Zo krijg je zijn nummer: 7 Subtiele manieren om het te vragen

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 7 juni 2016 - Laatst gewijzigd op 2 juli 2023

In dit artikel leer je:

 • Zeven manieren om zijn nummer te krijgen, variërend van subtiel tot bijna niet waarneembaar. Je voorkomt dat je wanhopig overkomt, terwijl je wél wegloopt met zijn nummer.
 • Wat maakt dat mannen soms te laf zijn om jouw nummer te vragen, en waarom het beter is om dan het hef in eigen handen te nemen in plaats van te hopen en af te wachten.
 • Waarom het niet uitmaakt hoe je aan zijn nummer komt, als hij daadwerkelijk de ware is. Maar ook hoe je kan voorkomen dat hij het niet aan je geeft, omdat je niet goed voor de dag komt.
 • …en nog veel meer.

Ja, het is toch wat…

het is toch watVrouwen hebben het een stukje moeilijker dan mannen.

Ik moet mannen vooral afleren om al te lang te wachten met de eerste stap te zetten. De meeste mannen zijn namelijk ontzettend verlegen.

Maar vrouwen kunnen er ook wat van.

Het is niet zo zeer dat vrouwen verlegen zijn, maar dat jullie je heel erg bewust zijn van hoe jullie overkomen.

Dat snap ik. Jullie brein is zo ingericht dat jullie je eigen sociale signalen en die van anderen veel sterker door hebben dan mannen. Mannen zijn hierin een soort holbewoners. We snappen er geen fluit van en doen maar wat. En naderhand ruimen we de brokken wel op.

Vrouwen daarentegen begrijpen precies dat als ze iets zeggen wat gevoelig ligt, dat dit consequenties heeft. (Een simpele wijsheid die mannen vaak niet doorhebben)

En dat alles wat uit haar mond komt van invloed is op hoe de ander naar haar kijkt. (Nog zoiets wat mannen niet aanvoelen)

En stel nu dat jij je in een situatie bevindt waarin je graag iets wilt bereiken, maar alletwee de bovenstaande factoren een grote rol spelen.

Je wilt zo goed mogelijk voor de dag komen, en voorkomen dat je iets zegt dat verkeerd valt

uitstraling-verbeterenEn dat gecombineerd met het enorme verlangen om een man die je net hebt ontmoet, nog een keer te zien.

Telefoonnummer vragen.

Dat een paar simpele woordjes zo moeilijk je mond uit kunnen komen.

Werkelijk iedere man of vrouw kan hier over meepraten.

Maar vrees niet.

Superheld Timmie heeft wat bedacht om ook vandaag weer een hoop prachtige vrouwen in contact te brengen met leuke mannen.

En ik begrijp heel goed dat je het moeilijk vindt om een man zijn nummer te vragen. Je wilt dat hij je leuk genoeg vindt om het aan jou te vragen in plaats van andersom.

Doet hij het niet, dan komt die druk ineens op jouw schouders te liggen

druk op schoudersMaar helaas is het zo dat de meeste mannen dit niet zo goed durven. Ze vinden het een beetje eng. Het maakt ze onzeker en ze weten niet zo goed wat ze er mee aan moeten. Wat als ze nee zegt? Wat als ze hem niet nog een keer wil zien?

Wil hij mijn nummer wel?

De meeste vrouwen hebben terecht door dat als de gemiddelde man langer dan een kwartier met haar praat, ongeacht de situatie, dat hij haar een ietsjepietsje interessant vindt.

Mannen zijn namelijk nogal spaarzaam met hun interesse tonen. Voordat je het weet moet je verplicht praten met die collega die niets boeiends te vertellen heeft. Dus blijven we zoveel mogelijk op de vlakte met iedereen die we ontmoeten. Tenzij we iemand interessant of aantrekkelijk vinden. Dan kunnen we ineens wel langer dan een kwartier met iemand praten.

Maar dat wil niet zeggen dat we dan ook de stap zetten om haar nummer te vragen. Dat is namelijk een stukje ingewikkelder. Je moet het zo zien: mannen worden niet zo graag afgewezen. Voor vrouwen geldt dat natuurlijk ook, maar voor mannen is dat anders. Het is een evolutionaire drang die mannen hebben. In de oertijd was het namelijk gevaarlijk om voor het oog van de hele stam afgewezen te worden. Het betekende dat we soms voor de rest van ons leven problemen zouden houden. Daarom is de man die erg direct is in het vragen van je nummer vrij zeldzaam.

