20 Dingen die mannen écht aantrekkelijk vinden aan een vrouw

Dating- en Relatiecoach

Gepubliceerd op 22 maart 2024 - Laatst gewijzigd op 22 maart 2024

Wat mannen aantrekkelijk vinden is geen hogere wiskunde. Iedereen kan wel een lijstje van lichaamsdelen bedenken waar mannen gek op zijn.

Het fysieke deel van aantrekkingskracht is natuurlijk enorm belangrijk om de aandacht te trekken van mannen. 

Maar het is niet per se de manier om een man geïnteresseerd te houden of ervoor te zorgen dat hij een relatie wil.

Mijn naam is Tim Veninga en ik help vrouwen om de man van hun dromen te krijgen.

Waarom ik daar goed in ben? Omdat ik al sinds 2008 non-stop mannen heb gecoacht in de liefde. Dus ik weet precies wat ze willen en wat ze zoeken in een vrouw, omdat duizenden mannen het mij persoonlijk hebben verteld.

In dit artikel ga ik je 20 dingen geven die mannen aantrekkelijk vinden bij een vrouw.

De eerste gaan over uiterlijk. Maar ik zal je ook een paar simpele (niet fysieke) dingen vertellen die ervoor zorgen dat een man je niet alleen aantrekkelijk of knap vindt, maar dat hij je ook leuk gaat vinden en gaat zien als potentiële liefdespartner.


Welke uiterlijke & fysieke dingen mannen aantrekkelijk vinden

#1 Een vrouwelijk uiterlijk

anders doen tegen hemNiet alleen willen mannen een vrouw die zich vrouwelijk gedraagt, maar ook een vrouw die er vrouwelijk uitziet. Onderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat mannen vrouwen met lang haar als genetisch betere partners inschatten dan vrouwen met kort(er) haar.

En dit is nog maar het begin.

Haal je hoge hakken uit de kast

Het loopt misschien niet comfortabel, maar hoge hakken verhogen wel je kans op het vinden van een man. Want door hakken te dragen lijken je benen langer, lijkt je kont voller en staan je borsten meer vooruit.

Ook dit is wetenschappelijk bewezen. Uit recent onderzoek blijkt dat mannen vrouwen met hakken inschatten als aantrekkelijker, vrouwelijker en met hogere status.

Deze adviezen komen misschien oppervlakkig over.

Maar dat is oopk zo.

Mannen zijn oppervlakkig

Ze hechten veel waarde aan uiterlijk. Dus ik zou er vooral gebruik van maken. Het zit namelijk in een man zijn genen. Daar kan je wat van vinden. Maar dat is nou eenmaal zo. Het zal ook niet zo snel veranderen. Het menselijke DNA verandert zo’n 0,1-0,5% per miljoen jaar.


#2 Vrouwen die lachen

De makkelijkste manier om je aantrekkingskracht te vergroten, is door te glimlachen.

Door de jaren heen zijn er verschillende onderzoeken gedaan om te bepalen wat het gevolg is van glimlachen op het welzijn van een mens. Je leeft zelfs langer met ene intense glimlach

Maar dat is niet het enige. Mensen vinden je aantrekkelijker wanneer jij glimlacht.

Hij zal zich een stukje meer aangetrokken tot je voelen. Of hij het nou wil of niet.


#3 Aanrakingen

Het is ongelooflijk maar waar. Deze simpele handeling zorgt ervoor dat je:

 • Langer lijkt
 • Aantrekkelijker overkomt
 • Betrouwbaarder overkomt
 • Zelfverzekerder overkomt

Je hebt geen hoge hakken of een plastisch chirurg nodig om dit te bewerkstelligen.

Het enige wat je moet doen is iemand aanraken. Korte aanrakingen zijn genoeg. Onderzoek na onderzoek heeft laten zien dat aanrakingen heel effectief zijn om je aantrekkelijker te laten lijken. Mensen vertrouwen je zelfs mee.

