7 Dingen Die Mannen Er Leuk Uit Vinden Zien Bij Vrouwen

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 3 juni 2016 - Laatst gewijzigd op 27 september 2021

Veel vrouwen zijn onzeker over hun uiterlijk.

Ze leven vrouwenbladen die hen vertellen wat mannen leuk vinden. Maar als je een man bijvoorbeeld een Viva of een Fancy geeft, dan lacht hij zich helemaal slap.

De dingen die wij leuk vinden staan helemaal niet in die bladen. Waarom? Omdat ze geschreven worden door vrouwen.

En vrouwen denken vaak dat mannen iets heel leuk vinden, terwijl onze reactie eigenlijk meer in de buurt komt van

Meh.

Ik merk dat veel vrouwen hierdoor wat onrustig zijn geworden. Ze zijn boos en teleurgesteld omdat ze heel veel moeite in hun uiterlijk hebben gestoken, en hier maar heel weinig voor terugkrijgen.

Sommige vrouwen staan een halve dag voor de spiegel, en dan ziet hun man het niet eens

voor de spiegelAndere vrouwen balen ervan dat ze continu twijfelen of een man het leuk vindt hoe zij er uitziet. Terwijl het voor hen volstrekte abracadabra is wanneer het wel en niet leuk is voor een man.

Om te voorkomen dat jij allemaal vergeefse moeite steekt in je zorgen maken over je uiterlijk of het verzorgen ervan, heb ik dit artikel geschreven.

Zometeen ga ik je vertellen wat mannen leuk vinden aan het uiterlijk van een vrouw. Maar voordat ik dat dat doe wil ik wat misverstanden uit de weg ruimen.

Het belangrijkste misverstand is dat er zoiets bestaat als een “perfect figuur“. En de misvatting dat als je hier niet aan voldoet, je wel kan inpakken.

Veel vrouwen verkeren in die illusie omdat er met name in Hollywood-films maar 1 type vrouw te zien is. Lang, met grote borsten en steil haar. De kleuren van huid en haar variëren wat, maar dat is het dan ook wel. Daarom denken veel vrouwen dat dit is hoe het hoort en waar mannen naar verlangen.

Dus ik krijg regelmatig de vraag van vrouwen of mannen bepaalde uiterlijke kenmerken wel leuk vinden, of juist niet. Denk hierbij aan haarkleur (rood, blond, bruin, zwart en pimpelaars haar) maar ook zaken als…

… een grote neus, te grote borsten, te kleine borsten, lengte, juist te kort…

onzekerheden… enzovoorts enzovoorts.

Die vragen ontstaan allemaal doordat vrouwen denken dat er maar 1 recept is waar mannen voor zullen gaan. Terwijl in werkelijkheid elke man verschillende voorkeuren heeft. De ene man valt op lichte vrouwen, en de andere op donkere. De ene man valt op superlang, de andere heeft graag een maatje meer. De ene man zit wat meer in het midden, de andere gaat voor extremen.

Daarnaast zijn er misverstanden in hoe belangrijk uiterlijk nou echt is. Maak je geen zorgen, ik ga je zometeen antwoord geven op de vraag wat mannen leuk vinden. Dat komt zometeen uitgebreid aan bod. Maar voordat ik dat doe wil ik voor eens en altijd het misverstand uit de weg ruimen dat mannen oppervlakkige zwijnen zijn die uitsluitend naar het uiterlijk kijken.

Ok, veel valt hier niet over uit de weg te ruimen. Het is waar dat mannen nou eenmaal veel oog hebben voor hoe je eruit ziet. Maar het heeft een andere reden dan je zou denken.

De reden dat mannen hier naar kijken, is niet om je te bekritiseren of elk gedeelte van je lijf te inspecteren. Het is ook niet zo dat ze afhaken als je er niet op een bepaalde manier uitziet.

Mannen gebruik een simpel systeem om te bepalen of ze je er leuk uit vinden zien. En dat heet:

Zou ik haar doen?

ik zou haar doenHij kijkt naar je en probeert te besluiten of hij je aantrekkelijk genoeg vindt om je te versieren en mee naar huis te nemen. En uit onderzoek blijkt dat jonge mannen bij 70% van de vrouwen die hij op straat tegenkomt seksuele fantasieën koestert. Wat betekent dat al hele grote uiterlijke kenmerken voor een man niets meer zijn dan details.