Ze zijn er wel, en je zal ze vast hebben ontmoet. Waardoor je kan denken:

Maar Tim, er zijn genoeg mannen die gewoon mijn nummer durven te vragen, hoor

mag ik je nummerMaar dat is precies wat er aan de hand is. Er is een kleine groep mannen die je nummer durft te vragen, maar een nog veel grotere groep die het niet durft en je wel aantrekkelijk vindt. De groep “nummervragers” selecteert zichzelf door gedrag, zoals dat in wetenschappelijke termen heet.

Maar je bent nu dus in gesprek met een man die geen nummervrager is. Mooi is dat. Het liefst wil je hem vandaag of morgen nog hapjes tonijn-pizza voeren. Hoe pak je dat aan?

Je wilt voorkomen dat je gemakkelijk of wanhopig overkomt.

Althans, dat geldt voor de meeste vrouwen. Dat begrijp ik. Maar aan de andere kant zou ik me ook beseffen dat het zo hoort dat de man jouw nummer vraagt. Doet hij dat niet, dan is het zijn schuld dat het op jouw bordje komt te liggen. De reden dat jij je ongerust maakt is dat hij zijn verantwoordelijkheid niet neemt, niet omdat je zorgen terecht zijn.

Maar goed. Dat neemt je gevoelens natuurlijk niet weg.

Je wilt er ietwat subtiel mee zijn, en hem niet bombarderen met liefdesverklaringen die eindigen met “en daarom wil ik je nummer zodat we kunnen trouwen en een ziek hondje uit het asiel kunnen adopteren.” Maar wat is nou de manier om dit aan te pakken?

Helaas is er niet 1 manier, of 1 geheim wat ik in dit artikel kan onthullen….

helaas-pindakaasEr zijn er namelijk 7. En ik geef je ze allemaal. Ben je er klaar voor? Je krijgt wat te kiezen van me. Op 1 voorwaarde.

Als je nou jouw droomprins in zijn Mitsubishi Colt tegenkomt, en hij is even vergeten dat het zijn rol is om je nummer te vragen, gebruik dan ook de tips die ik je geef. Het zou jammer zijn als je ware zomaar wegrijdt in die brakke auto van hem, zonder dat jullie de kans hebben gehad om uit te vinden hoe geweldig jullie bij elkaar passen. Ik denk dat het belangrijker is om de ideale persoon voor jezelf te vinden. Als dat betekent dat je het bescheiden risico loopt om af te gaan, so be it.

En laten we wel wezen. Ik ken geen enkele man die beledigt raakte toen een vrouw om zijn nummer vroeg. Of haar voor het oog van alle omstanders voor lul zette. Die situaties komen simpelweg niet voor. Maar goed. Je wilt nog steeds een goede indruk maken op hem en de omstanders. En daar ga ik je mee helpen. Zet je schrap, want hier komen de zeven tips.

Maar voordat we (echt) beginnen, bekijk eerst de onderstaande video:Tip 1: Laat hem merken dat hij je misschien niet meer zal zien

doeiNiet alle mannen zijn slim. Of liever gezegd: alle mannen zijn niet bepaald sociaal intelligent.

Als jij denkt ons een hint te geven waar onze oren van beginnen te klapperen, dan registreert dit nog niet eens op zijn “ze vindt me leuk“-radar.

Ik ga je een tip geven waarvan ik je niet kan garanderen dat hij gelijk werkt. De reden? Mannen zijn sukkels. We hebben vier of vijf keer mega-hints nodig om de meest logische sociale boodschap binnen te krijgen.

Gelukkig is dit de man van je dromen, dus ik vertrouw erop dat je een beetje geduld met hem hebt. Je kan een ezel leren spellen, het duurt alleen even. Maar nog altijd korter dan een man sociale signalen aan zijn verstand peuteren.

Ok. Dus jullie staan een tijdje met elkaar te praten. Hij heeft zich gekwalificeerd als Prins Charming en je weet dat je hem wilt. Nu is het alleen nog een kwestie van zijn nummer regelen en ringen aanschaffen. Hoe pak je dat aan?

Verplaats je even in het hoofd van een man die vergeet om je nummer te vragen

gekAls hij jou niet om je nummer vraagt, dan zal hij dat ook niet hebben gedaan in andere situaties waarin hij met een geweldige vrouw stond te praten. Deze man valt duidelijk niet in de “nummervragers-categorie“, maar wel in de grove meerderheid van de “passieve afwachtend“.

