Word jij oneerlijk benadeeld? Doe deze test

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 1 juli 2018 - Laatst gewijzigd op 5 oktober 2023

Dit is een belangrijke bericht voor als je soms het gevoel hebt dat relaties voor jou meer moeite kosten dan voor anderen.

Het is zeker belangrijk als je het gevoel hebt dat je constant in vernietigende - en lastig te begrijpen - situaties terecht komt.

Het is daarom cruciaal dat je deze video bekijkt: https://mannengeheim.nl/speciale-video-3/

Let op! Dit is de derde video in een serie van 3 video's. Kijk de eerste video hier en de tweede video hier als je die nog niet gezien hebt.

In de eerdere 2 video’s heb ik al wat gehint naar het thema.

En verspreid over Youtube, Facebook en in het speciaal via e-mail héél veel reacties gekregen van vrouwen.

En stuk voor stuk vertelden vrouwen mij, dat ze altijd al het gevoel hadden dat ze oneerlijk veel pech hadden in het leven, maar dat ze dit nooit hardop uit durfden te spreken.

Maar als ik heel eerlijk ben...

...was dat voor mij geen verassing.

In mijn werk als coach merkte ik dat er een bepaalde groep vrouwen was die systematisch werd gebruikt, benadeeld en gekwetst door het universum.

Ik heb het niet per sé over levensgrote dingen, maar over simpelweg een constante subtiele tegenwind die ervoor zorgt dat je overal moeite voor moet doen.

En ik ontdekte dat er één duidelijke reden was dat sommige vrouwen daar last van hebben.

Bekijk de video en volg de persoonlijkheidstest om uit te vinden of het daardoor komt.

Dit is de link: https://mannengeheim.nl/speciale-video-3/

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

0 Reacties

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

Send this to a friend