Het feit is dus dat aantrekkingskracht en er leuk uitzien voor mannen heel anders werkt dan voor vrouwen. Dat betekent echter niet dat je nu voortaan een excuus hebt om dertig kilo aan te komen en nooit meer make-up op te doen. Zeker als je een relatie met een man hebt, is dit het laatste wat ik je wil aanraden.

Mannen gebruiken weliswaar het simpele “zou ik haar doen-systeem” om te bepalen of ze een vrouw aantrekkelijk vinden, maar tegelijkertijd zijn er wel een aantal zaken waar je goed op moet letten. Als je een paar dingen verkeerd doet zul je zien dat je minder mannelijke aandacht krijgt, en aan de negatieve kant van hun beoordeling valt. Dit heeft te maken met een aantal universele principes waar elke man op let, zonder dat hij zich er bewust van is.

In dit artikel ga ik je leren wat deze principes zijn. Ik bespreek 7 dingen die mannen er leuk uit vinden zien bij vrouwen. Aan de hand daarvan leer je precies wat je met je uiterlijk moet doen om de (juiste) mannelijke aandacht te krijgen.

Maar voordat we beginnen, bekijk eerst de onderstaande video:Ding 1: Je doet je best om er goed uit te zien

Maak je uitstraling vrouwelijkerNormaal gesproken maakt het voor een man niet uit hoeveel moeite je in iets hebt gestoken. Of je nou een kwartier of vijf uur erover hebt gedaan om voor hem te koken, het maakt weinig verschil in hoe lekker het hem smaakt.

En ook voor je uiterlijk maakt het niet veel uit hoe lang je voor de spiegel staat.En of dit vijf minuten of vijf uur was.

Maar er is wel iets anders wat erg belangrijk is als het om je uiterlijk gaat. Ik heb over de jaren duizenden mannen gecoacht. En de nummer 1 klacht als ze een tijdje in een relatie zitten is dat hun vriendin geen aandacht meer besteedt aan haar uiterlijk.

Ik weet het: wij mannen zijn er heel erg slecht in om te zien of jij naar de kapper bent geweest. En je nieuwe mascara valt ons ook niet op. Dat komt omdat wij kijken met een mannenoog, en niet zo goed zijn in het opmerken van dergelijke details. En nee, we kunnen ook niet aan je gezicht zien hoe lang je er over hebt gedaan om het te verzorgen, of hoeveel beautyblogs je hebt moeten afstruinen naar de perfecte tip om je wimpers op de juiste manier te borstelen.

Maar wat we wel kunnen zien is dat je iets hebt gedaan

niceWat dat iets is weten we niet precies en maakt ons niet zo veel uit. Maar we zien het wel als jij je best doet om er mooi uit te zien. Als je mooie kleren aantrekt en ervoor zorgt dat er wat make-up op je gezicht zit. En ik weet dat je het misschien niet zo leuk vindt, maar we verwachten het van vrouwen. We verwachten dat zij hun best doen om er goed uit te zien. We zien het als een teken van zelfverzekerdheid van haar kant, maar ook als een blijk van respect van hen naar ons. We zien dat als niet meer dan normaal.

Daar kan je van vinden wat je wilt, maar dit is de realiteit. Als je dus lange tijd in een relatie bent met een man, en je doet steeds minder aan je uiterlijk, dan zal hij je dat niet in dank afnemen. Het lijkt dan alsof je het niet meer belangrijk vindt wat hij van je vindt. En als je dat niet belangrijk vindt, betekent dit in zijn belevingswereld dat je hem niet respecteert. En dat hij dus wel even moet nadenken voordat hij je aan zijne vrienden voorstelt.

Al met al is het belangrijk voor een man dat je jouw uiterlijk serieus neemt. Je laat hem daarmee zien dat je hem respecteert. Althans, zo gaat dat in zijn hoofd.


Ding 2: Een gezond uiterlijk

begin-simpelIk krijg regelmatig mails van vrouwen die niet meer weten wat ze moeten geloven.