De beste manier om hem van de ene categorie naar de andere te krijgen, is hem subtiel te vragen wat die strategie hem heeft opgeleverd. Want laten we wel wezen, met passief afwachten schiet je natuurlijk niet zo veel op. Het dringt niet altijd tot mannen door. Maar gelukkig ben jij zo aardig om hem daar even mee te helpen.

Dus nadat jullie een tijdje staan te praten maar 1 van jullie weg moet zeg je:

Goh. Misschien zie ik je nog wel een keer.

Hier gebeuren twee dingen. Het is een hint dat je hem nog een keer wilt zien. Althans, dat je niet keihard zou wegrennen op het moment dat hij weer in je blikveld terecht zou komen. Meer mag hij niet verwachten als hij je nummer niet vraagt, toch?

Tegelijk roep je een beeld op in zijn hoofd. Het beeld van hoe hij regelmatig een vrouw ontmoet die bij hem in de categorie “geweldig” valt. Maar die aan hem ontsnapt, puur doordat hij haar nummer niet vraagt.

Hij zal vast niet voor het eerst meemaken dat hij met een leuke vrouw praat die hij vervolgens nooit meer ziet

herkenbaarWaar hij vervolgens nooit meer van hoort. Waar hij een paar dagen flink de balen van heeft.

Doordat jij hem hier subtiel op attent maakt, gaat hij hier over nadenken. Althans, in een seconde flitsen de beelden voorbij van de keren dat hij haar nummer wilde vragen, maar dit niet heeft gedaan. Hetzelfde geldt voor als je zegt: “Misschien komen we elkaar nog tegen.” Een man denkt: “Ehhhh, nee. Hoe vaak heb ik dat gehoopt, maar heeft het niet plaatsgevonden?” Hij realiseert zich in die seconde dat de hoop die hij eerder had, het verlangen wat hij koesterde, niet in vervulling is gegaan. En als hij slim is, besluit hij ter plekke om dat patroon bij zichzelf te doorbreken. Door jou om je nummer te vragen.

Wat je eigenlijk zegt met die uitspraak: “De kans is groot dat we elkaar niet meer zien.” Althans, dat is wat een man hoort. Met een beetje geluk vindt hij door die uitspraak zijn motivatie om jou om je nummer te vragen. Ik hoop het voor jullie allebei.

Toch nog even een waarschuwing. De meeste mannen zullen deze subtiele opmerking van jouw kant niet opmerken. Je kan ze op hun hoofd slaan met een pan waarop “vraag mijn nummer” is gegraveerd, nog zullen ze het niet doorhebben. Hou hier dus rekening mee en zorg dat je een back-up plan hebt mocht de man waarop je dit uitprobeert inderdaad niet overgaan tot actie.


Tip 2: Geef hem iets dat hem interesseert

interessantStel, jullie praten nu al een half uur over shetland pony’s.

De kans is klein, want de meeste mannen zijn niet dol op paarden. Althans, over het algemeen. Er zijn natuurlijk uitzonderingen.

Maar begrijp goed dat het hier gaat om een voorbeeld. Of jullie nou praten over zeeschildpadden, het laatste seizoen van The Voice of Holland of shetland pony’s, de opzet van deze subtiele strategie is hetzelfde.

Ik ga er tenminste vanuit dat jullie over iets aan het praten zijn. Niet dat het is dat jullie elkaar een half uur strak aanstaren en omstebeurt een slok van jullie bier nemen.

Nee, jullie praten daar ergens over. Het liefst iets wat jullie beide interessant vinden. Hij slaat je om de oren met alle kennis die hij heeft, bijvoorbeeld van shetland pony’s. Je luistert aandachtig. Dan realiseer jij je dat je niets liever wilt dan cowboy en indiaantje spelen met deze man in je slaapkamer, en zet je mijn geheime strategie in werking.

Je zegt:

Brutalen hebben de halve wereldGoh, ik las laatst een briljant artikel over het graasgedrag van de shetland pony. Ik zal je de link later even doorsturen. Wat is je whatsapp?