Plaats je hand op zijn been of borst wanneer hij een ‘leuke’ grap maakt. Geef hem een plagerige schouder stomp of sla hem plagerig op zijn been wanneer hij een ‘ongepaste’ opmerking maakt.


#4 Gezond lichaam

Het is een ongemakkelijke waarheid:

Mannen houden niet van vrouwen met overgewicht.

Hetzelfde geldt voor ondergewicht:

Gezond zijn is aantrekkelijk. Een gezond lijf baart gezonde babies en mannenbreinen zijn geprogrammeerd om zoveel mogelijk gezonde babies op de wereld te zetten.

Mannen houden van een vrouw met een gezond BMI. Volgens verschillende wetenschappelijke studies is een BMI van zo’n 18-19 optimaal.

De makkelijkste twee dingen om te zijn op deze aarde, is dik en lui. Laat dat nou net twee eigenschappen zijn die mannen niet willen zien in een vrouw.

Je hoeft er niet uit te zien als een supermodel. Maar hangende ‘lovehandles’ hebben, is niet iets waar elke man van droomt.

Zorg ervoor dat je een gezonde uitstraling hebt. Eentje van een normale vrouw.


#5 Huid laten zien

Laat je huid zienMannen worden geprikkeld door wat ze zien.

In het specifiek: huid.

Maar het is niet dat mannen graag vrouwen constant in bikini’s willen zien rondlopen. Mannen voelen zich aangetrokken tot een vrouw die wat laat zien, maar niet ordinair is.

Onderzoek wijst uit dat 40% onbedekte huid het magische getal is. Dus laat iets meer huid zien dan je normaal gesproken laat zien. Met name van je armen en benen.

Het kan het verschil betekenen tussen het wel en niet krijgen van je droomman.


#6 Draag rode kleding

Als je de juiste hoeveelheid huid laat zien, wek je meer aantrekkingskracht op zoals we net hebben gezien. Maar wat voor kleur kleding je draagt, blijkt ook uit te maken.

Want de kleur rood blijkt mensen aantrekkelijker te maken.

Mijn advies zou zijn om wat rode nagellak te matchen met wat rode lippenstift en hakken de eerstvolgende keer dat je op date gaat.


#7 Maak oogcontact

Oogcontact vertelt je veel over een persoon.

Wanneer iemand je niet in de ogen aan durft te kijken terwijl hij met je praat, weet je dat er iets niet helemaal pluis is. Of die persoon liegt tegen je of hij staat niet helemaal achter wat hij tegen je zegt.

Daarom is het heel belangrijk om oogcontact te maken.

Hierdoor straal je zelfvertrouwen uit en kom je betrouwbaarder over.

Daarnaast is gebleken dat als je glimlacht in combinatie met oogcontact, je nog aantrekkelijker overkomt.

Probeer hem het gevoel te geven dat je hem leuk vindt door af en toe als een verlegen meisje weg te kijken. Het zal hem zich mannelijker laten voelen en hierdoor zal de aantrekkingskracht tussen jullie stijgen.


Welke innerlijke & psychologische dingen mannen aantrekkelijk vinden

Mannen zijn zeker wezens die op het fysieke zijn ingesteld. Maar of je knap bent, een vrouwelijk uiterlijk hebt of iets roods draagt, helpt je vooral om zijn aandacht te trekken.

Of een man een relatie met je aangaat en jou ziet als de ware, hangt van veel meer af dan dat.

Hieronder leg ik je uit welke niet-fysieke dingen mannen aantrekkelijk vinden.

#8 Zorgzaam gedrag

Hoewel we tegenwoordig heel beschaafd zijn en vaak toekomstplannen hebben, is dit niet altijd zo geweest. Vroeger werden mensen (als ze geluk hadden) niet ouder dan een jaartje of 25-35. Dus wou je het beste uit deze jaren halen.

En met het beste bedoel ik: voortplanten en overleven.

Hiervoor had een oerman een oervrouw nodig die zorgzaam was voor de kinderen terwijl hij eten ging zoeken.

Hierdoor vinden mannen zorgzaam gedrag een positieve eigenschap bij vrouwen. Immers, hoe zorgzamer de dame was, hoe groter de kans dat hun kinderen het overleefden.

Je hoeft niet meteen zijn moeder uit te hangen om hem het gevoel te geven dat je zorgzaam bent. Kleine dingen kunnen al heel veel verschil maken:

 • Haal (denkbeeldige) pluisjes van zijn kleren af
 • Veeg zijn mondhoeken af als er iets zit
 • Fatsoeneer iets aan zijn kleding als het niet goed zit

Hierdoor ziet hij dat jij om hem geeft en zal dus ook de aantrekkingskracht tussen jullie stijgen.

#9 Intelligentie

Mensen die intelligent zijn, worden als aantrekkelijker ingeschat. Tegelijkertijd worden mensen die er aantrekkelijker uitzien, ook nog eens slimmer ingeschat.

Het werkt dus beide kanten op. Dus nog meer reden om je vrouwelijk te kleden.

Maar even terug naar je intelligentie. Een groot deel is genetisch bepaald. Maar een bijna net zo groot deel heb je zelf in de hand.

Door een boek op te pakken of jezelf een muziekinstrument te leren bespelen, zal jij intelligenter overkomen.

Niet alleen word je daadwerkelijk slimmer, maar je zal ook in de ogen van anderen, intelligenter overkomen.

De kans is vrij klein dat hij überhaupt een vrouw tegenkomt die zichzelf constant ontwikkelt. Wanneer hij zo’n vrouw tegenkomt, zal zij voor hem bijzonder zijn.

Zorg er daarom voor dat jij zo’n vrouw bent.


#10 Leeftijdsverschil

Mannen hebben een bepaalde voorkeur voor de leeftijd van vrouwen. Andersom is dit overigens ook waar.

 • Mannen willen vrouwen die jonger zijn dan hen.
 • Vrouwen willen een man die ouder is dan hen.

Het maakt niet uit waar ter wereld je dit test, het klopt altijd. In een uitgebreid onderzoek in 37 verschillende culturen over de wereld kwam dit keer op keer terug.


#11 Overeenkomsten

We houden als mensen nou eenmaal van onszelf. Het is zelfs zo erg dat we graag ‘onszelf’ in andere mensen zien terwijl dit er misschien helemaal niet is.

We zien wat we willen zien.

Hetzelfde geldt voor aantrekkingskracht. Wanneer jij een man het idee kan geven dat hij ‘hetzelfde’ is als jij, zal er meer aantrekkingskracht tussen jullie ontstaan.

We vinden mensen namelijk aantrekkelijker als ze iets met ons gemeen hebben.

Kopieer zijn mimiek wanneer je dat kan zonder dat het opvalt. Zijn brein zal onbewust registeren dat jullie ‘hetzelfde’ zijn. Als je dezelfde hobby of mening deelt, zeg dit dan tegen hem. Hoe meer gelijkenissen jij kan benadrukken, hoe aantrekkelijker jij in zijn ogen zal lijken.


#12 Veelzijdigheid

Veelzijdigheid is een eigenschap die mannen enorm prikkelt en aangetrokken maakt. Zeker als je een man net leert kennen, kan dit een enorme indruk achterlaten.

Er is ook een wetenschappelijk basis voor.

Volgens een wetenschappelijke studie kunnen gedeelde ervaringen leiden tot meer connectie tussen twee mensen. Andere studies laten zien dat nieuwe ervaringen relaties kunnen verbeteren.

In de praktijk werkt het zo:

 • De ene keer ontmoet hij je op het sportveld, waar je je passie en energie laat zien.
 • De volgende keer is hij getuige is van je elegantie in een chique restaurant.
 • De keer daarop ziet hij je in je element op je werk, waar je professioneel en bekwaam overkomt.

Het gaat erom dat hij een glimp opvangt van de verschillende aspecten van jouw leven: je interactie met vrienden, je band met familie, je hobby’s en interesses. Dit maakt je een veel completer persoon dan wat hij normaal gesproken zou zien tijdens een doorsnee date.

Het idee dat er zoveel meer aan jou is dan wat op het eerste gezicht zichtbaar is, maakt je intrigerend in zijn ogen.

Dus als je wilt dat een man zich aangetrokken tot je voelt op een dieper niveau, laat hem dan meerdere kanten van jouw persoonlijkheid zien.


#13 Talent

Talent in al zijn vormen is woest aantrekkelijk. Als je ergens goed in bent, kan je voor een man enorm aantrekkelijk zijn, simpelweg omdat je dat bepaald talent bezit.

Op een emotionele manier willen we graag in de buurt zijn bij mensen die ergens goed in zijn. Dat kan een artistiek of kunstzinnig talent zijn, maar bijvoorbeeld ook dat je enorm goed in je werk bent.

Het enige scenario waarin het misschien niet ideaal is, is als je beter bent dan hem in iets waar hij ook goed in wil zijn. Over het algemeen kunnen fragiele mannen ego’s daar maar moeilijk mee dealen.

Maar in alle andere gevallen is getalenteerd zijn een enorm aantrekkelijke eigenschap.


#14 Je blijft kalm tijdens conflicten

Koppel heeft ruzie in relatie

Dit is iets wat ik ook constant hoor van mannelijke cliënten. Ze omschrijven het vrij simplistisch als:

“We hebben nooit gedonder, ze zeurt niet en je kan gewoon normaal een gesprek met haar voeren.”

Als je redelijk en kalm blijft op het moment dat er een conflict is, is dat niet alleen aantrekkelijk, maar laat dat zien dat je een goede partner zou zijn voor hem.

Als hij terugdenkt aan zijn vorige relaties, dan denkt hij misschien aan hoogoplopende conflicten, ruzies en hoe die relatie uiteindelijk stukgelopen is.

Als hij dan ziet dat hij met jou rustig kan praten op het moment dat er een misverstand ontstaat, is dat een gigantisch verschil.

Goed kunnen communiceren en niet ruzieën, is enorm belangrijk voor mannen, omdat conflict heel vaak hetgeen is waar mannen het meest tegenop zien als ze een nieuwe relatie ingaan. Zeker als ze een verleden hebben waar conflicten in relaties normaal waren.


#15 Een vrouw die een eigen leven heeft

Wanneer je iemand ontmoet die je echt leuk vindt, is het natuurlijk om helemaal op te gaan in die persoon. Je laat alles vallen zodra je een berichtje krijgt en plant je hele agenda rondom zijn voorstel voor een afspraak. Het is bijna instinctief om alles opzij te zetten voor iemand waar je verliefd op bent.

Toch is dat geen goed plan.

Door alles voor hem op te geven, maak je jezelf minder aantrekkelijk voor een man.

Het is belangrijk dat hij ziet dat je ook andere dingen te doen hebt en dat je niet altijd beschikbaar bent zodra hij een beroep op je doet. Het besef dat jouw tijd waardevol is, laat hem onbewust beseffen dat hij moeite moet doen om een plekje in jouw leven te veroveren.

Daarom is het essentieel, hoe verliefd je ook bent, om je eigen leven te blijven leiden.

Het hebben van je eigen hobby’s en bezigheden is niet alleen gezond. Je blijft ook spannend en interessant voor een partner. Hij voelt zich meer op zijn gemak en heeft ruimte om verliefd te worden.

Dit maakt de stap naar een relatie ook veel gemakkelijker voor hem. Hij weet dat hij niet voortdurend alles voor jou moet doen om je tevreden te houden, omdat je ook je eigen leven hebt.


#16 Een vrouw die hem complimenten geeft

Als je een man een compliment geeft, betekent zóveel voor hem.

Mannen ontvangen zelden complimenten.

In tegenstelling tot vrouwen die vaak complimenten krijgen over hun nieuwe kleding of uiterlijk, kan het voor een man maanden duren voordat hij überhaupt een compliment ontvangt. Mannen complimenteren elkaar ook niet zo vaak, waardoor de waardering voor hun inspanningen vaak onopgemerkt blijft.

Dit maakt een welgemeend compliment des te waardevoller.

Als je hem specifieke complimenten geeft over dingen die voor hem belangrijk zijn, zoals zijn prestaties of inspanningen, kan dat een enorm goede impact hebben op zijn gevoel van eigenwaarde.

Er één ding wat voor een man belangrijker is dan al het andere, en dat is zijn ego.

Het idee dat hij gerespecteerd, gezien en gewaardeerd wordt, kan zelfs verslavend werken, omdat het ontvangen van complimenten zo zeldzaam is voor mannen.

Daardoor is het ook heel erg aantrekkelijk voor een man om in de buurt te zijn van een vrouw die hem complimenten geeft.

Als je hier meer over wil leren, lees dan het Mannengeheim. Dat is een kleine brief waarin ik je precies uitleg hoe je hem hiermee geobsedeerd met je kan maken.

Je kan het Mannengeheim hier gratis downloaden.


#17: Een vrouw die een uitdaging is

Een cruciale eigenschap die mannen enorm aantrekkelijk vinden in een vrouw, is dat ze een uitdaging is. Het is essentieel dat hij het gevoel heeft dat hij nog niet alles van je heeft doorgrond, dat er altijd iets te ontdekken valt.

Want laten we eerlijk zijn, als hij denkt dat hij je al helemaal doorheeft, waar blijft dan de spanning in de relatie?


#18 Humor

We houden ervan om te lachen en we houden er daarom ook van om met mensen te zijn die ons laten lachen. Wetenschap heeft ook uitgewezen dat je meer aantrekkingskracht opwekt wanneer je iemand kan laten lachen.

Zelf grapjes maken is dus niet erg. Zolang je hem maar aan het lachen krijgt. Wat je nog beter kan doen is lachen om zijn grapjes. Hiermee zal je een man zijn ego strelen. Hij zal deze goede emoties in zijn hoofd met jou associëren.


#19 Zelfvertrouwen

Zowel mannen als vrouwen houden van iemand met zelfvertrouwen

We willen graag met iemand zijn die ongeveer evenveel zelfvertrouwen heeft als wij. Immers, we houden van mensen die hetzelfde zijn als wij.

Vrouwen houden van een man die net iets meer zelfvertrouwen heeft dan zij. En dat is prima. Maar als je een George Clooney in je leven wilt, betekent dit dat je eerst je eigen zelfvertrouwen omhoog moet krikken.

Want teveel verschil in zelfvertrouwen zorgt voor heel veel wrijving. Je zit niet op één lijn en één van de twee zal zich altijd ‘niet genoeg voelen’.

Wil je meer vertrouwen krijgen in jezelf op het gebied van flirten en daten? Ga dan meer flirten en daten. Het zal in het begin een beetje stroef gaan maar met de weken/maanden zal het steeds makkelijker gaan en krijg je meer vertrouwen in jezelf.


#20 Loyaliteit

Loyaliteit is een belangrijke eigenschap voor mannen. Om een lang verhaal kort te maken. Als je zegt dat het ons kind is, moeten we je op je woord geloven. Anders dan vrouwen die dat zeker weten. Daarom neigen mannen altijd naar loyale partners..

Er zijn simpele dingen die je kan doen om dit te laten zien:

 • Wees consistent in je gedrag en woorden. Zo kom je betrouwbaar over.
 • Laat zien dat je hem en jullie relatie belangrijk vindt en zeg bijvoorbeeld niet zomaar afspraken af.
 • Wees te vertrouwen door dingen die hij je privé vertelt niet met anderen te delen. Ook niet met je moeder of beste vriendin.
 • Praat over hoe belangrijk je het vindt om er te zijn voor je familie als ze je nodig hebben. Of nog beter, laat het zien door hem bijvoorbeeld een keer mee te nemen als je bij zieke familie langsgaat.

Conclusie: Wat hij psychologisch wil

Hierboven heb je twintig dingen gelezen die ervoor zorgen dat een man je aantrekkelijker gaat vinden – en een relatie met je wil.

Aan veel van deze dingen kan je werken en letten wanneer je een man ontmoet die je erg leuk vindt.

Je kan bijvoorbeeld meer focussen op

Het belangrijkste principe wat een man gek op je maakt, noem ik ‘Het Mannengeheim’. Dit is een knopje in zijn brein wat je ‘AAN’ kan zetten, waardoor hij naar je gaat verlangen en (weer) verliefd op je kan worden.

Je kan je hieronder aanmelden, dan stuur ik het gratis naar je toe.

Gerelateerde artikelen...

Artikel door:

Tim Veninga

Dating en relatie expert Tim Veninga verwierf zijn status als absolute nummer één expert op het gebied van liefde en relaties met optredens in onder andere: AD, Telegraaf, Vrouw, SBS6, NOS, Parool, Geenstijl, Grazia, Cosmopolitan, AT5, TPO, Blendle, Radio 538, 3FM, FunX, Radio 1, Universiteit van Amsterdam, Rijksuniversiteit Groningen, Radboud Universiteit Nijmegen en Hogeschool Inholland.

Sinds 2008 sprak hij als datingcoach duizenden mannen over hun liefdesleven en op Mannengeheim schrijft hij artikelen voor vrouwen die mannen beter willen begrijpen.

12 Reacties

 • Wat een onzin weer dit. Echt niet elke kerel wil jonger. De meeste mensen die ik ken hebben gewoon iemand van hun eigen leeftijd. En ik ben zelf in de veertig en trek ook alleen mannen aan van mn eigen leeftijd en die hebben daar echt geen moeite mee. Vreselijk, dit zijn adviezen voor vrouwen die op alfa mannetjes vallen! GEef eens adviezen die er toe doen joh.

  • Tim Veninga schreef:

   Dat zeg ik ook niet. Als ik zeg “veel mensen vinden patat lekker” dan betekent het niet dat er niet een heleboel mensen zijn die dit niet lekker vinden.

  • Uiteraard verschilt het per persoon, gelukkig is niet iedereen hetzelfde. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen maar mannen ken die voor jongere vrouwen gaan -minimaal 3 jaar jonger- Hangt natuurlijk ook van de persoonlijkheid en karaktereigenschappen van zowel man als vrouw af.

   Onzin vind ik het zeker niet!

 • Anartist schreef:

  Er staat dat wanneer een man een vrouw niet in de ogen kijkt, er iets niet pluis is en hij bijvoorbeeld liegt. Pas wel op hiermee, want mensen met autisme kijken vaak moeilijk of niet lang iemand in de ogen. Autisten worden door dit probleem vaak TEN ONRECHTE verdacht van liegen terwijl ze juist heel eerlijk zijn. Autisten zijn doorgaans nog eerlijker dan de gemiddelde “normale” mens en worden juist door hun slecht oogcontact vaak verdacht ten onrechte verdacht van te liegen.

 • Als ik lang verzorgd haar heb lijk ik nog steeds op een zwerfster, als ik op hakken loop lijk ik net een pasgeboren kalf, toch heb ik de mooiste en zeker de leukste mannen ook nog een stuk jonger. mmmmm

 • Ann De Meulemeester schreef:

  Wat voor een dikke zever is dit. Ah ja tegenwoordig moet een vrouw er echt uit zien als een barbiepop.
  Oh nee kort haar mag niet want dan ben je te mannelijk. Ik heb kort haar. Denk je nu echt dat mannen mij gaan zien als een jongen?
  Laat iedere vrouw zijn zoals ze is ja.
  En waarom moeten vrouwen met een oudere man gaan? Er zijn er ook bij die een jongere man hebben of een man van eigen leeftijd.
  Ale weer zo een pagina die vrouwen geen zelfvertrouwen geven.

  • Tim Veninga schreef:

   Ann,

   Ik heb het over wat het gros van de mannen aantrekkelijk vindt. Wat je met die informatie doet is je eigen zaak. Ik zeg nergens dat jij je daaraan moet conformeren. Dat kan me eerlijk gezegd niks schelen.

 • Jolanda schreef:

  Hoi
  Ik zie dat je leuke tips hebt.. top hoor.
  Maar wat als je als vrouw een leuke positieve sportieve vrolijke leuke vrouw ..een man hebt die niks kan of uitvoerd altijd negatief is jou mee naar beneden trekt .
  Een man die niet de boodschappen tas wil dragen of niet de manne klusjes kan en wil doen.. en zijn kind te weinig aandacht geeft voetbal tv tel belangrijker is dan wij. Ik ben een vrouw
  Positief
  vrolijk
  Creatief
  Stoer
  Leuk
  Kleed me vrouwelijk en sportief
  Heb 3 dochter 41 jaar oud
  ik wou ik een man had die de klusjes deed meer helpt..
  Ik Doe man klusjes
  Ik Doe De vrouw klusjes
  De kinderen
  Hij werkt en kijkt voetbal .. ziet ons niet staan hoe leuk we ook zijn .
  Heeft een obsessie voor blonde vrouwen uit een boekje…spaart ze op fb en Instagram op tel.
  Gooit liever daar zijn energie in dan in ons.
  Wat denk je dat met een vrouw doet met donker haar bruine ogen zat sjans van mannen .. maar je eigen vent ziet jou niet staan. En je wilt het werkt vecht voor onze relatie..maar niks verandert
  Hoe komt dat dan?

  En je dan onzeker word als vrouw.. of je alleen een huis hulp bent of de vrouw waar hij van houd ..en de vrouw bent waar die mee oud wil worden.. of is hij nog op zoek en ondertussen ben jij zijn vermaak en sloofje bent…en als je
  dat dan vraagt en je geen antwoord krijgt dom kijkt wat hij wil of van me verwacht. Maakt je onzeker of het nog wel allemaal waard is of ik blijf of ga

 • Dhr. Jack Thissens schreef:

  Nog een aanvulling. Misschien koet je eens naar een cursus gaan waar mensen (mannen en vrouwen) komen om te leren over communicatie, over daten, over flirten. Dat soort dingen. Om te leren van de cursus, van je mede leerlingen maar ook als contact mogelijkheid.
  Misschien is een van de cursussen of bijeenkomsten van deze blogger Tim hiervoor ook geschikt.

  Zelf ben ik bijna 60 en heb mijn partner ook pas keren kennen toen we beiden 40 waren.

  Denk eraan, doen is vooral het toverwoord

 • Pauline schreef:

  Ik pas ALLE tips toe, geloof me, ik ben echt niet God’s gift to men, maar het werkt.Ik voel me een kind in de gratis snoepwinkel. Als je eenmaal snapt wat Tim je vertelt,gaat er een wereld voor je open en staan de mannen letterlijk voor je in de rij. Gewoon doen, dus

 • Het werkt wel degelijk, maar het is belangrijk dat je gekwetstheid en pijn verwerkt hebt. Meerdere mensen hier reageren met hun eigen emotie door negatieve ervaring opgedaan, maar het zegt niets over de theorieën die hier genoemd worden. Die kunnen werken als je jezelf hebt geaccepteerd en met een open vizier op zoek gaat.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >
  Dankjewel voor het delen. Volg Mannengeheim ook op Facebook & YouTube.   Tip: Download ook gratis "Het Mannengeheim" als je dat nog niet hebt gelezen.

  Send this to a friend