Een ronde vrouw kan mij mailen dat ze door al het gedoe in de media niet meer gelooft dat mannen haar aantrekkelijk vinden. Dunne vrouwen sturen mij teleurgestelde mailtjes dat ze niet de mannelijke aandacht krijgen van mannen die ze willen, ondanks dat ze er superdun uitzien en daar hard voor werken. Ze twijfelen er aan of het wel zin heeft om die moeite er in te blijven steken op het moment dat ze daarmee niet de mannelijke aandacht krijgen. Die ze nodig hebben.

De verwarring ontstaat doordat vrouwen continu met verschillende boodschappen gebombardeerd worden over wat het schoonheidsideaal is. Dit zijn culturele boodschappen en meningen over wat aantrekkelijk is. Ze zijn niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek wat mensen nou daadwerkelijk mooi vinden, en waar mannen voor vallen. Als je daar naar kijkt komt er namelijk iets heel eenduidige uit.

Bijvoorbeeld dat…

Mannen vallen op gezonde vrouwen

variatieEn wat bedoel ik met gezond?

Nou, niet te dik en niet te dun. Het gaat erom dat je een gezond gewicht hebt. Dat je in staat bent om je eigen kracht te dragen, en die van een kind wanneer je eventueel zwanger wordt.

Kijk. De voorkeuren van mannen zijn nog gebaseerd op hoe het in de oudheid was geregeld. Mannelijke voorkeuren zijn ontstaan over 250.000 jaar evolutie. Dat is dus veel langer dan dat modebladen in omloop zijn.

In de oertijd was het enorm onhandig als je een vrouw had die te dik of te dun was. Een te dunne vrouw was ondervoed en kon daardoor niet zwanger worden. En aangezien een hoop kindertjes op de wereld zetten de nummer 1 missie van een sterke oerman, viel zij dus af. Omgekeerd was een te dikke vrouw ook een onhandige operatie. Zij was te traag en kon zich niet snel verplaatsen in verband van naderend onheil.

Dat betekent niet dat je, als je een paar kilootjes te zwaar bent, te dik bent in de ogen van een man. Ik zie elke keer in mijn coachingspraktijk dat hele leuke vrouwen die niet te dik zijn zichzelf behandelen alsof ze 200 kilo wegen. Ze pakken voor de spiegel hun huid beet, en denken dat dit een vetrol is. Het is nou eenmaal lastig om zelf in te schatten waar je staat op dit vlak.

Dat gezegd hebbende: het is helemaal niet erg als je een paar kilo te zwaar bent

paar kilos extraZolang je gewoon fit bent en een gezonde uitstraling hebt, zit het goed. Er is niets mooiers voor een man dan een vrouw die de energie heeft om dagelijks te sporten, en daarna fis en fruitig met haar tas over haar schouder thuiskomt. Het enige moment waarop jij je zorgen hoeft te maken over je gewicht, is als het je in de weg staat om je dagelijkse sportrondje te maken. Of dit nou is omdat je veel te dik bent of veel te dun, dat maakt niet uit.

Uiteindelijk zul je ook zien dat als je te dik bent dat sporten je kan helpen om dit gewicht te verliezen. Je bent dus enerzijds aan het werk om aantrekkelijker te worden voor mannen doordat je een fittere uitstraling krijgt. En anderzijds doordat je het overtollige gewicht kwijtraakt, wat die uitstraling in de weg staat.

En er is nog iets.

Vrouwen die gezond zijn en veel bewegen zijn meer ontspannen.

Als je beweegt zorg je ervoor dat je de spanning in je lijf, die je over de dag heen hebt opgebouwd, lekker kwijtraakt.

Mensen zijn namelijk er niet op gebouwd om lang op 1 plek te zitten

jagende manZe worden er stijf van. Zeker als je emoties doormaakt, zoals elk gewoon modern mens dat overkomt, dan gaan je spieren zich automatisch vastzetten in reactie op die emoties. Zitten en emoties doormaken, bijvoorbeeld als je TV kijkt, is daarmee een recept voor stress. Je lichaam is er simpelweg niet op gebouwd om geconfronteerd te worden met heftige situaties terwijl het stilzit.

Maar wanneer jij een uurtje per dag sport, zul je merken dat je in die tijd een hoop spanning kwijt raakt. Je lichaam wordt namelijk gedwongen zich in andere bochten te wringen dan als het stil op de bank zit. je spieren worden uitgerekt en aangespannen. Waardoor het fysiek onmogelijk is om de kleine, gelokaliseerde spanning die ik net heb omschreven vast te houden. Het gevolg is dat je ontspant en er daardoor een stuk relaxte uitziet. Dat vindt elke man ook wel leuk.

Tot slot helpt sporten bij het kalmeren van je stresshormonen. Het gevolg van de emoties die je hebt meegemaakt en het vasthouden van de spierspanning is, is dat je lichaam stresshormonen aanmaakt. Zodra je begint te sporten zul je merken dat deze “opgebrand” worden, waardoor je door de dag heen een stuk rustiger bent. Het is het perfecte middel om jezelf weer te centreren. Vandaar dat sporten zo goed werkt tegen depressies. Het is heel moeilijk om je rot te voelen of gestrest te zijn als je net een stukje hebt hardgelopen.

Betekent dit dat dunne, dikke of ongezonde vrouwen geen mannelijke aandacht krijgen?

vraagNee, natuurlijk niet. Ik ken een aantal hele dunne modellen en een aantal gezellige Nederlandse kroegtijgerinnen met een flinke speklaag. Beide krijgen genoeg mannelijke aandacht. Maar. De vraag is: krijgen ze ook aandacht van de mannen die zij zelf interessant vinden? En in alle gevallen is het antwoord: nee.

De reden hiervoor is simpel. Als mannen mogen kiezen zullen ze altijd gaan voor een vrouw die fit is, die er gezond uitziet en veel energie heeft. Tenzij ze “per ongeluk” verliefd worden op iemand met vijf maatjes meer of minder, of tenzij ze wanhopig zijn aangelegd, kiezen mannen altijd voor de fitte variant. Als jij dus de keuze wil hebben uit topmannen, zorg dan ook dat je een topvrouw bent. En ironisch genoeg is dat door je top te voelen – namelijk gezond en sterk. Want natuurlijk betekent sporten niet alleen dat je er ontspannen en gezond uitziet. Je bent het ook. Het is dus een dubbelzijdig zwaard voor zowel je succes met mannen als je geluk in het leven.


Ding 3: Een vrouwelijk uiterlijk

man-kijkt-andere-vrouwDit zal misschien als een verrassing komen. Maar heteroseksuele mannen vallen op vrouwen. Niet op mannen – of vrouwen verkleed als man.

Ik bedoel dit niet lomp. Ik begrijp goed dat je het leuk vindt om in een spijkerbroek rond te lopen, en dat je als onafhankelijke sterke vrouw zelf prima in staat bent om te bepalen wat je allemaal aantrekt. Maar jij vroeg zelf wat mannen lekker vinden bij vrouwen. Mijn antwoord is: vrouwelijke kleding.

Een kennis van mij werkte een tijd lang als straatverkoper in een wijk met veel jonge gezinnen. Deze jongen heeft wat aan zijn ogen. En hij vertelde mij dat als iemand de deur open deed in die wijk, hij in het begin niet kon zien of hij met een man of een vrouw te maken had. De vrouwen droegen namelijk ook spijkerbroeken, leren jasjes en van die brillen met een dik zwart montuur. Doordat er geen onderscheid was tussen hun kleding – en vrouwen hun haar halflang droegen – kon hij pas herkennen of hij met een man of vrouw te doen had als die zijn mond opendeed.

Nou maak ik er een grapje van, maar wist je dat er iets iets waar elke man over liegt tegen jou en je vriendinnen?

auwZe doen het om jou niet tegen het zere been te stoten of je tegen de haren in te strijken. Maar als je liever de waarheid weet in plaats van een leugen die je lekker in de oren klinkt, lees dan verder.

Mannen houden niet van vrouwen in spijkerbroeken en gympen.

Ook dit is een gevalletje: “Als we het mochten kiezen, zouden we het wel weten.

De reden dat mannen dat niet meer vertellen, is dat er erg veel druk op ons staat om vrouwen gelijk te behandelen. Het is “not done” om te suggereren dat je vriendin een leuk jurkje met hakjes eronder aantrekt. Omdat men er ten onrechte vanuit gaat dat een man dan ook vindt dat zijn vriendin de hele dag achter het aanrecht mag staan en daar niet vandaan mag komen.

De traditionele vrouwenkleding wordt in Nederland gek genoeg geassocieerd met traditionele vrouwenrollen

traditionele vrouwMaar dat een man graag naar vrouwelijke vrouwen kijkt, en het helemaal niet erg vindt als zijn afwas wordt gedaan, betekent niet dat hij terug wil naar voor de jaren 50. Mannen zijn helemaal voor een gelijke behandeling van mannen en vrouwen en hebben absoluut geen belang of zin om vrouwen te onderdrukken. Maar tegelijkertijd vinden ze het stiekem wel heel jammer dat steeds meer vrouwen zich als een man beginnen te kleden. Dat is weer ietwat te veel van het goede.

Dus wat dan wel?

Denk aan vrouwen in alle andere delen in de wereld dan West-Europa. Vrouwen dragen daar veel meer hakjes, jurkjes en rokjes dan hier. Zij zijn nog niet begonnen met een transformatie in hun modelandschap.

Je hoeft het echt niet te gek te maken of in een barbie te transformeren als je man in de buurt is. Maar het kan geen kwaad om te experimenteren met outfits die aansluiten bij wat hij aantrekkelijk vindt om te zien. Hij zal het je in dank afnemen, en je meer en meer als een dame behandelen.


Ding 4: Toon blote huid

blootNee hoor. Je hoeft nu niet je kleren uit te trekken, naakt de straat op te rennen en te schreeuwen: “Het moest van Tim, het moest van Tim.

Maar wat je wel mag doen is een shirtje aantrekken met wat blote huid. Korte mouwtjes bijvoorbeeld.

Of een rokje of jurkje. Zie je overeenkomsten met het vorige punt?

Het is wetenschappelijk bewezen dat mannen vrouwen die met een beetje blote huid rondlopen inschatten als aantrekkelijker, intelligenter en meer geschikt als relatiemateriaal.

De praktijk leert dat je wel een beetje moet opletten. Dat ik je aanbeveel om blote huid te tonen betekent wel dat je de juiste blote huid moet tonen. En dus niet die op intieme plekken of daar dicht in de buurt.

Het gaat er niet om dat je pronkt met wat je hebt, maar dat je simpelweg wat blote huid laat zien op triviale plekken. Een blote arm of been is onschuldig en prikkelt de mannelijke fantasie voldoende. Verder mag je het zo bloot maken als jij wil, maar hou er rekening mee dat het vroeg of laat ordinair wordt.


Ding 5: Draag rode kleding

roodDit is een grappig trucje waar wetenschappelijk onderzoekers recentelijk mee kwamen opdraven.

Ze deden onderzoek naar wat mannen aantrekkelijk vinden bij vrouwen. En weet je waar ze per ongeluk achterkwamen?

Vrouwen die rode kleding dragen of rood haar hebben worden als aantrekkelijker beoordeelt.

Mannen vinden rood dus goed staan bij vrouwen.

Dat betekent niet dat je gelijk naar de kapper moet rennen om je haar rood te laten verven.

Maar een rood truitje of shirtje of nog beter: een jurkje?

Vooral doen. Mijn zegen heb je.


Ding 6: Zelfverzekerdheid

zelfvertrouwen-met-mannenWat mannen er leuk uit vinden zien bij vrouwen, heeft niet alleen te maken met wat je aantrekt. Maar ook hoe je het draagt.

Als jij je nou de volgende keer aan iemand voorstelt, maak dan goed oogcontact en glimlach.

Dit is de snelste manier om een aantrekkelijke indruk te maken op mannen.

De reden hiervoor is simpel. Door te glimlachen laat je merken dat je veilig bent en open staat voor sociaal contact. Met oogcontact geef je hem je volle aandacht.

Als jij een man aantrekkelijk vindt, is dit de snelste manier om hem dit te laten merken

let opJe komt daarnaast zelfverzekerd over. Omdat jij je niet gedraagt als een verlegen vogeltje, dat bang wordt van zo’n sterke vent. Nee, je bent een zelfverzekerde vrouw die zich bewust is van hemzelf. En hem gewoon rustig in zijn giechel aan kan kijken. En daarnaast nog vriendelijk naar hem kan lachen ook.

Ditzelfde werkt ook als je in een ruimte staat met een man die je leuk vindt, maar waarmee je nog niet gepraat hebt. Glimlachen en oogcontact maken is nog altijd de beste en meest veilige manier om een man te laten merken dat jij zijn aandacht wilt.

Maak er maar handig gebruik van, zou ik zeggen.


Ding 7: Raak hem aan

aanraken liefdesverdrietKen je het dat “sommige mannen wat hebben?

Je weet niet waarom, maar ze hebben een bijzondere uitwerking op je. Je vindt ze aantrekkelijk, en je hebt geen idee waarom. Soms zijn ze zelfs helemaal niet knap, maar toch vindt je ze aardig en ben je nieuwsgierig naar je.

Wetenschappers hebben onderzoek gedaan naar dit gevoel. En onthou het volgende als je de volgende keer iemand ziet waarvan je niet weet hoe het komt dat je die persoon aantrekkelijk vindt.

Mannen beoordelen een vrouw als leuker als zij hem aanraakt.

Het is de manier om direct een stuk aantrekkelijker over te komen op alle mannen die je ontmoet

aanrakenZodra je hem aanraakt krijgt hij dat gevoel. Dat jij een speciaal en zelfverzekerd iemand bent. Je toont er een zelfvertrouwen mee dat de meeste vrouwen simpelweg niet hebben.

Dit komt doordat mensen die anderen aanraken er automatisch vanuit gaan dat andere mensen dit willen. Hiermee laten ze zien dat ze in het verleden veel positieve reacties hebben gehad op hun aanrakingen. Je status stijgt in de ogen van een man als hij ziet dat jij het gewend bent om gewaardeerd te worden om je affectie.

Dus als je twijfelt of je een man een speels duwtje tegen zijn schouder moet geven, of hoe je het beste hem even kan aantikken….

Onthou dan dat je moeite beloond wordt en hij je er gelijk een stuk leuker uit vindt zien.


Zo. Dit waren ze. 7 dingen die mannen er leuk uit vinden zien bij vrouwen.

droommanIk hoop dat je goed hebt opgelet, en vandaag nog wat wijzigingen aanbrengt in hoe je overkomt op mannen. Ik vind namelijk dat jij je droomman verdient. Eentje die er voor je is en die je behandelt als een prinses.

Ook als je een tijd lang in een relatie zit die misschien wat in het slop is geraakt, is er beter uitzien een prima middel om deze te reanimeren. Want mannen zijn inderdaad nogal oppervlakkig. En door aandacht te besteden aan je uiterlijk laat je zien dat jij in ieder geval gemotiveerd bent om weer zijn prinsesje te zijn.

En als je de volgende stap wilt zetten….

En deze man hoteldebotel verliefd op je wil maken?

Let dan goed op.

Ik heb een kort rapportje geschreven over wat je kan doen om een man verslaafd aan je te maken

Mannen zijn misschien oppervlakkig, en dingen veranderen aan je uiterlijk helpt.

Maar als je zijn aandacht hebt, wil je dit natuurlijk op de best mogelijke manier benutten.

En hoe je dit het makkelijkste kan doen, is door helemaal op de hoogte te zijn van hoe mannen werken.

Dat leer ik je in dit rapportje. Ik leg je uit wat het nummer 1 trucje is om hem verliefd op je te maken. Dit is zo simpel dat je er vandaag nog mee kan beginnen.

Dus laat hieronder je e-mail adres achter, dan zie ik je aan de andere kant.

En zorgen we ervoor dat jij je droomman krijgt – of als je in een relatie zit hem nog verliefder op je maakt.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

1 Reacties

  • Willemijn schreef:

    Weet je wat nou zo vervelend is, je uiterlijk verzorgen om er leuk uit te zien voor één bepaalde man is net als met een kanon op een mug schieten. Je krijgt allerlei aandacht waar je niet op zit te wachten. Ik weet niet of je enig idee hebt hoe het voelt om vrouw te zijn … als je jezelf slecht verzorgt, word je uitgescholden, dringen mensen voor bij de kassa enz. Maar als je jezelf goed verzorgt en je een beetje sexy kleedt, heb je voortdurend te maken met gestaar en seksuele intimidatie. Althans dat is mijn persoonlijke ervaring. Ik zou zo graag een man zijn en gewoon genegeerd worden. 🙁

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >
    Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

    Send this to a friend