Voor bonuspunten hou je even een korte stilte achter de mededeling dat je een briljant artikel hebt gevonden. Zodra je dit doet zal hij waarschijnlijk iets zeggen als “oh, cool” of een andere overbodige beaming van wat je net hebt gezegd. Zodra hij heeft beaamd dat het vast een cool artikel was, stel je voor het hem toe te sturen. De kans dat hij nu nee zegt is nihil. Sowieso is die kans al laag, maar als je op die plek een stilte inlast heeft hij voor het artikel gezien te hebben beaamd dat het interessant is. Als hij je nu niet zijn nummer zou geven, dan spreekt hij zichzelf tegen. Althans, zo werkt dat in zijn hoofd. Mannen hebben natuurlijk een gevoelig ego.

En nee, je hoeft niet de exacte zin te gebruiken die ik net heb genoemd. Je mag ook vertellen dat je de meest prachtige foto hebt gezien van een shetland pony van 5 jaar oud die een snoekduik maakt, gewoon omdat dit is wat shetland pony’s met te veel vrije tijd doen. Of dat je graag je favoriete playlist wil delen met liedjes over shetland pony’s. Het maakt niet veel uit wat je gebruikt.

Er zijn wel 2 belangrijke criteria

let opCriterium 1: Het heeft betrekking op het onderwerp wat jullie net hebben besproken.

Als jullie niet praten over pony’s maar over zeeschildpadden, dan is het natuurlijk logisch dat je hem daar iets over toestuurt. Wees ook niet geschroomd om volkomen zelfverzekerd dit voorstel te doen. Het is niet meer dan normaal dat als je het met elkaar over iets hebt, je deze conversatie uitbreidt met het nodige beeldmateriaal of andere audiovisuele ondersteuning.

Criterium 2: Hij vindt het tof wat je met hem gaat delen.

Nee, het is niet per se nodig dat hij het bijzonder interessant is wat je met hem gaat delen. Als hij jou interessant vindt maakt dat natuurlijk geen fluit uit. Maar wil je bonuspunten scoren bij een man? Dan weet je waar jij over praat, en nog belangrijker: waar hij over praat. Het is zoveel leuker als jullie iets hebben om over van gedachten te wisselen. En het maakt jullie contact zoveel bijzonderder.

Als hij nu al een half uur tegen zijn zin in over pony’s aan het praten is, dan betekent het heel wat anders wanneer jij voorstelt hem dit artikel toe te zenden. Niet dat dit per se een probleem hoeft te zijn, maar hoe wil je liever op een man zijn radar komen? Als iemand die niet kan stoppen te praten over shetland pony’s, of iemand met wie hij een gezamenlijke interesse heeft? En waarmee de gesprekken tijdens de date gevuld kunnen zijn met onschuldig gekeuvel over de voorgenoemde interesses? Precies.

Daarnaast heeft het nog een voordeel om hem iets te sturen wat hij daadwerkelijk leuk vindt

heel leukSommige mannen hebben het druk. En nee, dan bedoel ik niet je buurman die altijd zegt dat hij het druk heeft, maar die elke avond in zijn onderbroek op de bank zit om New Kids te kijken. Ik heb het over mannen met een druk leven, vaak met een intensieve baan en een hardnekkig sociaal leven. Zijn hobby’s hangen er een beetje naast, maar verdienen meer aandacht dan hij ze op dit moment kan geven. Zijn app negeert hij over het algemeen. Hij kijkt er overheen om te zien of er geen brandjes zijn die geblust moeten worden, en dat is het. Wanneer je hem dan een artikel doorstuurt wat hij daadwerkelijk te gek vindt, dan is de kans veel groter dat hij je app leest.

Dit geldt voor de man die echt niet doorheeft dat je zijn nummer vraagt om andere redenen dan een verdere bespreking van shetland pony’s. Hoewel ik het niet wil uitsluiten dat je zo’n man tegenkomt, is de kans relatief klein. Mannen zijn niet zo slim, maar wij weten ook wel dat nummers over het algemeen voor andere doeleinden worden uitgewisseld dan een verdere shetland pony bespreking.

Maar helaas is niet elke man hiervan op de hoogte, waardoor er wat verwarring kan ontstaan. Daarom is het zo mooi als je iets met hem kan delen wat hij daadwerkelijk interessant vindt. Je komt daarmee zelf interessanter over, en dat is altijd goed.

Maar, moet ik hem dan een artikel sturen?

vraag-introStel, jullie hebben het nu een half uur over onderzeeboten en je hebt echt totaal geen verstand ervan. Je hebt je door de afgelopen dertig minuten heen gebluft, puur omdat je knikkende knietjes en weke vlindertjes in je buik van hem krijgt. Betekent dan dat je deze manier om zijn nummer te vragen niet kan toepassen?

Natuurlijk kan je deze wel gebruiken. Maak je geen zorgen. Het belangrijkste is dat je zijn nummer krijgt. Je krijgt geen extra punten voor een vlekkeloze uitvoering. Als je zodra je het hebt besluit om hem een willekeurig berichtje te sturen en via app te kijken of er wat meer in zit dan gesprekken over onderzeeboten, is dat natuurlijk ook goed. Zorg er maar voor dat je dat nummer krijgt, en als je daar een beetje voor moet bluffen is dat ook ok.

Je kan ze niet allemaal winnen. Sommige mannen houden nou eenmaal enorm veel van onderzeeboten. Als dit jouw droomman betreft zou het zonde zijn om hem te laten gaan, puur omdat jullie 1 interesse niet delen.


Tip 3: Maak een foto

maak een fotoEr is nog een subtiele manier om een man zijn nummer te vragen. Eentje waar jullie alletwee bij kunnen lachen.

En dat is door een foto te maken. Je begrijpt natuurlijk dat als dat is gebeurt je die wel naar hem toe moet zenden. en dat je dus geen andere optie hebt, dan zijn nummer te vragen.

Voor bonuspunten zorg je dat het een leuke of grappige foto is. Als hij je leuk vindt zal hij weinig excuses nodig hebben. Je hoeft immers als vrouw niet veel te doen. Maar waarom er niet iets leuks van maken, als je toch bezig bent?


Tip 4: De verstrooide gids

de verstrooide gidsStel, jullie praten over de horeca-gelegenheden waar jullie de afgelopen tijd heen zijn geweest.

En er komt een restaurant ter sprake waarvan hij wil weten hoe het heet en waar het zit.

Bijvoorbeeld omdat jij hebt verteld hoe lekker de gamba’s daar smaakte.

Dan kan je hem natuurlijk de naam van het restaurant vertellen, en de locatie.

Maar als je een slimme vogel bent, doe je dat lekker niet. Je zegt: “Ik weet het niet.” Om hem voor het dramatische effect twee seconden aan te kijken zonder iets te zeggen.

Daarna zeg je: “Maar ik kan het wel even morgen voor je opzoeken. Wat is je nummer?

Hopsakee, daar is het. Het telefoonnummer van je droomman. Doe je er wat leuks mee?


Tip 5: Het schattige jongetje

het schattige jongetjeStel je voor, jullie hebben het afgelopen uur gepraat over allerlei onderwerpen (waar al dan niet shetland pony’s in voorkwamen).

En je hebt nog steeds zijn nummer niet. Dat kan je natuurlijk niet laten gebeuren.

Dus zeg je:

Wow, je bent eigenlijk wel schattig.

Realiseer je dat deze opmerking een schop tegen zijn zere mannenbeen is. Hij zal het je niet laten merken, maar elke man wil graag gezien worden als de stoere Hulk. Ook al weegt hij 50 kilo, hij droomt ervan om bewonderd te worden om zijn kracht.

Daar kan je handig gebruik van maken.

Maar voordat het zover is geef je hem een klein verbaal duwtje, zodat hij ietwat uit balans raakt. Zodat jij hem daarna, lief als je bent, kan laten kennismaken met een zachte landing. Van zijn telefoonnummer in jouw telefoon.

Hij zegt: “Oh. Hoezo ben ik schattig?

ik ben niet schattigDe reden dat hij dit vraagt is dat je opmerking hem een beetje onzeker maakt. Hij weet nog hoe het was als puberjongen, toen hij geen meisje kon krijgen. Hoe veel hij er nu ook heeft, er was een punt waarop hij geen enkel vriendinnetje had en de meisjes hem niet zagen staan. Daar heb je hem, met je lieftallige opmerking, even aan herinnert.

Nou,” zeg jij dan, “Normaal vraagt een man waarmee ik aan het praten ben binnen een minuut of tien mijn nummer. Wij staan nu al een uur te praten en je hebt dat nog steeds niet gedaan.

Je zal aan zijn gezicht zien dat hij zichzelf nu een slappe hap vindt. Dat hij twijfelt aan zijn eigen mannelijkheid. Maar dat is helemaal niet erg. Waarschijnlijk gaat hij nu een poging doen om naar je nummer te vragen. En als je slim bent speel je er een beetje mee. Zeg je zoiets als: “Hoe zou jij mijn nummer vragen als je wel het lef had?” Plaag hem een beetje. Zorg ervoor dat je hem uitdaagt. Want je weet hoe het werkt: jongetjes plagen, zoentjes vragen.


Tip 6: Bel jezelf met zijn telefoon

bel jezelfDit is een grappige voor als je wat meer lef hebt.

Hij zal ongetwijfeld tijdens jullie gesprek met zijn telefoon beginnen te spelen. Mannen zijn namelijk net zo verslaafd aan hun smartphone als vrouwen. Wanneer dit gebeurt kan je zeggen: “Ohhh, is dat de nieuwe iPhone?” Trots als hij is zal hij niet kunnen wachten hem aan je te laten zien. Geef hem de kans om het typische mannending te doen waarbij hij dit complexe gereedschap uitlegt aan het naïeve meisje.

Ergens halverwege zijn uitleg pak je de telefoon van hem over en toets jij je eigen nummer in. Je belt jezelf. Maak er een grapje van. Misschien zeg je iets als: “oh, wat een goede geluidskwaliteit.” Dik het lekker aan.

Na afloop heb je natuurlijk zijn nummer als een gemiste oproep in zijn telefoon. En kan je hem altijd een berichtje sturen. Zorg wel dat je het brengt met een dikke knipoog.


Tip 7: Wees direct

directe aanpakStel dat deze man de ware is….

Dan zal hij niet als jullie getrouwd zijn zeggen: “Goh, die manier waarop jij mijn nummer vroeg vond ik echt heel stom. Je kwam echt wanhopig over.

Als hij de ware is maakt het niet zoveel uit hoe jullie met elkaar in contact komen. Als je echt niet weet wat je moet doen, of je bent te zenuwachtig om alles van het bovenstaande uit te voeren, dan is het beter om het gewoon te vragen dan om niets te doen.

Je kan rustig zeggen na afloop van het gesprek: “Hee, mag ik je nummer? Dan stuur ik je een berichtje over *dat ene ding waar hij het net over had*.” Of: “Hee, mag ik je nummer? Dan gaan we een keer wat drinken.” Zolang jij het rustig brengt, luchtig doch beslist, zal hij je niet zien als wanhopig. Sterker nog: ik denk dat hij het wel leuk zal vinden. Vleiend dat hij er direct om wordt gevraagd.


Zo. Dit waren mijn 7 tips om een man subtiel om zijn nummer te vragen.

De ene is wat subtieler dan de andere. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt. En dat jullie samen nog lang en gelukkig zullen leven – en veel mooie kindertjes zullen maken.

Nu je zijn nummer hebt, is het wel tijd voor de volgende stap.

Hoe maak je hem verliefd op jou?

Als je denkt dat dit een hele ingewikkelde operatie wordt, dan heb ik goed nieuws voor je.

Niet als je mijn tips opvolgt.

Ik heb namelijk een studie gemaakt van hoe mannen verliefd worden. En hoe je dit als vrouw kan gebruiken om het proces te versnellen, en die ene leuke man aan de haak kan slaan.

Ook al vind hij je niet interessant…

… of belt hij je alleen op voor Netflix & Chill.

Als je dit weet, hoef je nooit meer je af te vragen hoe je het beste met een man om kan gaan. Als je dit kleine trucje begrijpt, heb je het belangrijkste wat je nodig hebt om met een man om te gaan: begrip. Als je namelijk begrijpt wat er in hem omgaat, ben jij die 1 op de 1000 vrouwen die zijn behoefte kan bevredigen en hem in haar wereld kan zuigen.

Wil je weten wat dit trucje is? Meld je dan hieronder aan. Ik stuur het je dan gratis toe per e-mail.

En heb je een vraag over het vragen van zijn nummer, of een ander idee hoe je dit het beste kan doen? Laat het dan achter in de reacties. Ik lees het altijd.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

2 Reacties

 • Hallo Tim,

  Ik heb een man leren kennen die ik wel erg leuk vind. Hij geeft wisselde signalen af waardoor ik niet weet of hij ook gevoelens voor mij heeft. De ene keer geeft hij mij volop aandacht en de andere keer negeert hij mij. Hij heeft al meer dan 15 jaar een vriendin en dat kan de reden zijn waarom hij zo terughoudend is. Hij en zijn vriendin leven langs elkaar heen en delen geen gemeenschappelijke interesses. Ik weet niet wat ik hier aan heb. Heb jij tip?

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend