontmoeting zal een man je vaak berichten sturen als hij met je af wil spreken. Als een man in het begin heel koud en afstandelijk doet via Whatsapp, dan betekent dat inderdaad vaak dat hij je niet leuk vindt.

Maar als hij na een paar dates opeens afstandelijk doet, of gewoon minder terug appt die je stuurt dan hoeft het helemaal niks te betekenen.

Mannen zijn namelijk bij voorkeur kortaf via WhatsApp (en andere chatapps). De meeste mannen hebben een hekel aan het communiceren via chatberichten, en zeker als het app gesprekken zijn die nergens geen gaan.

Hou dat in je hoofd als ik je hieronder de 11 mogelijke redenen uitleg.


Even tussendoor..

Als je berichten wil sturen die hem emotioneel laten investeren..

Dan heb ik iets voor je. Ik heb een eBook gemaakt met de 10 Berichten Die Een Man Verliefd Maken. Het zijn 10 appjes die je kan gebruiken om:

 • Aantrekkingskracht op te wekken
 • Hem emotioneel te laten investeren in jou
 • Ervoor te zorgen dat hij moeite voor je doet en je mee uitvraagt
 • Hem constant aan jou te laten denken

Je kan ze hier helemaal gratis downloaden.


De 11 Redenen Waarom Een Man Je Minder Appt

Ik leg je ook uit wat je in elke situatie het beste kan doen. Hier zijn ze:


Reden 1: Zijn leven is drukker geworden

Man heeft het druk met werk en stuurt daarom niks uit zichzelf

Als mannen ergens op gericht zijn, dan verdwijnt al het andere naar de achtergrond.

Het gevolg is dat ze voor de rest van de wereld onbereikbaar zijn, tenzij dit past bij hun missie. Mannen kunnen zich namelijk niet goed op meerdere dingen tegelijk concentreren. En hun brein is vooral gemaakt om één specifiek probleem op te lossen (en de rest te vergeten).

Dit in tegenstelling tot vrouwen, die makkelijk meerdere dingen tegelijk in de gaten kunnen houden en daarnaast meer en makkelijker verbanden kunnen leggen.

Stel dat een man druk is op zijn werk. Zijn baas heeft hem een moeilijk project in de schoenen geschoven, en hij probeert er het beste van te maken.

Op zo’n moment denkt hij er simpelweg niet aan om je te appen

Niet omdat hij je niet aantrekkelijk vindt, of omdat hij een ander heeft. Maar simpelweg omdat het probleem waarmee hij bezig is al het andere verdringt uit zijn hoofd.

In dit geval zal hij na een paar weken zich realiseren dat hij niets van zich heeft laten horen, en alsnog contact met je zoeken.

Omdat hij ongetwijfeld niet doorheeft dat je op hem hebt zitten wachten, zal hij doen alsof er niets aan de hand is.

Je zou hem kunnen uitleggen dat je dacht dat hij je niet meer wilde zien, maar ik raad je aan om het cool te spelen en verder te gaan waar jullie gebleven waren.

En voor bonuspunten kan je hem altijd vragen hoe het is afgelopen met het project waaraan hij zo hard aan het werken was.


Reden 2: Hij heeft ‘me time’ nodig

Mannen hebben tijd voor zichzelf nodig. Ze willen ruimte hebben voor zichzelf.

Dat betekent dat ze even uit willen staan van de wereld. Voor sommige mannen is dat een luie dag thuis, voor andere sporten of een andere hobby beoefenen.

Natuurlijk is het lastig om precies te zien of dit de reden is dat hij minder appt.

In het algemeen kan je er vanuit gaan dat dit de oorzaak is als:

 • Een man zelf aangeeft tijd voor zichzelf nodig te hebben
 • Hij wat introverter is
 • Hij ineens minder appt (dus niet geleidelijk over meerdere weken)

Wat je eraan moet doen?

Misschien ook eens wat ‘me time’ voor jezelf inplannen. Het is goed voor je om even je telefoon weg te leggen en iets voor jezelf te doen of aan je ‘zelfliefde’ te werken.

Het zorgt er ook voor dat je minder aan hem denkt, en daardoor te snel gaat of te wanhopig overkomt.


Reden 3: Hij is bij zijn vrienden

Een man zegt dat hij met zijn vrienden afspreekt, maar eigenlijk spreekt hij af met zijn minnaresAls een man samen met zijn vrienden iets aan het doen is… zal hij jou niet direct terug appen.

Wat ook niet gek is. Hij zal (in mijn ogen terecht) door zijn vrienden worden beschuldigd van ‘onder de plak zitten’ als hij direct reageert op jouw berichten.

Dus geef hem die tijd met z’n vrienden. App hem gewoon niet, en wacht al helemaal niet paniekerig op zijn appjes als hij wat aan het doen is met zijn vrienden.

En mijn advies; volg zijn voorbeeld. Ga ook iets doen met vriendinnen in de tijd dat je hem niet ziet. Het is een stuk aantrekkelijker voor een man als een vrouw ook een eigen leven heeft waar ze trots op is.


Reden 4: Hij hoeft minder te jagen

Mannen willen jagen.

En dat gebeurt vooral in de eerste paar weken en maanden van de datefase.

Zodra de ‘jacht’ voorbij is en hij je in bed heeft gekregen of weet dat jij hem leuk vindt, zal hij automatisch minder zijn best gaan doen. Dat is omdat hij weet dat jij interesse heeft, en hij dus doorheeft dat hij het rustiger aan kan doen.

Wat je eraan doet?

Ten eerste: Zorg dat hij weer gaat jagen.

Ten tweede: realiseer je dat dit een normaal proces is tijdens het daten. Zijn appjes horen GEEN validatie te zijn voor jou, maar een manier om tussen jullie tweeën te communiceren.

Jullie relatie kan niet altijd zo intens zijn als in het begin. Dus als hij wat minder moeite doet bij het appen, is dat heel natuurlijk. Als hij nog steeds moeite doet om je te zien, dan is dat prima.

En laten we eerlijk zijn: Elkaar in het echt ziet is toch beter dan chatverkering?

Trouwens: Als hij wel met je af wil spreken maar je er alles aan wilt doen om te voorkomen dat zijn interesse in je vermindert, lees dan eens het Mannengeheim. Daarin leg ik je het nummer 1 geheim uit om een man geobsedeerd met je te maken en houden.


Reden 5: Hij heeft zijn interesse in jou verloren

Als je met een man aan het daten bent, en hij stuurt je niks meer of hij appt heel weinig…

…dan bestaat de kans dat de relatie voorbij is. Hij kan je ‘ghosten‘.

Hij ghost je omdat hij het niet ongemakkelijk wil maken

Mannen zijn vaak sociaal iets onhandiger dan vrouwen. We weten vaak niet wat we moeten doen in sociale situaties.

Bijvoorbeeld wanneer we een vrouw niet zo leuk vinden en haar niet meer willen zien.

In zo’n geval kan een man een aantal dingen doen:

Hij zou haar bijvoorbeeld kunnen vertellen dat hij geen zin meer heeft om te daten, en dat het voorbij is. Maar dat betekent dat hij moet omgaan met de consequenties van zijn acties…. een heleboel emoties en mogelijk drama.

En drama is iets waar mannen moeilijk mee kunnen omgaan, en dus een bloedhekel aan hebben.

Dus hoe lossen we dat op?

he's just not that into youDoor te kiezen voor de volgende strategie:

Ik reageer niet op haar berichten, en stuur haar zelf ook niets. Vroeg of laat houdt ze wel op met het te proberen.”

Als een man je niet leuk vindt of er klaar mee is, stopt hij gewoon met je te appen. Het is onaardig en het is ijskoud, maar zo onhandig zijn mannen nou eenmaal.

Er is een uitzondering:

Als een man je niet zo aardig vindt, maar wel aantrekkelijk… dan is de kans groot dat hij alleen met je appt wanneer hij seks met je wil hebben.

Vraag je hem bijvoorbeeld hoe zijn dag was, dan zal hij niet reageren.

Maar een paar dagen later kan je zo een berichtje krijgen, of je om elf uur ’s avonds wil komen opdraven om een film te kijken met een wijntje erbij.

Vrouw vraagt hoe de dag was van hem. Hij wil alleen maar afspreken 's avonds laat.

Natuurlijk weet je wat dit betekent.

Wees er bedacht op als mannen je dit soort berichten sturen. De kans is groot dat hij een player isen je gebruikt voor de seks.

Weet je het niet zeker? Bekijk dan dit artikel om te ontdekken of hij je alleen voor de seks gebruikt.

Radiostilte en dan ineens een booty call? Dat is nogal duidelijk, toch?

Als je met hem wil scharrelen of een one night stand wil, moet je dat vooral doen. Maar als je hoopt op een relatie, is het laatste wat je moet doen ingaan op dit soort verzoekjes. In plaats daarvan kan je beter terugsturen:

“Sorry, ik ben niet zo’n type meisje. Maar je mag me dinsdagmiddag wel meenemen naar het park als je wil ;)”

Als je een man subtiel uitlegt dat jij je niet laat gebruiken voor seks, dan zal hij na een paar hints de boodschap krijgen.

Misschien dat hij het probeert, maar als hij je echt alleen voor de seks wil gebruiken zal hij snel afhaken. Er zijn genoeg vrouwen die in zijn ogen “makkelijker zijn”. En dat komt goed uit, want hij kan beter het hart van een andere meid breken dan die van jou.


Reden 6: Je overstelpt hem met berichten

Gebruik niet te veel smileys wanneer je een man apptDe meeste mannen appen normaal nooit zoveel als vrouwen. We sturen geen ellenlange berichten naar onze vrienden, familie en zelfs niet naar onze vriendin.

We doen het alleen als het écht moet of als we het niet kunnen vermijden.

Tegelijkertijd weten (de meeste) mannen dat jij het wel leuk vindt. En we willen geen spelbreker zijn. Dus spelen we het spelletje mee, omdat we nou eenmaal van je houden.

Maar van harte? Nooit.

Simpelweg omdat het niet in een man zijn aard ligt om te appen voor de lol. Alleen als hij een vrouw heel leuk vindt, zal hij hierin mee gaan.

Het heeft allemaal te maken met hoe mannen emoties verwerken, en de verschillen in communicatie tussen mannen en vrouwen.

 • Mannen voelen zich meer verbonden met iemand op het moment dat ze samen wat aan het doen zijn.
 • Vrouwen vinden het fijner om met iemand te praten, en dingen uit te wisselen. Op die manier voelen zij zich meer verbonden.

Hij snapt er gewoon niks van…

Als je hem zou proberen uit te leggen dat je appt om sociaal te doen, zal hij begrijpend knikken.

Maar hij begrijpt niet echt waarom je dat doet, alleen dat je het doet en dat je van hem verwacht dat hij meedoet.


Reden 7: Er is een onopgelost relatieprobleem

Man en vrouw hebben ruzie koppelAls je een relatie hebt met de man die het onderwerp is van dit artikel, dan is de kans groot dat dit het probleem is.

Jullie hebben misschien ergens een discussie over gehad. Er was zelfs ruzie. En nu appt hij amper terug, heel kortaf of zelfs helemaal niet.

Als hij boos is of nadenkt over hoe het probleem op te lossen, is dat heel normaal.

Wat jij ook moet realiseren, is dat je nu niet nog meer naar hem moet gaan appen.

Immers, een van mijn gouden regels is:

Ruzies wil je nooit uitpraten via de app

Want wanneer je een normaal gesprek, één op één met iemand hebt, dan kan je oogcontact, lichaamstaal en de intonatie van je stem gebruiken om nuance te geven aan wat je zegt.

Als je belt, vallen lichaamstaal en oogcontact weg.

En als je appt? Dan valt ALLE nuance weg.

De kans is dan groter dat jullie opmerkingen van elkaar verkeerd interpreteren.

Dus praat de ruzie nu niet verder uit via de app. Stuur hem niet nóg meer berichten, en praat hij bij onder 4 ogen.


Reden 8: Je gesprekken zijn niet leuk genoeg

Om maar met de deur in huis te vallen:

Veel vrouwen weten niet hoe je op de juiste manier moeten appen met mannen.

Hun gesprekken zijn saai, voorspelbaar en totaal niet spannend.

Het betekent niet dat je hem nu constant spannende berichtjes moet sturen, maar idealiter zorgen jouw appjes naar hem er wél voor dat hij je vaker wil zien, dat hij over je na gaat denken en dat je in zijn hoofd rondspookt als het ware.

Dat doe je niet door:

 • Goedemorgen
 • Welterusten
 • Hoe gaat het

Berichtjes te sturen. En het tegenovergestelde – naaktfoto’s – al helemaal niet.

Als je wel goede voorbeelden wilt van hoe je een man kan appen op een manier dat je zijn hart en brein raakt, lees dan eens de appjes in mijn gratis eBook; De 10 Berichten Om Hem Verliefd Te Maken.


Reden 9: Je maakt te veel drama en bent emotioneel te intens

Zoals ik eerder al heb verteld; mannen hebben een hekel aan drama. De meeste mannen zullen hun best doen om je te ontlopen wanneer je in een boze bui bent, of wanneer ze drama ruiken.

En op de app is dat net zo. Het is makkelijker om z’n telefoon dicht te doen en je berichtje te negeren, dan om er op in te gaan en weer mee te gaan in een discussie of ruzie.

Hier een voorbeeld van wat je niet wil doen:


Reden 10: Hij reageert niet omdat hij zich niet gerespecteerd voelt

Mannen hebben een ego. En een soort biologische noodzaak om zich gerespecteerd te voelen.

Als je op dat ego stapt of laat blijken dat je hem niet respecteert.. dan is daarvan vaak de oorzaak dat je even niets meer van hem hoort en dat zijn interesse in jou op dat moment verdampt.

Wat ik bedoel met hem niet respecteren?

Bijvoorbeeld:

 • Hem kleineren
 • Opmerkingen maken over een gevoelig onderwerp (voor veel mannen bijvoorbeeld hun lengte)
 • Roddelen of nare opmerkingen over mensen maken waar hij van houdt
 • Tegen hem liegen (vooral als hij de waarheid weet)
 • Over andere mannen praten (mannen zijn ontzettend jaloers)
 • Negatief praten over hem in het openbaar
 • Keuzes voor hem maken (mannen houden ervan om enigszins de leiding te hebben en beslissing te nemen)

Er zijn ontzettend veel manieren waarop je dit zou kunnen doen, maar wat ik voor nu wil dat je onthoud, is dat mannen een enorm ego hebben en dat als je van hem houdt, het vaak beter is voor zijn eigenwaarde om sommige dingen niet te zeggen.

En andersom…

Mannen houden van complimenten van vrouwen ego

Andersom kan je dit natuurlijk in je voordeel gebruiken om een man gek op je te maken.

Als je hier meer over wilt weten, lees dan eens Het Mannengeheim. Daarin vertel ik je het nummer 1 geheim om een man geobsedeerd met je te maken (wat al meer dan 350.000 vrouwen hebben gedownload).


Reden 11: Hij heeft iemand anders ontmoet

Een man heeft een andere vrouw ontmoet en appt daarom niets terug.Stel, je bent aan het daten met een leuke man. Hij is mooi, sterk en nog slim ook.

Jullie hebben een aantal romantische dates achter de rug:

 • Jullie dronken wat en hebben een fijne wandeling in het park gemaakt.
 • De vervolgdate was bij hem thuis, waarbij jullie samen gekookt hebben.
 • De date daarna duurde wat langer. Jullie brachten een middag en avond samen door, en je hebt gezien wat hij zoal leuk vond. Daarnaast vroeg hij je de oren van je hoofd. Je kreeg het gevoel dat je hem steeds beter leerde kennen.

Al met al begon je langzaam steeds meer gehecht aan hem te raken.

Dan stuurt hij je opeens minder appjes, of nog erger, hij reageert helemaal niet meer op jouw berichtjes. En je voelt dat er iets veranderd is.

Je vraagt je af: Wat is er gebeurt? Waar is hij gebleven?

De kans bestaat dat jij niet de enige bent met wie hij aan het daten is

Het is vrij normaal dat een man met meerdere vrouwen datet (en andersom ook trouwens).

Maar als het dan serieus wordt met één van hen, zijn ze daardoor klaar met de rest.

In plaats van dat netjes te laten weten, doet hij hetzelfde als bij Reden 1:

Hij stopt met appen.

Let goed op als hij ineens wel reageert wanneer je voorstelt om samen een fles wijn soldaat te maken om 11 uur ’s avonds. Want hij heeft misschien iemand ontmoet die hij leuker vindt, het zal hem er niet van weerhouden om toch nog met je in bed te duiken.

Maar als je hem echt leuk vindt, is het de vraag of jij je daarvoor moet lenen.


Wat je kunt doen als hij je minder appt

In de video hieronder leg ik je kort uit waar je op moet letten als een man minder appt. En – heel belangrijk – ik geef je een simpele oplossing voor wat te doen.

Hieronder nog wat extra info:


 Tip 1: Geef hem ruimte en relax

Als je weet dat een man even minder terug appt omdat er iets aan de hand is, geef hem dan ruimte. Vaak hoor je vanzelf wel weer wat van hem.

Als een man op zakenreis is of op vakantie, dan heeft hij meestal wel tijd om je even te appen, maar het zal wat minder zijn als normaal.

Maar als hij echt heel druk is, of er iets belangrijks is op zijn werk of iets met zijn familie, dan kan hij simpelweg even minder met jou bezig zijn. Dat is prima, en geef hem dan gewoon de ruimte die hij nodig heeft.

De reden hiervoor:

Als je een relatie met hem krijgt zal je nog vaker met dit bijltje moeten hakken.​

Je kan niet iedere keer dat hij hard aan het werk is, hem blijven appen in de hoop dat hij wat terugstuurt.
Daar word je ongelukkig van. Dus dan kan je beter beginnen oefenen om hem ruimte te geven.


Tip 2: Vraag hem om af te spreken

Als je hem ruimte hebt gegeven en een bericht hebt afgewacht, maar nog steeds niks hebt gehoord, stel dan voor om af te spreken.

Wanneer je hem vraagt om af te spreken, dan krijg je namelijk een heel duidelijk antwoord:

Ja (hij is nog steeds geïnteresseerd in je).

Nee (hij is niet meer geïnteresseerd in je).

Als hij je nog steeds wil zien, heb je je druk gemaakt om niks. Er was niks aan de hand en zo wel, dan kan hij het vertellen wanneer jullie elkaar zien. En dus niet via de app.

Als hij je niet meer wil zien of niet reageert, dan heb je ook een duidelijk antwoord. Je hoeft hem niet meer terug te appen en weet wat je kan verwachten.

Je zou nog wel de volgende tip kunnen gebruiken;


Tip 3: Stuur hem een herinnering

Bericht verzenden ja nee hem appen of nietWanneer een man niet reageert of kortaf doet, kan je er het beste een grapje van maken.

Stel dat jullie een restaurant hebben waar jullie vaak samen komen.

Zeg dan:

Hee, de ober van [naam restaurant] vraagt zich af waarom ik de hele tijd alleen kom eten. Hij mist je. Volgende week diner?

Hierbij stel je direct voor om samen iets te doen en laat je merken dat het een tijdje geleden is dat jullie elkaar hebben gezien.

Je maakt ook duidelijk dat je dit niet zo leuk vindt.

Alhoewel dit zo geformuleerd is dat de meeste mannen dit zal ontgaan. (mannen zijn niet zo van de subtiele communicatie, en als je wil weten hoe dat komt kijk je hier)

Maar je kan ook een van mijn andere voorbeeld berichten gebruiken om hem subtiel te herinneren dat jij niet het soort meisje bent dat op de reservebank zit.

Of je het nou doet door hem een foto van een puppy te sturen of één van mijn voorbeeldzinnen gebruikt.

Zolang hij maar een zachte tik op de neus krijgt.


Tip 4: Investeer nooit meer dan dat een man investeert in jou

Stuur geen berichtje op je telefoon

Als een man niet in jou investeert, ofwel omdat hij je alleen appt om op dinsdagavond laat af te spreken, of omdat hij gewoon veel minder appt dan jij en niet emotioneel in je investeert..

…dan kan je niets tegen hem zeggen om hem op andere gedachten te brengen. Wat voor appje je ook stuurt, je zal hem niet van de een op de andere dag kunnen overtuigen.

Wat hem wel op andere gedachten kan brengen is als hij op je moet jagen. Als hij moeite voor je moet doen.

Mannen hechten alleen waarde aan hun relatie als ze moeite hebben moeten doen om het te krijgen. Je wilt niet al te beschikbaar zijn.

En als je minder appt, zal je zien dat hij meer moeite voor je gaat doen. Doordat je hem minder berichten stuurt is de kans groot dat hij je gaat missen.

Hoe dat komt?

Elke keer dat je hem een berichtje stuurt, laat je wat van je horen.

Als hij een beetje zenuwachtig is of je hem wel leuk vindt, stel je hem op deze manier gerust. Doordat hij elke keer dat berichtje van je krijgt, weet hij dat hij zich geen zorgen hoeft te maken.

Maar als je de hoeveelheid berichtjes terugschroeft denkt hij:

“Hee, wat is er nou aan de hand? Waarom heb ik niets van haar gehoord?”

En als dat lang genoeg doorgaat, begint hij je te missen.

Wanneer dit gebeurt begint hij extra voor je te werken.

Maar let op:

Alleen als hij je echt leuk vindt. Gebruikte hij je alleen maar, dan is dit het moment waarop de relatie als een nachtkaars uitgaat.


Conclusie

Je weet nu waarom mannen soms minder appen.

Als hij je niet uit het niks ghost, van de radar verdwijnt of weken niks van zich laat horen, is de reden vaak dat hij minder is gaan jagen. Hij is comfortabeler geworden in de relatie en heeft het idee dat hij jouw interesse niet meer verliest. Het kan dus ook een goed teken zijn.

Andere redenen zijn waarschuwingssignalen. Misschien is hij aan het daten met andere vrouwen. Misschien is hij niet geïnteresseerd.

Maar ik hoop dat dit niet het geval is voor jou. En ik hoop dat de reden waarom hij je niet zo vaak appt als je zou willen, is dat hij gewoon niet helemaal begrijpt hoe belangrijk het voor je is.

Nogmaals, het is nooit een goed idee om zomaar conclusies te trekken. En al helemaal niet om je druk te maken over dingen die je niet weet.

Veel slimmer is het om je te focussen op wat je WEL kan beïnvloeden. Zoals er alles aan doen dat hij je leuker gaat vinden…

…met als resultaat dat hij niks liever wil dan jou berichtjes sturen.

De beste manier om dit te bereiken is door het Mannengeheim toe te passen. Een simpel trucje waardoor hij in gaat zien dat jij leuker bent dan andere vrouwen.

De reden dat dit zo goed werkt, is omdat het onze nummer één behoefte vervult en mannen dit bijna nooit ervaren. Wat resulteert in een man die jou leuk gaat vinden en blij wordt wanneer hij een berichtje van jou krijgt.

Hoe dit precies werkt leg ik je niet hier uit, maar als jij hieronder je e-mailadres invult, dan zorg ik ervoor dat je het binnen 5 minuten gratis in je inbox krijgt.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

0 Reacties

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend